Bir erkek sürekli aldatıp değişeceğim bana son bir şans ver dediğinde verilmeli midir?

Eski sevgilim beni 3 kere aldattı her seferinde şans verdim yine aldattı sonra benden son bir şans istedi 1 hafta ver tüm kızları ortamlarımı bırakayım karşına temiz bir şekilde geleyim artık bıktım yoruldum soğudum karı kızdan soğudum seninle önüme bakacam ciddi düşüneceğim askere gideceğim dedi şans verdim gerçekten de tüm ortamından ve kızlardan vazgeçtiğini gördüm ailesiyle tanıştırdı gerçekten değiştiğini düşünüyorum hal ve hareketleri ne bilim telefonuna bakıyorum sürekli bir şey yok ama arkadaşlarım huylu huyundan vazgeçmez diyor kafam çok karışık değişeceğini düşünüyorum çabalıyor bana zaman ver demesi ve yapması çabalaması değiştiğini gösteriyor eski hali yok gerçekten de düzelmiş yorgunluk artık ciddi anlamda ilişki istediğini görüyorum tek merak ettiğim şey yine aldatır mı yalan mi söylüyor sizce gerçekten değişir mi içim içimi yiyor erkekler dürüst bir şekilde cevap verin lütfen

Bir erkek sürekli aldatıp değişeceğim bana son bir şans ver dediğinde verilmeli midir?