Sevgilim askerde daha gelmesine 5 ay var. Psikolojim bozuldu ne zaman bitecek diyip ağlayacak durumda. Ne yaparsam mutlu olur?
Neler yapabilirim.
Neler yapabilirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer inan bizde çok sıkılıyoruz de. Biz abime hep öyle söylerdik. Onun yapamadığı aktivitelerin hiç birinden bahsetme. Herkes depresyonda bilihor musun, günler o kadar sıkıcı, monoton geçiyorki.. Falan..
İnsanlar dertkerinin yayğın olduğunu gördüğünde hafiflerler.
Hmmmm olabilir bak katılıyorum
Kuzenimin eşi askerseyken abisini aramış. Abi n'apıyorsun? Demiş. Abiside anlatmış.. Çayım önümde.. Tv izliyorum keyifim yerinde falan demiş. O da hmmm🙂bende az önce hendek kazdım kan ter içindeyim. Üstüm başım toprak oldu demiş. Kuzenime bunu anlatırken, o gün ben o haldeyken abimin anlattıkları o kadar kötü etkilediki beni demiş. Yani bize en basit gelen tv karşısında uzanıp çay içmek bile onlar için önemli olabiliyor.
Onun yapamadıklarından bu yüzden bahsetme. Sıkılıyorum derse, biz senden beteriz de) onun bulunduğu durumu ona güzel göstermeye çalış. İllaki bir pozitiv bir durum bulursun.
Anladım canım gerçekten güzel aydınlatma
Cevap
4Cevap
Bencil olma tek askere giden senmisin? Düzgünce erkek gibi yap askerliğini de.
Telefon acarsada cevap verme gelene kadar.
Ben askerde değilim. Sevgilim askerde
Tam tersi ben onu düşünüyorum keyfini yerine getirmek istiyorum. Hani üzülüyorum morali çok bozuk. Bende dayanamıyorum
Yaptiğı 6 ay askerlik, bir daha bu nu istesede yapamayacak. Düzgünce dolu dolu yapsın askerliğini.
Ne abartılıyor ya.
5 ay nedirki hemen geçer en azından kavulacagınız zaman belli dert etme kendine lütfen..
Ya işte o da öyle olunca dayanamıyorum 😔😔
Dayanırsın dert etme nedirki kendine bi mesgale bul daha hızlı geçer onun için ugraş verici bir şey yap mesela sevinir hem geldigi zaman hemde sen zaman geçirirsin tablo çiz ne bileyim, kazak ör
Çalışıyorum yaaa
kitap okuyun, romantizme kaçmayan diziler izleyin, sabah koşusu için erken kalkın falan filan
Mümkün olduğunca vaktinizi dolu geçirin.
Mümkün olduğunca alkol vb. Şeylere bulaşmayın yeter.
Anladım 👍🏻
Onu kendine bağlayıp ilgili hale getirip ipleri eline alıp kontrolü sağlayıp mutlu olmasını da sağlaman çok kolay aslında
Aynen deniyecem
Alışır bişey yapamazsın ne yapcan
Bilmiyorum 😔
Aldatma terk etme yeter
Ama işte bana çatıyor bu sefer. Onları asla yapmam. 2 yıl bitti, dönünce nişan olacak. Ciddiyiz.
İşte neler yaparım onu düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?