Gören herkes yazabilir mi lütfen?

Arkadaşlar merhaba 2 senelik ilişkim var o çalışıyor ve bazen işleri çok yoğun oluyor. Bu nedenle az konusuyoruz bu sıralar 11gibi geliyor vok yorgun oluyor yarım saat falan konuşuyoruz sonra uyuyor işteykende cok yazamıyor. Anlayısla karşılıyorum keyfinden değil sonucta sık boğaz etmek istemem. Ama nedense bende burukluk oluyor. Gecen hafta bana yansıttı bu yoğunluğunu haftasınu bu konuyu ona izah edince hak verdi özür diledi cok sevşyorum bşrdaha olmucak dikkat edicem falan dedş. Mesela gecen günde işteyken seni cok seviyorum içimden geldi yazdı. Bugunde çıktın mı yazdım hayır hayatımın anlamı dedi. Ara sıra böyle güzek şeyler yazıyor e tabi onun dısında aşkım sevgilimli konusuyor. Fakat kafama takılan baska seyler var mesela kaç gundur az konusuyoruz bulusamıyoruz zTen ben cok özlüyorum foto istşyorum hep o bu aralar istemedi dün dedim bunu istedipim zaman istiyorum dedi sonra aşkımlı konusmaya devam etti yine istemedi belkide yoğunluktan dalgın bilmşyorum. Ben mesela tüm gün evde işten gelsefe konussak diyorum ama bence onun içinde eve gidiyimde sevgilimle konusalım diye benimki kadar heves yok öyle hissediyorum eskisi kadar hisleri yoğun değil sanki ama geçen bukustuk cok güzel geçti cok eğlendik bilmiyorum kafam cok bulanık. Cumartesi calısıcaktı yani bugun bizde bulusamıcakfık dün patronu yarın calısmayız demiş sonra makinede sıkıntı cıkmış birkaç saat sonra yarın gelin halledin demiş. Oda calısmıcagını sanarken akiam yanıma gelip bana süprix yapmayı düşünmüş yarın gidiyoruz diye ama sonra olmadı işte çalışması gerekti. 2 Gecedirde goruntulu konusalım mı diyorum zaten 30 dk konusabiliyoruz o yoğunlen günde. Hep ben konusuyorum o dinliyor ve aşırı baygın yorgun oldugu belli. Arkadaşkad onada hak verşyorum ama nereye kadar böyle gidcecek. Ben onu hayatımın merkezine cok koydum galiba arkadaslar oda bana değer verşyor ama sanki ben daha fazla verşyorum daha fazka sevşyorum ruh hallerine girdim bu aralar belkide boşluktan cok dusunmekten falan siz ne düşünğyosunuz? Ben olayın içinde oldugumda sağlıklı düşünemiyorum
Gören herkes yazabilir mi lütfen?