Güncellemeler
+1 yıl
Gitmem büyük ihtimalle zaten bir anda senin şehrine geliyorum dedi 1 aydır bir şey yazmıyordu
Güncellemeler
+1 yıl
Sonuç olarak yollarımızı komple ayırdık zaten karakter olarak uymuyorduk yani böylesi daha iyi olur umarım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yoklamak için gelmiş seninle Özlem giderip yazmayı kesecek peşinden koşturacak
Benim duygum yok ona karşı zaten eğer bulustuktan sonra yazmazsa da umursamam
Sevismek istiyormusun
Hayır tabi kide. Bu konuda hassas olduğumu biliyor benle hiç konuşmamışti bu konuyu konuşurken
Belki oyuzden geliyordur
Seyahat için geliyorum dedi bilmiyorum artık ya zaten ben gelemem dedim
2. Dönüşler hep seks içindir
Pazartesi 4 te geri gidecekmiş herhalde zaten
Pompa işte
Ben müsade etmem hani o konuya çok katıyim sadece bir yerde yemek falan yeriz diye düşünmüştüm
Şansını dener
Yazdım meşgul etmemeyim seni falan diye meşgul etmiyorsun diyor anlamadim niye böyle dedi şimdi
Değişik
Niye böyle dedi sizce ya
Bende anlam veremedim
Duygusu falan mı var acaba ya
Olabilir
Eski sevdigi yazmış buna bugün reddetmiş falan sonra ne hikmetse de bana da yazdı bugün büyük ihtimalle duygusal boşlukta falandı.
Boş yapıyor. Bak taliplerim var demeye getiriyor
Benim sana karşı duygum falan yok dedim bu seferde ben doğu ekspresiyle gezeceğim falan dedi. Senarist falan ol sen defi.. Madem ne diye yazıyorsun bana bir de merak ettim diyor tam komedi ya. Anlamadim gitti ya. Konuşurken de bana seviyorum falan dedi sonra flört dönemini bitirdikten hemen sonra başka bir kızla kampa gitti. Bir de aşk işleri boş falan diyor nerde sıkıntılılar var bana çatıyor iyi ki iletişimi kesmişim ya çekilmez cidden
Birde küfürlü falan da konuşuyordu zaten o yüzden çokça catismistik flörtken
Böyle insanla uğraşılmaz onun psikolojisi bozuk belli
Bir konu açtı sonra da bu konuyu kapatalım diyor e açan sensin yani dengesiz ya kesinlikle iyi ki de kesmişim iletişimi. Birde sürekli bana diyor psikolojik yardım alman lazım senin diye Narsist midir nedir
İlk başta konuştuğumuzda çok hızli davranıyordu aynı sevgili gibi dedim sonra ne farkeder ha bugün ha yarın demişti acelesi varmış gibi
Kusura bakmayın sizinde başınızı şişirdim cidden iyi ki kurtulmuşum öyle birinden
Yok estağfurullah ama bariz dengesiz biri seninde psikolojini bozar uzak durman gereken insan tipi
Mesaj atmış az önce, son konuşmada konuşmak istersen yaz dedi bende sen de yazabilirsin dedim ama rahatsız edici bir şey var onda bilmiyorum engellesem bir şey olur mu
Engelle bence