Onlar insansa ben neyim diye sorguluyorum,100 fırın ekmek yesem yine öyle olamam ayrı bir mevzu. Dış görünüş insanı arkaya veya ileriye atıyor. Resimdeki gibi güzellik algısına uyuyorsaniz insan ilişkilerinde 10 -0 önde başlıyorlar hayata. Keske bende öyle olabilseydim ama hayat acı maalesef. Mesela biri bana seni seviyorum dese yarabandı olarak kullanmak içindir. Arkadas ilişkisi de öyle. Bu dış görünüşle kendi dünyamda çürür giderim büyük ihtimalle.
Resimdeki gibi kızları görünce kendimi oksijen israfı gibi hissediyorum hakli miyim sizce?
Bu tipte, fiziği yüzü ya da farklı özellikleri yüzünden toplumda güzel olarak adlandırılan insanlar hep böyle mi kalacak sanıyorsunuz? Hayatları mükemmel ve çevrelerindeki herkes dürüst ve gerçek mi zannediyorsunuz? Bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülük, kendini başkalarıyla karşılaştırmaktır. Hem insanlara tanımadan güzel demeyin. Zira güzellik gözle değil, gönülle görülür. Bakarak değil, hissederek anlaşılır. Yoksa bir makyaj, bir estetikle herkes birbirinin aynısı olabilir. Mühim olan kendini bilmek, özünü kaybetmemek.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim gibiler sürekli sözel zorbaliga, dışlanmaya maruz kalıyor her insanın acısı vardır ama biz bu hayata 10 -0 geriden geliyoruz
O halde karakterinizi güçlendirin. Hakaret edilmesine, zorbalık yapılmasına izin vermeyin. Size saygısızlık yapılırken zaten çirkinim hak ediyorum dıyerek bir köşede oturmayın mesela?
Canım benim onların çoğu shop ya da makyaj güzeli. Yani çoğu öyle doğal değil birtakım estetiklerle vs bu duruma gelenler. Ha doğal olanlar var mıdır vardır ama sen neden kendini oksijen israfı diye kötü ve çirkin bir sıfat ile tarif ediyorsun, kendine bu denli değer vermiyor musun sahiden? Herkesin kendine özgü güzelliği var, kimine az kimine çok. Bu kadar takılır ve insanlarla kendini kıyaslarsan hayatının tadını çıkaramazsın ve 70 yaşına geldiğinde pişmanlık duyarsın tadını çıkaramadığın herşeyden.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çünkü hayatın gerçekleri bu düşünceye itti bende kendimi sevebilseydim keşke. Ama öyle güzel kızları görünce hayal kırıklığına uğruyorum
sanki böylelerinde kıymetimi biliniyor sanıyorsun sen yani, aldatılan ve nankörlük görenlere bak hep bu tarz kadınlardır ayrıca kendine haksızlık etme eminim güzelsindir
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlış anlama ama ben güzel değilim yarabandı olarak kullanıldim
Çok güzel olup da küfürlü konuşan, or***pu ruhlu bir kız tanıyordum. O kadar güzel olsa neye yarar. Herkesin bir kusuru var, boş verin eleştirmeyin kendinizi, başkalarıyla karşılaştırmayın. Fotodaki kız da güzel gibi sanki ama soğuk bir tipi var. Gülmediği için de olabilir belki.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi karakterde olup güzel insanlarda vardır bence. Dis görünüş çoğu şeyi örter insanda. Mesela küfürbaz güzel biri normal tipli saygılı birine göre daha çok ilgi çeker
Herkesin düşüncesi, herkesin hayata bakış açısı, oluşturduğu dünya farklı. Kesin bir şey söyleyemiyoruz ama keşke hepimiz dış görünüş olarak çok güzel ve çok yakışıklı insanlar olsaydık.
gerçekten sevilenler değer görenlerin hepsi de bu görünüşte mi sanki ya. önce sen kendine değer vereceksin ki başkası da seni sevsin. dış görünüş olarak kimse kusursuz değil herkesin var bir şeyi, ortalama bir tip ve kilolu olmamak da beğenilmek için gayet yeterli oluyor illa taş gibi olmana gerek yok
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Değer verince de olmuyor ki hayatın gerçekleri yüzüme vuruyor.
Ben o kadar güzel değilim Avrupalılara benzemiyorum ama fiziğim çok ön planda sesim çok ön planda maalesef gözlerim çok anlamlı bakıyor etkileniyorlar maalesef o ön planda boy ön planda
size gore mi kime gore dis guzellige onem veren kusura bakma ama aptal ve beyinsizdir zeka namus ahlak durustluk cok daha onemlidir dis gorunuse onem veren birisiyle isim olmaz akli basinda biri de benimle ayni fikirdedir eminim dahasi dis gorunus gecicidir yas ilerledikce guzellik cekicilik kaybolur
haklisin ama maalesef insanlar ahmak dis gorunus aldaticidir ve gecicidir anlasamadiktan sonra dis gorunusun hic bir degeri yok sadece resimlerde dergilerde kalir
Kız gerçekten çok güzel, ama kendini başkasıyla kıyaslamamaya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herkes aynı değil bu hayatta, senide olduğun gibi seven biri çıkacaktır elbette, ve bence sen kendine çirkin muamelesi yaparken abartıyorsun
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben artık umudumu kaybettim kimse sevemez beni sevmiş gibi yapar yarabandı olarak kullanır benim gibi insanlar bu dünyanın dışlanan insanları olacak hep
Bana kim neden baksın manken gibi kızlar varken canımı acıtan durum güzel insanlar insansa ben neyim. Sevilmek falan bana çok uzak kavramlar. Biri sevse bile ona şunu derim git bir muayene ol gözünden diye
İnsanın dış görünüşe değil karakterine, kalbinin güzelliğine, masumiyetine, saflığına aşık olunur, dünyanın en güzel kızı olsun bu saydıklarım olmadıktan sonra ne yapayım onu günmü geçer onunla ve elbette yaşlandıkçada bu güzellik kayboluyor, ama bunlar varsa bir insanda onu her yaşta seversin her koşulda seversin
Size hep karaktersizlermi denk gelmiş anlayamıyorum, bazı kızlar var ne içi bir şey nede dışı ama kendilerini öyle bir havalı gösteriyorlarki sanırsın ondan 1 tane bile yok, siz çoğunun aksine kendinizi kötülüyorsunuz, siz farklı birisiniz ama bunu görmüyorlar
Kendinize eziyet etmeyin, çok şükür elin ayağın yerinde, bu dünyanın güzelliklerini görüyorsun, duyuyorsun, şimdi bunlar sana normal bir şeymiş gibi geliyor ama bunlardan mahrum olsan insanlar var, o yüzden her haline şükret
Herkes eşit olsaydı imtahan diye bir şey olmazdı zaten, kimisi varlıkla sınanıyor kimisi yoklukla, şimdi diyorsun ya keşke bende çok güzel olsaydım diye kim bilir öyle olsan başına neler gelirdi, zamanımız kötü her kes bir birinden faydalanmak peşinde
Bazı kulları her konuda vip yaşıyor hayatı yani demek ki bir yerlerde bir sıkıntı var. Ben zaten artık bu adaletsiz düzenden de tiksindim en iyisi kendi kabuğuma çekilmek
Ne diyeyim ki artık, Bu dünyada kimse istediği hayatı yaşayamıyor, İnsAllah zamanla her şeyi anlarsın ve isyan etmezsin, gizliden yazmış olsaydım sana yaşadıklarımı anlatırdım belki o zaman anlardın ama neyse
Sence senin hakkında yüzüne veya arkandan kötü sözler söyleyen biri karakter yoksunu değil mi? Ve sen öyle 5 para etmez insanları için kendini heba etmeye değer mi?