Bakım yapıyorum, spor yapıyorum ama yetersiz hissediyorum aynaya her baktığımda korkuyorum tiksiniyorum, etrafımda da görüyorum hep manken gibi kızlar insan olarak değer görüyor her konuda özellikle aşk anlaminda insan yerine bile koymaz o midesiz erkekler. Eski sevgilim bir keresinde güzel kızları takip ediyorsun demiştim bana sende onlar gibi ol o zaman demişti haklıymış söylemekte benim gibi bir habeşle boşa vakit kaybetmiş oldu artı aldatıldım o da ayrı bir mevzu
Böyle kızları görünce kendimi oksijen israfı gibi hissediyorum?
Bunlara bakarak doğallığını bozan kendisini diğerlerine benzeten o kadar çok kişi var ki etrafımda... Kopya kadınlar ve erkekler dolacak yakında dünya, doğallıktan ve doğal güzellikten yanayım. İnsanın kendi güzelliğinin farkına varması ve kendisini sevmesi gerek yoksa dünya çekilmez olur. Ayrıca estetiğe bulaştıktan sonra asla kendini mükemmel bulmaz ve devam edersin, bağımlılık yapacağına inanıyorum bir süre sonra bu estetik merakının...
Bu kızlarda aldatılıyor emin ol. Erkeklerin isteği bitmez ve bir süre sonra güzellikte doyurmuyor ki elde edene kadar güzel gidiyor her şey sonrasında önemini yitirir.
Ben böyle kadınları görünce daha önce tanıdıklarıma şükrediyorum. Sonradan yapma ve vücudu ile oynayanlardan midem bulanmaya başladı. Bütün kadınlar bir birine benzemeye başladı farkında değil misiniz? Öpücük dudaklı kadınlar, dudak dolgulu kadınlar, implant meme, yapma kalça, yüz gerdirme abdominaplasti vs. Oksijen israfı olduğunuzu değil, doğal olduğunuzu düşününüz.
Yukardaki kiz güzel değil uzayli gibi ve heryeri estetik olduğu belli oluyor
asagidaki cindy onunda estetigi var ama yüzüne gitmiṣ ama cindydende güzeller var simdi o kızda mi oturup ben oksijen israfiyim diye düṣünsün 😃 bide o mala ne bakiyon kendisi bunu söyleyebilmesi için michele morrone falan olması lazım öyle erkekde zaten çok az geriside 5/10luk tip ile millete sallıyor- ki seni beğenmeyen insanın senle ne iṣi var bu nasıl eziklikdir anca takip eder iṣte.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aldatmak aldatılmak bunların hiçbirinin partneriyle alakası yok tamamen aldatan kişinin karakteri veya karaktersizliği ile alakalı Kimler kimler aldatılmış ünlü dünyasında bir bak istersen bu aldatılanların çoğu birçok kişinin hayalini süsleyen kadınlar herkesçe beğenilen güzel bulunan kadınlar ama ne olmuş günün sonunda onlar da aldatıldı bunun sebebi çirkin olmaları asla değil yanlış kişilerle birlikte olmaları
yav kendinizi niye bu kadar kücük düsürüyosunuz parasi olan yaptiriyo tonlarca estetik var yüzünde biz fakiriz canim mlsf zengin olan mükemmel görmüyon mu ünlüleri
Turizm bölgesinde yaşayan biri olarak yabancı kadınların yanında aşşırı belirgin oluyo sizin ne kadar kötü olduğunuz ama yapacak bir şey yok işte coğrafya kaderdir rus ya da ukrayna erkeği kadar şanslı değiliz
Önceden Gargamel demişlerdi şimdi yüz hatlarim keskin fitim ya kuru kafa dendi ya da vampire benziyorsun dendi kiloma bile laf eden oldu kilo al diye diye neymiş kilolu seviyormus madem benle neden konuşuyorsun o zaman değil mi geçmişte yaşadığım şeyler geliyor aklıma o yüzden moralim düşüyor