Sevgilim çok mu baskici?

Merhaba, bu gun size biraz iliskimden bahsetmek istedim. Cunku rahatsiz oldugum bir sey var ve rahatsiz olmam normal mi bilmiyorum. Oncellikle 1 buçuk yildir suruyor iliskim ve baslarda her sey cok guzel gidiyordu aylarca 1 kere bile tartismamistik. Sonra tartismalar falan oldu ve sevgilimin kiskançliklari basladi. (iliskimizi sanaldan surduruyoruz ve buna laf edilsin istemem). Gerçekte erkeklere bakma, erkeklerin gozune bakma, onlarla konusma, arkadas olma, samimi olma falan demeye basladi. Benim sevgilimden once kizdansa erkek arkadasim daha cok vardi, sonra sevgilim falan olmustu ve ondan once olan tum erkek arkadaslarimi sildirtmisti bana. Bu benim zoruma gitmisti biraz, bir çok kez konusmustum onunla bu konuyu kisitliyor gibime geliyordu cunku. Tartisma falan cok uzuyor diye kapatiyordum hemen konuyu. Ama bu seferde kuzeninden kiskandi, kuzenimle çok samimi olma falan dedi. Ben en çok buna sasirdim, neden kiskaniyorsun diye sorunca erkeklerin niyeti farkli sen onlari bilmezsin, en ufak bir seye bir yerleri kalkiyor falan diyor. (bana butun bu dedigi seyleri sanaldan da yapmami istemiyor, yani sanaldan da bir yerleri bilmem ne olur demek istiyor). Benim sevgilim zaten erkek dusmani biraz ama bunlari o dusmanligindan dedigini pek dusunmuyorum, bana daha cok bana guvenmiyormus gibi geldi. Cunku bahanesi saçma geliyor. Sizce dogru mu dusunuyorum? Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim :)

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yazarsaniz hemen gormeyebilirim. Bildirimler kapali birde mesgulum biraz.
Güncellemeler
+1 yıl
birde 3 gundur bana trip atiyor, ondan en azindan erkeklerle konusabilme izni almak istedim diye. Ne zaman online olsa baska bir sey yapiyor benimle konusmuyor. Hakli olsam bile ondan ozur diledim guzel sozler soyledim, benim için ondan baskasinin olamayacagini soyledim, sadece anladim yazdi. Simdide neden bana trip atiyorsun, bana neden yazmiyorsun dedim, yazasim yok benden erkeklerle konusabilme iznini aldigin gunden beri diyor. Sen hangi magaradan firladin dedim, ben trip atmiyorum dedi.
Sevgilim çok mu baskici?