Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yazarsaniz hemen gormeyebilirim. Bildirimler kapali birde mesgulum biraz.
Güncellemeler
+1 yıl
birde 3 gundur bana trip atiyor, ondan en azindan erkeklerle konusabilme izni almak istedim diye. Ne zaman online olsa baska bir sey yapiyor benimle konusmuyor. Hakli olsam bile ondan ozur diledim guzel sozler soyledim, benim için ondan baskasinin olamayacagini soyledim, sadece anladim yazdi. Simdide neden bana trip atiyorsun, bana neden yazmiyorsun dedim, yazasim yok benden erkeklerle konusabilme iznini aldigin gunden beri diyor. Sen hangi magaradan firladin dedim, ben trip atmiyorum dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu konu burada konusalamayacak kadar coook uzun. Sevgilin bence gereginden fazla kisitliyor.
nerede konusalim ki o zaman anlamadim. Her yazan erkek ayni seyi diyor yoruldum da biraz.
sosyal medya kullanmiyorum kusura bakma
O zaman burdan da yazabilirsin, ya da herhangi baska ne kullaniyosan
Bende yazamiyorum iste xoer yetmiyo 😂😂 baska yolu yok mu
ya o ne ki bilmiyorum burayi hiç
olmuyor yazilmiyor o senin dedigin seyden az var bende boş ver. Zaten diyecegin sey sadece sordugum soruyla alakali olmali oyleyse buradan yazabilirsin
Onun kuzeni seninle konusurken flortoz mu?
hayir flortoz degil normal insan gibi konusuyor
Sevgilinin nesi hosuna gidiyor en cok?
kibar olmasi, sapik olmamasi, yani gerçekten seviyor. her seyi farkli bence
Sapik olmamasi 😂😂😂
e herhalde nadir bulunuyor o tiplerden artik bence
Niye baskalarinin ne sapikliklarini gordun ki
mesela ne sapikliklarini gordun diye sorup benden cevap alip kendini tatmin etmeye calisanlar. Bu bir ornekti
Sen boyle bir soruyla birinin tatmin olmaya calistigini dusunuyorsan bence sen sapiksin. Insanin zikri neyse fikri de odur.
Asil sapiklik ornegi; vucudunu para karsiligi satarak kendini birsey zanneden kizlar, kendini seks objesi olarak kabul ettirip soyunarak ve kendini sergileyerek para kazanmaya calisan kizlar, daima soyunmayi ozgurluk olarak goren kizlar, soyunan kizlar, gorgusuz soyunan kizlar, zekasi yeterli olmayan ama cok zeki oldugunu dusunen kizlar (senin gibi) vs. vs. vs.
yanliz zekasi yeterli olmayip kendini zeki sanan kizlar sapik olmuyor. Birde sorun degisik yani boyle sorular sorup kendini tatmin etmeye calisan cok kisi var senide onlardan sandim. Fesat dusunceli biriyim zaman zaman ama ben sapik degilim. Kusura bakma yanlis anlamamdan dolayi
Onemli degil, sende kusura bakma soylediklerim icin. Sevgilin kuzenini kiskanabilir cunku erkekler diger erkeklerin bir kizla nasil flortoz konustugunu anlar. Bu yuzden o soruyu sordum.
Bu baskiya ragmen sevgilini terk etmemenin sebebini anlamak icin de onun neyini seviyorsun diye sordum.
Eger beni terslemeseydin de, onunla kirici olmadan bunlari konusabilirsin diye tavsiye verecektim.
Bu site bir yerden sonra insanlarin yorumlarini kaldirdigi icin genelde bu tarz yorumlasmalar cok surmuyor, bu yuzden baska yerden konusalim dedim.
Umarim her sordugum soruyu guzelce ifade edebilmisimdir.
Ifade edebildin evet tesekkurler dediklerini yapmaya calisacagim.
dediklerine gore seyler yapmaya calisacagim yani
iyi bakalim, basarilar diliyorum
sanada tesekkurler.
tamamen özgüvensizin teki tamam çok erkek arkadaş kıskanılabilecek bir konu da her şeye de böyle özgüvensizdir 1.5 sene iyi dayanmışsın diyebilirim
yok kuzeninle konuşma erkekler bir yerleri kalkıyor falan demek ki herkesi kendi gibi sanıyor böyle birisiyle yani.
ozguvenli biri oldugunu soyluyor ama bu yaptiklarindan dolayi bende dusunmustum ozguvensiz olabilecegini.
kendisi benden once oyleymis yani flortoz falandi. Ama simdi oyle degil yani
özgüvenli birinin böyle yapacağını düşünmüyorum ki yapmaz da yani yok onla konuşma onu yapma şunu yapma sürekli baskı özgüvensizliğin açtığı sıkıntılar işte bir ilişkide tabi kıskançlık olur normal bir şey de bu kadarı
aynen bende ayni fikirdeyim. Tesekkurler cevap için.
güncellemelerini okudum bence sana değer vermiyor ayrılıp yoluna bakmanı öneririm kendini yıpratma
Ayrildik zaten 12 kasim gunu. Ona yeterince sevgi gostermiyormusum dedi ve ayrildi. Daha once 1 kere ayrilmisti pesinden kosmustum tekrar barismistik, ayrilirkende ben mi seni sevmiyorum benden ayrildiginda ben tekrar barismayi teklif etmistim demistim, o da ben ayrilmistim zaten ben mi barisacaktim demisti, nankorun onde gideni.
Bende cok rahatim bu tarz mi erkek isterdin peki
biraz daha rahat birakmasini isterdim bu konularda. Birde biraz trip atiyor gibi, onun haricinde evet bu tarz erkek isterdim
Ama sonra sende baya rahatsinmis deme de :)
cok rahat istemem
Evet
tesekkurler cevap için.
Baskıcı
Ne burcusun ozgurlugune duskunmusun
koç burcuyum ve ozgurlugume cok duskunum
Peki ayni zamanda flortozmusun
Koc burcu kendi onceliklidir her zaman rahat birakilmali
Aileden bile baskida bunalirsib
yani ben kabul ediyorum boyle baski yapmasini da cok sevdigim icin, ama bahanesi sacma geliyor birde kuzeninden de kiskaniyor. Onceden olsa engellerdim boyle birini
Peki seni boyle olmasi asiri bunalticak bir sure sonra birakican bunu biliyormusun vazgecilmez ozgurlugun cunku
flort etmeyi severim de sevgilim oldugu halde flort yapacak halim yok.
evet koç burcu hakkinda dogru soyluyorsun
bılıyorum oyle olmadıgını ama bu baskı senı bunaltıyor , dılersen taktık verebılırım
koc burcu ozeldır cok
taktik vermek istiyorsan eger dinlerim
evet ozeldir :D
verırım gel
tamam ver
neden yazamazsin yazacagin sey benim sorumla ilgiliyse gayet yazabilirsin bey efendi.
boş ver sen bılırsın
tamam zaten eklemem yasak sosyal medyadan falan. Kusura bakma
Burdan
burada ozelden mi konusuluyor. Pek bilmiyorum yeniyim
baskıcı demek
cogu seyden kisitlayan, mesela tek disari cikamazsin sunu yapamazsin bunu yapamazsin falan diyorsa baski uyguluyordur, baskicidir