Güncellemeler
1 yıl
*dunyadayim- olacakti baslikta.
Güncellemeler
1 yıl
Bana yuzumuze sahte gulucukler at ama gercek yuzunu gosterme diyorlar, yuzumuze gul arkamizdan konus diyorlar tipki bizim gibi.
Anlayamiyorum, hic bir sekilde insanlari anlayamiyorum ne istediklerini ne yapmaya calistiklarini. Ben farkli bir sekilde dusunuyorum daha derinlemesine daha detayli insanlar yuzeysel bakis acisiyla bakiyor herseye, bu fikir catismasina getirip cikariyor. Bunu bariz sekilde gorebiliyorum, sanki ya gecmiste ya da gelecekte yasiyorum dusuncelerim dusunce tarzim digerlerine uyumlu degil bir sekilde beni suclu ve haksiz buluyorlar. Ben kendimi normal bulurken digerleri benim normal dusunce tarzim olmadigini soyluyor. Ben fazla durustluge önem veriyorum mesela bu digerlerine cok yabanci ve aptalca geliyor, bana fazla durust olma diyorlar. Ben saglikli hayat istiyorum tabi elimden geldigince bana hayir boyle seylere cok önem verme deniyor zaten hayat cok igrenclesti falan deyip kafami karistiriyorlar ve daha sonra bana cok negatif inansin diyorlar. Ben bir iliskide gosterise önem vermeyelim, en önemli olan iki kisinin bir birini taniyip anlamasi anlasmasi diyorum gosteris o kadar onemli degil diyorum bana hayir en onemli olan para ve parayi ne kadar fazla istersen ne kadar daha gosterisli giyim kusam giyinirsen kazanmis sen olacaksin diyorlar. Bunu en cokta yasli kisim yapiyor (kendine dindariz diyen kisim tabi sozde dindarlar) , simdi benim anlamadigim su ben mi yanlisim yoksa onlar mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu devrin insanı iyi birini sevmiyor veya insanların iyiliğini isteyen birini sevmiyor bu konuda çok mücadele ettim. İnsanın bir yapısı var kim ne için yaratılmışsa onun icraatını yapıyor. İyi insanlar iyilik yapıyor kötü insanlarda kötülük. Şahsen düşüncem insan doğru bildiği şekilde yaşamalı...
Evet dogru iyilik yapiyorum bana dusman kesiliyorlar sanki neden bize iyilik yaptin diye hesap soruyorlar o kadar bir birinin kuyusunu kazmislar ki benim yaptigim iyiligi kôtuluk minnet olarak algiliyorlar.
Abdurrahim Karakoçun bir şiiri vardı ;
Ne ayağım uydu ne başım uydu
Belli ben bu çağın yabancısıyım diye... 😊
O aklıma geldi sen böyle yazınca
Evet bu cagda olup biteni anlamak icin zekaya degil super zekaya ihtiyac var.
Dürüstlüğü uzun süre devam ettirmek gerçekten kolay değil
Evet sirtlan surusu tarafindan bir kosede skstiriliyorsan elinde olup kalan durustlugunude alacaklar.
Sen yine o kadar anlamaya uğraşıyorsun Ben şimdiki insanları hiç anlamaya bile çalışmıyorum, değmiyorlar çünkü herkes işine geldiği gibi davranıyor O yüzden herkese akışına bıraktım. Bazen sinirimi bozuyorlar bazen nefret ediyorum.
Çok güzel yazmışsın ama insanları umursarsan mutlu olamazsın
Abla bise dicem ama sana mesaj atamıyorum