Benim 3 yildir bir sevgilim var. Cok huzurluydum. mutluydum onunla olunca. Ben ona 4 sene sonra kavusabildim. Dua ettim rabbim. karsima cikardi. Iliskimiz bu zamana kadar cok iyiydi. Ama babamlar karsiydi meshep ve sehri farkli diye ama biz hep savastik hic ayrilmadik. Simdi bu yaz turkiyeye gittim olaylar oldu baskasiyla evlenmemi istediler ben karsi ciktim sonra ama aile korkusu yuzuden o kisiye evet dedim ve aniden nisanlandik. Simdi ortada kaldim bir yanimda sevgilim diger yanda sevmedim istemeden nisanlandigim bir adam. Sizce ne yapmaliyim. Sevgilimi cok seviyorum oda beni herseyi zamana birakalim dedi ama bilmiyorum. ne yapacagim bana acil yardim olun lutfen.
Cevabın nedir?
+1 yılya bu zamanda böyle seylerı duuynca aklım almıyor. tırkıyeye geldım derken sanıyorum yurtdısındasın almanya ya da fransada. nerelı oldugnu sormıycam cunkı bu tazr seylerın oldugu bölgler bellı. ancak yapılacak bır sey yok su an eger sen ıstemeseydın zaten nişan olmazdı senınde kafan karışık bence. ancak önünde ıkı ıhtımal var ya nişanıı bozacan ya da sevgılınden ayrılacan. ancak mezhep farkı demek aılenın onem verdıgı bır durum erkek arkadsını tanımıyoruz hem aılenı karsın alıp hemde bır sure sonra senı yuzustu bırakırsa ortada kalırsın sen yıne buyuklerın sözünden cıkma evet aşk sevgı de lazım ancak kalıcı kavramlar degıl en sevdıgın kısı bıle evlenınce sana cok sevımsız gelebılır. buarada mantıgı devreye sokmak lazım. eger nısanlının işi gücü yerınde sana saygısı vars deger verıyorsa gerısı cok önemlı degıl dıge rerkke arkadasın cıddı olsaydı 4 yıldır bır sey ler yapardı. hem uzak sana onun oralarda ne yaptıgıda bellıde degıl
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 Sene bekledim derken o benim cocukluk askimdi. Ilk ben sevdim bekledim onu hep sustum 4 seni sonra dayanadim askimi ilan ettim. Bide erkek arkadasim benim mahalleden komsum nisanlimsa turkiyede. Kafam cok karisik bilmiyorum.
- +1 yıl
karısık oldugu aşikar :) ozaman niye nişanladnki durduk yere şimdi nişan atmak niye demezlermı. ancak deddgım gıbı hzılı karar vermen gereklı. sen sevgılıne durumöu anlat aılem benı evlendırmek ıstıyor de eger sen benımle cıddı degılsen aılemle cıddı sorunlar yasarım de. orada nıyetı cıkar ortaya ama deddgım gıbı en son kendın karar verıceksın ama bunu duygusal degıl mantıgınla ele al
En İyi Cevaplar
+1 yılKaçarsan sen haksız olcan belki, ana-baba hakkı durumu da var, ilişki daha kötü olabilir sevgilinle belki, şöyle düşün nişanlısın zaten öyle kal uzak kal sevgilinden unutmaya çalış eğer birbirinize karşı hayırlı iseniz şimdiki olan değişecektir ilerde herkes cezasını bulur ona kavuşursun belki eğer ilerde hayırlısı olmayacaksa zaten birşey değişmeyecektir ve belkide mutlu olacaksın, akışına bırakacağın bir durumdur bana göre sana göre zordur ama benim düşüncem bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok dogru konustun valla bende herseyi zamana birakacagim bakalim ne olacak rabbim. insallah hayirlisi neyse onu verir eminim.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlını al karşına konuş. Aileler seni değil daha çok onu dinler. Tatlı dille onu kırmadan başkasını sevdiğini ailene karşına alamadığın için kabul ettiğini ama bunun kendisine de sana da haksızlık olacağını düşündüğünü anlat. Eğer anlayışlıysa ve düzgün biriyse seninle ayrılır. Yoksa onunl evlenmekten başka çaren yok..
05 Yorumla
Soran+1 yılNisanlim benden uzakta yasiyor yani ben. yurtdisinda o turkiyede. Ona defalarca anlattim ama nalmiyor cok sabirsizsin diyo. Bekki ben kaderinim diyo nisankima sevgilimi dilerlerce sevdigimi soylemmeme rahmen hala nisani armiyor. Ona dedim hatta nisani atmassan seninle evlenirsem bana asla dokunamssin ve beni asla bir es olarak almassin dedim hala ben seviylrum diyo
- +1 yıl
Hımm. Sabırlı ve azimli bir adam demekki.
Soran+1 yılEvet oyle galiba. Ama ben onunla olursam. mutlu olamam ne yapacgim bilemiyorum.
- +1 yıl
Peşin hükümlü olma diyıorum bende.
Bu adam seninle mutlu olmak için her yolu deneyecektir.. Sana değer verecektir. Buda seni mutlu eder. Etmeli..
Sevgilin için de ne yaparsın bilemem.. Ama ailen de nişanlında bunu istiyorsa istemeyerek de olsa sevgilinden vazgeçmek zorundasın...
Soran+1 yılOyle diyorsun ama insan sevmedigi bir kisiyle mutlu olmayi bile dusunmez.. Istedigi kadar sevgi gostersin ne yaparsa yaptin olmaz.. Sonucta birgun ailermiz hep yanimizda olmayacak bir omur nasil cekilir sevdigin baska biris varsa seni seven ve seninde sevdigin.. Heryerde anin hatiran var sacinin ucununki telde bile..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenecek aynı yatağı paylaşacak olan ailen değil sevmediğini bile bile bir ömrü geçirecek olanda ailen değil. Ailen körü körüne sevmediğini bile bile seni mutsuzluğa itiyorsa sevdiğin adamın elinden tut ve onun yanında ol sevmediğin adamla değil ömür saat geçmez..
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle cok haklisin ama gelde sen bunu ailelere anlat.. Herkes sevdigimi alir diyorlar zamanla seversin diyorlar.. Sevdigimle kacmayi dusunduk ama dogru karar deyildi sonucta ailelerimiz kaybedecegiz ve belki mutlu bir yuvamiz olmayacak oyuzden zamana birakalim dedik kaderde varsak allah bizi gene birlestiri dedik.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
24Cevap
+1 yılYa herşeyi göze alıp sevdiğinle herşeye vede herkese karşı direnip savaşacaksın ya da nişanlın olan kişiyi tercih edip benimseyecek zamanlada seveceksin ki nişanlı olduğun kişiyi tercih etmen halinde geçmişine sünger çekip seviyorum dediğin kişiylede bağlarını tamamen koparmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ben. sevdigimi birakamam. her gun aklimda nisanlimla sevdigimin isimleri bile ayni yani dusun artik. Nisanlimin ismi sevdihim kisinin ikinici ismi
Çocuğa güveniyorsan nişanlına olanları ve olacakları anlat. Onu sevemeyeceğini. Aklında hep başkası olacağını söyle. Nişanı o bozarsa daha karlı olursun
16 Yorumla
Soran+1 yılNisanlima olanlari anlattim ve dedim nisani sen at. Bana gelmis ben. seni seviyorum birakamam ya olurum ya da ben atmam diyo.
Soran+1 yılTehtit ettim ozaman baska care birakmiyorsun kendimi oldureyim dedim. Olum cozumse ben olduruum kendimi dedi. Korkuyorum canina birsey yaparsa diye.
Soran+1 yılAynen oyle ama iki kez kendimi oldurmeyede gercekten calistim
- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılZamana brakalımın anlamı hadi git artık işleri zorlaştırmanın kibarcası he ama gerçekten seviyorsan artık kabugundan çık korkularınla yüzleş tercihlerini yap net ol ya sevgiğinle aileni karşına alıp mutlu olursun ya da ondan vazgeçip senin olmayan istemediğin ömür boyu pişmanlıkla keşkelerle yaşayacağın bir hayata adım atarsın böyle beklersen olacağı bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılAdam bunu bildiği halde seni istiyor yuvanı yıkmal istiyor ailene soyle beni böyle bir g*vat ilemi evlendireceksiniz de mutsuz olursam beni siz yaktınız diyecegim size de ve ahiretinizi yakacaksınız de
00 Yorumla
+1 yılSana değil sevgiline de değil en çok o nisanlandigin adama yazik at nisani akoinda baskasi varken olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Nisnai zaten atmak istiyoeum yoka ben ona iyi bir es olamam aklimda baskasi varken
Zor bir seçim olacak senin için. Seçim yaptıktan sonra diğer seçenekle irtibatı koparman en az zararla çıkmanı sağlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin bencede allah yardimcim olsun insallah
Sevgilin seni gerçekten seviyorsa zamana bırakmak yerine senin için savaşır. Sen de o nişanı atmak zorundasın. Ben bunu anlamıyorum ya? Kızlar nasıl zorla nişanlanır evlenir? Silah mı dayıyorlar başınıza?
015 Yorumla
Soran+1 yılBuna aile baskisi aile korkusu diyelim. Seni psyhologic oyle bir duruma sokuyorlar ki ne yapacagini bilmiyorsun susuyorsun sadece. Beyinsiz iste zorla beni istiyor daha 1 aydir taniyo seviyoeum diyo benim 3 senelik sevgimi unutmami. istiyor ama
Soran+1 yılNisani atmak istiyorum zaten ama nisanlim istemiyo delircem rsmen.. Eger nisani atarsam zaten zamanla sevdigime kavusmak icin beklerim son sans kacariz ama nisanli iken asla kacamam
Soran+1 yılHayir yediremiyorum gunden gune deliriyorum. Ne yapacagimida bilmiyorum. Ya sen kizi tunden biraktin mi ya da kiz seni isteyreek mi birakti kavusabildinizmi? aff diledim. sevdigimden affediyorum ama beni kirdin yiktin askimiza camur attin dedi.. Simdide kontati kesip bekmemezi zamana birakmamkzi istedi bende tamam dedim
Soran+1 yılSenin ve onun icinde cok zor olmustur. Ama seviyorsan onu neden cabalanadin geri sahip olmak icin?
Soran+1 yılAllah yardimcin olsun cok zor. Ya seninle beraberken mi cekip nisanlandi? ya da seni seviyormuydu gercektende? kusura bakma soruyorum ama merak ediyorum ya bende boyle olurmu diye. .. ne hastaligi var peki? allah sifa versin
Soran+1 yılOlurda malesef ben sana yazamiyorum ozelden ama merak ettim dogrusu senin hikayeni
Soran+1 yılBen yeni uye oldugum icin yollayamiyorum. Takip ettim seni ordan bul yazarsin bana f' le basliyorum
+1 yılBak cancan o seni sevmior ya ben olsam kaçırırdım basit yani hep ama hep bir çözüm vardır sevigilin korkak biri ve seni sevmior o çocuğu unut. nişanlınlada konuş sevmediğini söle ömrünü koyucaksın ortaya unutma..
011 Yorumla
Soran+1 yılSevdigimle kacmayi dusunduk ama sonra iki taragtada aileler bizi yikar mutsuz bir hayar sureriz diye vazgectik.. Sevdigimle hatta nisandsn sonra dayanamadik birbirimi bile. oldurmeye calistik omadar cok seviyoruz yani oda bende
- +1 yıl
Tek mantıklı yol nişanlına anlatmak bundurumu. alve sünni ayrımı gibi bişey sanırım bu..
Soran+1 yılNisanlima anlattim ama anlamiyor. seni seviyorum diyo ne sevgisi bu hemen diyorum allah veriyo icime ben birsey yapamam buna karsi diyo
- +1 yıl
Yok artık ne yüzsüz gurursuz bir insanmış.. Annene söle ikna et ya da babanla hangisi ile aran daha iyise onla kobuş. bu devirde kalmadı böke şeyler diye biliodum
Soran+1 yılValla bende cok sasirdim. bana nisanlim oyle dese Ben nisani atarim yolundanda cekilirim ama o hala inat ediyor. Babamla zaten artik oyle aram yok eskisi gibi annemde az cok biliyor ben ne yapim diyo sabir allahim diyo susuyor
- +1 yıl
Olmaz öyle ya bir çözüm bulmalısın biraz sınırları zorla bence
Soran+1 yılIste nasil bir cozum bulacagim bilmiyorum.
- +1 yıl
Aileni bilmediğim için bilmioyorum çok sıkıntılı bir durum.. Allah sabır versin. Aklıma bişey gelse söliycemde hepsini söledim galiba yapabilceklerinin
Soran+1 yılCok sagol fikirlerine soylemen yeterkiydi genede cok sagol allah razi olsun dua edin yeter benim icin...
- +1 yıl
İnaşallah gönlündeki hayırlıysa olur. Sendende Allah razı olsun
Soran+1 yılAmin insallah
Aileni karşına alma. Çok evlenecek adam bulursun ancak ana-baba bulamazsın. Sevgiliyi bırak, nişanlına şans ver.
00 YorumlaInan bana sevdiğin senin için hayırlı olsaydi olurdu zaten peki o ne durumda simdi o evli mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayirlimi bilemeyecegim ama rabbime dua ediyorum kesek gorsem diye aniden karsima cikiyor. Hayir bekar
Hersey sevgi degil nisanlandigin insan mantikli bir secimse onu tercih et, diger cocuk cok sevse birakmazdi su saatten sonrada ona guvenilmez
01 Yorumla
Soran+1 yılMantikli bir secim. deyil cok ani oldu 1 aydir nisanliyim ama hic huzurlu deyilim. Sevdigimde caresiz ne yapacagini bilmiyor zamana birakacagim dedi oda cok yiprandi. Onun haberi bile olmadi nisanlanirken ben turkiyede gitmistim tatile
Nisanlinla konus anlayisliysa anlicaktir ben vazgecemem ailem kiziyor ama sen istemiyorum. dersen olmaz de
03 Yorumla
Soran+1 yılNisanlimla konustum herseyi anlattim bana onu unutursun bak kaderinde ben varmisim falan dedi ben ona seni bir omur sevmeyecegim baskasini delilerce seviyorum nisani sen at dedim yok ben atmam diyor
Soran+1 yılInatla zorluyor sen benimsin allah seni bana verdi diyo ne yaparsam yapim birakimiyo nefret ediyoeum senden omur boyu bende n sevgi bekleme diyorum buyuk konusma gun dogmadan neler dogar diyo
yha nişanlına anlatıp ayrılacaksın ya da sevgilini bırakıp nişanlınla yeni bir hayata başlayacaksın
özür dilerim ama sen şimdi nişanlınla yeni hayata başlar tatil de de unutamadım diye eski sevgilini ararsan olmaz00 YorumlaBak benim gibi olma mutsuz bir evlilik yapacağına simdiden söyle nisanlina yol yakinken bitsin. ha eger sevdigi zaten seni seviyorsa elbet kavusursunuz benden söylemesi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende mutsuz bir yuva kurmaktan cok kormuyorum. Nisanj atim zaten zamanla eger sevdigim varsa olur kaderimde diye dusunuyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMadem sevmiyosun neden nisanlaniyosun baskasina umut veriyosun bir acayipsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAile korkusu oldugu icin. Umut vermek hic istemedim dedim ailem mutlu olacaksa tamam dedim olsun dedim ama baktim onlar mutlu ben mutsuz gunden gune eriyip bitiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYine de yapmamman gerekirdi şimdi sen kendi sevgiline nasıl sevgiyle bakıyosan o çocuk da sana öyle bakıyo ailen niye bu kadar baskı yapıyo
+1 yılBana bir Silah verin yhaa Namus temizliği ypaağım :DD
01 Yorumla
Soran+1 yılNe demek istiyorsun?
Yahu yüssüğü parmağına takmışlar herif kalkıp zamana mı bırakalım diyo:/
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Bunlar benim hatamdi ve onceden dusunmem lazimdi diyo. Kader ve zaman bize herseyi gosterecek. simdi kacarsak hic iyi olmaz aileler ve cevre bizi yikar diyo
Nasil istyorsan onu yap. Kendini dinle kimseyi dinleme.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin da korkuyorum.. Neyin dogru veya yanlis oldugunu bilmiyorum artik beynim durdu resmen..
- +1 yıl
Korkma, korkunu Yen. Büyle bir evlilik olmaz babani ikna et. Cik karsinina ve evlenmek istemedigini söyle. Mezhepsel, dinsel ailesel sebeblerle evlenemesin. yarin cok gec olur. Kararli ol sevgilin olsun olmasin hic önemli degil baskalrin mutlulugu icin degil kendi mutlulugun icin evlenmelisin.
Soran+1 yılOyle ama benim babam cok agresiv ve sinirli birisidir.. Nasil ikna edecegimi bilmiyorum cok zor anlican.. Oyle caresizim ki derdimin dermani bir allah sabir la brkliyorum
+1 yılBence aileni karşına almalısın sevdiğin biriyle evlen.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem biliyor. Oda saskin ne yapacagini bilmiyor. Babamla konusmak imkansiz cok sinirli birisi. Anlayacagin caresizlik diz boyu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlattıkların çok enteresan. Baskı var tamam da dini nikah bile kıyıldı diyorsun. Hiç mi itiraz edemedin?
03 Yorumla
Soran+1 yılKortum. sustum belkide kader boyle dedim ama olmadi iste
Cevap sahibi+1 yılBence sen istemeseydin bu iş böyle olmazdı
Soran+1 yılBen boyle olmasini hic istemdim
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kabul etmiyorlarsa kaçın
00 YorumlaBenim aile de öyle.. Gerikafalı milletiz
014 Yorumla
Soran+1 yılYa sen ne yaptin? hicbirsey anlamiyorlar deyilmi
Soran+1 yılCok kotu bir durum.. Ya ablan mutku mu simdi?
Soran+1 yılCok kotu ya.. Allah yardimcisi olsun ozaman keske cocuk olmadan bosansaydi.. Ya sevdigi adam neden evlenmesine izin verdi?
Soran+1 yılHep aileler yakiyo saniyorlar onlar en iyisi biliyor ama oyle deyil.. Ya sevdigi adam hicmi karsi cikmadi? yani goz gore gore evlenmesine izin verdi?
Soran+1 yılAnliyorum demek escinselsin.. Sana saygi duyarim bu kararina ama bence bu senin icin iyi deyildir.. Rabbinin sana uygun gordugu sekikde yasaman daha anlamlidir. Karsr senin ama buyuk hata olmadan bu yoldan donmeni tercik ederim.
Soran+1 yılDeyistirmek senin elinde gerekirse doktor yardimida alabilirisn.. Buda senin icin bir sinavdir belkide
Soran+1 yılTamam sen bilirsin kanki :)
korkarım imam nıkahıda var sende bacım fdsdfs
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet imam nikahi var
o seni seviyorsa alsın gitsin
09 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor ama onu cok kirdigimi soyledi.. Kacarsak herseyin daha kotu olacani ve iki ailede bizi yikacagini dusunuyor.. Ailelerin veddua etmesindende korkuOr
Soran+1 yılBilmiyorum onunda kafasi cok karisik hatlida sonucta..
Soran+1 yılHerkes nisanlandigini bilmeseydi bide fotografini gormeseydi nisanlinla geldigin an kacirirdim dedi * herkes seni simdi nisanlinla mutlu biliyo nasil yaparim dedi
Soran+1 yılBilmiyorum sordum birsey yapmaiz lazim bana cok yaralandigi kirildihini beynin aklinin durdugu biraz zamana birakip kalbini dinleyecegini soyledi
Soran+1 yılValla ben ona dedim. dugune kadar beklicem gelmeni oda tamam dedi ama zaten bu gidisle dugun olmz birseyler yapamya cakisacagim oda dedi tamam kaderindeysem hayirlinsam gelecegim dedi
Mezhep derken bir taraf alevi mi
09 Yorumla
Soran+1 yılSia caferi. Alevilikle alaksi yok
Soran+1 yılYok ben ic anadolu sevdigim dogulu
Soran+1 yılAmin sagol.
Soran+1 yılEeh iste bizim oralardada biraz var.. Ben oyuzden korkarak nisanlandim ailemde kiz evet dedi oldu diye hemen verdiler halbuki 2 hafta once daha sevdigimi biliyorlardi sevgilimi.. Nisanlima sonunda cesareti buldum anlattim ama nisani. atmiyor. Ben seni seviyorum diyor okadar istiyorsan ailene anlat bakalim. ne olacak diyo
Soran+1 yılKaymayi dusunduk ama bu bir hocs da istihare yaptirmis hoca beddua la kacarsak evlenirseniz o yuva yikilir demis. Sevgilimde bu konulara cok kadar cok dinine bagli o yuzden bekleyip zamanin ne gosterechini gorucez dedi
+1 yılHangisini sewiyorsan onun yanında ol..
00 Yorumla
+1 yılElemanları bırak ben yanındayım güzelim.
00 Yorumla
+1 yılHim ikisinide al ne olmus
010 Yorumla
Soran+1 yılFikrine hayran kaldim.. Kusur bakma da bende oyle namus yok iki kisiyi birden idare edcek.
- +1 yıl
Niye namus nedir onu anlamadim erkek alınca namuslumu oluyor
Soran+1 yılNamussuz ve karekderisz bir kiisi iki kisiyle birden olmaya calisir.. Bende okadar mide yok allahtan kork bence boyle bir fikiri soylerek suraya dam akilli derdimi paylastim dedigin seye bak..
- +1 yıl
Adam akıllı sende var mı o şey olsa sevseydin başkası ile nisanlanmazdin
- +1 yıl
Ve sen çok namuslusun senden namus akıyor masallah
Soran+1 yılAilem yuzudnen korkarak nisanlandim ve benim namusuma laf soylemek senin ne haddine. Eger sen namus ne oldugunu bilseydin ikisinide al diymezdin. Ilk kendine bak ve sonra cevreye lsf yetistir allah seni islah etsin ben birsey demiyorum sana
- +1 yıl
Senide nişanlısın baskasini sevip konusiyorsun o nişanlı oldugun erkege allah sabır versin namus timsali
- +1 yıl
Aldın cevabı bence zoruna gitmesin
Soran+1 yılBen yanlis birsey yapmadim nisaim herseyi biliyo sevdigimide konustugumuda sence burada suc benimmi? Eger namussuz olsaydim nisanlima hic anlstmazdim gunumu gun ederdim. Eger o biraz namusunu dusunse aradan cekilir giderdi bunlsri bilmesine rahmen.
- +1 yıl
Nişanlın biliyor tamam tam dalas sustum ve gidiyorum
+1 yılSevdiğine kaç bari.
06 Yorumla
Soran+1 yılSevdigim seni babanin izniyle o beyaz gelinlikle anca o evden cikaririm diyor. Vede haklida kacarak elimize birsey gecmez.
- +1 yıl
Saçma. O zaman kavuşamazsınız. Bende kaçıp evlendim zamanla kabul ediyolar valla bişey olmuyo.
Soran+1 yılBilmiyorum. ne kadar dogru olur cunki ben nisanliyim bide dini nikah da var. Nisanlim dedi ki sen benim nikahli. esimsin nereye gidersen git bulurum seni ve ben bosanmadan baskasiyla evlenemessin diyo.
- +1 yıl
Resmi nikahsız imam nikahı kıyılmaz. Yasal olarak suçtur. Kıyan imama da ceza verilir. Sen gidip başkasıyla çok rahat evlenebilirsin. Önce resmi nikahını yapar sonrada dini nikahını yaparsın hiç bişey olmaz.
Soran+1 yılGunah deyilmi ben bosanmam diyor. Ben bosamadiktan sonra kiminle evlenirsen evlen gunaha girersin diyo
- +1 yıl
Arkadaşım dini durumunu ben bilemem ama yasal olarak eğer o nikahı kıyan imam değilse zaten geçersizdir ve eğer imam kıydıysa da imam suç işlemiştir. Bence sen kaç git. İstemediğin bir adamın seni zorla tutması daha büyük bir günah değilmi sence senin inancına göre?
kaşarlık sende be bacım
00 YorumlaAdama söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim anlamiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna dycem tek kelıme Var pavyona al işe bşla
00 Yorumla
+1 yılHangisine verecen?
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı