Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatma kavramı kişiden kişiye değişebilir ve ilişkilerde belirli kurallar ve sınırlar çiftler arasında açıkça konuşulmalıdır. Herkesin fikirleri ve beklentileri farklıdır. Bu nedenle, bir kişinin flörtü varken eski sevgilisinin telefonunu açmasının aldatma olarak kabul edilip edilmeyeceği, çiftin ilişki kurallarına ve değerlerine bağlı olacaktır.
Aldatma, güvene dayalı bir ilişkide duygusal veya fiziksel olarak başka bir kişiyle gizlice ilişkiye girmek veya sadakat sınırlarını ihlal etmek anlamına gelebilir. Ancak, bazı insanlar için iletişim eski sevgililerle veya başkalarıyla dostça ve açık bir şekilde kabul edilebilir olabilir. Önemli olan, çift arasında bu konuların açıkça konuşulması ve ortak bir anlayışa varılmasıdır.
İlişkilerde dürüstlük, açıklık ve karşılıklı saygı önemlidir. Bu nedenle, flörtünüz varken eski bir ilişkiyle iletişim kurmak istiyorsanız, bu konuyu açıkça partnerinizle paylaşmalısınız. Partnerinizin duygusal ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlamak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacaktır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAdı üstünde flört henüz ortada bir şey yok. Eski sevgilisiyle dostane ayrılan bir çok kişi var. Sonuçta kan davası yok ortada, duygular bitmiş ve sevgili de yok o zaman bu aldatma olmaz.
Zaten flört ne yaaa offf saçma sapan işler...
13 Yorumla- +1 yıl
Tanışıyoruz ya işte shdj
- +1 yıl
Ne biliyim eskiden direkt çıkma vardı sevgili olunurdu..
- +1 yıl
Evet ya 😏 daha güzeldi orası kesin
+1 yılFlörtüm varken eski sevgilim telefon açamaz. Çünkü bütün numaraları engelli o.. spunun. Kara listeye aldım omu. Benle tanışmadan 15 gün önce burada bedensel engelli bir arkadaşımıza çıplak fotoğraflar atmış kendisi. Nasıl bir o.. puysa artık. Bu kadar yokluğa düşecek bir kız değildi halbuki.
KS'deki bazı kızlar, yazılarında şöyle diyor.
""""Biz hayatımızda hiçbir erkek olmadan ve asla seks yapmadan, mastürbasyon yapmadan bir ömür boyu durabiliriz. Ama siz bir kadınla seks yapmadan ya da mastürbasyon yapmadan bir hafta bile duramazsınız."""
Lakin ne yaman çelişkidir ki yapılan araştırmalara göre kadınların en az yüzde 40'i sevgililerini ve eşlerini aldatıyor.
Şimdi ben de bir soru sorayım. Senin bir kadın olarak bu konuya bakış açın ve düşüncen nedir?
28 Yorumla- +1 yıl
@вуηαяcσѕ Teşekkür ederim Narkos. @Sosyetic_SheqiiL soruma cevap vermedi. Sana sorayım o zaman. Bu konudaki görüşün nedir?
- +1 yıl
Soruma soruyla gelmeyiniz :D
- +1 yıl
Onu anladım zaten. O yüzden Narkosa sorayım dedim. Kadın ruhundan anlayan bir erkek olduğunu düşündüğüm için.
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ wuhuuu alkışşşşş :D
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ Bu konu kafama baya bir kafama takıldı. Kadınların hem cinselliğe ihtiyaç duymadıklarını iddia edip hem de aldatıyor olmaları üniversitelere tez konusu olacak niteliktedir.
Cevabın için teşekkür ederim azizim. YETMEZ AMA EVET diyorum. - +1 yıl
@вуηαяcσѕ 👍👍👍👏👏👏
Yok ya neden aldatmak gibi bir anlam yükleyelim ki buna. Ben şahsen numarasını sileceğim için kimi aradığını bilmeden telefona mecbur cevap veririm.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Telefonu açması mesele değil de ne konuşulduğu mesele. Eğer buluşursa işte aldatmadır
11 Yorumla- +1 yıl
evet işte
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmaktır tabi ki de.. ben zaten eski flrötüm ile ilgili her şeyi silerim.. bende ne numarası kalır ne hesabı kalır bir daha konuşmam bile.. nasıl ayrılmış olursak olalım.. ister terk etme olsun ister aldatmak olsun.. tabi ki de insan merak edip neden aradığını sormak için de açabilir ama ben bunu bile gereksiz görüyorum çok isteyen zaten mesaj atar niye arasın.. üstünden ne kadar süre zaman geçmiş bir kere
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılEdepsizlik olur gadası
10 Yorumla
+1 yılFlört de sevgili de aynı kavramlar sadece farklıymış gibi çeşitlendirmeye çalışıyorlar. Kendimizi kandırmayalım.
Sorunuzun cevabına gelecek olursak arayanın o kişi olduğu biliniyor ve açılıyorsa uygun değil ancak numara farklıysa açılıyorsa gereken net cevap verilir çok kısa olacak sekilde sonra da engellenir.
Ayrica efendi ve ahlaklı adamlar zaman geçtikten sonra bir kadını aramazlar hele de farklı bir numarayla. Onun hayatında biri olabilecegini evlilik yolunda bulunabileceğini düşünecek kadar incedirler. Boyle davranislar goremezsiniz onlardan.
10 YorumlaSayılmaz ama, eski sevgilinin telefonda engel listesinde olması lazım değil mi 🤔😄
54 Yorumla- +1 yıl
Şimdi sana bin tane taktik veririm ulaşman için önce bir eski sevgili yap sen hele
- +1 yıl
Ayh hadi inşallah 😅 neyse küserseniz falan benden taktik alırsın kuzum djdjs
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aldatmak sayılmaz ama eski sevgilinin numarası ne geziyor diye sorarlar adama, en azından ben sorarım. Neye dayanarak arayabilir, o kim oluyor? 😄
53 Yorumla- +1 yıl
Hepimiz biliyoruz ki, ulaşmak isteyen ulaşır :D
- +1 yıl
jskaaj bu ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişki dostane bittiuse açılır demişler. Evet evet bir ay öncesinde bacak omuza yaptığınız eskinin teline sadece ilim irfan ve sanat kültür konularında bir sorusu vardır diye cevap veriyorsunuz. Dürüst olun eskinin telini açan herkeste halen bir umut vardır. Hiö kendinizi kandırmayın.
173 Yorumla- +1 yıl
😅 sakin olalım aldatmaya girmez yine de
Cevap sahibi+1 yılYine de kısmı, umut vardır dediğim kısmı nasıl da haklı çıkarıyor
- +1 yıl
Alakası yok
Cevap sahibi+1 yılKızlar siz bir erkeğin bakışından bile ne istediğini ne diyeceğini az çok biliyorsunuz. Anlıyorsunuz. Kalkıp da aaa acaba ne için aradı demezsiniz eski sevgiliniz için. Kimi kandırıyoruz Allah aşkına?
- +1 yıl
Bu neden sadece kızlara bir soru Allah aşkına. 😒 kandırmıyoruz kimsecikleri, sonuçta flört bu yani sevgili mi :D eski sevgilimden ona ne misal.
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi? Empati kuralım o zaman. Ben eski sevgilimden ayrıldım senle flört ettik. Prenses gibi hissediyorsun. Mutlusun hayaller kuruyorsun ben sana bunu kurdururken sen halen aklımın eskide olduğunu bilmiyorsun hatta eskiyi unuttuğuma yeminler edip senden ne kadar hoşlandığımı söylemişimdir. Ama pata küte eskiye cevap verdim. Bir şeyler oldu yeniden başladım veya başlar gibi olduk ve sana olan ilgimi bir anda kestim. Bu sana nasıl hissettirir? Kullanılmış bir yarabandı olmak ne hissettirir.
- +1 yıl
Bak şimdi olaydı çarpıtma. Flörtün varsa eski sevgilinin aradığını söylersin zaten o arama ilk ve son olur. Kimse kimseyi yarabandı olarak kullanmamalı. Zaten eskiye dair bir şeyler hissediyorsan biriyle flörtleşmenin anlamı ne? Durduk yere aramış sen de açmışsın işte.
Cevap sahibi+1 yılDurduk yere arayamaz işte. Aramışsa durduk yere değildir sen de açmışsan hiç durduk yere değildir.
- +1 yıl
Bilmiyorsun belki onun o olduğunu ayrıca flört aşamasına çok anlam yüklemeyin cidden
Cevap sahibi+1 yılFlörtün tanımı nedir sence? Kafandaki tanımı
- +1 yıl
Tanışma aşaması işte. Anlattım ya detayda.
Cevap sahibi+1 yılNayır kabul etmiyorum 😃
- +1 yıl
sana göre nedir onu merak ettim şu an
Cevap sahibi+1 yılBana göre biten bir ilişkimden bir gram umudum varsa flört diye bir şey olamaz. Kimseye bu haksızlık yapılmaz. Ex kafamdan tamamen silindikten sonra bir daha ger dönemez, sesimi duyamaz bana zibilyon atsa bir mesaj alamaz. Bu hem kendime olan saygımdan hem de yeni yeni tanımaya başladığım flörte olan saygımdan.
- +1 yıl
Ama bu flörtten anladığının ne olduğunu açıklamıyor djdj
Cevap sahibi+1 yılBunu da ancak benle flört edersen anlarsın. Fakat ortada bir flört bir ex varken bu zor ;))
- +1 yıl
Anlatamıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılYa ben flört tanımına da karşıyım. Bence iki insan tanışmaya başladi mı nereye kadar ilerleyeceğini anlamak görmek için o süre içerisinde başkalarıyla etkileşimde olmamlı
Cevap sahibi+1 yılEski sevgiliyi bırak ben evlendim boşandım. Evlenirken bir servet harcadım. Boşanırken tonla çevre baskısı. Başka sebeplerden dolayı 3 kere şehir değiştirdim eski eşim 3 şehre geldi peşimden. Yüzüne bakmadım. Yüzümü görmesine izin vermedim. Tonla fake hesap açtı bu süreçte bir mesajına dahi cevap vermedim. Bunu yaparken benim flörtüm veya sevgilimin olmadığı zamanlar da vardı. Flörtüm yokken de tek bir teline mesajına cevap vermedim. Haberim olmadan çalıştığım hastaneye geldi, güvenlikten x adında birisinin beni sorduğu bilgisi gelince rapor aldım şehir değiştim. Ki bu eski eş ve zamanında uğruna servet harcanan bir eş. Ama dönüp bir kere yüzüne bakmadım. Hayatımda kimse yokken bile. Ama sizin ilişki anlayışınız sizin derken genel yorumlardaki kafa bana çok basit geliyor. Herkes her şey ile her şeyi yaşayabilir herkes herkes ile tekrar bir araya gelebilir kafası benlik değil. Bırak hayatımda bir flört varken exe cevap vermeyin hayatımda biri yokken bile yüzüne tükürmek için bile arkamı dönmem.
- +1 yıl
Zalimin zulmü varsa sevenin Allahı var 😃
Cevap sahibi+1 yılAllahınız varsa eskilere cevap vermeyin fkfkfk
- +1 yıl
Puahahah çok saçma 😃
Cevap sahibi+1 yılUmarım bayıldığın bir flörtün tam senle sevgili olacakken eskisi yazar ve çocuk bir daha sana yazmaz o zaman 😃
- +1 yıl
Cehennemin dibine kadar yolu var djdjs
Cevap sahibi+1 yılModeratör olmasan sana bir şey derdim ama Allah hesabıma zeval vermesin flfkf
- +1 yıl
Aa aa üstüme iyilik sağlık mükemmelim güzellik 🙄
- +1 yıl
mükemmellik* yani 😅
Cevap sahibi+1 yıl😃 ne alaka be
- +1 yıl
İşte bu kuru tehdide pabuç bırakmıyom 😏
Cevap sahibi+1 yılSjsjsjs tehdit mi. Şu an içtiğimin kafasını sen yaşıyon galiba 😃
- +1 yıl
Moderatör olmasan.. diye tehdit ettin :D
Cevap sahibi+1 yıl:d moderatör olmasan senin de canın cehenneme derdim bu da tehdite girmiyor bence 😃
- +1 yıl
Ne istiyon benim canımdan be
Cevap sahibi+1 yılEskisi aklındayken kimsenin canını acıtmamasını😃
- +1 yıl
Tövbe de, öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum 🙄
Cevap sahibi+1 yılAaaaa tabi ki demedın. Hem flörtün senin eski sevgiline cevap verdiğini duyunca bundan kıvanç duyar. Sosyetic ile eski sevgilisinin nihayet tekrar konuştuğu bu günde siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarım diye davetiye bastırıp tüm sülalesine atar 😃
- +1 yıl
dhdjs böyle bir durum söz konusu değil olabilemez
Cevap sahibi+1 yılSana inanıyorum. Kesinlikle dıjj mihrakların oyunu
- +1 yıl
Ben bu oyunu bozarım arkadaş 🤨
Cevap sahibi+1 yılHer masada var mıyız reis 😃
- +1 yıl
Olaya bak nerden nereye :D hayır yokuz
Cevap sahibi+1 yılBir miyiz tek miyiz diri miyiz 😃 aile her şey midir vartoli sosyetik smsmdn
- +1 yıl
Vartolu değilim ben 😒 djjd
Cevap sahibi+1 yılKonumuz cidden senin vartoli olup olmaman mı 😃
- +1 yıl
Ahahaha evet ben o konuyu seçtim 😃
Cevap sahibi+1 yılBildiğin manipülasyon 😃 doğrularumı baltalayarak exine cevap verdiğinde yaptığın yanlışı unutturamazsın. Unutsak kalbimiz kurusun djdkdkf
- +1 yıl
Manipülasyon yeteneğimi bu tarz basit işlerde kullanmıyorum. Bu da enerciii yani. Unutursanız hatırlatırım yeter ki kalbiniz kurumasın 😃
Cevap sahibi+1 yılManipülasyon yeteneğini hangi konularda kullanıyorsun 😃 exinin teline cevap vermeni flörtüne açıklarken ya bebeğim, noldu biliyor musun benim exim sen çık cumaya git. Tam namaz başlayacak çocuk sen kaç rekat kılacağını unut ve beni ara olayı yaaaneee.. Napim allahın huzurundaki birine cevap vermeyip hem seni hem beni günaha Mı sokayım diyerek mi dkdkdkdk. Bu manipülasyon ile çocuk senin ve exinin sayesinde sevaba girdiğini dahi düşünebilir bak bunları not et ileride lazım olursa kullanırsın fjkfjn
- +1 yıl
Oha benim Aklıma gelmez djdj
Cevap sahibi+1 yılBenim aklıma gelmez değil benim bile aklıma gelmez diyeceksin abbe heyran 😃 sen de az kaçın kurası değilsin.
- +1 yıl
Tanımıyorsun ki beni 🙄 önyargılı gizli
Cevap sahibi+1 yılAllah gizliliğime zeval vermesin 😃 mümkünse ne uber tanıyayım ne süper tanıyayım. Geçen biriyle yorumlaştık. Heralde bu arvat bana hayran kaldı da takip attı, kabul edeyim de şu haşin gaddar ve bir o kadar ali cabbar irkeğin profilisini görsün dedim. Hatun dakikalar sonra hesabımı patlattı 😃 geçici olarak engellendi cart curt şeklinde mesaj geldi. Bir daha hesaba girmedim. Vaziyetül son nedir bilmiyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılDiyeceğim o ki ön yargılarım ıle mutluyum neticede ön yargı da olsa arka yargı da olsa benim yargılarım 😃
- +1 yıl
Allahım ne belalı bir tip :D
Cevap sahibi+1 yılSorma. Böyle belalı tipleri neden mod yaparlar ki karşim. Yapın beni ultra süper mod, başlayayım exine cevap veren her bir hatunu.
- +1 yıl
Ha yok ben seni kastetmiştim. 😅
Cevap sahibi+1 yılBu ilişkide belalı olmayan bir kişi varsa o da benim dkdkdkd youtube.com/shorts/5UYTmfZ_hDY?si=S6A5SwCmcBhDaT3_
- +1 yıl
Gizliden çık kim olduğunu buldum :D
Cevap sahibi+1 yılGeç bu yem atmaları Abbe heyran kim olduğumu bulduysan gizliden çıkmamı niye istiyorsun😀
Cevap sahibi+1 yılBen gizliden çıkayım sen yan hesabından iki yorumumu şikayet et 😀 super hesabınla olaya müdahaleye etmeye gel sonra hesap patlasın 😀 ben geçen hafta o numarayı yedim:D artık yemem.
- +1 yıl
Haklı olduğumu görmem, bilmem gerekiyor 😌
- +1 yıl
Basit o numaralar, yan hesabımız yoktur.
Cevap sahibi+1 yılHaksız olduğunu görmek için gizliden çıksa gaza mı gelmiş olurum? 😀
- +1 yıl
Kabasın 😒 umrum değil naparsan yap
Cevap sahibi+1 yılKabalık ve ben. Hiç sanmıyorum😀
- +1 yıl
Aaa yanlış tahmin :D kabasın.
Cevap sahibi+1 yılHesabım banlanacak mı şimdi hakim bey hanım 😀
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sen haksız çıktın ya
Cevap sahibi+1 yılGelsin cevap sjxjdjdj youtube.com/shorts/qRCcq2W6Ous?si=3JkHs1bjojv1SO2C
- +1 yıl
Bırakın mazlumun hesabını 😅 kim niye banlasın hesabını yaw.
Cevap sahibi+1 yılMazlum olabilirim ama mağrur değilim über super bey hanım. Teessüf ederim. Hem çok dkfkfk
- +1 yıl
🤦♀️ :D elin ayağın birbirine dolandı
Cevap sahibi+1 yılElin ayağın birbirine dolanır diyip beni maziye lise yıllarına götürdün mutlu musun djdjdjd https://youtu.be/e85arjilgKw?si=NuEBH38k0v7lydjq
Ne diyecek acaba diye düşünmeyen etmeyen o telefonu açmaz düşünülmüş ki açılmış direkt ayrılık sebebidir ayrıca numarasını silmiş bile olsa eski sevgilinin numarası bence unutulmaz ya bilmeyerek açma ihtimali kafadan siliniyor bu durumda🤔 hafızası deli gibi iyi olduğu için o rakamları unutarak açtığına inanmazdım 🙄
10 Yorumla
+1 yılBuna müsamaha göstermem ben. Dead line dir benim için öyle bir durum.
Yaşadım, biliyorum. 😂 Çok iyi ayrılmış olabilirsin, o yüzden telefonunu tutuyor olabilirsin ama en azından flörtün yanında da yapma yani de mi? 😂13 Yorumla- +1 yıl
Ya hayır, ya eski sevgilin sana bir şekilde ulaştıysa ohooo
- +1 yıl
O ayrı şimdi. Sen bilmeden açtıysan, karşına o çıktıysa sıkıntı yok, olur öyle. 😂 ben soruya düz cevap verdim.
- +1 yıl
He ok tamam 😅
+1 yılAldatmak sayılmaz, daha sonra bu durum; şu an konuştuğun kişiye anlatılmazsa O'na karşı yapılmış saygısızlık olur...
251 Yorumla- +1 yıl
Kaç defa beğeniyorsun🤔
- +1 yıl
Ya bi dur ddhjas aklım karıştı
- +1 yıl
Tamam anladık mükemmel bir görüş yaptım 😂
- +1 yıl
Yooo dhks şımarma lan
- +1 yıl
Bak son zamanlarda benle uzaktan yakından bağı olamayacak kelimelerle aramda bağ kuruyorsun 😂
- +1 yıl
Aaa trip mi atacaksın yine :D “ben şımarık değilim, bana şımarık dedi” 😓😥
- +1 yıl
Trip kelimesi ile de aramızda uzaktan yakından bağımız yoktur, kendisini tanımam etmem : )) Bizim sinirimizi trip olarak algılıyor bazıları : ))
- +1 yıl
Ay sen sinirlenmiş miydinnn 😅
- +1 yıl
Niye ben robot muyum 😀
- +1 yıl
djjssj sinirlensene sen bi, nasıl sinirleniyon acaba 😅 dağılın uleeeğğnnn
- +1 yıl
Kaşınıp durma bak, uyuz olacaksın😀
- +1 yıl
Yine kendimiz kendimizi kaşıyoruz djdj
- +1 yıl
Gel beni kaşı diyorsun illa ki😂😂
- +1 yıl
Tehdit mi bu 🤨
- +1 yıl
Sana tehdit söker mi 😂
- +1 yıl
Tehdit edeni sökerim 😃
- +1 yıl
Nasıl sökersin😂😀
- +1 yıl
Anlatayım sana detaylı gelesiiin göresin
- +1 yıl
Anlatsana 😂
- +1 yıl
Küfürlü olacak :D
- +1 yıl
Diğer taraftan anlat😂
- +1 yıl
Ölünce rahat bırak beni ya 😏
- +1 yıl
Rahat etmen için görkemli bir tören yapacağım sana😂
- +1 yıl
Hay senin törenine :D istemiyorum atın beni o çukura gidin ya ohoo
- +1 yıl
Olmaz mümkün değil 😂 gözün arkada kalmamalı 😂
- +1 yıl
Gözümü de alıp gidiyorum :D zaten iyi görmüyorlar yoksa bağışlardım dhsj
- +1 yıl
Bikerem de teşekkür et be kadın, seni öldükten sonra bile düşünen birisi var😂
- +1 yıl
Yaw he teşekkürler sen olmasan napardım 😏
- +1 yıl
Sen öldükten sonra seni kim düşünsün, bak ben düşünüyorum, her isteğini yerine getireceğim hiç merak etme 😂
- +1 yıl
Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar 😕 babam da ağlar kıyamam be.
- +1 yıl
Var ya enerji sömürücüsün modum değişti.
- +1 yıl
😂😂😂 sen dedin ya lann ağlarsa anam ağlar diye😂😂
- +1 yıl
Bu da baba için gelsin 😂
https://youtu.be/gRCUXVwKb8A?si=iHWLKIUduAFdRxhh - +1 yıl
Biz önce yavaş yavaş emerjiyi alıyoruz sonra mezara gömüyoruz arkasından da tören yapıyoruz jelibonlu😂
- +1 yıl
Onu bile aklında tutamamışsın be piüüüh lolipoplu lolipop
- +1 yıl
Jelibon nerden çıktı lan şimdi😂 evet lolipop idi, hatırlatman iyi oldu 😂
- +1 yıl
😒 sen böyle değer kıymet veriyorsun demek arkadaşlarına hey yavrum hey
- +1 yıl
Tamam bu sefer beynime yazdın lolipop 🍭
😂 - +1 yıl
Küstüm cidden 😥
- +1 yıl
Küsme küsme öteki taraftan yaptığım görkemli töreni milletin ağzında lolipopları görünce kemiklerin sızlayacak emin ol bundan😂😂
- +1 yıl
ahaha deli mi ne 😃
- +1 yıl
Yooo aklım başımda 😂
- +1 yıl
Her şeye benim de cevabım var modu mu bu 😃
- +1 yıl
Seni idol belirliyorum, malum kimler kimler idol belirlemiş😂
- +1 yıl
shsjsj bari sen yapma 😃
- +1 yıl
Ben eksik kalırsam üzülmez misin😂
- +1 yıl
Kahrolurum 😒
- +1 yıl
her şey kahrolupta geberme diye😂
- +1 yıl
Eyvallah 😒
- +1 yıl
Canım sağolsun : ))
+1 yılElbette aldatmak sayılır eskide kalmış biriyle irtibatta kalmak yenisine ihanettir. Eskiye rağbet olmasını anlamak güç, yenileri iyileri varken ayrılmış bitmiş ilişkiyi tekrar başlatma durumu mümkün değildir.
10 YorumlaTmmda eski sevgiliyi tam silmeden yeni biri ile neden konusuyorsunki, bu karsidakine saygisizlik , ve bunu yapman aptallik. telefonu acip konustun diyelim ve bulusmak istedi falan , iste bu aldatmak.
10 Yorumla
+1 yılİlişki bağın koptuysa neden exden gelen telefonu açasın ki🤦🏻
18 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorsundur onun aradığını mesela
- +1 yıl
Bilmediğim nolara cevap vermiyorum
- +1 yıl
Bunu sen öyle yapıyorsun. Peki flört ettiğin kişi açmış telefonu :D nolacak
- +1 yıl
Peki ben bunu öğrencek miyim? Bana söyleyecek mi? Ne konuştuğunu anlatacak mı?
- +1 yıl
Belki ne konuştuğunu anlatmayacak ama söyleyecek
- +1 yıl
Söyledi ok, ben ona sorarım ne konuştuğunu, eğer benim güvenimi sarsacak bir şeyler konuşmuşsa, bana anlattığında anlarım ve konu boğar ve ipler kopar, ama konuştuğu konu bana güven verirse, ilk ve tek bir uyarı yaparım bir saha bilinmeyen bir numarandan arayan exsinin sesini duyar duymaz yüzene kapıyorsun yoksa kusura bakma seninle ilişiğimi kesmek zorundayım🤷🏻
- +1 yıl
Güzel.
- +1 yıl
🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence aldatma sayılmaz. Seni yabancı numaradan da aramış olabilir eski sevgilin neticede.
13 Yorumla- +1 yıl
Helal be 😅 zekice bir yorum gördüm sonunda dhsj
- +1 yıl
Evet bence de yani
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. açıklama yapman iyi olmuş.
eskisiyle nasıl ayrıldığına bağlı bu ama aldatmak sayılmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Neden, flört ve sevgiliyi ayırt edebiliriz bence dudj
- +1 yıl
Buradaki yarım akıllıların ne düşündüğünü kim takıyor Allah aşkına hala? Ama haklısın
- +1 yıl
Doğru :)
+1 yılTelefonunu açmak değil de, görüşmek ve iletişim halinde olmak ihanetten sayılır. Telefonu açar, yoklarım derdi ne diye. Sonra bir daha da dönmem aramalarına.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe niyetle açıldığına bağlı. Belki sadece merak ediliyordur. Bence flört biraz da adı konmamış ilişki evresi. Bu yüzden eğer eski sevgiliyle iletişimin ucu kaçarsa aldatmaya girer.
10 Yorumla
+1 yılAldatmak değildir hayır. Direkt açılıp kişiye kendisine rahatsız etmemesi gerektiğini de söyleyebilir çünkü. Ama açıp da onunla da konuşma başlangıcı falan olursa aldatmak olur tabii.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSayılır çünkü flört te iliş kidir canım cicim diyon hem eski sevgili telfonuda ne ariyor bitise heryerden engeli olur nokata
20 Yorumla
+1 yılNe ilgisi var? Eski sevgililerimin bir çoğuyla konuşmaya da sosyal medyadan takipleşip yazışmaya da devam ediyorum. Eşim de aynı şekilde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Açmam ki, çok ısrarcı oldu ve açtım diyelim. Sonuç olumsuz olacağı için bu durumu da flörtüme söylerim.
10 Yorumla
+1 yılSonuçta biri flört adı konulmamış
Diğeri ise eski bitmiş yaşanmış bir şey
Yani pek fazla kafa meşgul edicek bir durum değil...10 YorumlaBilmediğim nolara cevap vermiyorum haliyle kimdir onu da bilmemem normaldir 😂
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel s*vişirdik diye eski günleri mi etmişler? 😃😃
11 Yorumla- +1 yıl
Yad etmişler.
Bu klavyeye uyuz oluyorum ama çok işime yarıyor..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılFlörte hesap vermiyorum.
Önce level atlasın ondan sonra dikkat ederiz bu tür şeylere.20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılEğer açıyor sa bişey vardır ki içinde ondan dolayı açıyor dur bana göre aldatmak dır bu
14 Yorumla- +1 yıl
olm belki cidden önemli bir durum var
- +1 yıl
Kesin öyledir önemli bişey varsa acil servisleri arasın arkadaş 😂
- +1 yıl
senin eski sevgilin seni arasa açmayacak mısın
- +1 yıl
Hayır niye açim boş a düşmüştür diye arıyor dur ki aramışligi bile var
+1 yılFlörtüm olmaz , eski sevgilim aramaz. Çünkü kendisi yok.
10 Yorumla
+1 yılSayılır, iletişimin en küçüğü dahi ihanettir.
Yapan Eyşan'dır.😂😂10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle erkek aldatılır bunuda hakeder. Çevresine ailesine rezil ederim aldattığımıda gözlerine sokarım, ölene kadar kara leke gibi taşır üstünde;)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılFlört dediğin tamamen hayatına girmediği için açılır sevgili desen acilmazdi
10 Yorumla
+1 yılİyi ki arayacak bir eski sevgilim yok. Vardı da çok çok eski ve arayacak durumda değil.
10 Yorumla
+1 yılBenim dunyamda sayilir. Eski adi üstünde arasa bile acmicaksin.
10 Yorumla
+1 yılnasıl ayrıldığımıza bağlı. Arkadaş kalabilirim ya da engelleyebilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence açılır ya. Ne varmış ne olmuş insan bi merak eder 😄
10 Yorumla
+1 yılBence sayılmaz tabi içeriğe göre değişebilir
10 YorumlaTelefonu açmak sorun değil önemli olan açtıktan sonra ki tavrın, yaklaşımın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskide kalan kimsenin telefonunu veya mesajını açmam, en güzeli engellemek her yerdenn..🍀🗝️
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAllah belasini vermiş de benden yardim istiyor diye açarım 😒
10 Yorumla
+1 yılO eski olmuşsa bana hiçbir şekilde ulaşamaz o yüzden sorun yok 😌
10 YorumlaEski sevgilim neden arıyor ki yaşanmış bıtmiş ya da neden hala kayırlı anlamadım
12 Yorumla- +1 yıl
Özlemiş olabilir, bir şey olmuş olabilir, konuşma gereği duymuştur vs
Gizli Üye(25-29)+1 yılModern olmak bunu gerektirir boynuzlu degilsen koylusun
10 Yorumla
+1 yılAçabilir. Tabi ilişkiyi dost bir şekilde bitirdilerse.
Ölüm kalım olabilir. Ne olduğunu öğrenip kapatır. Ama buluşmak vesaire aldatmaya girer abicim.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnun aradığını bile bile açmaz diye düşünüyorum 🤔
22 Yorumla- +1 yıl
Ya açarsa
- +1 yıl
Ne diyeceğini merak ettiği için açıyor, merak da ilgidendir. Soğurum ben🥶
kalbindekini unutmadıysan aklındakiyle devam etme o telefon açılıyor ise kalpteki halen duruyor akıldakiyle unutulmuyor çalışılıyordur.
10 Yorumla
+1 yılYok ebesinin örekesi kdkd hayır.
11 Yorumla- +1 yıl
Yok kız eski sevgilisi djsjs
+1 yılBence alakasız bişey ayrıldığın kişi ile kişiliği düzgün ise ve kötü ayrılmamış ise konuşula bilir bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sayılır sen ne yaparsan yap Sayılır muhaha
13 Yorumla- +1 yıl
Gıcık mısın
+1 yılBu olay tamamen çiftin arasındaki güven duygusuna dayanır bence
10 Yorumla
+1 yılHayır çünkü sonuçta bitmiş biten bir ilişki aldatma sayılmaz
10 YorumlaFlörtünün haberi olmadığı sürece aldatma değildir devammm
10 Yorumla
+1 yılBaşka ne sayılabilir ki 🤔
14 Yorumla- +1 yıl
Nesi aldatma bunun
- +1 yıl
Sonuçta biriyle bir yola çıkıyorsun birşeyler olma çabası var olduğunu var say aldatmış olmuyormusun
- +1 yıl
Yioo.. 🙄 djkj yapılmamalı elbette.
- +1 yıl
Herkesin kendi düşüncesi diyecek bir şey yok 😇
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSayılmaz ama hoş karşılanacak bir durumda değil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. SAyılmaz. Açarım konuşurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Insan gibi ayrıldığımı umut edip sayılmaz diyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. insan biraz medeni olmalı. niye aldatmak sayılsın
10 Yorumla
+1 yılAçıldıgı zaman konuşulan konuya göre değişir
10 Yorumla
+1 yılHavadan nem kapmak olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok canım ne aldatmasi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZihni kalbi bedeni meşgul olamaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Asabımı bozmasın
15 Yorumla- +1 yıl
Shjssj tekrarlanmış paylaşım
- +1 yıl