her seferinde takıldığınız kişi ama artık istemiyorsunuz çünkü sizi oyalıyordur ama istiyor gibi gözüküyor sizce?
kafanızda iz bırakmış insan ise fotosunu dahi silmeye cesaretiniz yok yani.
her seferinde takıldığınız kişi ama artık istemiyorsunuz çünkü sizi oyalıyordur ama istiyor gibi gözüküyor sizce?
kafanızda iz bırakmış insan ise fotosunu dahi silmeye cesaretiniz yok yani.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Unutmazsın ama alışırsın yokluğuna cidden unutmak zor en zor olanı silinmesi ama alışmak diye bir şey var yokluğuna olmamasına felan
ağlayamıyordum da sevmiyorum diyorum ama seviyorum gibi duygular çıkarıyor içimde görmek istemiyorum ama her gün gösteriyor kendisini fotosunu silmek istiyorum olmuyor nefret ediyorum kurtulamıyorum. kafamdan çıkmıyor
Zaman cidden kafanı meşgul edecek aktivitelerde bulun derslerin varsa onlarla ilgilen ya da oyunlar oyna kitap oku ve en önemlisi belirsizlikten kurtul
bol aktivitelerim var günlük ama o an kafamda çıkarmak istiyorum sorun bu böyle ailem yanımda olmadan rahat edemezsin ya onun gibi bir şey, örnek çizim yapıyorum kafamı bastırıyor acaba komple silsem onu yanımda olunca da uzaklaşmak istediğimi söylesem problem yaşatır mı
Bence komple sil böyle birisi sana iyi gelmeyecek emin ol sevse istese belirsizlikte seni bırakmazdı emin ol sil ve Kurtul önüne bak hayatına bak net ol
bunu yarın dan sonra karar verebilirim hep bunu yapıyorum yarın olur belki davranış değişir diyorum ciddi silmem için bu insanı hayatımdan bu kişinin yanında olunca biryere çekip ciddi sormam gerekiyor yaptım yapmadım değil cevap vermiyor yüz yüze bile cıldırmalık olay
zamanla unutuyor insan, aynı ortamda durma duruyorsan da görmezden gel
o ortama gidiyordum ve istemesem bile karşımda duruyor gülümsüyor ilgi istiyor gibi davranış nere gitsem denk gelip yanıma oturuyor yaslanıp ilişki videoları gösteriyor, ciddi açıldım kişiye ama bir cevap vermedi yüz yüze, hiç yanımdan ayrılmaz
Aynı ortamda mısınız sürekli?
evet aynı ortam sürekli, bir insanı unutmak bu kadar zor olmamalıydı ya benden bir parça gibi aynı oda ayrılmıyor dibimden ama sürekli kaçıyor benden istemıyor gibi
Kaç yaşındasınız üni mi lise mi ona göre yorum yapacağım bu yüzden soruyorum
İstemediğini nereden biliyorsun peki hiç açıkça tekrar konuştun mu?
Ne kadar zaman geçti?
ben 24 o 26 ve uni falan değil tamamen dışarıda bir ortam hep gittiğim yer o çıkıyor karşıma
Bende birini düşündüğüm için hala uyumadım mesela kızlar bazen çok canım olabiliyor bir şeylerin değerini kaybedince anlıyoruz
Anladım 👍 peki seni kaybettiğini hissettirsen onda olmadığını fark ederse kıymete biner çünkü insan oğlu böyle maalesef
Mesela önüne baksan ona hiç ilgi göstermesen sanki senin için sıradan biriymiş gibi davransan?