Birini nasıl unutursun,?

Benim 6 yıllık bir ilişkim oldu fakat ayrıldık ben hala seviyorum oda bana hala sevdiğini fakat artık yaşanan şeylerden dolayı yorulup hissizleştiğini söyledi. Kendisi çok ilgisiz biri eskiden böyle değildi aldattığını düşünmüyorum öyle karaktersiz değil gerçekten çok iyi bir insan kendisi o yüzden bu kadar yıl bırakmak istemedim ama son bir yıl uzak mesafe ilişkisine döndü ilgisi azaldı baya asosyal biri kendisi aynı şehirdeyken kavga etsekte yüz yüze gelince hemen barıştırdık telefonda konuşmayı sevmez çünkü fazla hatta ayrılınca direk tuşlu telefona geçiyor sosyal medya falan kullanmıyor bu devire göre çok değişik biri diyebilirim. Ondan sonra tanıştığım erkekler karı kız düşkünü insanlardı iyce onun değerini anladım gerçekten kimseyi içim almıyor bu yüzden. Ona dönmek istiyorum ama o istemiyor barişsak da aynı olucak her şey çok ilgisiz çünkü bazen iki üç günde bir konuştuğumuzu hatırlıyorum yani o derece fakat unutamıyorum asla napabilirim çok denedim tam unutayım diyorum çok garip bir şekilde konuşuyoruz veya karşılaşıyoruz buda unutmamı zorlaştırıyor başa sarıyor her şey herseferinde sizce nasıl unuturum ne yapmam gerekiyor?
Birini nasıl unutursun,?