Görmesem belki unutacağım. Ama arada görüyorum, çok tatlı geliyor. Ofofofof hiçbir şey hissetmemek istiyorum artık, yeter çektiğim.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görmesem belki unutacağım. Ama arada görüyorum, çok tatlı geliyor. Ofofofof hiçbir şey hissetmemek istiyorum artık, yeter çektiğim.
Bunu okumak kalbini gerçekten yoruyor gibi hissettirdi 😔 Arada görüyor olman, hislerini tetikliyor ve kendini kontrol edemiyormuş gibi hissetmen çok normal. “Hiçbir şey hissetmemek istiyorum” demen, aslında zihninin ve kalbinin yorgun olduğunu gösteriyor.
Evet tam olarak öyle, kafamı kurcalamayı bıraksın istiyorum artık sevgili falan yapsın gitsin bari
Anlıyorum… gerçekten yorgun ve bitkin hissetmişsin 😔 kalbin ve zihnin onunla sürekli meşgul, artık rahatlamak istiyorsun 💨💔 “Sevgili yapsın gitsin” demen, aslında kendi huzurunu istemen demek 🌿
Aynen öyle
İstersen ona bu durumu kısaca şöyle diyebilisin “Biliyorum, seni görmek hâlâ zor oluyor benim için 😔 Keşke kafamı kurcalamasan, biraz mesafe olsa , yorgunum ve artık huzur istiyorum 💛 Umarım sen de mutlu olursun, kendi yolunu bulursun 🌿” ne dersin senin için daha iyi ve daha mutlu olacağın biri hayatına çıkartacaktır
Abi ChatGPT ye mi yazdırıyorsun napıyorsun
Yoo çok kitap okumak ve hayatın verdiği belli başlı tecrübeler neyse rahatsız ettim düşüncelerim vs derken kusura bakma sayende iyilik yapıp siteden uzağa atıcam Eyvallah.
Rahatsız etmedin ya sadece ChatGPT ile konuşuyormuşum gibi hissettim
Bi kitap yazarı sence hayatı boyu kaç tane kırılmış kalp dinlemiştir peki ben sana sorayım sevgili KS üyesi
Bilmem ki çoktur belki kendisininki de kırıktır
Bak işte orada doğruyu söyledin 17 yasımdan beri bu özelliğimi fark ettiğimden beri Dinliyorum nice kalpleri ve Benim mi hayır sağlam çünkü daha kimse uğramadı bu kalbe aman beni boş ver hadi sulu göz olma toparla kendini daha çok genç ve zekisin güzelsin seni bekleyen güzel yarınlar var
Sağlam demek büyük başarı bence. Öyleyim ya neden takılıp kalıyorsam önüme bakmam lazım
Kitap'daki bazı sen ve senin gibi dinlediğim insanlara ithafen kaleme alıp seslendirdiklerim https://www.youtube.com/@denizdogadolunay ve yarın gelişmelerden haberdar edersin profil açık dilediğin zaman çık gel bi sıcak bi kahve tadında karşılarım seni ve yardımcı olmaya çalışırım
Unutmuyorsun cici kız sadece yokluğuna alışıyorsun tıpkı ona alıştığın gibi artık olmayışına alışıyorsun
İşte tam alışıcam karşıma çıkıyor
İnşallah öyle olur ya olması lazım
Biliyorum biliyorum yaşadım daha önce ama o süreç acılı işte
Evet askere gitmediğim kaldı sadece Kdkdk gelirim ya bunun mu üstesinden gelemicem
Teşekkürler
Dert çok ya kafan şişer yine olursa anlatırım sağol😄
Başka bir gün artık
Canım benim, o görme hali insanı deli ediyor değil mi, kalp acısı resmen 💔 Seni çok iyi anlıyorum, yeter çektiğin belli. En iyisi mesafe koy hemen, sosyal medyadan takibi bırak, yeni planlar yap kendine gibi İzmir'in gizli kafelerine git 🌅 Zamanla o tatlılık uçup gidecek, ben de yaşadım inan. Sen ne yapıyorsun şu sıralar unutmak için? 😘
Cevap
7Cevap
Unutmak neden?
Git konuş
Unutmam lazım bir gelecek görmüyorum diyelim, o yazsa konuşsa konuşurum ama o yazmadan asla
Uygun ortamı yarat , madem takiplesiyorsunuz. Dikkatini çekecek şeyler paylaş , yazmasını sağla
Ne dikkatini çeker bilmiyorumki manzara falan şarkı paylaştım bir şey yazmadı amaç ne anlamadım
Paylaşımlarını takip et , takip ettiği sayfaları takip et
Elbet bir şey yakalarsın
Onun da kafası karışık ya anlayamıyorum onu
Anlaman için önce konuşman gerek!!!
O zmn daha çok karışıyor onun içini göremiyorum açık açık konuşmuyor, kapalı kutu
Ne diyeyim , hakkınızda hayırlısı
Amin amin hepimizin hakkında hayırlısı
Kim bu kişi burdan mi
Yok ya gerçek hayatta
Zamanla unutulur.
Sürekli karşıma çıkmasa unutucam da işte
Onu arzuluyosun sanırım fazlasıyla be
Tatlı geliyor diyorum sen ne diyorsun ya
Yok sağol
Başkasıyla rahatladın sanırım
Yok ihtiyacım olmuyor
Bugün oldu mu söyler misin
Hayıııır
Yemin et 🤣
Sana binmesini istiyorsun bence
En son Nerede Gördün
Bugün kafede
İsmi ne
Ne alaka
O unutmuştur
2 hafta önce takip etti geri bunun sebebi nedir
Ne alaka
Unutmuştur dedin ya ondan sordum
Sorduğum soruya ne alaka dedin ya ondan bu cevabı verdim
İsmini sorman garipti çünkü
Gizli üyeyken ismini söylememen normal miydi
Senin ismini sorman daha garip değil mi ne işine yarayacak bu bilgi adı Furkan hadi bakalım
2 hafta önce takip etmesi sende bi işe yaramış bi umut unutmamışsayı düşündürüp gecenin bu saatinde soru bile sordurtuyor sana
Evet işte sorun da bu anlamıyorum erkekleri amacı ne bunun
Amacına ulaşmış kendi amacına odaklan kafanı karıştırmak istemiş kafanıda karıştırmış
Olabilir bu arada çözdün sanki ama ben herhangi bir etkileşim vermiyorum ne düşünüyor emin değilim
Aktivite bul
Günün sonunda yine aynı senaryo ya
Sağol birazdan uyuyacağım ya
İyi geceler😊 bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?