Ben şunu anlamıyorum ya neden kimse yüzüme bakmıyor? Cidden çirkin olduğumu düşünmüyorum ha çok mu güzelim hayır ama çirkin miyim bence değilim amaa neden dikkat çekmiyorum kötü huyum falan da yok? Bu durum şu sıralar canımı sıkmaya başladı neden bilmiyorum. Güzel bir ilişkim olsun istiyorum ama kimse bana gelmiyor ben de gitmek için fazla utangaç birisiyim. Nolcak böyle ya uff
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Allah seni sana benzeyene saklıyor. Herkesin değil bir kişinin ilgisini çeksen yeter.
Ya ne güzel bir yanıt bu
Gönül kendine benzeyen gönüle akar.
Askimmm çok güzel ve yakışıklı insanlar var. Dikkat bile cekmiyorlar. Aura meselesi. Aurani yükseltme çalışmaları yap ♥️
Aşkım onu nasıl yapıcam ya
İnternetten aura yukseltmek için neler yapılıyor diye bı bak.. Ben bı tek bunu biliyorum (kulak arkana ve boynuna gül yağı ) damlat. Ve cidden asla çirkin oldugun düşüncesine kapılma Bazen öyle çirkin kadınlar ve ya çirkin erkekler oluyorki ama çokk dikkat çekiyorlar. Bunun bı sürü ornegide var. Cidden aura çekicilik çok önemli.♥️♥️
O kadar haklısın kiii
ve bunu bana bı keresinde konuşurken psikolog arkadaşım söylemişti. Bir yere girerken hatta evden ciktigin andan itibaren etrafında güneş gibi parlayan bir halka hayal et+ internette bunun resmide var bakıp daha iyi hayal ede bilirsin) öyle hayal et ve kendi kendine deki her kesin dikkatini çekiyorum parliyorum gözler üzerimde.. sanki gunessin ve parliyorsun öyle işte Bunu bir çok meditasyon felan yapan bu iş uzmanlık alanı olan ablalardanda duymustum şu an onlara ne dendiğini unutdum ama.🥲
Ohaaa kesin araştırıcam o kadar insan içinden gerçekten halimi bi sen anladın çok sağ ol yaa
Rica ederimm ❤️🥹
Ay bide instada 1yagmurguven i takip et videolarını falan izle Hatta ilk ekledihi öne cikaranlarinada bir bakk
seni görmeden nedenini kimse bilemez tabi burada. ama genel olarak görünüş tabiki giyim tarzın olabilir makyajın saç kesimin bunların hepsi bir etken tabi görünüş dışında da nekadar sosyalsin soğuksanda biraz buda etkiler
Bence sen biraz karamsarlasmisin egonu tatmin etmen lazim en kisa yol ise internetde bir tanisma sitesine kayit ol... ve sonra bak gör auran nasil degisiyor
Sadece insanlar kullanacağı birilerini arıyor seni kullanamayacak laeini biliyorlar belki ondan yaklaşan olmuyor
Doğru insan henüz karşına çıkmamış demek ki. Hayatına biri girmiyor olması çirkin biri olduğunu göstermez.
Çok güzel ama ilgi çekmeyen insanlarda var, çok çirkin ve ilgi içinde yaşayan insanlar da fikrin yanlış önemli olan tamamen kendine güvenmek
Bende çirkin hissediyorum kendimi karşı cins olarak beni yorumlar mısın objektif bir şekilde profilde nasılım sence 26 yaşıma giricem
Kusura bakmayın yorum yapmıyorum o konulara
Üzdünüz beni hanımefendi :(
Yorumdaki arkadaşın dediği gibi auranı yüksek tutabilmelisin. Kendine inan özgüvenin yüksek olsun giyimde kombinine dikkat et.
Spor yap öz güvenin artar bakımlı ve çekici olursun
Benden bakımlısı Seda Sayan'dır
Yüzünü fiziğini görmeden bir şey diyemem çünkü erkekler için dış görünüş çok onemli
Çok güzel olmayan kızlara bakılıyor Her şey aura ve çekicilik Bunlar çok önemli malesefki
Dış görünüşün iyi olmasından ziyade erkekler sempatik kişileri daha çok seviyor
Yüzüme karşı herkes ne kadar şirin olduğumu söylüyor belki de sorun budur. Herkes beni minnoş bacısı olarak görüyordur
Sirinlikte bı cekiciliktir Sorun kesinlikle o degill
Sempatiklik derken davranış ve uyumdan bahsediyorum güzel olup da uyumsuz inat birini kimse sempatik bulmaz. Ve şunu unutma ister minyon ol ister at gibi derler ya felaket bir kadın ol eğer çekici bir yönün yoksa davranış açısından toksik birini kimse istemez o nedenle yapman gereken şudur; ben olduğum gibiyim deyip kendini çok azıcık ucundan şımart özgüvenin kendine gelsin aşırıya kaçarsan ve aman allahım herkes bana aşık gibi davranış içine girersen narsistik bir hareket olur ve çoğu kişiyi itersin. O nedenle kendine çok dikkat et çekici olmak için de şekilden şekle girmemeye özen göster.. Saçlarını bir gün dalgalı yap bir gün düzleştir kendine güvenin gelsin makyaj mı yapacaksın dene sana yakışanı kullan... Tarzından memnun değil misin değiştir sosyal değil misin bir kaç arkadaşınla bir gün gidip güzel bir yerde yemek ye. Özgüven budur girişken ol ama dediğim gibi sınırında olmalı.
Çirkinsindir knk artık çok güzellere de bakılıyor.
Senden güzelim 😘
Allah allah neden acaba
İyi insanların kıymeti pek bilinmez. Çizgini bozma karşına iyi biri çıkar elbet.
Takma birileri gelir hayatina merak etme dert edersen sorun olarka bakarsin hayata
İlla beğenen vardır ama acilamiyordur buda bir ihtimal
sana senin gibi olan denk gelir merak etme. sabırlı ol
Bu durumu yaşayan bir tek siz değilsiniz emin olun. Öyle bir ortamdayız ki herkes tedirgin. Erkekler için de bu durum böyle. Düşünün biri size yaklaşmak istiyor fakat burası Türkiye medeni bir ülke olmadığı için vazgeçebiliyor.
En mantıklısi Ukraynalı kız almak. Olmadı Cezayirli olmadı Suriyeli
İçine kapanık birisindir ondan olabilir kendine güvenmen begenmen gerek
Üzme tatlı canını ya, belki de seçici biriysen ondan da olabilir
Gülüm birileri gelse arasından seçicem ama...
Kaç yaşındasın bu arada
Dikkat çekmek için normal olmak yetmez güzel olman gerek
OĞLAK Burcu musunuz hanfendi bayan kadını
Evet :(
Nerden bildim ama hahhahsnd uzaktan bayağı uzak duruyoruz ondan oluyor ciddi yapımız var
Ya uff acil burç değişimi talep ediyorum
Prosedür gereği bunu değiştiremiyoruz maalesef. Ama burcunuza yeni özellikler ekleyip yükseleninizden bir şeyler katabilirsiniz
Kaç paraysa vereyim
Yazdım cevabı diğer görüşe
Oysa frikik vererek bunu başarabilirsin.. 😃😃
Neden ilgi çekmek istiyorsun
Sen öyle düşünmeye kendini adapte etmissin
Buradan bile mi yürüyen yok :D
Konuşabiliriz bekliyorum
Utangac olduğun içindir belki
Hangi şehirde yaşıyorsun
Soğuk mu dış görünüşün ondandır belki
Ya utangaç olabilirsin ama bu durumu aşman lazım?
Aşkım demekle olsa.. napim ya bir beye gel kahve içelim senden hoşlandım falan diyemem ben aslaaaa
Günlük yaşamında nasıl giyinirsin :) mesela
Çık kısa giyinmem genel olarak siyah tercih ediyorum ağır makyaj yapmam mesela
Normal giyim tarzın var makyajsız kadın çekicidir zaten de :) yoksa ne yapacaksın boyalı doğan SLX si hahaha
Gün içerisinde takıldığın Starbucks gibi mekanlar var mı?
Var direkt Starbucks işime yakın diye her fün molaya gidiyorum
Bu işte bir iş var :) nasıl kimse gelmez ben erkek olarak bile Starbucksa gittiğim zaman laflamak için bile olsa birileri oturur laflar konuşur
Abi ağlicam ben çirkinim o zaman?
Öyle deme ya da bizim buranın insanı biraz değişik kendi üzerimden değerlendiriyorum olayı kusura bakma görme şansım var mı seni?
İçine kapanık biriysen dikkat çekmen zordur
Bende çirkin hissediyorum kendimi karşı cins olarak beni yorumlar mısın objektif bir şekilde profilde nasılım sence 26 yaşıma giricem
Seni yorumlarsam 20. kez falan yorumlamış olucam sen kendini beğenmezsen kim ne derse desin inanmazsın
Nasılım sen kimsin önceden neler demiştin :)
Giyimine önem göster.
Auranu yükselt
Durum vahim sende
Çektin şu an sevildin
Aldım kabul ettim 777
bu yazdıklarından sonra kısmetin açılır merak etme
Merak ediyorum
Zamanını bekle
Evde kalacaksın
İlla cekcen
Daha iyi boş ver
daha cesur olacaksın
Belki de etkileyemiyorsun
Istersen cekici olabilirsin
Yenmen lazım o korkuyu
Içine kapanık biri misin?
sen bensin
Üzdün :(
bende sen gibiyim su ana kadar sevgiliyi gectim flortum bile olmadi...
Güzelin kaderi yalnız olmak mı yani
bence yalnız kalmak daha iyi sevgili mevgili insanın basını sisiriyor
Yaşlar kaçtı?
Muazzam tam aradığım kız.
Soğuk kanlısin belki
Soğuk durduğum söylenir evet..
Himm biraz girişken ol
Aşkım neye girişiyiiiim? Kurbanlık koyun işi mi bu
Soğuklugu üzerinde atsan aşkım dahada iyi olur
Ben bakarim
Aşkım sağ ol allah seni sahibine bağışlasın benim dediğim olay bu değil
Sahibim yok ki