1.5 senelik ilişkim bitti, terk edildim. İş, okul ve hayat yoğunluğu yeterli bir sebep mi?

1.5 senelik bir ilişkim vardı geçenlerde bitti şok oldum açıkçası. Ben şehir dışına gelmeden bir gün önce mutlu mesutken geldikten biraz zaman sonra daha az cevap vermeye başladı ve soğuk davranmaya başladı. Geçenlerde de telefonlarıma cevap vermeyip uzun bir mesaj attı bir süredir düşünüyordum okul iş hayat ve ilişki beni fazlasıyla yoruyor ben artık işe ve okula ağırlık vermek istiyorum diye. Kalbimi çok kırdı çok soğuk şekilde mesajlar yazdı benim için artık bitti falan dedi anlayışla karşılayacağını umuyorum dedi. Kiminle konuştuysam sebebin başkası olabileceği ya da başkasından hoşlanıyor olabileceğini söyledi. Sordum beni aldattın mi diye ne saçmalıyorsun sen dedi. Geçen tekrar yazdım kırmak istemedim benim için en doğru karar buydu dedi beni sevmiyor musun dedim hayır dedi. Başkası ki var dedim sadece hayır dedi. Çok kalbim kırıldı çok üzüldüm. Psikolojim mahvoldu. Sınavlarım başlayacak yakında ders çalışamıyorum ne yapacağım ben?

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen görüş paylaşın
1.5 senelik ilişkim bitti, terk edildim. İş, okul ve hayat yoğunluğu yeterli bir sebep mi?