2.5 senelik ilişkimden ayrıldım bosluktayim?

2.5 senelik bir ilişkim vardı sürekli iyi davranmama rağmen kötü davranışlar gördüm karşımda en son ayrıldım. Yakışıklıyım , param arabam var ama hiç kendimi onsuzluga alistirmamistim. Onunla her şey güzel başladı ama güzel devam etmedi kendisinin kötü huylarını sinirliligini zarar verişini sonradan gördüm her seferinde affettim ama sonuncusu affetmedim. İçimde bir ses yeni birini bul diyor ama daha önce kimseyi bulmadım tesedfuen bir aşktı. Ne yapicam bilmiyorum. İçimdeki şeytan sürekli dürtüyor ama hiçbir şey yapasim yok. Listemde desen bir kız yok o kadar bağlı ve sadıktım ona. Çalıştığım işte home Office bir şirket canım çok sıkılıyor. İş çıkışı simarticagim değer vericegim veya beni sevecek kimsem kalmadı. İnsan neden bu kadar nankör olur. Ona sevgi verdim, ilgi verdim, aşk verdim , emek verdim aklınıza gelebilecek her güzel davranışı sergiledim ama ilk tanıştığımız ay kendine aşık eden kız , şiddet bağımlısı , psikopat birine dönüştü. Aşıktım diye , beni seviyor diye hiç ayrılmadım ama en sonuncusunda canima tak etti. Seni hala seviyorum diyor ama böyle sevgi olmaz olsun. Sevgi insana zarar vermez. Ben bir erkek olduğum halde ona çok iyi davranayim ama o bana her gün bir sıkıntı çıkarsın. Ne yapmalıyım sizce çok yalnızım boşluğa düştüm. Acaba tüm kızlar böylemi yoksa ben hayatım boyunca diğer kızları tanımadım diye mi ona 2.5 senedir katlanıp en iyisidir dedim? Peki nasıl taniyicam ben bu kızları her şeye sahibim ama bilmiyorum bu işleri?
2.5 senelik ilişkimden ayrıldım bosluktayim?