Aşk İlişkileri Aile içi taciz/tecavüz mağdurları bunu eşleriyle paylaşmalı mı? tuba9726 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aile içi taciz/tecavüz mağdurları bunu eşleriyle paylaşmalı mı? Güncellemeler+1 yıl Ekledim mesaj atabilirsin Aile içi taciz/tecavüz mağdurları bunu eşleriyle paylaşmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı. Paylaşmamali çünkü ilerde boşanmalarda falan sorun olabilir onunda aklı karışabilir herkes herşeyi taşıyamaz 2 1 Yorumla tuba9726 +1 yıl Haklısın Yorumla
Semserin Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bende yaşadım bu durumu ama hiç kimseye söylemedim hiçkimseye ve en en en yakınımdan biri yaptı 2 0 Yorumla
kittyane Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Paylaşmalı tabiki eşler arasında güven bağı böyle oluşuyor 1 0 Yorumla
Kızlardasormasınm Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evet 1 2 Yorumla tuba9726 +1 yıl Haklısın Yorumla tuba9726 +1 yıl Mesaj atarmisin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Paylaşmamali çünkü ilerde boşanmalarda falan sorun olabilir onunda aklı karışabilir herkes herşeyi taşıyamaz
Haklısın
Bende yaşadım bu durumu ama hiç kimseye söylemedim hiçkimseye ve en en en yakınımdan biri yaptı
Paylaşmalı tabiki eşler arasında güven bağı böyle oluşuyor
Evet
Haklısın
Mesaj atarmisin
Paylaşmamak en iyisi her iki tarafa