Tipsiz erkeği hiçbir kadın istemeyeceği için , aldatılamaz da. Aldatılabilmesi için önce birinin evet demiş olması lazım. Çirkin erkekler için aldatılabilmek lüks müdür sizce? Beniç bi sevgilim olsaydı keşke aldatmasına bile razıyım. Ama tipsiz olduğum için arkadaştan öteye geçemem.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karaktersizliktir aldatmak
Ben aldatmak karakter açısından erdemli bir davranış mıdır? Diye sormadım ki. Aldatılabilmek , çirkin bir erkek için lüks müdür?
yükseklerde uçma o zaman kendine uygun kızlarla sevgili ol sanki kadın kalmadı dünyada sevgilim olmaz ne
Oyle olmuyor bence adam hakli kizlar secen tarafda oldugu icin cogu erkegi eliyor
@pessimistiic07 elese ne fark eder sanki her kız istediği her erkeği elde edebilir mi
Yükseklerde uçmuyorum ki hiç bir kıza açılmadım şimdiye kadar zaten kabul etmezler diye.
Etmiyorda yalniz kaliyorlar onlarda kendilerine denk erkekle cikmaktansa yalniz kalirim kafasinda cogu erkek olsaydin anlardin beni
Sevdiğin kızı ali cabbar gibi başkasıyla izlersin knk o zmn. Yanlış düşünüyorsun diyoruz. Kendini geliştir iletişimde
@Dordobaa kendimi iletişimde geliştirince kabul mu edecekler?
İletişimin güçlü olduğu zaman çevren olur çevren olursa gücün artar. Gücün artarsa çekici olursun. Aklın çok kıt çalışıyor kardeş kusura bakma da
@Dordobaa Çirkinsen çekici falan olamazsın.
Nasıl biliosan öyle yap kardeş. İstersen işe falan gir kafanı dagitirsin iiy değilsin yani
@Dordobaa kendi otelim var ora ile ilgileniyorum.
Hadi gel sevgili olak seni çatır çatır aldatayımda gör 😅
JFKDKKCMVKDKCKCMDKCKVMVKFKFMCKC
Sen benimle sevgili olacak kadar ahmak birine benzemiyorsun.
Ne gömdün kendini o kadar kötü biriysen sevabına olurum
Lan anasinin a1mi adam kuck emrahi taklit edip karı düşürüyor vay a..
@Dordobaa güldür güldürde dilenci Hüseyin skeci aklıma geldi
@Dordobaa sevabına olurum dediği de kendisini de isteyen olmadığı için yalnız ölmeyeyim bari diyerek kendini birine yamama çabası. Muhtemelen kısa şişman sivilceli ve gözlüklü. Kadın olduğunu tokasından anlayabileceğimiz bir tiptir.
Senin hangi ara dilin açıldı? şakasına yazdığım konuyu nereye çektin seninle sevgili olmayı geçtim ağzına s. i. c.. mam ogzuvensiz ezik seni
@Dordobaa bu şekilde de orijinal hallerine döndürürsün işte.
Seninle muhattap olmadım kezban. Bana cevap vermek zorunda değilsin.
Hahaha bana orijinallikten bahs edeceğine aldatanda olursa diye kabullenirim diye açtığın bı soruya bak utanmayı öğren önce
Defol rezil herif
Neden bu kadar kötü birisin? Sırf çirkinim baba hiçbir kızın bakmayacağının da farkındayım diye beni ezme hakkını kendinde nasıl görebiliyorsun?
Yine bağladın küçük emraha bence sen çirkin felan değilsin milletli trolluyorsun ama bana geçmez, he bu zekaylada kusura bakma dünya yakışıklısı olsan kimse sana bakmaz, görüntü ilgi çeker ama akıl ve zeka seni daha ireliye götürür, iyi geceler
Çirkin olmasam sevgilim olurdu.
Zekanın hiç bir yere götürdüğü falan yok. Tip yoksa kız da yok bu kadar basit.
Bu zamanda her erkek aldatiliyot bro bazi erkekler anlamiyor o ayri
aldatırlar uzerlerrrrr
Aldatılmak mı daha kötü? Yoksa hiçbir kızın seni istemediğini bilerek ölmek mi?
aldatılmak reıs elındekı baskasıyla
Bir tanesinde en azından bir zamanlar istenmiş oluyorsun. Hiç istenmemek daha kötü.
cocugun olmus ölmesını gormek mı yoksa hıc olmaması mı
Ölmesini görmek daha iyi.
aboo sen yanmıssın
Cocukla ne ilgisi var yav insanoglu ilgiye sevgiye muhtactir yokluk denen bir seyi hic yasamamissin belli kardes hicbir kiz yokluk yasamazken erkeklerin yasamasina sinir oluyorum
Öff ne saçma düṣünce bu
Saçma değil normal düşünce işte. Zaten adamı kimse istemiyor nasıl aldatılacak?
Aldatma kaç kiṣide oluyor? bir elin parmağini geçmez. Biriyle tanisacaksinda, anlasacaksinda sevgili olacaksin bide yürüteceksin, anıları onu bunu ṣunu biriktireceksin bi emek oluṣacak, kadin zaman geçtikce seni sevmeyecek veya baṣka biri kafasini karistiracakda seni aldatacak duruma gelecek peh.
Çirkin erkek için daha aṣama 1 yani tanıṣma aṣaması bile lüksken sen teee 10. aṣamayı düṣünüp kafanda kurup senaryo yazıyorsun. Boṣ iṣler bunlar.
Tamam işte lüks yani. Keşke sevgilim olsa da aldatsa beni ya.
Kafayı siyirmissin aga geçmiş olsun
Ne alaka? Benim aldatılabilmem için önce bir kızın evet demesi lazım. Bu tiple mümkün mü? Değil. Demek ki benim için aldatılmak ni
İmkansız
Karı kızı çok kafaya takiyon sen duygusal olma bu kadar. İyi değil bi erkek için
Duygusal değil rasyonelim.
Arkadaşlar biri şu konuya el atsin
Basit bir soru sordum. Aldatılmak lüks müdür çirkin erkek için?
Evet