- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBunun güzellik ya da çirkinlik ile bir alakası yok hatta yakışıklı ya da güzel olan insanlar daha kola sevgili buldukları ya da çapkın oldukları için daha kolay aldatabilirler. yani bu tamamen kişilik meselesidir o kadar zengin ve yakışıklı ünlü bile güzel sevgilisini aldatıyor görüyoruz mesela Shakira olayı gibi.
Bu yüzden insanların genelde nasıl göründükleri aldatmaları ile bir fikir vermezler bize hiç bir zaman. yani her zaman için benim için bir insanın karakteri çok daha önemlidir.
Çünkü aldatmak isteyen içinde sevgi olmayan kişi zaten aldatır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılDiyorum işte çirkin erkek sendromu diye bir gerçek var inkar edilemez bir gerçek bu 😂 Güzelsen ve çirkin bir erkekle berabersen, "bu bana nasıl baktı niye baktı" diye seni sorgular ve başlar seni ezmeye çünkü sen niye ona bakasın ki? Etrafında gördüğü her ilgiye karşılık verir, elde etme dürtüsü bu 😂Ne olursan ol özgüvenli ol diyorum. Yakışıklı erkeklerin özgüveni yerinde böyle dertleri yok çünkü ilgiye tok, çirkin erkek ilgi görmemiş ki ilgiye aç, seni elde eder sonra başka birini elde etmek ister. Açlık savaşları
71 Yorumla- +1 yıl
👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin erkekler güzel bir kadınla beraber olduğu zaman ben bu kızı tavladıysam demek ki bir albenim bir çekiciliğim var ben üstün bir insanım diye düşünüyorlarmış. Bu yüzden aldatmaya daha çok meyilli oluyorlarmış. Kısaca kendilerini nimetten sayıyorlarmış😂
41 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılOnların öz güven patlaması var neden ve nasıl oluyor anlamıyorum ama kendilerini ulaşılamaz konuma koymayı başarıyorlar. Hedefe odaklanıp güzel manipule ediyorlar. Bu açıklarını güzel konuşma hitap ve manipülasyon ile kapatıyorlar ve daha çapkın oluyorlar.
31 Yorumla- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim şekerim 😘💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Baktı ki seveni var başkaları da sever mi diye aldatmaya başlıyor olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bişey, tam tersi, "yakışıklı", "üfff erkek Tanrı gibi" vs. diyerek dibinizin düştüğü erkeklerin aldatma ihtimali daha fazladır. Zaten erkeğin sadece tipine bakarak sevgili olduğunuz için, karakterini çözdüğünüzde çok geç olur. Erkeklerin genelinin aklı şeyinde olduğu için, yakışıklı erkekler kadınlar tarafından rağbet görmeyi kendileri açısından avantaja çevirmeyi tercih eder. Kadınların çirkin bulduğu bir erkeğin karakter niteliklerinin diğerlerine göre daha yüksek olması ihtimal dahilindedir, çünkü fiziksel özelliklerinin farkında olup kendini karakter, insanlık, adamlık gibi soyut yönlerden geliştirmeye uğraşmış olabilir. Ama bunun elbette kadınlar nezdinde bir önemi yoktur. Kadın, üreme içgüdüsüyle en iyi fiziksel özellikleri verebilecek genlerin sahibini arar.
11 Yorumla- +1 yıl
Sonuç olarak, çok yakışıklı diyerek dibinizin düştüğü p*ç erkeklere çekiliyorsunuz, ama onları da kafesleyip evlenip çocuğunuzun babası yapamıyorsunuz. Adam yakışıklı olmanın ekmeğini 50 yaşına kadar yiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir kız Arkadaşım erkek arkadaşı çirkin onu aldatmaz diye sevgili yapmış. Bu arada Kız arkadaşım Asla tipe bakmaz 9 sene beraberlikleri oldu. Son senesinde aldatıldığını öğrendi. Bana dediği şey sevgilisi hakkında kendisi çirkin, fakat o sanıyordu ki dünya da ki tüm kadınlar ona hayran.
24 Yorumla- +1 yıl
Ben daha çok yakışıklı erkekler özgüven patlaması yaşarken onlar daha aldatır sanıyordum. Fakat bu soruylada aydınlanmış oldum. 🙃
- +1 yıl
Bence aslında tiple alakalı değil ama şöyle bi bakınca tipsiz erkekler aldatmaya daha meyilli gibi geldi. Kaya çilingiroğluna kadar düşündüm hsjd
- +1 yıl
Evet bak orada haklısın. O hülya avşar o tipsiz adam ne buldu? Parası için heralde 🙄
- +1 yıl
Al işte 😬 kadın bir daha kimseyi sevemedi
+1 yılne alakası var bunun aldatmak karakter meselesi tip meselesi değil:)
33 Yorumla- +1 yıl
Tamam ama onlar daha meyilli 😃
- +1 yıl
hiç sanmıyorum katılmıyorum bu tespitine kusura bakma :)
- +1 yıl
Tamam 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Para varsa yol verir rahat davranır nedeni ise kendilerini beğenmediklerini düşünüp bu piskolojiye girerler sırf param için yanımda oluyor gibisinden haksız sayılmazlar ama yanlışa yanlış ile karşılık vermek doğru yaklaşım değil.
10 Yorumla
+1 yılKadında ilgi uyandıran bazı davranış pattern’ları var. Çirkin erkek doğal olarak ilgi görmediğinden bunları daha erken yaşta öğreniyor ve deniyor. Yakışıklı erkekler zaten 10 üzerinden 5 ve altı olan kadına direk bakmaz buna mı kaldım der. Çirkin olan erkek bütün kadınları dener, tecrübe edinir, oyunu öğrenir. Daha çok gurursuz ve kaybedecek birşeyi olmamaktan kaynaklanıyor. Adam 50 kere red yiyiyor, zaten çirkinim bir kaybım yok diyor, 51.’yi deniyor o da güzel bir kadın ve kabul ederse kadınla birlikte oluyor. Sonra başka kadınları da sürekli deniyor soruyor bu böyle gidiyor. Yakışıklının zaten böyle bir derdi olmaz ve kadınların neredeyse %80’ine hiç bakmazlar, sadece güzel olan en üsttekilere bakarlar.
12 Yorumla- +1 yıl
Dolayısıyla yakışıklı erkekler de tecrübe daha az oluyor. Bunu bilen bazı kızlar hatta sırf yakışıklı erkek arkadaşım olsun diye bu yakışıklı tiplere fena yürürler. Evet kızlar da erkeklere yürüyor bu dünyada.
- +1 yıl
Veya yakışıklı erkek tecrübesi olsun diye.
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Ne kadar parası olursa olsun ve ne kadar yakışıklı veya çirkin de olsun mayası bozuksa aldatır yani bu ""aldatma"" eyleminin görünüşle ilişkilendirilmesi saçma ve doğru değil.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa daha özgüvenli oluyorlar ilginç bir şekilde. Bu özgüvenin kaynağı ne hiçbir fikrim yok. Herhalde para. 😃
22 Yorumla- +1 yıl
Olabilir bak 🙄
- +1 yıl
Dimiğ
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Evet oyleler. Ayrıca yakışıklı olupta partnerine çok sadık olanları da var. Bence yakışıklı erkeğin içi yüzüne yansımış
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılOnu bilemem ama çirkin kadın çekiciliği diye bi şey var 🙃
24 Yorumla- +1 yıl
Aa sıradaki soru djjd
- +1 yıl
Görüşümü çalıp soru mu soracaksın 🫣
- +1 yıl
Çalmıyorum bak söylüyorum 😃
- +1 yıl
Hadi bakalım 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılher şey hanımefendilerin sadık erkeklerden tiksinmesinden kaynaklı...
218 Yorumla- +1 yıl
Durduk yere kimse kimseden tiksinmez
- +1 yıl
o mantıkla aynısı erkek içinde geçerli
- +1 yıl
Kadınlar bütün sadık erkeklerden içgüdüsel olarak tiksinir durduk yere değil. Hipergami güdüsünden kaynaklı bu durum erkeklerde hipergami olmadığı için herkeste değil sadece kadınlarda geçerli.
- +1 yıl
ondan mı nerde aldatan kadın var onla oluyorlar hatta aldattığı halde dönsün diye ağlayan erkekler var
- +1 yıl
dediğin şey de gerçek değil öyle olsa kimse tek eşli olmayı tercih etmezdi
- +1 yıl
Hipergaminin gerçek olmama ihtimali yok 21. yüzyılda bütün sosyal bilimlerin en temel konusu budur. Kadınlar sadık erkekleri cezalandırmayı sevdiği için aldatıyorlar ama erkekler yine de sadık kaldığı için erkekler neden suçlu olsun ki?
- +1 yıl
erkekler sadık mı güldürme ya erkeklerin aldatmaya meyilli olduğunu herkes bilir ve en çok da eşleri hamileyken aldattığı ortaya çıktı
- +1 yıl
ayrıca herkes bir değil kadın sadece ilgisiz kalırsa ya da intikam için aldatır
- +1 yıl
Playboy erkeklerin beşer sevgilisi olurken sadık şairler yalnız ölüyor demek ki kadınlar sadıklardan intikam alıp çapkınların ilgisini istiyor. Elimizdeki tüm verileri topladığımızda çıkan sonuç bu.
- +1 yıl
çünkü erkekler birer yalancı ve genel olarak sadece parası için olan kadınlarla oluyorlar sevmediğin birinin aldatması da umrunda olmaz çünkü beklentisi bu yönde değildir
- +1 yıl
ha şunu da ekleyelim o zaman erkekte karısı 6 erkekle aldattığı halde televizyona çıkıp dönsün diye ağlıyordu bi diğeri de karısı başka erkekle kaçtığı halde dönmesini istiyordu
- +1 yıl
ayrıca kimse sırf şair ya da aldatmıyor diye bi erkekle ilişkiye başlamaz ki bu çok saçma olması gerekeni artı bi yön gibi yazamazsın
- +1 yıl
Havva şeytanla bir olup Ademi Cennetten kovdururken Havva haklıydı çünkü kadındı. Hind Vahşiyle bir olup Hamzanın kalbini söküp yerken haklıydı çünkü kadındı. Hürrem düşmanlarla birlik olup Süleymanın arkasından entrikalar çevirirken haklıydı çünkü kadındı. Siz de şu an zalimlere aşık masumlara düşman bütün kadınları savunurken haklısınız çünkü kadınsınız. Tüm hemcinsleriniz gibi her zaman ve her yerde haklı olduğunuz için teşekkürler.
- +1 yıl
uydurma diziden örnek vermenden seviyen belli
- +1 yıl
uydurma din hikayesinden bahsetmiyorum bile
- +1 yıl
Çok enteresan ama dine ve tarihe uydurma derken bile çok haklısınız yani ancak bu kadar haklı olunur...
- +1 yıl
tarih mi dkckfkfkfk
- +1 yıl
Her yargınızda haklısınız, her düşüncenizde alkışlanmalısınız. Hayat boyu size mutluluklar...👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
+1 yılAdamlar zamanında çok kırılmış, o acılarla kendilerini yukarıya çekmişler şimdi de kaybedecek neyim var kafasıyla daldan dala atlıyorlar. O içteki boşluk hissini doldurma çabası ama üstünü örtmekten başka bir şeye yaramıyor
20 Yorumla
+1 yılEvet bu çok doğru sanırım kendilerini ezık hissettikleri ıcın arayıstalar
32 Yorumla- +1 yıl
Değil mi? Bence de
- +1 yıl
Evet kesinlikle hak veriyorum özguven siz oldukları İcin kadınlara açlar o begenır mı bu begenır mı diye devamlı ilgi istiyorlar güzel kadın hayatında olunca şımarıyor onu hor görüp aldatıyor böyleleri
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂 Guzel kizlar onlarin ozguvenini bi kere yukseltiyorlar onlarda ben bunu tavladiysam diye dusunup onune gelene yuruyo. 😂 Bende guzel kızları anlamiyorm ne buluyolar cirkinlerde
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kadınların tipsiz erkeklerden hoşlanmasından kaynaklı olabilir mi
16 Yorumla- +1 yıl
Evet aldatmazlar diye djdj
- +1 yıl
Ee oyğzden mi tipsiz erkeklerin yanında hep güzel kızlar var. Vay be. Demek kimse bakmaz die tipsiz seçiyolar. Tipsiz olduğu için adamın alternatifi de çok oluyor. Doğru mantıklı 😃İki taraf içinde mantıklı. Ozmn ağlamıycak başkasına gitti die 😃
- +1 yıl
Evet işte ben de diyorum ki, yakışıklıyı alıp çirkinleştirnekte fayda var
- +1 yıl
Heeee. Oooo sende az değilsin. Zaten adam evlenince çöküyor genelde haklısın öyle dediğin gibide olur. Mantıklı 😅
- +1 yıl
Yanii :D “iyi” bakıyoruz eşlere, evlendikten sonra hayat mottomuz “yüzüne kara çal, çık” dkdkks
- +1 yıl
Ben toplu taşımada gözlemlerimden sonra evlenmemeye kararı aldım zaten 😃 iki kadın veya kadınla adam bişey için tartışıyor eş değiller. Diğer adamların çıtı çıkmıyor. Hani dersin ya sizi mi dinlicez bi sakin. Yok demiyor adamlar. Biliyolar evden. Bişey deseler kadın dahada susmycak. Adamlar direk teslim olmuş 😂Bu gözlemimden sonra dedim yoh yoh boş ver böyle iyi
Tam tersi daha meyilsiz olur diye düşünüyorum çünkü zaten elinde biri varken neden aldatma ihtiyacı duysun ve çirkin ise ona kim bakar :) fazla özgüvenli. İşe belki bilemiyorum:)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin erkekler aldatmaz diyip onlarla beraber olan kızlar onların totişlerini kaldırıyorlar. Erkek de bana baktıysa bu diğeri de bakar mantığıyla yapıyor
20 Yorumla Öncelik ile cinayet ve görünüşün karakteri olmaz diyerek olaya girmek istiyorum.
Benim teorim ve etrafımda çoğu bu tarz arkadaşların düşüncesi hani ben çirkinim bu kız yarın birini bulur beni terk eder diye düşünerek yedek yapma peşinde. Hani bu giderse beni sarsmasın elimde biri olsun hesabı yaparken yakalanmyı hesap etmezler ama yakalanınca da çirkin erkek neden aldatır sorusu ile muhatap oluyoruz ister istemez.
10 Yorumla
+1 yılBunun güzellik ya da çirkinlik seviyesiyle alakası yok. Doymamış insanlar her zaman aldatır.
Zamanında çok aldattım.. biriyle konuşurken diğeriyle buluştum diğeri beklerken diğer ötekinin yanındaydım.
Bu arada sanal dünyadan herkes aldatır ona buna yazar.. gerçek dünyaya gelince uzaktan izlerler önün için gerçek dünyaya bakıp yorumlayabilirsin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılYakışıklı da olsa cirkinde olsa insan, nefsini beslemişse nefsi nereye gitmek isterse oraya gider.
Evli veya bekar olması önemli değil.30 Yorumla
+1 yılSevgilisi olan her erkeğe sulanan kızlarımız ve tipsiz olan erkeklerin bu kızlara çabucak düşmeleri sonucu meydana gelen doğa olayı bu 😂
20 Yorumlaİlk defa çirkin erkeklerin aldatmaya meyilli olduğunu duyuyorum ilginç
Yakışıklı erkekler aldatmaya daha meyilli bana göre10 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlara aç. Fırsatını bulmuş ediyorlar. Ki birde kadınlar tipi olmayan Erkeklerin seçeneği az aldatmaz diye en çok onlara gidiyor
10 Yorumla
+1 yılKendilerinden daha iyisini bulup, sahip olunca kendini bişey sanıp, bazı şeyleri kanıtlama çabası içine giriyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinlikle güzellikle hiçbir alâkası yok. Karakter meselesi. Karakter, karakter karakter. Bundan önemlisi hiç bir şey yok dünyada
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aldatırmı bilemem ama yanında güzel bir kız olunca ooo bu bana bile baktıysa diyip özgüven patlaması yaşayanları var.
10 YorumlaÇirkinim ama meylim yok 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Oha ego kasmamış sjjs
- +1 yıl
Bö😂
Güven eksizliği yaşayan erkekler daha çok aldatır
20 Yorumla
+1 yılGüzel kızlardan yüz bulunca bir yerleri kalkmıştır 🙄
20 YorumlaÇirkin oldukları için tuttuğunu götürme peşindeler o yüzden olabilir mi? :D
20 YorumlaÇirkin kızlardaki öz geçen çirkin erkeklerde de var demek ki 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bunun cirkinlikle yakisiklikla ilgisi yok karsinin verdiği ilgiyle alakası var
10 Yorumla
+1 yılKim olursa olsun biraz ego/narsizim tatmini ve beğenilme arzusu
10 YorumlaBunun çirkinlikle alakası yok ki. Tamamen karakter meselesi.
10 Yorumla
+1 yılGenel itibariyle doyumsuz insan aldatır tok erkek alıp evinin erkeği yapmak lazim
10 Yorumla
+1 yılGüzel kızlar onlara baktığı için herkesin bakacağını düşünüyorlar
10 Yorumla
+1 yılAsıl kızlar neden öyle tiplere müsama gösterir o da ayrı mesele abla
10 Yorumla
+1 yılAhlak sorunları var yakışıklılıktan bağımsız bir olay🤷♀️
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence aldatmanın bu kadar çok olmasının nedeni sosyal medya.
20 Yorumla
+1 yılÇabuk çirkin erkekler cevap verin bende merak ettim ha
10 Yorumla
+1 yılÇirkini güzeli yok karakter meselesi ya da kendine olan güvensizlik de denilebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kimse ilgi vermeyince bir kişi de verince hemen gidiyolar
10 Yorumla Pisikolojik etkenler insanlar kendi ezikliklerini bastırmak için ilk fırsatta ihanet etmeyi sever
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCirkin dediginiz erkekler daha az aldatir cunku yakisikli erkek aldatsa kizlar icin sorun olmaz kizlar goz yumar ama diger erkekler aldatinca giptiri cekiyorsunuz cok tuhafsiniz
10 Yorumla
+1 yılKendi kovanından uçup balı dışarıda mideye indirmek olayı 🙂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin erkekler daha seksi oluyorlarmis dermisimmmm
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel kadın neden aldatıyorsa aynı sebepten olabilir. Arz talep meselesi :)
10 Yorumla
+1 yılÇirkin kişiler aldatmaya ya da güzel kişiler kesinlikle meyillidir aldatmaya diye bir şey yok.
Çoğunlukla doymamış kişiler aldatıyor. Karakter meselesi. Ufak ipucu bir adam kimseyle konuşmuyorsa o kişi doymuştur.10 Yorumla
+1 yılBence çirkinlikle alakası yok. Tiple alakası yok kişinin karakteri ile olan bir şey. Benimde kız kankalarım yakışıklı erkek daha çok aldatmaya meyilli diyorlar. İkinizinde dediği şey çelişiyor o yüzden kesinlikle karakterle alakası var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKişiliği güzel olmadığı için.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmak karakter meselesi..
Herkes kendine yakışanı yapar10 Yorumla
+1 yılAy rabbim herkesi dışı lokum içi bokumlardan korusun dışı bokum olanada hiç bakmayın net aldatıyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılOooo genelleme hem de hedef göstermeli 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Tövbe est djjd
+1 yılÖyle bir genelleme mi varmış bilemedim
😅12 Yorumla- +1 yıl
Varmış mı :D
- +1 yıl
Vardır canıms 😃
+1 yılHiç bilmiyorum kimin ne yaptığı umrumda değil
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu görüşe katılıyorum. Kendilerini yeterli hissedemiyorlar bence o yüzden birden fazla kızın ilgisinin peşinde koşup begenilince egolarını tatmin ediyorlar.
30 Yorumla
+1 yılÇirkinim ama aldatmadım bu zamana kadar hiç. Onu böyle genellemek yanlış bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu doğru değil. Hatta bence daha çok yakışıklılar aldatıyor. Ne yakışıklılar var, eşini sürekli aldatıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen karakterle alakalı bence ama çirkin erkekler de şöyle bir şey oluyor, güzel bir kadınla birlikte olabildiklerinde özgüven patlaması yaşıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu görseldeki adamı da hiç sevmem 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ne tipe dönmüş :D bu ne allasen
Cevap sahibi+1 yılçok çirkin tövbee 😅
- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem