Kadınların genelinde çirkin erkek aldatmaz düşüncesi varmış bende merak ettim öyle mi düşünüyorsunuz diye :D Bence aslanlar gibi aldatır.

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınların genelinde çirkin erkek aldatmaz düşüncesi varmış bende merak ettim öyle mi düşünüyorsunuz diye :D Bence aslanlar gibi aldatır.

Hamuruna bile koyar. Çirkine özgüven yükle kendini bişi sansın. Kur otur izle. O özgüven ile drone gibi uçup uçup sonunda yere çakılıyo. Sonra aşkım pişmanım. Bende pişmanım aşkım senin gibi kalbi de çirkin ciğeri beş para etmez birine böyle anlam ve değer yüklediğim için. Son kez kurup uçuruyorum nera giderse gitsin baane.
Hamuruna koyar ne yaw 😂
Cevap
11Cevap
Çirkin olanlar daha çok aldatıyor. Mesela bakın gündüz kuşağı programlarına, sokakta görsen sadaka verirsin ama adam karısını 450 kere aldatmış
Onlarla hiç ilgilenmiyorum valla ama doğrudur :D
Valla ben de ilgilenmiyorum ama sosyal medya kullanıyorsan karşına çıkıyor
Kadın programlarına çıkan tipleri görmüyor musun 😂
en cok erkek aldatir, guzel kiz onunla birlikte olunca dötü kalkar cunku kendini bisey sanar. bu yuzden parasi bol aklı kıt erkek 🤲🏻
eşi güzelse üstüne bir de 2. eşiyse aldatma olasılığı epey düşüyor ama aldatabilir hala çünkü tiple ilgisi yok pek
Çirkin erkek sadık erkektir. Sevdimi en iyi bir şekilde sever. Kadınını başının tacı evinin sultanı yapar
Çirkin yakışıklı hiç farketmez içinde varsa her daim aldatır
Çirkinlerin aldatma oranı çok daha yüksek benim şu ana kadar denk geldiğime göre
Çirkin erkek aldatmaz değil, aldatamaz desek daha doğru olur.
Kişiliğe bağlı sadece duş görünüş değil. Ayni zamanda çirkin kadın için de geçerli
aldatir inan yakışıklı çirkin olmasiyla alakasi yok bunun
Karakter meselesi bunun çirkinlik ya da güzellik, yakışıklılık ile alakası yok.
Çirkin erkek aldatmazmış gibi duruyor bence😂
Fırsatını bulursa yapar da karaktersizse yapar. Karakter meselesi yani.
Sen sevince kendini bi halt sanıyor sonra aldatıyor 🤷
Aldatmak zihniyetinde varsa çirkin ve güzel arasında fark yoktur.
erkeğin çirkin ya da yakışıklı olması hiçbir şeyi değiştirmez. aldatmak isteyen aldatır arkadaşlarrr
Arkadaşlar sadakat duygusu çirkin güzel yakışıklı bakmaz içerden gelen bir karaktersizlik bu çirkin olarak bakmayın olaya
Aldatan cinsiyeti ne olursa olsun kendini aldatır😌
Fırsatsını bulan her erkek aldatır.
onlar daha çok aldatır bence
Tabiki bu tiple alakalı değil
Dis gorunusle alakası yok bence karakter meselesi
aldatır kanka
Aldatabilir dış görünüşe bakmaz.
Kişiliğine göre değişir..
aldatmak karakterle alakalı
İçinde olan herkes yapar onu vicdan meselesi
erkek olması şr. fz olması için yeterlidir
Aldatır