İnsan aşık olunca hep bi benzetme arıyo çünkü yaşadığı şey o kadar güzel oluyo ki gerçek olduğuna inanamıyor. Hayal gibi, rüya gibi, masal gibi...

İnsan aşık olunca hep bi benzetme arıyo çünkü yaşadığı şey o kadar güzel oluyo ki gerçek olduğuna inanamıyor. Hayal gibi, rüya gibi, masal gibi...

aşk insanı öldürmez insanı öldüren şey yanlış kişileri seçmeleri yani yanlış insanları sevmeleri.. çünkü bunun adı aşk değil artık takıntı oluyor.. bakıyorum mesela erkek şiddet uygulamış ya da aldatmış hala peşinden koşuyorlar.. bunu da aşk ile ilgilendiriyorlar.. gerçek aşk insanı çok mutlu eder her zaman.. ama günümüzde kaç kişi gerçek aşkı yaşıyor ya da biliyor o da ayrı konu
Aşk insanı öldürmez... Aşk güzel şeydir. Kişiler aşkı öldürür, parçalar yok eder... Bahaneler, ihmaller, ihtimaller...
Sevmeyenler için bahane çoktur. Çaba , emek vermek herkesin harcı değil...
Aşk yaşatır... ama bizdeki kanser eder..
İncintanen miyim gerçekten 😍😀❤
Hos geliyor bide bana sorr😀
Cevap
6Cevap
Aşk, sevgi bunların ne suçu var ki onlar saf temiz duygular. Maalesef onları tüketen insanlar.
kapılıp gidersen aşk insanı öldürür ama güçlü bir iraden var ise kendine saygın var ise sen aşkı öldürürsün
Aşk öldürmez acısı öldürür insanı sevdiğinin terk etmesi reddetmesi
Aşk sizi kötü bir duruma sokup, kendi olduğunuzdan farklı bir duruma sokuyorsa yandınız.
Hangisi öldürür bilememde makyajın insanı dirilttiğine emin oldum
"Aşk mı? O beni öldürür be usta..."
Aşkı için insan öldürür kendini sevgisini insanlığını ruhunu...
Aşık olmak size ve çevrenizdekilere ciddi zararlar verir.
İnsanlar aşkın kimyasını bozdu.
İnsanlar aşkı öldürüyor
Yumurta tavuk hikayesi
Insanlar aski öldürüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?