Sevgi aşk'ı mı yoksa aşk Sevgiyimi öldürür ? Gerçek katil hanqisi .
Cevabın nedir?
kimileri için aşkla başlar her şey kimileri için de sevgiyle..aşkla başlasa bile aşk yerini zamanla sevgiye bırakır.sevgi daha özel,daha güzeldir ama insanlar nedense aşk bitince her şey bitti zannediyor.olduğu gibi kabul etmeyi,birbirlerini alttan almayı zor görüyorlar.katil tabi ki de 2si de değil;olgunluğa erememiş insanlar..
422 Yorumla- +1 yıl
olgun insanlarında bitirdiği ilişkiler olmasının cevabı daha farklı o zaman :S
- +1 yıl
olgunluğa ermiş insanlarda öldürüyorsa ?
- +1 yıl
Ben sevginin öldüğünü iddia etmiyorum ki :S sadece sevmeye başladığın an aşkın biteceğini söylüyorum . yanlışmıyım ?
- +1 yıl
anladım anladım :) o zaman neden sevgi aşkı öldürür derler genelde . önce aşık olurlar ve sonra sevmeye başlarlar zaman ilerledikçe aşk yavaş yavaş biter sadece sevgi kalır ?
- +1 yıl
aşk'a neden iftira atılsın ki . zamanla biter tamam ama hormon derken yaş sebebiyle alakalı olay mı ?
- +1 yıl
öncelikle katılsamda katılmasamda düşüncelerine ve görüşlerine saygı duyarım . benimde anlayamadığım bu zaten aşk bi süre sonra yok oluyor ama sevgi yıllarca yaşlanınca bile hep kalıcı oluyor .:)
- +1 yıl
sevgi sadece karşı cinse duyulan olarak düşünme.anne sevgisi,kardeş sevgisi,dost sevgisi biter mi? tabi de bitmez.bitttiğini düşündüğün anda da bitmemiştir.sadece belki bi öfke,kırgınlık daha ağır bastığı için fark edememişsindir devam ettiğini.aşk belki hormonlarla ama sevgi kalple:)
teşekkür ederim saygı duyduğun için:) - +1 yıl
anne baba kardeş sevgisi değil ama söz konusu olan o tabikide bitmez . ama sevgili sevgisiyle anne bana kardeş sevgisi arasındada çok fark var bana göre :S
ben teşekkür ederim vermiş olduğun cevaplarlar aydınlattığın için :) - +1 yıl
Belkide daha çok anlatıcaktın neden susuyosun ki :(
- +1 yıl
tüm cevapların mantıklı :)
- +1 yıl
ben teşekkür ederim zaman ayırdığın için :)
- +1 yıl
mersi :)
En İyi Cevaplar
+1 yılikisinin hiçbir şekilde bi ilişkisi yoktur bi insanı hem sevebilir hem aşık olabilirsiniz sadece sevebilir ya da sadece aşık olabilirsiniz.. hem aşık olup hem sevmek sadece ayrıldıktan sonra ondan nefret etmeme avantajı sağlar çünkü ayrılık bişeyi bitiricekse aşkı bitirir sevgiyi değil
02 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı . bende hep bunu söylemeye çalıştım aşk ve sevgi aynı anda yaşanmaz die ama anlatamadım . yada bana öyle geliyor :S
- +1 yıl
Guzel resim
+1 yılgerçek katil sensin seçimin hangisi ise diğerini zaten öldürmüğşsün demektir:) aşk ve sevgi farklı bir kavram değilki ikiside aynı sevgi ve sadakat dersen farklılaşır.:) ve zaten en önemlisi sadakattir aşkın bir önemi yoktur sadakat yoksa. 2gün sonra başkasını sevecekse aşktır onun adı . bir ömür seveceksen sadakattır adı.
00 Yorumla
+1 yılAşk geçici, sevgi kalıcıdır. Hiçbiri birbirinin katil değildir.
Aşk kral tahtı gibidir. Bu tahtın sağlam olması için 4 ayağının (Sevgi - Saygı - Huzur - Güven) tam olması lazım.
Her kral gibi aşk gelir tahta oturur ve zamanı gelince ya da yerini varisi olan sevgiye bırakır.113 Yorumla- +1 yıl
Her ikisi aynı anda olmaz yani ?
- +1 yıl
Olur fakat aynı kulvarlarda değildir :)
Sevgi olağan durumları benimser daha çok, Aşk ise haz durumlarını.
Örneklemek gerekirse; Herkes Anne baba kardeş vs. sever ve vakit geçirir. Sevdiğin insanla vakit geçirirken duyulan mutluluk, haz ayrıdır. Aşık olduğun kişiyle vakit geçirirken duyulan mutluluk, haz ayrıdır.
Kardeşinle ya da ailenden biriyle vakit geçirirken içindeki heyecanla, aşık olduğun kişiyle vakit geçirirken içindeki heyecan bir mi?
- +1 yıl
tabiki farklı. ama kalbinin diğer yarısını hissettiğin kişiye olan sevginin dozu aile sevgisiyle çok farklı .
- +1 yıl
Sevgiliye duyulan sevgiyle diğer sevgiler ayrıdır kuşkusuz ama bu durumu cümlelerle anlatmak zordur detaylı düşünürsen, yorumlarsan daha iyi anlarsın ne demek istediğimi
- +1 yıl
sonuç olarak her iki sevgide bitmiyor . fakat benimde cevabını bulamadığım olay (söz konusu sevgili) neden sevdilçe aşk yok oluyor sadece sevgi kalıyor , her ikisi neden aynı ayna olmuyor ?
- +1 yıl
Söylediğim gibi Sevgi aşkın destekleyicisidir. Aşk gelir tahta oturur saltanatını sürer zamanı gelincede yerini sevgiye bırakır. Aslında aşkı tahta oturtan sevgidir. :)
- +1 yıl
yani önce birişi oluyor sonra yerini diğerinde bırakıyor ve diğeri tek başına ilerliyor . :)
- +1 yıl
Aşk meyvedir. sevgi ise ağacı :) Aslı meyveyi yapan ağaçtır aslında
- +1 yıl
sevgi aşkı besler diyosun yani :)
- +1 yıl
ilk yorumu mu tekrar oku bence sindire sindire :))
Evet besler aşkın var olma sebebidir sevgi - +1 yıl
işte bende onu söylüyorum aile sevgisiyle sevgili sevgisi çok farklı yada bana öyle geliyor . önce aşık oluyorsun sonra sevmeye başlıyorsun zamanla aşk bitiyor ama sevgi artıyor :)
- +1 yıl
O değildi gözükmüyor
Ama son özet şu ki aşkın var olma sebebidir sevgi - +1 yıl
belkide
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
24Cevap
+1 yılAşk geçici sevgi kalıcı bence bu yüzden sevgi aşkı öldürür çünkü sevgi daha güçlüdür, aşk ilk başta çok güçlü gözükür ama bi süre sonra pes eder ve uçar gider.
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk geçer , Sevgi kalır . Aynı düşünce .
+1 yılAşk geçici sevgi kalıcı bende , aşk ucuz parfüm gibi uçup gider bi süre sonra ama sevgi baki kalır.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgi gitmiyorda , bitmiyorda :)
aşk sevgiyi öldürür
bknz: 2 kişiden birinin diğerine aşık olması sonucu gördüğümüz boşanma olayı.11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. çok yakınımın başındanda geçti aynı olay .
+1 yılYıllarını bu sorunun cevabını bulma arayışında mı geçirdin? Bulduğunda ne olacak ki?
11 Yorumla- +1 yıl
yıllarımı geçirmedim , yıllarca yanlız kaldığımda bu soruyu sordum kendime . belkide hayata bakış açım değişir :)
aşk yada nefretin sevgiyi öldürdüğünü zannederiz,ayrılırız,sonra bakarızki unutamamaışız hala seviyoruz.yani sevgi ölümsüzdür
33 Yorumla- +1 yıl
sonuş olarak aşk biter ama sevgi kalırmı ?
- +1 yıl
aynen öyle .
aşkın bilimi belgeselini izle link
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler .
aşk patates kızartmasıdır: lezzetli ama sağlıksız (sevgili hayatı gibi)
sevgi patates haşlamasıdır: lezzetsiz ama sağlıklı (evlilik gibi)23 Yorumla- +1 yıl
ikisinin aynı anda olmadığını düşünenlerdensin o zaman sende .
- +1 yıl
belkide .
Hareket etmenin nedeni 'istek' ve 'sevmektir', bu ise düşünmektir. Aşk
tutkudur.durum buyken baska ne denılebılır:)11 Yorumla- +1 yıl
ne kadar düşersen düş bu işe yinede aynı anda ikisini gitmiyor .
+1 yılYıllarca bu saçmalığa mı kafa yordun? Valla canımı sıkarlarsa ikisini de öldürürüm.
19 Yorumla- +1 yıl
farklı bi düşünce . ya öldüremezsen ?
- +1 yıl
Zamanında hiç bakmadım gözünün yaşına. Şimdide bakmam.
- +1 yıl
sonrasında unutabildinmi peki ?
- +1 yıl
Elbette. Ben önlemlerimi baştan alırım hep.
- +1 yıl
ya sevmemişsen :S
- +1 yıl
28 yaşına kadar sevmeyen 28 den sonra da sevmez demek ki.
- +1 yıl
birisi çıkar karşına böyle konuştuğuna pişman ederse :)
- +1 yıl
Ha ha :) Pes etmem diyorsun. Bu aşkı gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. Tamam aşk güzel şeydir ama sınırları koyduğun sürece. Her zaman açık bir kapım vardır. İşler boka sardığında o kapıdan çıkar giderim. İnsanların çoğu kapı koymaz bokun içinde boğulur gider.
- +1 yıl
:))
Aşk görmez, yalancı ama güzeldir.
Sevgi görür, gerçek ve vazgeçilmezdir.11 Yorumla- +1 yıl
açık ve net .
ikiside öldürmez...gerçekten aşıksan hiç ölmezsin hatta anımsanırsın mecnun misali
19 Yorumla- +1 yıl
ikiside birbirini güçlendirirmi ?
- +1 yıl
aşkla başlayıp sevgiye dönüşmezmi ?
- +1 yıl
hisler azalıyor ama bağlar çoğalıyor .
- +1 yıl
aşk hissetmeyi , sevgi bağlanmayı öğretmezmi insana .
- +1 yıl
sevgide karşılık yoksa hiç birşey yok demek yani .platonik aşk :S
+1 yılDil. Önce aşkı olusturur , sonra fuzel sözlerle sevgıye donusturur. sonra o dil öyle seyler söylerki nefrete dönusur hersey.
13 Yorumla- +1 yıl
aşk ta sevgi de gider geriye sadece nefret kalır yani .
- +1 yıl
yanlıs kullanırsan aynen öyle olur.
- +1 yıl
doğru kullandığın zaman yanlış giderse .
+1 yılask sevgiyi getirir.
zaman aski oldurur.
ask karsilikli olursa guzeldir yoksa hastaliklidir.
kıskanclik aski oldurur bir de. kiskanclik aski degil özgüvensizligin sonucudur.04 Yorumla- +1 yıl
yani sonuç olarak aşk biter sadece sevgi kalır .
- +1 yıl
Kesinlikle ve bu kotu birsey degil aslinda.
- +1 yıl
sonuç olarak iyi evet ama ya kavuşamamak varsa sonunda ?
- +1 yıl
Ben genel konustum. Spesifik konu nedir?
+1 yılGerçek katil zaman.
Zaman aşkı öldürür.
Sevgi kolay ölmüyor o daha dayanıklı.01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ama bi yere kadar . aşkı zaman öldürüyor ama sevgiyi öldürmeye yetmiyor .
+1 yılben aşkı bir pil gibi görürüm zamanı gelince biter çöpe atarsın eger zorlarsan pili bitmiş bir tv kumandası gibi çat çat duvara vurursun seni deli eder hayatdan bezdirir
05 Yorumla- +1 yıl
sadece sevgi gerçek olan yani .
- +1 yıl
evet dostum sevdigin birine kızsanda o kalıcı oluyor
- +1 yıl
ne yparsan yap sevgi bitmiyor ama aşk zamanla tükeniyor (benim düşüncem).
- +1 yıl
ok... felsefi olayı çözmüşsun
- +1 yıl
diyosun :)
SEVGİ AŞKI ÖLDÜRÜR AŞK ÖNCE SEVGİYE DÖNÜŞÜR SONRA AŞKI ÖLDÜRÜR
03 Yorumla- +1 yıl
ama ikisi aynı anda yürümez değilmi ?
- +1 yıl
tek kalıcı olan sevgidir . aşk biter diye düşünenlerdenim bende . ben teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ikisi de birbirini öldürmez böyle bşy yok...ikisi de aynı anda yaşanırsa daha gzl olur hatta
07 Yorumla- +1 yıl
ama ikisi aynı anda yaşanmıyor sorunda bu zaten birisi zamanla yok oluyor .
- +1 yıl
saygının ve güvenin azalması aşkıda sevgiyide bitiriyor öylemi S:
- +1 yıl
peki saygıda güven de varsa çokta seviyorsan aşk zamanla bitermi ? yani aynı anda hem aşk hem sevgi ikisi aynı anda olurmu ?
- +1 yıl
oluyor ama fazla sürmüyor . bir zaman sonra aşk bitiyor sadece sevgi kalıyor .
Aşk sevgiyi öldürür , çünkü o canını yaktığında aşkından değil sevginden vazgeçersin .. Sevgi nefrete dönüştüğünde aşk hala kalbinin derinliklerindedir..
01 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir düşünce .
ikiside birbirini öldürmüyor bu yanlıs bir tabir bence...
03 Yorumla- +1 yıl
o zaman neden birisi ölüyor ?
- +1 yıl
Olabilir . sonuçta birisi yok oluyor öyle değilmi ?
Bi laf vardı "Aşk bir hastalıktır.Evlenince geçer."
01 Yorumla- +1 yıl
Demek ki sağ kalan sadece sevgi oluyor .
gerçek katil kişinin kendisidir sevgiyide aşkıda tüketen biziz
010 Yorumla- +1 yıl
o sevgiye can verende biz canını alanda biz diyosun yani ? sonrada yıllarca hiç dinmeyen acısına katlanmak zorunda kalanda biziz .Garip.
- +1 yıl
aşk tükenebilir fakat sevgide tükenirmi ?
- +1 yıl
(sevgi,Saygı,Güven) diye düşünüyorum ben. yanlışmıyım ?
- +1 yıl
arkadaşlar bir düşünün anne baba kardeş bunları sevmemek aklınızın ucundan geçmez sevgi kalıcıdır sevgi herkes içindir ama aşk saman alevi gibi yanar geçer ömür boyu aşk görmedim ben olanlarıda hikayelerde okuduk ferhat ile şirin gibi vs.
- +1 yıl
aşk tükenir evet ama Ya sevgi ? Sevgide tükenirmi :S
- +1 yıl
tabiki haklısın.
İkisi de birbirini öldürmez bu bir dönüşümdür. Bir tırtılın kelebeğe dönüşmesi gibi. Sen kararını ver hangisi tırtıl hangisi kelebek diye..
12 Yorumla- +1 yıl
Aşk tırtıl , Sevgi kelebek . durum onu gösteriyor .
Aşk sevgiyi öldürür aşık olduğunu gören kişi seni kullanır ve sen sadece üzülürsün
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle.
Sever de kavuşamazsan adı Aşk olur.
Aşk vardır. Evlilikten sonra Sevgi olur.
Yeterlidir.00 Yorumlagercek katil sevgidir... once asik olursun bence sonra seversin uygunsa yoksa zaten sikilirsin...
00 YorumlaSevgi ve aşk bir tamlamadır ki...Eksik yada fazla kim daha az yada daha çok...
19 Yorumla- +1 yıl
farklı bakış açısı.
- +1 yıl
aslında dünya değil içindekiler farklı.
- +1 yıl
Herkez kendince farklı bi dünya , içine aldıklarıda . ama istediğimiz gibi dönmüyor .
- +1 yıl
Belkide farkında değiliz ama çok şey farkediyor olamazmı ?
- +1 yıl
önemli olan ne o zamansana göre?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşk zor zanaat herkese nasip olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
ya nasip olduğu zaman ?
+1 yılikisi birbirini besler aşkı karşındaki öldürür sevgiyide kaprisleri
01 Yorumla- +1 yıl
bana göre aşk biterde ne olursa olsun sevgi bitmez :S
+1 yılSevgi aşkı öldürür ve aşksız saltanat sürer
11 Yorumla- +1 yıl
sevgiyi besleyen tek besin kaynağı aşk diye yorumlayanlarda var :S
bence ikisininde fazlası birbirini öldürür önemli olan aşırıya kaçmamak... ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Ya Elinde olmadan kaçarsan ? :)
Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Maktul ben, müsebbib ilgisizlik.
026 Yorumla- +1 yıl
Derken ?
- +1 yıl
Anlıyorum . herşeyin başlangıcı ilgisizlik diyosun yani ? aşk biter evet ama her ne kadar ilgisizde olsa , aranızda mesafede olsa sevgi bitermi ?
- +1 yıl
Belkide haklısın . ama ben aşk ve sevginin aynı anlamı taşıdığını düşünmüyorum. aşk gelir geçer diye düşünüyorum ama sevgi senle beraber bi ömrü tamamlar. eğer gerçekten sevdiysen . Belkide ben yanlış düşünüyorum :S orasını bilmiyorum .
- +1 yıl
Aşk ve Sevgi <-- Her ikisi aynımı peki ? :S
- +1 yıl
Benzer ama farklı değilmi sana görede ?
- +1 yıl
Yaw bu lazların Karadenizli olmadığını söylemek kadar saçma, ya da Kürtlerin doğulu olmadığını söylemek gibi. Pilav önce demlenir sonra buharını çeker. Pirinci önce haşlıyosun sonra yiyosun. Pirinçken pilav oluyo. Pirinç pilav değil midir? Tavuk yumurta değil midir? Yumurta kimden çıktı? Tavuk nerden çıktı? Düşün?
- +1 yıl
Evet onu düşünüyorum ama aşk ve sevgiyle alakalı birşey göremöiyorum içinde. insan önce aşık olur sevmeye başladıktan sonra aşk biter yerini sadece sevgi alır , öyle değilmi ? hea bide tavuk yumurta döngüsü hiç bitmez birbirinden çıkmaya devam eder. aşk biterse birdaha başlaması çok zor hadi diyelim başladı . ilk aşk gibi olurmu ?
- +1 yıl
1 kez aşık oldum Zamanla sevgiye dönüştü ve öyle kaldı . 3 yıldır konuşmuyoruz en son 2 yıl önce gördüm . Hüküm vermiyorum ki sadece benim yaşadığımı yaşayan ve benim düşündüğümü düşünen varmı diye merak ediyorum .
- +1 yıl
Dönüştü ama dönüşmeseymiş çok daha iyimiş. öyle bi an gelirki sen ne kadar istemesende bazı şeylerin peşini bırakmak zorunda kalırsın .s
- +1 yıl
Belkide karşıtarafın ailesi beni hep yanlış olarak bilmiştir , hemde hiç tanımadan .
- +1 yıl
Hiç diyaloğum olmadı ki nasıl tanıtabilirim ?
- +1 yıl
bazı şeylerin farkına vardılar ama geç oldu . bundan sonrada ben geçmem , eğer isterse onlar geçsin.
- +1 yıl
2 sene hep ben çabaladım olmadı . dedim ya , olmayınca olmuyor .
- +1 yıl
nasip değilmiş diğer yandanda . kısmet olsaydı bi şekilde olurdu .
- +1 yıl
Hep yaptım ama sonuç gene aynı değişen birşey olmadı .
+1 yılbence hiç biriisi öldürmüyor...
013 Yorumla- +1 yıl
o zaman neden hep birisi yok oluyor ?
- +1 yıl
yoo olmayanda var... ama...
- +1 yıl
en fazla nekadar sürüyor ki olmayanlar . bi süre sonra aşk tamamen yok oluyor sadece sevgi kalmıyormu?
- +1 yıl
yok benim çevermde çok yaa... yıllardır birlikteler... aşk ilk kıvılcım olabilir... sonra evlenince sevgiyle ynar... :)
- +1 yıl
bak işte sende aynını söylüyorsun aşk kıvılcım ama o kıvılcım zamanla sönüyor ve sadece sevgi kalıyor :)
- +1 yıl
ikiside aynı anda olamayacağına göre heral sevgi kalır... demii
- +1 yıl
yani . bende bunu söyledim zaten. ikisi aynı anda olmuyor .
- +1 yıl
tamamm ozaman..
- +1 yıl
demekki zamanla aşk ölüyor ozaman :)
- +1 yıl
bence ölmüyor... aşka arkada duruyor...
- +1 yıl
o zaman sadece seni tebrik etmek düşüyor bana . dilerim hiç bi zaman bitmez aşkın ve her gün bi okadar daha çok seversin.
- +1 yıl
mersii :)
- +1 yıl
Ricaa :)
+1 yılgerçek katil : GURUR. sevgiyi de aşkı da öldürür.
03 Yorumla- +1 yıl
Aşk'ı tamam ama sevgiyide öldürebilirmi gurur ?
- +1 yıl
zamanla onu da öldürür diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Ben Zannetmiyorum , zamanın gücü yetmez öldürmeye .
ben ikisini de öldüreli uzun zaman oldu :)
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgiyidemi ?
hiç biri evlilik aşkı öldürür gerisi hikaye
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle .
Gizli Üye(36-45)+1 yılkatil sensin
219 Yorumla- +1 yıl
sebep. ya karşı tarafsa ?
Cevap sahibi+1 yılsonuçta karşı tarafın sevgisini yada aşkını öldürerek yine katil oluyosun. o suçlu olsa bile
- +1 yıl
yani sen hiçbi şekilde haklı değil her halukarda suçlusun diyosun .
Cevap sahibi+1 yılaynen kişi herşekilde potansiyel suçludur bişeylerin tetiklemesini bekler.
- +1 yıl
hep alltan alanda erkek olmalı o zaman sana göre :S
Cevap sahibi+1 yılhayır bayanda erkekte yeri geldiğinde susmasını bilmeli bayan biraz daha ağır başlı olsa erkeğide yönlendirse sorun olmaz.
- +1 yıl
yeri geldiğinde susmasını her iki tarafta bilmiyorsa o ilişki zaten yürümez . erkek bayanı yönlendirse daha sağlıklı olmazmı ?
- +1 yıl
+1 haa haa doğru :)
- +1 yıl
hangisi doğru bayanın yönlendirmesimi erkeğin yönlendirmesimi :S
Cevap sahibi+1 yılbayan ağır başlı olucak erkeği dizginliycek doğrusu bu tersi durum yorucu ve ilişkiyi yıpratıcı olur.
- +1 yıl
Ya erkeğin değilde bayanın dizginlenmeye ihtiyacı varsa ? o zamanda bayanmı yönlendirmesi gerekicek ?
Cevap sahibi+1 yılerkek yönlendirici olucak öyle bir durumda tabiki ama bahsettiğim gibi bu yorucu bir durum ama akıllı bir bayansa eğer karşısındakinin cabalarını anlıyacak ve boşa çıkarmayacaktır değer verildiğini hissedecek ve düzelecektir zamanla
- +1 yıl
değer verdiğini sevdiğini vazgeçemeyeceğini bilen bayanlarda var . ve düzelme çabası hiç olmayan :S tabi o daha ayrı bi konu ama bana sorarsan ilişkide her iki tarafta sevgi saygı güven herşey dört dörtlükte olsa zamanla aşk tamamen bitip sevgi artıyor her geçen gün . ben hep böyle gördüm .
Cevap sahibi+1 yılbitmez 7 yıldır birlikteiz ikimizde fazla manyak ama bir okadarda olgun olduğumuz için aşkı canlı kılabilioruz aşk için cocukluk saçmalık yapmak gerek sevgi için olgunluk gerek ikisini çiftler dengeliyecek.
- +1 yıl
aşk ilk hissetiğin kadar etkilimi şuandada ilk günkü gibimi hala ?
Cevap sahibi+1 yıldaa güçlü şuanda çünkü başlarda öyle yogun rahat yaşayamıosun kaçamaklar oluyor aşk yaşadıkça güzelleşior.
- +1 yıl
yaşadıkça güzelleşiyor sonrasında sevgiye dönüşüyor ve aşk yok oluyor sevgi artıyor (benim düşüncem). yanlışmıyım ?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ama bazen neden sana hala deliler gibi aşığım dersin sevdiğin halde. ona hala aşık olduğunu keşfettiğin için. keşfet bekleme
- +1 yıl
Belkide aşkı hissetmek için :S
herkes birgün yanlız kalacak biliyorum:D
01 Yorumla- +1 yıl
illaki : )
+1 yılkimse kimseyi oldurmezki
03 Yorumla- +1 yıl
o zaman neden hep birisi ölür.
- +1 yıl
kime gore oyle bence karsindaki insandada sendeki duygular varsa hicbiri olmez
- +1 yıl
belkide.
+1 yılsevgiyi de aşkı da öldüren insanların güvensizliği
06 Yorumla- +1 yıl
en önemli etken zaten güven . güven yoksa aşkta sevgide olmaz :S
- +1 yıl
tek taraflı güven yetersiz kalıyor .
- +1 yıl
aynen öyle bir tarafta güven giderse o işten hayır bekleme
- +1 yıl
güven giderse aşk ta sevgide gider yani öylemi :S
- +1 yıl
tabiki sevdiğin insana güvenmiyorsan sen yokken ne yaptığı merak edeceksiin hep bi şüphe olacak aklında
- +1 yıl
güven varsa saygıda olucak . birisi olmadığında diğeri yetersiz kalıyor .
Katil usak :/
12 Yorumla- +1 yıl
diyosun :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruya bakarsak gerçek katil sensin bence
01 Yorumla- +1 yıl
sebep?
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik her ikisinide öldürüyor arkadaş
09 Yorumla- +1 yıl
Sevgiyidemi ?
Cevap sahibi+1 yılEvet bi süre sonra sevgide kalmıyor saygıyla devam ettirmeye çalışıyorsun saygıda bitince bitmiş yıllar tükenmiş 2 insan ve kırık kalpler. Eskiden bu kadar ayrılık yoktu çünkü ayrılıp Baba evine dönme şansı yok o evden çıktı bi kere gittiği evden de anca kefeni çıkar.
- +1 yıl
Evet ama dediğin gibi o eskidendi artık en ufak birşeyde baba evine gidilebiliyor . Evlilik biter saygı biter herşey biter belki ama zannetmem sevgi bitsin :S
Cevap sahibi+1 yılbitiyor saygı bitince sevgide bir şekilde son buluyor saygı temel evlilikte.
- +1 yıl
Geriye bir avuç hüzün kalıyor yani .
Cevap sahibi+1 yılAynen Öyle.
- +1 yıl
Her evlilik öldürmez . bazıları güçlendirir .S
Cevap sahibi+1 yılçoğunluk böyle
- +1 yıl
Hmm . Hiç evlenmedim . Bilemiyorum :S
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgi mi aşkı yoksa aşk mı sevgiyi öldürür? Gerçek katil hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler