Sevdiğime nasıl kavuşurum?

Benim 3 senelik bir ilişkim vardı çok sevdim o hayatımda varken her şey güzeldi etrafımdaki herkes yüzümdeki gülümsememi fark ediyordu. İlk defa birisiyle evlilik bile düşünmüştüm. Hemen evlenip beraber olmak istedik. 2 sene gizli tuttuk sonra anneme anlattım o kadar heyecanlıydım ki küçük bir çocuk gibi anlatmaya başladım. Annem onu görüyordu ara sıra pek zor olmadı kimden bahsettiğimi anlamak. İlk başta normal karşıladı bizimkisi uzak mesafe ilişkisiydi o Türkiye’de ben almanyada ama asla birbirimizi bunun için sevmedik. Gerçekten kalpten sevdik sevgilimle de Türkiye’de yaşayacaktık. Bizim eskiden nine ve dedelerimiz büyük kavga etmiş. Onların evi bizim ninemizin yanı oluyor ve eskiden onlar bizim bahçemize duvar yapmışlar dedem de sinirlenmiş o duvarı yıktırmış bunun üzerine kaç sene geçti arada bir gerginlik de yok onun ailesi hep bizimkilere selam söyler ninem onlara hediye getirir otururlar. Annem maalesef anne ve babasına çok düşkün dedem vefat etti Allah rahmet eylesin bir gün onun da nine dedeleri ölücek kimsemiz kalıcı değiliz bu dünyada ama annemin dediği tek şey bunlar bizim düşmanız dedeni çok üzdüler onun kemiklerini sızlatma. Evet dedem üzülmüş olabilir ama ben eminim dedem hayatta olsaydı benim mutluluğuma engel olmazdı. Benim annem için bir duvar benim mutluluğumdan daha önemli. Annem bana küstü sevdiğimden ayırdı onu her yerden engellemek zorunda kaldım eğer konuştuğunu duyarsam seni evden atarım dedi ben riske hiç girmedim tek bir şey diyemeden gitmek zorunda kaldım yetmemiş gibi annem beni artık bizim memlekete bile götürmüyor 2 sene oldu beraber ailecek tatil bile yapmiyoruz sırf onunla karşılaşmayayım diye. İçim o kadar yanıyor ki bilemezsiniz. Annem ninemi alıp kendisi yapıyor tatilini babam da ses çıkaramıyor ona da aynısını diyor çünkü. Ben bu sene 4. aylarda bir fake hesap açıp ona tüm olanları anlattım tek tek annemin bana evde neler dediğini nasıl kötü olduğumu ben çok sağlık problemleri de yaşadım çok zayıfladım midem hassas oldu sürekli kusuyordum. O hemen okudu hemen geri döndü ama hiç istediğim gibi değil… onu da anlıyorum tabi onu yanlız bıraktım terk etmek zorunda kaldım mecbur kaldım buna annem beni baskı altında bırakmasaydı ben hiç gidermiydim ben onu hala çok seviyorum ve cidden kimseyi sevmicem ondan başkasını bu mümkün değil hala onun için ağlıyorum o beni hiç affetmicek hiç yüz yüze bile gelemicez annem beni oraya götürmiceği için keşke anneme anlatmasaydım diyorum içimde keşke hiç bilmeseydi o zaman şu an hala onunla mutlu olurduk allaha dua ediyorum her gece beni onunla kavuştursun diye beni unutmasın diye annem onu kabul etsin diye ama anneme ben ondan hiç bahsedemiyorum hemen sinirlenip bana bağırmaya kalkıyor beni cezalandırıyor evde yemek pişirmiyor odamı karıştırıyor arabamı elimden alıyor sırf seviyorum diye.. ben susup kalıyorum artık son çözüm bunu sizlerle paylaşmak oldu nolur bana güzel bir şey söyleyin ben onunla kavuşmak istiyorum dua edin bana nolur ağlamaktan kalbim ağrıyor

Sevdiğime nasıl kavuşurum?