Benim 3 senelik bir ilişkim vardı çok sevdim o hayatımda varken her şey güzeldi etrafımdaki herkes yüzümdeki gülümsememi fark ediyordu. İlk defa birisiyle evlilik bile düşünmüştüm. Hemen evlenip beraber olmak istedik. 2 sene gizli tuttuk sonra anneme anlattım o kadar heyecanlıydım ki küçük bir çocuk gibi anlatmaya başladım. Annem onu görüyordu ara sıra pek zor olmadı kimden bahsettiğimi anlamak. İlk başta normal karşıladı bizimkisi uzak mesafe ilişkisiydi o Türkiye’de ben almanyada ama asla birbirimizi bunun için sevmedik. Gerçekten kalpten sevdik sevgilimle de Türkiye’de yaşayacaktık. Bizim eskiden nine ve dedelerimiz büyük kavga etmiş. Onların evi bizim ninemizin yanı oluyor ve eskiden onlar bizim bahçemize duvar yapmışlar dedem de sinirlenmiş o duvarı yıktırmış bunun üzerine kaç sene geçti arada bir gerginlik de yok onun ailesi hep bizimkilere selam söyler ninem onlara hediye getirir otururlar. Annem maalesef anne ve babasına çok düşkün dedem vefat etti Allah rahmet eylesin bir gün onun da nine dedeleri ölücek kimsemiz kalıcı değiliz bu dünyada ama annemin dediği tek şey bunlar bizim düşmanız dedeni çok üzdüler onun kemiklerini sızlatma. Evet dedem üzülmüş olabilir ama ben eminim dedem hayatta olsaydı benim mutluluğuma engel olmazdı. Benim annem için bir duvar benim mutluluğumdan daha önemli. Annem bana küstü sevdiğimden ayırdı onu her yerden engellemek zorunda kaldım eğer konuştuğunu duyarsam seni evden atarım dedi ben riske hiç girmedim tek bir şey diyemeden gitmek zorunda kaldım yetmemiş gibi annem beni artık bizim memlekete bile götürmüyor 2 sene oldu beraber ailecek tatil bile yapmiyoruz sırf onunla karşılaşmayayım diye. İçim o kadar yanıyor ki bilemezsiniz. Annem ninemi alıp kendisi yapıyor tatilini babam da ses çıkaramıyor ona da aynısını diyor çünkü. Ben bu sene 4. aylarda bir fake hesap açıp ona tüm olanları anlattım tek tek annemin bana evde neler dediğini nasıl kötü olduğumu ben çok sağlık problemleri de yaşadım çok zayıfladım midem hassas oldu sürekli kusuyordum. O hemen okudu hemen geri döndü ama hiç istediğim gibi değil… onu da anlıyorum tabi onu yanlız bıraktım terk etmek zorunda kaldım mecbur kaldım buna annem beni baskı altında bırakmasaydı ben hiç gidermiydim ben onu hala çok seviyorum ve cidden kimseyi sevmicem ondan başkasını bu mümkün değil hala onun için ağlıyorum o beni hiç affetmicek hiç yüz yüze bile gelemicez annem beni oraya götürmiceği için keşke anneme anlatmasaydım diyorum içimde keşke hiç bilmeseydi o zaman şu an hala onunla mutlu olurduk allaha dua ediyorum her gece beni onunla kavuştursun diye beni unutmasın diye annem onu kabul etsin diye ama anneme ben ondan hiç bahsedemiyorum hemen sinirlenip bana bağırmaya kalkıyor beni cezalandırıyor evde yemek pişirmiyor odamı karıştırıyor arabamı elimden alıyor sırf seviyorum diye.. ben susup kalıyorum artık son çözüm bunu sizlerle paylaşmak oldu nolur bana güzel bir şey söyleyin ben onunla kavuşmak istiyorum dua edin bana nolur ağlamaktan kalbim ağrıyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya işte ailen Avrupa'da yaşamış ama Avrupa Medeniyeti alamamış. Bu ne cahillik saçma bir kafa yapısı ya bence aşkının pesinden git.. devreye büyükleri sok. Böyle saçma bir sebepten ayrılık mi olur ya 😂😂 hangi devirdeyiz güldüğüme bakma durumun cok kötü ailenin kafa yapısı çok saçma
Aynı senin gibi düşünüyorum bende bunlar köydeki akrabalarından bile daha cahil sevdiğimin peşinden nasıl gideyim ki beni her yerden çıkarmış engellemiş o da yüz yüze bile gelemiyoruz arkadaşlarıma yazdırmak istiyorum ama sonra o havalara girer kendisi yazamıyor diyecek bana inan hiç bilmiyorum seneye de tatil planları konuştuk annem bu sene de beni götürmicekmiş yine memleketten uzak kalıcam cidden dayanamıyorum bu acıya
Dur bakalım Allah kaldiramyacagin acıyı vermezmis.. öyle düşünme kardesim.. gerçekten annenin 5 yaşında bir çocuk gibi davrandığını düşünüyorum tere 50-60 yıl önceki olayın sana sıçraması ne alaka? Kemikleri dedenin bundan niye sizlasn torununun mutlu olduğunu bilmek çok mutlu ederdi. Sizlatmak istemiyoss annen arkasindsn babanın mevlüt okuttsun hayır yapsın.. senin işine engel olmasin. Bence sen sana yardımcı olacak büyüklerin varsa onları devreye sok arayı yumuşatmak için ve bence vazgeçme. Çocuğa yine ulaş bence. Askta gurur olmaz. Ama çocukta istemiyossa artık uzatma kaderimiz böyle yazılmış de acını yaşa bir süre sonra yine eski sen olursun.. yaşadıkların için çok üzgünüm çünkü trajikomik yani kime anlatsan ilk güler sonra üzülür. Bence babandan da destek al. Annen dominant biri herhalde baban pek ses çıkarmıyor. Babandan yardım iste
O kadar güzel yazıyorsun ki beni tekrar ağlattın ben artık bu konuyu konuşmaktan çok korkar oldum tekrar bana o acıları o cezaları verecek diye çok korkuyorum annemin arkadaşlarına söyledim bile ben ara sıra yumuşasın diye ama inan hiç bir şey fayda etmiyor belki bir gün tekrar cesaretimi toplayıp ona mesaj çekerim şu an neler yapıyor nasıl gözüküyor neler düşünüyor hiç bilmiyorum o kadar kötü ki bir haber alamamak Allah kimseye böyle bir acıyı vermesin…. İnşallah annem düzelir tek isteğim bu ve sevdiğim çocuk beni unutmaması babamdan yardım isteyemiyorum annem onu da evden atarmış bana destek verirse… iyi ki varsın güzel kardeşim bu güzel sözlere çok ihtiyacım vardı
Ne demek canım yaa... Allah Allah anlamıyorum ortada başka sebep yoksa sadece bundan ötürü böyle davranılır mi ya... Yaşın kac bu arada? Yaşından dolayı mi yapıyor birde anlamadım ki... Gerçekten annen ama hiç sağlıklı dusunemiyo valla Allah kolaylik versin sana ama sana şunu da diyeyim sen seviyosun bu kadar çok çaba vermeye calisiyorsun ona ulaşmak istiyorsun o kişi de isteseydi sana bir şekilde yine ulaşırdi bunu unutma.. belki oda üzgün ama çabasi yok gibi duruyor o yüzden olmazsa da kadere güven.. çocukları olan insanlar ayrılıyorlar doğal yani bu süreçler... Sanirsam gençsinde ilk üzülürsün ama zamanla alışırsın sonra belkide hayatına baskasi girer.. ama umarım her şey gönlünce olsun..
Yok ya yaşımız iyi benim yaşım 23 annem istemiyor işte zamanında böyle şeyler oldu diye…. sanki o onunla evlenecek de bu hallere giriyor…. Böyle bir insani ailemize sokmam diyip duruyor onun adını duysa bir dizide veya dışarda hemen suratı bozuluyor zaten bilmiyorum nereye kadar böyle devam edecek ben susuyorum öyle…. Benim ne kadar üzüldüğümü bile görmüyor en acı olanı da bu inşallah ona kavuşurum 😔
İnsan duvar için sevdiğinden vazgeçermi ya yorumsuz kocaman yorumsuz...
Annemin bana neler yaptığını neler dediğini asla bilemezsin… ama bil ki ben ondan vazgeçmedim hiç de vazgeçmicem ben mecbur kaldım buna ama bunu ne ona diyebiliyorum ne de anneme…. kaybeden benim herşeyimi kaybettim annem sayesinde de evde kalıcam onu bir görsen nasılda mutlu tek başına memlekete gidince
Zor umarım kavuşursun..
İnşallah 😔🤲🏻
İnşallah
Nasıl bir manyak anan var kız senin
Çok haklısın bir anne böyle olamaz çok şey yaptı ve hala yapıyor kafasında neler kuruyor da bana bunları yaşatıyor hiç bir fikrim yok
Valla ne diyim kardeş Allah sevdiğine kavuştursun annene de vicdan versin
İnşallah amin teşekkür ederim