Çok özlüyorum. Fakat bana 3 ay ilişkide yaşattığı tüm duygular o kadar mükemmelken bana 2-3 tane yalan söyledi = özel hayatıyla ilgili
terk ettim. Bugün yalan söyleyen yarın neler yapar diye.
bir yanım da affetseydin diyor.
yanlış mı yaptım?
Çok özlüyorum. Fakat bana 3 ay ilişkide yaşattığı tüm duygular o kadar mükemmelken bana 2-3 tane yalan söyledi = özel hayatıyla ilgili
terk ettim. Bugün yalan söyleyen yarın neler yapar diye.
bir yanım da affetseydin diyor.
yanlış mı yaptım?
Yalanla olacak iş değil yalanı bende asla sevmem bu konuda %100 sen haklısın. Dürüstlük güven koridoru oluşturmada gerekli temel nedenlerden biridir.
Teşekkürler aşkım
Cevap
4Cevap
Yani söylediği yalan ilişkinizi alakadar etmiyorsa bence önemli
Yaşını yalan söyledi
Netten başladı, adam yaşı bile yalan attı
Noo
İtiraf etti
Bitirdim
İyi yapmışsın. Bugün bu kadar çok yalan söyleyen sana hiç bir zaman dürüst olamaz
Yanlis olmus baya kac yillik evliler yalan soyluyor
Özel hayatıyla ilgiliyse kimse güvenene kadar doğruyu söylemez diye düşünüyorum özellikle ailevi meseleler. Sana kendi söylediyse bu iyiye işaretti
İnsan yaşını yalan söyler mi ama?
Kaç yaş farkı var sana söylediği ile gerçek yaşı arasında
5 ..
Sana söylediği yaşı mı büyük yoksa gerçek yaşı mı büyük eğer sana söylediği büyükse seninle tanışırken altta kalmamak/sana daha iyi görünmek için öyle söylemiş olabilir
daha büyük bir yaşı varken küçülttü
senden önce ilişkim yok dedi; varmış bir kaç tane
Peki hiç nedenini sordun mu ona "Bana karşı neden dürüst olmadın?" diye o zaman ne dedi
Kanka sen çok sabırlısın maşAllah. Sormadım başta, sonra baktım ki üzülüyor neden yaptın diyorum ; seni kaybetmek istemedim dedi.
Bana saçma geldi
Rica ederim kusura bakma bu arada biraz fazla soru sordum sana da 😅 Aslında saçma değil biliyor musun gerçek yaşını söyleyince nasıl tepki vereceğini kestirememiş ve senin işine gelecek şekilde bir ifadede bulunmuş sana ve bu saçma değil aslında kaybetme tereddütü. Bir şans verebilirsin bence ama şart koşmanı tavsiye ederim başta anlaşın "Bana şu zamana kadar söylemediğin ama ileride öğrenirsem canımın sıkılacağı/bir sorun olacak bir şey varsa şu an başkasından değil senden duymak istiyorum." diye belirt yargılamadan konuşun anlaşın birbirinize karşı olan dürüstlüğü ön plana almak istediğini belirt
Hayır ne kusuru♥️ aksine çok ince ruhlusun.
Tamam, bir daaha yazarsa eğer öyle yazacağım. Bakalım tekrar yazar mı çok tersledim çünkü
Mesajlaşarak değil bir kafede yüz yüze konuşmanız taraftarıyım. Şöyle bir şey var "klavye delikanlılığı" tabiriyle bilinen durumda samimiyet çok olmaz
Ayyy kız seninle arkadaş olasım geldi çok ince ruhlu ve naziksin teşekkür ederim beni dinlediğin için ❤️
Asıl ben teşekkür ederim ❤️
Doğru
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?