Erkek arkadaşımı aldattım sebepsiz?

1.5 yıllık güzel bir ilişkim vardı yazlıkta çocukluk aşkımı görüp onu aldattım ve sonrasında kendim gidip bunu ona itiraf ettim ve tekrarlanmayacağını söyledim kendimi bu yüzden affedemiyorum onu gerçekten çok seviyorum saçma sapan bir akılla hareket ettim tüm hayallerim onunla kurulu onsuz kahroluyorum gerçekten beni seven birisinin kaybı beni mahvediyor onunla geleceğim olsun istiyorum vicdan azabım ayrı ona olan sevgim aşkım çok ayrı güvenini kırdım sevgisini parçaladım her şeyin yaptığım yanlışın farkındayım babam annemi aldattığında sinir krizleri geçirip bunu nasıl yaptım aklım ermiyor ondan ayrı kalmak istemiyorum hayatımda gördüğüm en temiz en iyi insan kibar nazik ve efendi tüm saçmalık bende onunla yatıp onunla kalkıyorum olayın üstünden 3 ay geçti 2 gün önce ona yazıp hislerimi belirttim ve onu gerçekten çok sevdiğimi söyledim ne yapabilirsin dedi her türlü fedakarlığı yapabileceğimi her şeyi silebileceğimi söyledim zamanla olucak ve çok zor biliyorum ama şu an benimle konuştuğuna göre olumlu bakıyor mudur kırgınlığını ve üzüntüsünü konuşmasından çok net anlayabiliyorum onunla neler konuşabilirim nasıl daha iyi olur nasıl toparlayabilirim lütfen linç etmeyin bu olay kendi içimde beni de çok yıprattı psikolojik destek alıyorum sadece yardım istiyorum nasıl sohbet edebilirim çünkü ağzından kelimeler tek tük çıkıyor nasıl konuşmak biraz toparlamak istiyorum kahroluyorum temiz bi kalp kaybettiğim için
Erkek arkadaşımı aldattım sebepsiz?