Erkek arkadaşımı aldattim?

Merhaba benim 1 yılık süren ilişkim vardı onun sadece 1 tane sevdiği oldu ergenlik zamanlarında ben ilk sevgilisiyim benden küçük erkek arkadaşım bana baya bi aşıktı ben eski sevgilimle aldattim3 4 defa biraz pişmanlık yaşıyordum
çünkü bende çok seviyordum uydum bi şeytana keşke yapmasaydım neyse ona hiç söylemedim bunu sonra biz öyle kavga edip benim kıskançlığımdan dolayı soğumuştu biraz ayrılmamızdan 1 ay geçti bende kesin bitti düşüncesi ile ve vicdanım rahat olsun diye gidip anlattım ona aldattığımı ve yalanlarımı sonra bu baya küfür etmeye başladı neyse aradan 3-4 gün geçti beni ekledi baya uzun küfürler ağıza alınmayacak sonra bana beddua ettiğini söyledi acı çekiyordu hissediyordum benim nefret ettiğim kizla beraber olup bana küfür ettiler benim bikinili fotomu nude diye yaymaya çalıştılar abisine söyledik büyükler araya girdi olay baya bi büyüdü sonra kapandı aradan 1 ay geçti arkadaşlarıma istek atıyor ama istek atma amacı ise kendini hatırlatmaya ona yazmamı sağlıyor ama yazmıyorum yazmıcam neden böyle bir şey yapıyor hala seviyor mu düşüncelerinizi merak ettim yazar mısını kafam karışık (boş yorum yapanlar engel yer)
Güncellemeler
+1 yıl
Ve üstelik bir sürü kızla takipleşiyor konuşuyor yavşıyor çapkınlık yapıyor hala benle derdi ne anlamış değilim yoluna baksın ya öf ben sessiz durmuşum tüm sosyal medyalarımı kapattim bana ulaşabileceği bi yer yok hala derdi nedir
Erkek arkadaşımı aldattim?