Sevdiğin kişi başkasıyla evlenirse zamanla da olsa tekrardan yeniden başka bir hayat kurulabilirmi?

Birisini sevdim uzun zaman önceydi çok seviyordum birden girdi hayatıma sekiz sene beraberdik beraber büyüdük beraber herşeyi yaptık sevdim kavgalar oldu ayrılıklar oldu hiç gitmedim ondan hep barışmak için çabaladım konuşup halletmek istedim hep sonra üç sene önce yine bir kavgamız oldu birden bire durduk yere mesajlar kesildi zaten ters ters konuşuyordu ben de usteledim bu sefer kavga çıktı işte engelledik birbirimizi tanıdık kim varsa çıkardım ben sonra numarasını değiştirmiş bir daha da zaten sesini duymadım yazmadım da hiç aradan zaman geçti işte başka birisiyle ilişkisi olduğunu öğrendim sonra bir baskasıyla filan ben hala onu seviyorum ama hiç yazmadım ben artık hiç bir şey yapmak istemedim çünkü çok şey yaptım bitmemesi için barışırız elbet Karşılasırız konuşuruz hallederiz gözüyle bakılıyordum hep ki aillerimiz akraba yani uzaktan akrabayız görürüm diyordum hep derken birgün doğum günün de tam yazacakken birisinin ortak tanıdıgımızın durumunda onun resmini gördüm doğum gününü kutlayıp Allah kalbinde ki heyecanı daim etsin hep mutlu olursun inşallah diye bir şey yazmış ben anlam getirmeye calışırken laf aralarında yengem işte elini çabuk tut sende herkes evleniyor gibi birşeyler dedi sonra da zaten haberi geldi evleniyor diye dünyam başıma yıkıldı bütün umutlarım herseyim gitti uyustum ne ağlaya bildim ne bir şey diyebildim evdekilerin haberi yok ben uyuşuk bir şekilde gündelik hayatıma devam etmeye calısıyorum ama bıraksam kendimi bağıra bağıra ağlayacaktım en sonunda yataktan iki gün cıkamadım ve hala ağlama yok psikologa randevu aldım gittim sekiz ay tedavi gördüm ilkkez o odada hiç tanımadığım birisinin karşısınds çocuk gibi ağladım şimdi söyleyin bu durum geçermi unutup yeniden başka birisini nasıl seveceğim ben

Sevdiğin kişi başkasıyla evlenirse zamanla da olsa tekrardan yeniden başka bir hayat kurulabilirmi?