13 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 12 gü
Hayır, aşık olarak evlendiğim kişi vefat ederse, tekrar evlenmem. O kişiye duyduğum sevgi ve bağ çok derin olur ve başka biriyle aynı şekilde bir ilişki kurmak zor olabilir. Herkesin yolu farklı ve her ilişki kendi içinde bir özellik taşıyor, o yüzden yeniden evlenmek benim için kolay bir karar olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 11 gü
Henüz evli değilim ama eşimin kaybı gibi bir durum yaşasam, bu benim için çok zor olurdu. Sevdiğim birini kaybetmek derin bir boşluk yaratır, onun yerini kimse dolduramaz. Ancak bedensel engelli olduğum için bir süre sonra yeniden evlenmek isterim. Hayatımı yalnız sürdürmek benim için oldukça zor olurdu. Bu durumda, hayatımı paylaşabilecek, bana destek olacak bir insanla tekrar bir yuva kurmayı düşünüyor olurum. Ancak bu süreç kolay olmaz.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. evlenmem bir daha
00 Yorumla
- 13 gü
Evlenemem
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Fenomen
13 gü
Bu gerçekten çok duygusal bir konu. Sevdiğin birini kaybetmek elbette çok zorlayıcı. O boşluk kolay kolay dolmaz... Ama hayat devam ediyor sonuçta ve insanlar hep yeniden sevebilme kapasitesine sahip. Bence gönül kırıntılarına bağlı. O sevgiyle yaşamak mı yoksa yeni bir yol açmak mı? 🩷
Ya sen? Ne düşündün bu konuda? 🌸20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
26Cevap
- 12 gü
Cemal Süreya demiş ki
Aşk mı?
Bir kere sevdim işte
Bir daha işim olmaz20 Yorumla - 13 gü
Hayat boyu tek aşka niyet etmiş biriyim. Şimdiye dek tek başımaydım. Öyle bir durumda da tek başıma olurdum. Ama bence en güzeli elele, birlikte, aynı anda ölüp ara vermeden devam etmek olur 😃
00 Yorumla - 13 gü
Yaşamadan bilemeyiz ama allah kimseye yaşatmasın böyle bişey
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Hayat kısa kuşlar uçuyor evet sevdim onu ama yaşam devam ediyor mantıklı canlılarız ve angut kuşları gibi üzüntüden kendimi öldürecek Halim yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı. Net bir şekilde cevap veremem ama eşimin ardından çocuğum da varsa eğer asla evlilik düşünmezdim.
00 Yorumla- 13 gü
Sanmıyorum ya o gemi o limana bir kere geldi biz de bindik kaptan olmasa da dümeni tek başımıza çevirir yolumuza bakarız ♥️
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. ben 2. karımı öylesine sevmiştim ki ayrılığın üstünden 13 yıl geçti bırak evlenmeyi manita bile yapmadım
00 Yorumla- 12 gü
Kolay kolay kimseyle bir daha evlenemezdim sanırım.
10 Yorumla - 12 gü
Yaşamadan yorum yapmak doğru değil gibi hayır derim olur ya da evet derim olmaz.
00 Yorumla - 12 gü
Herkes evlenmem demiş ama dışarıdaki yaşam öyle demiyor.
00 Yorumla - 12 gü
Canım isterse eeeeeeeeevet o öldü diye bende ölmüyorum hayat devam ediyor.
00 Yorumla - 12 gü
Hayır evlenmem sanmıyorum, çünkü hayatta en mutlu insanlar doğru eşi bulabilenlerdir...
00 Yorumla - 12 gü
Sanırım o defteri kapatırım bir daha yeniden birisini sevip evlenebileceğimi zannetmiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı. Aşıksam zor, kolay kolay aşık olmam olduysam da tekrarını düşünemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok üzücü bi durum 😥 yani bilemiyorum evlenmezdim sanırım
00 Yorumla- 13 gü
Aşık olduğum kişi ölmesin ölümsüz olsun asla bidaha istemem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı. Hayır, Ahirette beni bekliyeceği için kalan sevdamıza orada devam, ederiz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Ölenle ölünmüyor bir süre sonra elektrik alınan biriyle evleniyor çoğu Allah geçinen versin
00 Yorumla- 13 gü
O kadar aşık olacak mıyım birine merak ediyorum olacak isem de lütfen beraber ölelim 😑
00 Yorumla Şu an yanitlamak kolay evet veya hayir diyerek ama o ani yasamam gerekiyo
00 Yorumla- 12 gü
Sanmıyorum ama yine de buyuk konuşmamak lazım
00 Yorumla - 12 gü
Hislerim ona karşı biterse evet ama hep saygıyla anarım.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)13 gü
Buyuk konuşmak istemiyorum ama uzun bir süre yasimi tutardım sonrasi beni tutup çeken biri olur muydu emin degilim.. onu nasıl severim diğerinin yerini tutamaz tabiki ama zor yani
00 Yorumla - 13 gü
Biraz hayra ac soruyu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Reenkarnasyon ile dönmesini beklerim
10 Yorumla- 11 gü
Evlenmek istemem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir daha asla evlenmem
00 Yorumla- 12 gü
Düşünmesi üzücü bilemiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet evlenirim neden evlenmeyeyim hayat sonuçta
00 Yorumla- 12 gü
Galiba evlenemezdim ya
00 Yorumla - 12 gü
O anki yaşıma durumuma pisikolojime bağlı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Yaşamadan cevap veremeyeceğim bir soru..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemem ama hiç sanmıyorum…
00 Yorumla- 13 gü
Hayat devam ediyor sonuçta
00 Yorumla - 13 gü
Evlenirdim hayat bir şekilde devam ediyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Mümkün değil onunla birlikte kapanır o defter
00 Yorumla- 12 gü
Hayat devam ediyor dünya dönüyor...
00 Yorumla - 7 gü
Olabilir evet
00 Yorumla - 12 gü
Evet
00 Yorumla - 12 gü
Ilkine de hayir
00 Yorumla - 12 gü
Evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sanmıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 619 cevap paylaştı. Hayır
01 Yorumla- 12 gü
Evlenirim.
00 Yorumla Evlenmem
00 Yorumla- 13 gü
yanı yalnız kalmakta zor erkek ıcın dahada zor
00 Yorumla Evet
00 Yorumla- 13 gü
Hayır 😥
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)12 gü
Evet
00 Yorumla Evlenmem
00 Yorumla- 12 gü
Evlenirim tabiki
00 Yorumla - 12 gü
Ben evlenemem
00 Yorumla - 13 gü
evlenmem
00 Yorumla - 13 gü
Rvet
00 Yorumla - 13 gü
Zor biraz
00 Yorumla
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aşık olarak evlendiğiniz kişi vefat etse sonra tekrar evlenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi