Sevdiğiniz eşiniz vefat ederse, başka biriyle daha evlenir misiniz? Yoksa onun ile birlikte kalbinizi de gömer misiniz?
Evet, evlenirim
Hayır, evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birisini çok sevebilirsiniz, ancak hayatınızı geri gelmeyecek birisini sevmekle geçiremezsiniz. Bu, kendinize eziyet olur sadece.
O öldü, artık yok! Hep içimde olacak, bunu biliyoruz ikimizde.
İlk zamanlar zor olacak acı çekeceksiniz. Zaman geçtikçe, önünüze bakmanız gerektiğini düşüneceksiniz, tabii eğer mantıklı birisiyseniz.
O da bunu isterdi, mutlu olmanızı. Ömrünüzü o'nu unutmayarak, hep acı çekerek geçirmenizi istemez; emin olun.
Sevmek güzeldir, yine sevebilirsiniz.
''Hayır, evlenmem'' seçeneğini seçenler ilk evlenecek kişilerdir. Bak diyecekleri klasik sözlerde şu ''Benim kalbim kapalıydı, fakat sen de sevmeyi yeniden öğreniyorum, tekrar sevebilmeye inandırdın beni''
Yav bırakın bu işleri bir çoğunuz evlenir. Samimiyetsizlik paçadan akıyor. 68.media.tumblr.com/.../...5dcZ0A1sogahco1_400.gif
C derim,
Bu durum cocuklu ve cocuksuz olarak düşünülmeli.
Cocuklu ise evlenilmemeli cünkü cocukların önceliği olmalı. Ve ölüm zaten zor ve yeni bir adam veya kadınla yaşayıp tanima sürecinde zorluk cekılcekene. Cocuklarla cabbalayıp hayatını sürdürülmeli bence.
Eğer yalnızlık zor denilirse Cocuklar büyünce düşünüle bilir.
Bekar evlensın hüzünü yaşadıktan sonra
Aklıma halam geldi.. Onunda eşi vefat etmişti çok severdi ama bu hayatta yalnız kalmamak için tekrar severek evlendi... Bende öyle yapardım herhalde
Cevap
39Cevap
Boşanmam kolay kolay ama ölürse de hayat devam ediyor zaten etrafdaki insanlar evlendireceğim diye uğraşır düşünmesen bile düşübdürmeye başlatırlar. Ama tabi çocuklar açısından erteleyebilirim. Aradan belli zaman geçmesi gerek zaten. 2. evliliklerde mutlu olan çok var buarada. Birde yeni bir kadın, yeni bir vücut, yeni çevre süper olur 2. bahar yaşatır.
Buyuk konusmak gibi olmasin rabbim kimsenin basina da vermesin bu durumu da ben evlenmem.
Biten bir iliskiden sonra kendimi zor toparliyorum evlilikte Allah korusun.
Şu an evliyim ama olurda öyle bir durum olursa ve ilerde doğru insanı bulursam ikinci evliliğimi mutlaka yaparım kimse tek yaşamak istemez bence şahsen ben istemem ama aradan bir süre geçmeli acım dinmeli ve doğru karar almalıyım doğru kişiyle...
Gercekten cok seviyosam evlenemem zaten duramamki surekli esim gelir aklima benim ondan bahsedirim evlendigim kimse bosar beni zaten :D
Nedense üzgün bir duyğu geldi içime, bilemiyor insan onum yerine belki kimseyi koymam sende birktigi hic kimse dolduramaz belki onun gibi birini bula bilirsin ama sanirsam her aklima geldiginde fena ağlarım cocuk falan olursa evlenmem 99.99% çocuklarima bakarim
bu konu da kadınları tebrik ediyorum. erkeklere göre daha hassas davranıyorlar. ben bir kere evleneyim yeter diye düşünüyorum.
Evlenirim ama varsa çocuğumun bu olayı idrak edebilecek yaşa gelmesini beklerim ve çocuğumun rızasını iznini isterim.
Eger cocugum yoksa evlenirim varsa evlenmem cocuguma bakarım tabi evlenmenin de üstünden zaman geçmeli. Büyük de konusmiyim kismet bu işler
İnsan büyük konuşmamalı. Allah korusun kimsenin başına getirmesin ama o an ne durumda olunur, kimse bilemez.
yaşıma baglı mesela 25de evlensem ya da 30da filan adam öldü gerci ben cok baglanıyorum kimseyi sokmam hayatıma belki 50 yasımda evlenirim
Eşimden sonra severek evleneceğimi düşünmüyorum.
Eğer evlenirsem de mantıken oluşan bir evlilik olur.
Hayat devam ediyor her ne kadar zor olsada bu kötü olaydan belli bir zaman sonra evlenmek doğru olandır..
Hayır evlenmem. Çok zor bir durum olmalı Rabbim kimseye yaşatmasın🙏☝ Çocuklarım varsa da çalışır tek başıma bakarım.
Evlenemem galiba düsünsene sevdiğin hayatım dediğin insan ölüyor. Çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın ama evlilik düsünemem 🤗
Hayır tabiki. Allah öyle bir acı yaşatmasın. Kesinlikle evlenmem
Hayır. Bu eşe ihanettir bence. Sevdiğin insanın yerine kimseyi koyamazsın.
gençsem evet yaşlıysam hayır çünkü kadın kendine yetiyor o yaştan sonra kocaya gerek yok
bilmiyorum ki en azından bir sevdiğim olsa bir şey diyebilirdim belki
Allah göstermesin böyle sinanmak istemem bilmiyorum
Çocuğum varsa evlenmem çoğum yok ise belki evlenebilirim.
Evlenirim ben, erkeksizlik kötü olur. Insan yanında bir güvenlik istiyor 😄
Çocuğum varsa eğer evlenmem gerek yok onun yerı hep kalbımde olur...
Eğer gençsem evlenmek zorunda kalirim tabi Allah korusun oyle birseyden
Allah korusun ya sofma boyle seyler guzelim kariyi vurdun oldurdun. Birakta biraz yas tutalim sonra belki olur ama travma olur ya
düsünemiyorum ilkim olsun tekim olsun sonum olsun, yüzügü ben de ölene kadar parmagimda tasimak isterim ona kavusacagim günü beklerim
Cocugum varsa eger evlenmem kadin tek basina yapabilirde erkek yapamaz erkekler evlenmeli bence
Allah göstermesin çok zor bir durum evlenmeyi düşünmem ama o zaman sartlarin ne olacagı meçhul büyük konusmamak lazim
Buyuk konuşmuyorum ama sevdigim bir insani kybedrsem evlenmm heralde
2 yıl önce eşimi kaybettim kadere inanırım büyük konuşmak istemem
basin sagolsun
Saol
Buldun mu @FlowerRose nasılsın Konya lı
elbette evlenirim , yalnız yaşayamam ben
Güzel cevap.
@adrenalin64 teşekkürler
Genç iken ise Evet yaşlı iken Hayır.
Ahde vefalı bir insanımdır.
hayat bu, neler öğretiyor neler yaşatıyor...
Büyük konuşmak gibi olmasın ama evlenmem.
Evlenmem neden evleneyim?
Allahım çok zor bir durum. Kimse yaşamasın
Hayır evlenmem.
olabilir ama bu yaştan sonra zor
:D ben harem kurmayı planlıyorum
çok güzel bir belgeseli getirdi aklıma ya :)))))
ölen karısına türkü yazan bir anadolu adamının belgeseli.:)
Cocugum olmazsa evlenirim, ölenle ölunmez
Evlenmem tekrardan
bir daha tövbeeeeeeeee
Bunu şimdiden kestirip cevap vermek güç..
Allah korusun..
hayır..
Evlilik bana göre değil.
Mecburiyetten insan evlenebilir
Allah korusun..
Evlenmem. Yapamam bunu.
Evlenirim. Yastan pek hoşlanmıyorum
Kafaa Sıkar Giderim ;)
Bilmiyorum duruma göre değişir
Allah korusun. Hayır evlenmem.
Bilemiyorum evlenmem heralde
bir zaman sonra evet