Serseri çok yakışıklı bi çocuk genelde kızlar onun peşinden koşar beni masum bulduğunu söyledi ciddi ilişkisini anlattı sokakları bırakmıştım falan dedi ben bu tarz erkekleri sevmiyorum aylardır peşimden koşuyor ama güven vermedi sizce?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalan ilişkilerden sıkılıp kendince güven veren bir kadın bulmuş ve onun mücadelesini veriyor olabilir
Eee ne amaçlı bu mücadele
Senle düzenli bir ilişki yaşayıp düzenli bir hayat kurmak istiyor olabilir
Daha yaşı 20 kızlara düşkün bi tip benimle o tarz şeyler yaşayamaz bana uzun süre sadık kalabilir mi?
Seven erkek kalır. Bir erkek gerçekten emek veriyorsa ortada ciddi bir değer vardır. Kızlarla takılmış olması bir kadına bağlanmayacagi anlamına gelmez
ateşli bi çocuk ona vermesemde başka bi kızla yatmadan sadık kalabilir mi yani?
O kadarını bilemem kral. Çocuğun şeyinin bekçisi değiliz. Genel olarak dedim ben sana. Peşinden geliyorsa senle beraber yürümek istediğindendir. Seni aldatacak adam 7/24 onunla cinsellik yasasan da yapar önüne geçemezsin
Doğru çok teşekkürler
Peki aylardır peşimden koşuyor ama başka kızlarla da konuşuyor sevgili olmuyor sadece konuşuyor böyle birinin samimiyetine inanılır mı?
Samimiyetin nerden geleceğini bilemezsin. Sende erkeklerle konuşuyorsun ama yine de peşinde. Bana konuşmuyorum ayağı yapma da burada açık açık konuşuyoruz. Bu çocuk peşinden koştuğu için sen simariyorsun bunların ardına saklanıyorsun. Peşinden gelmese de bu sefer diyeceksin ki bak ilgisi duygusu yalanmış başka kızlarla gitti. Duygusal karmaşalarin yüzünden başka bir adamı suçlamak manasız. Sen bir şey yaşamak istiyorsan yasa ve tecrübe et. Öyle olasılıklar ile hiç bir şey sahibi olamazsın
İnanması zor ama hiç bi erkekle konuşmuyorum o çocukla tanışalı 1 yıl oldu 1 yıl boyunca sadece bi kere okuldan satranç oynarken tanıştığım çocuk hesabımı bulup yazdı cevap verdim birkaç dk konuştum kırmamak için umut da vermedim bi daha yazmadı onun haricinde 1 erkekle yazışmadım buluşmadım öyle biri değilim zaten o bu bana sahip olmak için bu kadar uğraşıyor ben bi erkekten hoşlanıyorsam başka bi erkekle yazışmam ki boşken bile yazışmıyorum o ise çok aşık çok istiyor gibi davranıp konuşuyor hatta buluşuyor sonra samimiyetine inanmamı bekliyor benim zihniyetime değer yargılarıma ters sevgili olmaya gerek var mı Bu kadar aşık olduğun istediğin bi kişi varken başkasıyla konuşmamayı akıl edemiyor mu? illa millete ilan mı edicez sadakat beklemem için? Sonra nasıl güvenmemi bekliyor peşimden koşması yalan değil hoşuma gidiyor ama peşimden koşsun diye istemediğim birine umut vermem peşimi bırakırsa da bişey demem sevgisi bu kadar diye hiç düşünmem çünkü zaten bu kadar uzatmamın nedeni her kızla konuşmasıydı bunun neresinde sevgi var Yoksa bu kadar uğraştırmazdım ona şans verirdim her kadına yürüyen bir erkeğin ilgisi de bana gerçek gelmiyor inanın düşündüğünüz kadar da şımarmıyorum çünkü bana özel hissettirmedi kendimi umarım vazgeçer ki çok sürmez baya engelledik birbirimizi ben böyle birime güvenemem dediğiniz gibi tecrübe etmeye de çok korkuyorum bu yıl üniversite sınavım var mezuna bıraktım çok riskli sınavım olmasaydı da korkardım
Duygularımı çok yoğun yaşayan biriyim güven aşırı önemli benim için ona güvenmiyorum bu iş en başında şüpheyle başlicak ve sadece toksik olucak ve ona güvenmiyorsam kendi elleriyle yaptı bu işim suçlusu da kendisi
Sen özel olmak için bir şey yapmamışsin ki. Sadece kaçmışsin. Özel olmak adına ne yaptın da özel olmayı bekliyorsun? Bir erkek sevdimi çabalar ama bir yere kadar. Sen onda bir şey olmak istiyorsan demek ki onu istiyorsun ama hiç bir şey yapmadan bunu istiyorsun. Çok saçma
Bakın anlamıyorsunu en başta onu tanımak istedim ama anlattıklarıyla tamamen güvenimi kaybetti sonra onu istemedim onla flört etmedim arada hikayeme cevap verir okulda sataşırdı ben ona hiç cilve yapmadım onu etkilemeye çalışıp ona adım atmamazlık da yapmadım uzaklaşabilirdi ama peşimden koştu sonra güvenemediğim için duygum yok hissediyorum ve adım atmıyordum bu kadar bir sürü kızla konuşan bi erkekten nasıl ilerisi için sadakat bekleyebilirim beni aldatma ihtimali çok yüksek kabul edin bu tarz erkeklerin %99 u aldatıyor düşüncemde haklıydım beni bişey yapmamakla suçluyorsunuz ben ona güvenmeye çalıştım o bunu bitirdi artık ne yapabilirim güvensiz hiç bişey olmaz güven vermek onun elinde ben kendi kendimi ona güvenmek için zorlayamam onun bunu becermesi gerekiyordu
Abisi benim anlamadığımı düşünüyor olman normal çünkü sizi tanımıyorum. İlişkinizi bilmiyorum. Son bir tavsiye verecem ister al ister sat. Çünkü sen çok kafa dikine gidip, kendini ön planda tutup, hatalarını görmeyen birisin. Sen bu çocukla olmak istiyorsan risk almak durumundasin. Almiyorsan da umut vermeyeceksin. Sırf peşinden gelmesi hoşuna gidiyor diye çocuğa Mehter marşı yaptırmiycan iki ileri bir geri. Önce sıkıntıyı kendi de ara çöz. Güven istiyorsan güven vermen lazım. Eleman arkandan geliyor ama çocuğa bir güvence sağlamıyorsun anladın! Haydi selametle
Güvence mi sağlamıyorum o beni biliyor bana güveniyor o yüzden istiyor hiç bi erkek güvenmediği bi kadın içinde çabalamaz dimi benim hatalarım var ama onun daha çoktu bundan sonrası için bende bişey yapmam ikimiz de farklı yollarda yürürüz teşekkürler
Kafamın dikine gidip hatalarını görmüyosam nedir hatam dediğiniz gibi görmüyor olabilirim öğrenmek isterim?
Neden bana kızıyorsunuz ben kendimi de anlayamıyorum eğer bi yanlışım varsa ona yaptığım bilmek istedim
Serseri diyosun şans diyorsun? Bazen hemcinslerim hakediyor valla
Şans verdim mi dedim canım ben sizin gibi Ap tal mıyım öyle birine aşık olim şans versem arkadaş olurum onu sadece izlerim ya da parmağımda oynatırım
Ben sizin gibi demişsin ama benim oyle biriyle işim olmaz. Neyse cocuksun belliki bb sana
Siz kızlar hak ediyor valla dediniz genelleme yaptınız bende genelleme yaptım şimdi sizin dediğiniz gibi bende öyle mi olmuş oluyorum boş konuşma
Ver Verde annen baban müge anlıya çıksın
Vericem mi dedim zekasız seni boş konuşma pe ze venk
Sensin zekasız kaşar ke va şe namus yoksunu k a h p e
Senin tipini yavru köpek sıç mış o r os bu evladııı
Hoşt cıkcık köpek sensin o bacım pu