Ne yaptigini bilmiyorum ama eger geri cekilme taktigi yaptiysa yanlis zamandan yapmis daha dur hele bakalim çok yanlis yapti Geri cekilme gibi gözüküyor sana tavsiyem by by demen daha simdiden tosik iliskli
El clásico TC erkeği kdkdk iş ciddiye binince kaçma eğilimi gösterirler 🥴. Kendi doğalarında yalnız bırakılmalıdır boş ver mfmd😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evwt taktik erkekler çok taktik yapıyor çok itici cidden. Bana yapıldı anında bıraktım. Uğraşamam çoluk çocukla
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
doğru diyosn bacım her şeye taktik bu ne yav sen beni safça sevmişsin ben seni safça sevmişim laan sevgimizin güzelliğinin tadını çıkaralım ama neyse çok sövdüm çocuğa
Anladim erkeklere acıma valla knk net diyom. bu arasa bi soru gördüm az önce erkekler sahiplenmeyi bilmiyo kedi yumağı gibi koşmayı seviyorlar falan o senin miydi soru😊
Ya evet o soğumaları bilirim. Soğuta ısıta bir hal olmuştum sevdiğim kızı. Onun kaybı. Adam akıllı davranmalıydı. Özgüven eksikliği vb vb çok açığını farkettin bu sayede.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne yaptigini bilmiyorum ama eger geri cekilme taktigi yaptiysa yanlis zamandan yapmis daha dur hele bakalim çok yanlis yapti
Geri cekilme gibi gözüküyor sana tavsiyem by by demen daha simdiden tosik iliskli
El clásico TC erkeği kdkdk iş ciddiye binince kaçma eğilimi gösterirler 🥴. Kendi doğalarında yalnız bırakılmalıdır boş ver mfmd😂
Evwt taktik erkekler çok taktik yapıyor çok itici cidden. Bana yapıldı anında bıraktım. Uğraşamam çoluk çocukla
doğru diyosn bacım her şeye taktik bu ne yav sen beni safça sevmişsin ben seni safça sevmişim laan sevgimizin güzelliğinin tadını çıkaralım ama neyse çok sövdüm çocuğa
Vazmigectin komple
Aynen boş isler hep giden her türlu taktik maktik hikaye
Her tulu gider *
@Sensizasla34 evet direkt. Taktik yapılacak son kişiyim zaten hiç gelemem oyunlara falan.
bende öyleyim ya çok soğuttu kendinden
@Anibalcortes komik olan ne
@Anibalcortes gül kaale almıyorm
onunkisi hoşlantı değil ego kasmak
Adım attinda nasıl bi adım bisey mi dedin naaptin
Yani iletişimi varmıydı araniz da tanışma falan
yok ya bizli konuştum seni düşünüyorm gibi samimiyet sözcükleri işte çat diye demedimki
vardı
Anladim erkeklere acıma valla knk net diyom. bu arasa bi soru gördüm az önce erkekler sahiplenmeyi bilmiyo kedi yumağı gibi koşmayı seviyorlar falan o senin miydi soru😊
dfjkdkdfsjsdk yok ya ama sesli güldüm
Nedenki
ben o kadar yaratıcı değilim :D
Kacan kovalanir. Sen kac o kovalasim
Nasıl bir adım?
bizli konuştum :) onu düşündüğümü belli ettim çok sevindi gülümsedi falan sonra çocuk yok
Biraz acemiyse korkmuş olabilir gerçekliğin ciddiyetini görünce. Ona sorabilirsin sesin soluğun çıkmıyor vb diye.
dedim dedim nerdesin sen falan diye ya diyor ki sen de yoksun şu sebeplerden falan hesap veriyor
Sonsuza kadar bahane üretemez herhalde. Çok değiştiyse sen de ona göre davran bence ciddiyetini belli et.
dedim müsait bir zamanda konuşalm neden olmasın diyo ama konuşmucağm sanırım çok soğdum
Ya evet o soğumaları bilirim. Soğuta ısıta bir hal olmuştum sevdiğim kızı. Onun kaybı. Adam akıllı davranmalıydı. Özgüven eksikliği vb vb çok açığını farkettin bu sayede.
özgüven ekksikliğinden mi oluyor bu yani
Yani kendine güvenmediğinden korktuğundan gibi görünüyor. Yinede önyargılı olmamak lazım ama anlaması zor bir durum değil.
öyle öyle haklısın bak ilk başlarda bana yürürken iltifat ederdi ben karşılık vermeyince geri çekilirdi bi moodu düşerdi
oda ondan kaynaklı teşekkür ederim bu arada
Rica ederim. Bir kere soğuyunca onu eskisi gibi görmek zor biliyorum. Akışına bırak bence ne olacak görmek lazım.