Evlilik olmalı mı?

Merhabalar 7 yıldır sevgili olduğum kişiyle nişanlıyım 8 aydır fakat son zamanlarda öyle yoğun tartışmalar yaşıyoruz ki artık hislerim ona karşı azaldı ve tahammül seviyem kalmadı diyebilirim. Geçen haftalarda gitti kendinden önce erkek arkadaşım olan çocuğa istek atmış ve takibini kabul etmiş o da onaylamış her neyse bunu yaptı sorduğumda da ne yaptığımı hatırlamıyorum dedi üstünden yıllar geçmiş asla muhabbeti dahi olmamış aramızda benim yakın arkadaşımda ekli diye bu hamleyi yapmış geçmişi açıyor ben devlet memuruyum o markette çalışıyor diye ego da yapıyo kendince bunu da konuştuk kapattık bir daha yapmayacağım dedi pazar gününe kahvaltı yapalım saati de ayarlayalım deyip 3 gün öncesinden saat 10 da kahvaltı yapalım dedik okeyledi saat 1 e kadar zamanım olduğunu sonra işim olduğunu söyledim zaman az dedi arada 4 saat varken sabah erken kalkıp durum atmıştım saat 9 da onu gördü dedim bu uyanmış sonra baktım mesaj yok saat 10.30 oldu ben de verdim veriştirdim çok basit bir şeyi bile yapamadın seninle nasıl evleneyim bu sorumsuzlukla diyerek ne alaka uyanmadım ben dedi fakat uyandığına eminim saatine kadar söyledim gelmeyeceksen söyleseydin yorgun olduğunu dedim ne anlayışsızlığım kaldı ne şeyim önemli olan gelmemesi değil haber vermemesiydi bunu ona da söylüyorum sen 8/5 ben gece çıkıyorum git ayrılırsan ayrıl dedi ben de artık yazmıyorum etmiyorum sinirle telefondan silmiştim o da silmiş akşamında bana mesaj atıyo evde misin diye daha olayı çözmeden zannediyor ki biz nasılsa evleneceğiz moduna girmiş çok rahat davranıyor ve görüşmüyorum bu durum beni hiç yormuyor çünkü umursamıyorum çoğu şey içimde bitti 3 mutluysak 10 somurtuyo kendisi

Evlilik olmalı mı?