5 yıl beraber olduğum adamla bir sene sonra tekrardan bir araya geldik size ne yapmalıyım?

Çok kötü bitti bu ilişki, yüz göz olduğumuz şekilde ailelerin de çevrenin de asla onaylamadığı bir ilişki. Bir sene sonra yan yana geldik. Nutkumuz tutuldu. O oturduğumuz rakı masasında sabahlara kadar ağladık. Eski erkek arkadaşım neden karşına geldim seninleyim şu an dediğinde , bana verdiği cevap senden vazgecemediğim için karşındayım burdayım dedi. Ailesi bu il dışı seyahatinin tamamen benim yanıma gelmek için olduğundan şüpheleniyorlardı sabahlara kadar kendisini aradılar ama açmadı. Çok güzel bir gündü gözlerime aşk bakan saçlarımın teline zarar gelmesin diye karşımda beni çok seven adam vardı. Yaptığımız hatalar yüzünden o kadar pişman. Oldum ki. O günden beri stresten uyuyamıyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Sabah uyandıktan sonra küpelerimi bilerek masada bırakıp çıktım bana sabah küpen kaldı dediğinde bilerek bıraktım sende kalsın diye dedim. Beni canın çok seven adamla bir daha bir araya gelemeyeceğimiz olması canımı nasıl acıtıyor anlatamam

5 yıl beraber olduğum adamla bir sene sonra tekrardan bir araya geldik size ne yapmalıyım?