Sevgilim ilgisiz davranıyor. Aynı ünideyiz 5 tenefüs varsa 3’ünü arkadaşlarına verir. Elimi tutmaz okulda mesela trende zor zar tutar. Ağzından bir tane bile iltifat çıkmaz neredeyse. (Aşkım yazıyor Allahtan bi o var.) İnstaya hiç girmez storylerime bakmaz, beğenmez haliyle. Günde toplasanız 2 saat anca mesajlaşırız falan… Telefonda da ararsa 15-20 dk konuşuruz işte. Soğudum bu yüzden bana olan ilgisizliğinden… Haksız mıyım?
Cevabın nedir?
Sevmemenin aynı zamanda ayrılamamanın alametleri bunlar, durumu kabullenip, gerekeni yapmalısın.
14 Yorumla- +1 yıl
Bende böyle düşünüyordum teşekkür ederim
- +1 yıl
Ayrıldık bu arada
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🥺
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzlemiyor, konusacak bir sey bulamiyor, arkadas canlisi ama kotu sevgili. Ugrasma bence.
18 Yorumla- +1 yıl
Ben haksız ilan edildim az önce o destan yazan arkadaşı okudunuz mu? Çocuk haklıymış ben ilgi arsızıymışım…🥺
- +1 yıl
Yok ya millete bakma sen. Boyle iliski mi olur? Okulda gorusseniz neyse ama okulda gorusme, evde konusma, eee nasil iliski bu
- +1 yıl
Okulda aynı sınıftayız da yani öyle elimi tutmaz sarılmaz etmez (metroda tutuyo bi sadece o kadar) evde de telefonunun şarjı hep biter bir de evde insan çok diye aramaz falan… Bildiğin iletişim kuramıyoruz yani ve ben suçlu oldum…
- +1 yıl
Sen suclu bulanlara bakma. Senin iliskiden beklentin karsilanmiyor sonucta, gerisi önemli degil. Aramak isteyen arar, ilgilenmek isteyen yolunu bulur. Bulmamis, yapmamış.
Once cocukla konus. Hallolmazsa ayril. - +1 yıl
Hadi musait degil bilmem ne, insan sevdigi kizin hikayelerine bakar. Hiçbir sey olmasa kiskancliktan bakar, belki disardasin belki yaninda birileri var, merak eder insan ya. Onu bile merak etmiyor
- +1 yıl
İşte hikayelerime bile bakmıyor sorun orada ya insanlara küçük gibi geliyor ama değil işte…
- +1 yıl
Teşekkürler eig icin ☺️
- +1 yıl
Rica ederim ❤️
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılhaklısınız tabi ki de
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim…☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın bende ilgisizliğe gelemem yani beni ilgiye boğmasın ama sevgisini hissettirsin sürekli isterim
13 Yorumla- +1 yıl
İşte ben zaten 24 saat ilgilensin demiyorum okulda görüşüyoruz zaten ama okulda arkadaş gibi e wpden de totelde toplasan kesik kesik 2 saat yazıyo onda da iltifat falan yok yani…
- +1 yıl
Okulda beraber takılabilmelisiniz arkadaşlarıyla olması da ayrı problem
- +1 yıl
Okulda 5 tenefüsün 3’ünü kankalarına veriyo benim yanımda da ne elimi tutuyo ne bişi arkadaş gibi sebebi de utanmasıymış…
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar tek şey ister o da ilgi. Bu konu tartışılamaz bile. Anamızın ak sütü gibi hakkımız bu 😂😂😂
22 Yorumla- +1 yıl
Öğrenecekler 😂
- +1 yıl
😎😎😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİlgisizlige bende gelemem kimse gelemez.. yalnız hissettirecekse neden var ki ben öylede yalnızım böyle de en azından o olmasin kafam rahat eder
11 Yorumla- +1 yıl
İşte bu seferde soğuk yapıyorum ona da kıyameti kopartıyor okulda… Çözemedim gitti…
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olmadığın yerde durmamalısın… haklısın kendine göre
11 Yorumla- +1 yıl
Kendime göre haklı olmak istemiyorum onunla mutlu olmak istiyorum ama…
Bu seni seviyosa bile nasıl seveceğini bilmiyo. Kendini yorma ayrıl boş ver
122 Yorumla- +1 yıl
Birine göre ise ben suçluymuşum… Kafam karıştı…🥺
- +1 yıl
Hissettirmiyo işte herkesin içinde elimi tutamıyor mesela okulda bunu yapsa bari insan sevgilisinin elini tutmaz mı ya
- +1 yıl
Tutmuyor işte sınıfta mesela ben trip atarsam anca o zaman tutuyor o da barışalım diye yalandan barışınca eski moduna dönüyor mesela…
- +1 yıl
Ya sen elini tutmasına bu kadar takılma zor zamanında yanında mı, ihtiyacın olduğunda orada mı, senin iyiliğini düşünüyo mu bunlara bak. Bunlar daha değerli şeyler siz kadınlar sevgi göstergesini yanlış yerlerde arıyosunuz. Ama bunları elini tutmasına çok anlam yükleme diye söylüyorum yoksa ilk yorumumda söylediğim şey hala geçerli. insan bu tip şeylerden hoşlanmıyorsa bile bazen yapmalı ki seninle olduğunu herkese ilan etsin
- +1 yıl
İhtiyacım olduğu zaman ulaşamıyorum başıma iş gelse arasam açamaz mesela ev kalabalık şarjı yok diye falan…
- +1 yıl
Ya öyle işte boşuna anlatmıyorum ben evde iken arama falan bile dedi işte başıma iş gelse napıcam düşünsene
- +1 yıl
Hala beni suçluyo biri destan yazarak
- +1 yıl
Kanka az önce şey oldu okula geldim bu Cumadan beri beni görmüyo ne seni özledim dedi ne güzel olmuşsın dedi hiçbir halt demedi sonra işte 5 dk durdu yanımda ben uyucam dedi girdi sınıfa bende 1-2 dk sonra arkasından girdim bi baktım kızın tekiyle quizi konuşuyo sonra dedim çok uyuyormuşsun gerçekten bana dedi ki sınıfın içinde o tepkiyi verdin konuşma benle falan
- +1 yıl
Yine ben haksız oldum anlıcağın bıktım gerçekten
- +1 yıl
Bana anlattığı şeyde yanımda quizden kötü alacam bırakıcam okulu falan
- +1 yıl
Yol verdim gibi oldu
- +1 yıl
Ayrıldık
- +1 yıl
İnşallah öyle olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşko ilgisi yetersizse sıradakine lets gooo. Vallahi bu işlerin başka kuralı yok:)) İlgisiz sevgili sonradan ilgiliye çevrilmiyor….
13 Yorumla- +1 yıl
İlgisi hiç yok diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılHiç uzatma bence. Sen çok iyi bi insansın ama birbirimize uygun olmadığımızı farkettim diye terk et
- +1 yıl
Soğuk yaptım geçen Perşembe burnundan nasıl soludu nasıl bağırdı derste bile görmen lazım.. Öfke kontrol sorunu var bir de… Korkuyorum yarın öbür gün bir şey yapacak diye…
+1 yılSalla ya öküzün trene baktığı gibi baksin
22 Yorumla- +1 yıl
Öküz zaten 😅
- +1 yıl
Aynen 😀
Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Belki karakteri öyledir. Bende normalde öyle biriyim soğuk duruyorum dışardan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevet haklısın
böyle birisiyle ömür geçmez11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldık zaten
Otur konuş sevgilinle bu durumu
13 Yorumla- +1 yıl
Anlamaz o ki
- +1 yıl
Ayrıldık
Gizli Üye(18-24)+1 yılİçine sinmediyse, ayrıl. İnsan, yanlış hissetmez.
13 Yorumla- +1 yıl
Sinmiyor da işte ya gerçekten seviyorsa diye düşünmeden de edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılSeven insan, sevdiğini her saniye görmek ister, doyamaz sevdiğine. Böyle seven mi olur? Gözden çıkarmış seni... Belki bir ihtimal arkadaşlarıyla ve seninle ilişkisini aynı düzeyde tutmaya çalışıyor. Ne arkadaşlarıyla arası bozulsun ne seninle hesabı. Belki bir diğer ihtimal zoru oynuyordur -ki o ergenlerin işi olur ama neyse.
- +1 yıl
Haklısın bende öyle düşünüyorum…
+1 yılHaklısın ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın ne diyeyim
117 Yorumla- +1 yıl
Valla ben haklıyım zannediyordum ama hak vermeyenler de çıktı…
- +1 yıl
Ama bir ilişkide karşılıklı ilgi muhakkak olması gerekir
Ben de olsam ilgisizliğe tahammül edemem
Bu yüzden size hak vermiştim - +1 yıl
Teşekkür ederim 🥺
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
- +1 yıl
Bi de onu evde iken aramamı istemiyor bazen mesela başıma iş gelse haber veremicem ne anlamı kaldı sevgili olmanın o zaman…
- +1 yıl
Ee o da abartmış yani insan sevdiğini düşünmeden duramaz ki o çocuk sizi nasıl seviyor ben onu anlamadım
- +1 yıl
İşte soğudum bende artık “sevgi”sine inanmadığım için… Ama soğuk yapınca da kıyametleri koparıyor… Ne yapacağımı bilmiyorum…
- +1 yıl
Ona açıkça diyeceksin başka çare yok
- +1 yıl
Diyeceksiniz*
- +1 yıl
Bakalım yarın konuşmaya çalışacağım…
- +1 yıl
Umarım sizin için her şey iyi olur
İyi geceler diliyorum 🌜 - +1 yıl
Teşekkür ederim, size de iyi geceler… 🌙❤️
- +1 yıl
Rica ediyorum 🙏
- +1 yıl
Ayrıldık
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun
Umarım her şey sizin için daha iyi olur toksik ilişkidense bence yalnızlık daha iyidir - +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim ❤️
- +1 yıl
Ricaederim💙🙏
+1 yılHaklısın.
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ama haksız bulan da çıktı hatta ben ilgi arsızı olmak ile suçlandım…
- +1 yıl
Alakası yok. Seven çok erkek gördüm ben. İstediğin şeyler büyük değil.
- +1 yıl
Ya çok bir şey değil 3 tenefüsü bana ayırsın, okulda açık açık elimi tutsun, günde 2 saat wpden konuşalım, telefonda 1 saat olsun (3 saat eder) Ben söylemeden bana birkaç güzel söz söylesin yeter yani…
- +1 yıl
İşte bu senin istediklerin devede kulak bile değil.
- +1 yıl
Bu bile fazla geliyorsa demek…🥺
Hakısın herkes ilgiyi hak eder
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle günün her saati istemiyorum ki ben söylemeden bana söylenen güzel birkaç söz günde 1 saat telefonda konuşmak… Çok mu yani?🥺
+1 yılÇok haklısın valla
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Haklisin
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 1-2 kişi haksızsın da dedi ama anlamadım…
- +1 yıl
Ayrılayım mı şimdi ondan..
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkem kızı cidden ne Erkekden nede Kaliteden anlamıyormuş Ona eminim sorun yok ayrıl bencede vakit kaybetmesin adam.
117 Yorumla- +1 yıl
Ha o haklı yani?
- +1 yıl
Diğer sorularımı da bi oku bu kadar hak verdiysen.
Cevap sahibi+1 yıl5 tenefüsten 2 sini ayırıyormuş. Zaten olması gereken bu arkdaşları tabi ki olmalı sosyal ilişkileri kuvvetli Ki zaten bu yüzden sosyal medyayı az kullanıyor. Zatende az kullanmalı Sana olması gerken ilgi ve alaka zaten olması gereken seviyede Bu aksine senin ilgiye olan muhtaçlığının göstergesi Ben sana durumu şöyle anlatayım Eğer Bir Erkek arkadaşları yoksa veya çok az sosyal ilişkilere sahipse sürekli sosyal medyada geziyor. Sanaldan çıkmıyorsa habire Gereksiz ve Hak etmediğin halde boş boş iltifat ediyorsa Sürekli aralıksız mesaj atıp seni arayıp saatlerce senle konuşuyorsa bu onun kailtesizliğini gösterir Neden mi Arkadaşları olmayan adam sosyal becerileri zayıf adamdır. İnsanlarla geçimsizdir. Sosyal medyada çok vakit geçiriyorsa (ki zaten Sosyal becerilerin zayıflığıyla paralel gider) hem boş idelaist olmaktan uzak birisi demektir. Böyle birisi gelecekte ne başarılı bir insan olabilir Nede güçlü bir çevre edinebilir. Gelelim iltifata gerçekten iltifat istiyorsan bunu hak ediyor olman lazım Yok boş boş yersizde olsa iltifat yağdırsın diyorsan Zaten öyle erkeklerden çok var. Ve biz hepimiz biliyoruz ki Boş boş iltifatlar yağdıran tüm vaktini kadına harcayan sürekli mesaj atıp soran bu adamlar 2 şeyden yapıyor. Ya abazalık ve yoksunluktan muhtaçlıktan ya da Maksada yönelik haraket İçten pazarlıklı oluşundan Pazarlık konusundan bahsettirme bence Netice olarak Tr kızlarında MANTIK 0 baya bildiğin sıfır Değerli adamı elinin tersiyle itip sürekli baltayı taşa vurmalar sürekli Pişman olacakları ilişkiler yaşayıp bunalıma girmeler. Sürekli sürekli yanlış tercihlerde bulunmalar AH AH varya Bana o kadar ama o kadar normal geliyor ki Ama kızamıyorum Bu kızlarda ki aşırı ilgi açlığıda dışardan gösterdiklerinin aksine içten içe büyük bir özgüvensizlik ve bundan doğan yüksek Onaylanma ve buna muhtaçlığın göstergesi sonuçta Neyse sen desemde anlamassın
- +1 yıl
Hayır telefonunun inatla bataryasını değiştirmiyor mesela evde 2 saat mesajlaşıyor benle vaktini zamanını harcamıyor seni seviyorum tarzı şeyi ben demezsem demiyor bile falan filan bunlar normal mi yani
Cevap sahibi+1 yılŞunu iyi bilmeniz gerekir. Kadına yatırımı çok olan Erkek hayatında derin boşlukları olan erkektir O boşluğu kadınla yamamaya çalışır çünkü onunla kapatmaya çalışır. İdealist hedefleri olan amaçları olan sosyal nitelikleri yüksek İçinde potansiyel barındıran adamlar Her zaman normal seviyede izler duygusal yatırımları Sana taparcasına yatırım yapan adam şundan emin ol ki bunu Muhtaçlığından yapıyordur. Yukarda da bahsettim fakat gelelim 2 saat mesajlaşmaya vakit harcama vs. Senin bunu ilgisizlik olarak görmenin başlıca sebepleri Sevgiye ve Sevilmeye aşırı yüksek anlamlar yükleyen Romantik beyin yıkamlar kokan diziler filmler medya içerikleri bunun yanında Size tapmıyorsa sevmiyordur Tavsiyesi veren SÖZDE Erkek ile kadın doğasından bir haber gerçeklerden uzak İlişki uzmanı geçinen tipler yüzünden Diğer sebepse Senin onaylanmaya duyduğun yoğun muhtaçlıktır. Erkek zaten doğası gereği duygusal olmayan mantıksal bir canlıdır yapısı budur Erkeğin seni sevmesi için iilla gidip 50 kere seni seviyorum demez. Veya buna gerek duymaz. Sevmiyorsa neden o ilişkiyi devam ettirsin zaten Habire seni seviyorum diyen bütün vaktini kadına ayıran boş boş iltifatlar yağdıranlarıda görüyoruz. İstediğini alana kadar köprüyü geçene kadar Ayıya dayı dedikleri çokda güzel ortaya çıkıyor. Ve aynı zamanda öyle düşündüğünüz için böyle bir erkeğin aldatması size çok fazla zarar veriyor zaten. Bakış açısı bozuk olunca maalesef.
- +1 yıl
Abi ben nasıl suçlu oldum şimdi ya? Sevgilimin bana yaptığı şeyleri benim ona yaptığımda verdiği tepkiden haberiniz yok konuşuyorsunuz anca…
Cevap sahibi+1 yılSuçlu ilan etmedim. Hem yaklaşımın düşünce yapın yanlış hemde bakış açın sebepleri anladım. Zaten bundan dolayı tepki veriyorsun oda doğal olarak Ters yapıyor sana Sevgilim elimi tutmuyor demişsin utanıyormuş Erkekler ilişkilerini ulu orta yaşamak istemez Özel olsun isterler zaten çünkü başkalarının hasedinin ksıkançlığının ilişkiyi kötü etkilemesini istemezler. Kızlar Tam aksi herkeze mutluluğunu gösterip gurur duymak ister ama sonuçlarını görürüz. Hem cinsi olan kız arkadaşları çekemez kıskanır ya kızı sevgilisine karşı soğutup kendileri gibi sap kalsın isterler ya da gider ayırdıktan sonra çocuğa yürürler Bu denklemi bir düşün Başkalarına olan ilgilini kıskanıyor İcardi mesela Kıskanmıyorsa zaten Sahiplenme iç güdüsünün tezahürüdür. Değer verdiğinin göstergesi, El şakası yapıyor demişsin erkeklerin kimsinin sevdiği kıza sürekli sataştığı da bilinen bir gerçektir Aynı zamanda samimi bulduğunu gösterir Erkekler kendi aralarında da arkadaşlarına eşşek şakası yaparlar. Buna rağmen bile biz arkadaşız bu kadar samimiyiz olayının yansımasıdır. Yani özetle sorularının hepsinin bariz açıklaması var.
- +1 yıl
Seven adam zamanından vakitinden ayırmaz mı peki? Neden ayırmıyor?
- +1 yıl
Bunu da açıkla sayın “Aşkım Kapışmak”
Cevap sahibi+1 yıl5 tenefüsten 2 sini ayırmış 2 saat konuşmuşsunuz yarım saat aramalar var. Ve sen vakit ayırmadığını söylemişşin orada da dedim. Bu aslında normal olandır. Ama senin bunu vakit ayırmıyor olarak algılama sebebinde yine anlattığım üzere o 2 şey yüzünden oluyor. Aynı şeyi tekrar yazmama gerek yok."Sayın aşkım kapışmak"burada bana örtük bir göndermeli bişi söylemişsin bu vurgunun asıl nedenini tam anlamadım. Ama Erkek arkadaşının neden sana sataştığıyla ilgili söylediğim şeyin üzerine bir vurgu gibi geldi bana Öylese söyle bende ona göre açıklamamı yaparım. He aynı zamanda şunuda atlamışım. Aynı zamanda Kadın Erkek doğasınıda biliyorum zaten son yorumunda örtük mesaj içerdiğini böyle anlamış oldum. Ama sanırım sen Erkek canlısı hakkında doğası hakkında pek bilgin yok gibi görünüyor Zaten o yüzden anlamamışsın bu haraketlerini
- +1 yıl
Yok seven erkeği de gördüm konuşmak için zaman yaratırlar mesela ya da günde 1-2 güzel söz söylerler bunun gibi odun gibi olmazlar… İlişki doktoru gibi konuştuğunuz için öyle dedim ama öfke kontrol tedavisi gören biri hakkında konuşuyoruz şu an haberiniz olsun da.
- +1 yıl
Bugün hiç aramadı mesela buna ne savunma şeyi bulacaksın?
- +1 yıl
Naber nasılsın da demedi mesela insan arkadaşına bile der bunları değil mi… Neyse siz savunmaya devam edin nasıl olsa hemcinsiniz… Bana bir şey yapsa bile o haklı olur… Yazık.
Cevap sahibi+1 yılZaman yaratır zaten yaratmışta aynı şeyden kaç defa bahsetmeliyim bilmiyorum cidden Olabilir her gün aramak zorunda değil ki zaten yine aynı noktaya geleceğiz böyle giderse Öfke kontrolüne gelirsek bu pek çok erkekde olan bir şey farklı olarak bu adam tedavi görüyormuş Bu kadar. Hayır yani bunca zamandır burdayım Bu sitede Bu kadar genel bir şikayet görmedim. Mutlaka her gün Sevgilim bana geç mesaj attı şu gün aramadı Sabah yazdım akşam cevap verdi. Yani senin dertlendiğin şeyin aynısını milyonlarca kez görmüşümdür. Nerdeyse bu tarz durumlardan şikayet etmeyen Kız yok O kadar yoğun ve O kadar fazla yaşanan bir sorun ki KS de kiler bu tarz şeyleri görüp okumaktan yorum yapmaktan bıktı usandı resmen. Yani demem o ki senin yaşadığın bu sorun nerdeyse istisnasız benzeri yaşamayan yok. Öyleyse bu durumda bir gariplik yok mu? Yine önceki yorumlarda da bahsettim çünkü Siz sevgiye ve sevilmeye hem aşırı anlamlar yüklüyorsunuz. Diziler filmler vs yüzünden aynı zamanda Özgüvensizlikten kaynaklı onaylanma ihtiyacı hissediyorsunuz yoğun şekilde TR deki kızların nerdeyse hepsinde bu sorun var. Bunu anlatamıyoruz Bir türlü Bak bir kaç gün buralarda gez Mutlaka yine seninkine benzer bir şikayet bak MUTLAKA GÖRECEKSİN demek ki bu değişmiyor O zaman burada anormal bir durum yok. O adamında sana ayırdığı zaman gayet normal sen 5 tenefüs mü 5 inide bana ayırsın 2 saat değil 24 saat konuşsun telefon elinden düşmesin istiyorsun resmen Sevmekte sevilmekte ilgilenmekte böyle bişi değil. Öyle olsa bu kadar çok şikayeti yapılmazdı bu konunun
- +1 yıl
Yo öyle bir şey istemiyorum ama siz anlamıyorsunuz beni boşuna kendinizi yormayın… İyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılSizede
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
Ya gerçekten seviyorsa?🥺
+1 yılAyril mk
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrılıcam ya kafaya koydum günde 2 saat bile mesajlaşmıyoruz iltifat bile duyamıyorum, düşünsene… 🥺
Sen bayaga ilgisiz kalmissin
16 Yorumla- +1 yıl
Valla soğudum bu yüzden de… 🥺
- +1 yıl
Öküz olunca normal işte…🥺
- +1 yıl
Bak aşağıdaki biri ona hak vermiş…
+1 yılHaklı gibisin.
125 Yorumla- +1 yıl
Ama onu haklı bulan da çıktı ya ben ona soğuk yaptığımda verdiği tepkiden haberleri yok ahkam kesiyorlar anca…
- +1 yıl
Çokça yaşamış biri olarak söylüyorum. Kesinlikle haklısın.
- +1 yıl
Bir erkek zamanından, imkanından vermiyorsa sevmiyordur bence…
- +1 yıl
Alternatif bakıyor seni de elinde tutuyordur
- +1 yıl
Wpde hiç çevrimiçi olmuyor ki açık görüntülenme şeyi yani
- +1 yıl
Anlamadım. Ne açık? Bide, ikinci WhatsApp no olmadığına emin misin? :)
- +1 yıl
Haydaaaaaaa
- +1 yıl
E sen şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün
- +1 yıl
Istersen Pollyanna'yı da oynayanilirim mutlu edecekse seni :) sonunda üzülme diye baştan söylüyorum :)
- +1 yıl
Üzülürüm gibi duruyor ama o uzun yorum yazanı okusana beni suçlamış…
- +1 yıl
Okudum. Seni suçlamış. Çünkü erkekler genelde kabul etmez, kızlara ateş puskurur. Kendini suçlu hissetmene gerek yok
- +1 yıl
Benim beklediğim 2-3 saat konuşmak, bir iki iltifat hani insan sevdiği kadına illa laf eder ya bu daha çok canım falan diyor telefonda mesela ne güzelim ne bişi anca aşkım yazar mesela… Bunu bilmiyorlar beni suçluyorlar…
- +1 yıl
Yaşın kaç? :)
- +1 yıl
21
- +1 yıl
Hmmm. Tamam, çocukça duygularla hareket etmiyorsun. Teyit etmek istedim. Kendine hakedeni bul diyecem de bakkaldan kiloyla alabileceğin bişey de değil ki anasını satiim :)
- +1 yıl
O da 25 yaşında yani..
- +1 yıl
Bu hak etmiyor mu yani
- +1 yıl
Bence haketmiyor. Bu bencesi tabi. Yanılıyor olabilirim
- +1 yıl
Bugün aramadı hatta naber nasılsın diye bile sormadı biliyon mu? Okuldan sonra hhastaneye gidecem gittim şarjım yok takacam taktım konuşalım ama şarj olmamış hadi iyi geceler iyi geceler buydu yni
- +1 yıl
E ben diyorum da sen hala anlamamakta veya anlamamış gibi yapmakta direniyorsun :)
- +1 yıl
Ben anlıyorum da şu an bile ona hak verenler var kararsız kaldım…🥺
- +1 yıl
Onu ben bilemem. Her insan kendi tercihini yapar. Sen de dahil. Ben yorumumu yaptım. Sentezleyip kullanmak sana kalmış
- +1 yıl
Haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Ayrıldık
Gizli Üye(18-24)+1 yılMutlu değilsen ayrıl
15 Yorumla- +1 yıl
İlgi görmeden nasıl mutlu olabilirim ki…🥺
Cevap sahibi+1 yılHakettiğin ilgiyi görmediğini söyle ona
- +1 yıl
Yüz yüze söylesem daha iyi olacka bunları yarın söylerim belki…
Cevap sahibi+1 yılözür dileyip daha ilgili davranacağını söylemek yerine üste çıkarsa ayrıl
- +1 yıl
Asla özür dilemez o aslan burcu zaten
+1 yılHaklısın
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ayrıldıkta zaten
- +1 yıl
Salla önüne bak anı yaşa
- +1 yıl
Öyle yapacağım
- +1 yıl
En güzeli bu zamanda aşk sevgi yok
- +1 yıl
Diyorsun…
- +1 yıl
Eveeet
- +1 yıl
Okudun mu
Yol ver gitsin
11 Yorumla- +1 yıl
Di mi bence de…
Haklısınız
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim de hak vermeyen de çıktı bir tane..
+1 yılKıymetini bil 10 numara erkekmiş
015 Yorumla- +1 yıl
Dalga mı geçiyon?
- +1 yıl
Hayır 2 tenefüs sana vermiş daha ne istiyorsun sıkılırsınız yoksa birbirinizden
- +1 yıl
İki teneffüs değil ki mevzu diğerlerini okumadın mı hiç…
- +1 yıl
Okudum diğerlerini de illaki geçerli bir nedeni vardır edeplidir elini tutmaya utanıyordur vs
Ayrıca instaya girerek beğenerek değer ölçülmez ki çok basit bir şey sonuçta iki tuşa basıp basmaması neden o kadar önemli ki - +1 yıl
Edepli değil o kadar metroda falan kulağıma değişik şeyler fısıldıyo baş başa kalınca…
- +1 yıl
Vurdurdun mu
- +1 yıl
Saçmalama tabii ki hayır
- +1 yıl
Saçma olan nedir
- +1 yıl
Az önceki iğrenç sorun…
- +1 yıl
Kulağına fısıldıyorsa gerçeğini de yapmış olabilir diye düşündüm. Ayrıca buna müsaade ediyorsun ama gerçeğini iğrenç buluyorsun
- +1 yıl
Yapmadı, evlenmek istiyorum da diyor ona bakarsan… Konumuz bu değil.
- +1 yıl
Bak buradakileri dinleme net söylüyorum herkes kolayca yazmış eğer haklı bile olsan direkt ayrılman saçma olur önce bir konuş derdini anlat bakalım ne tepki verecek
- +1 yıl
El falan kaldırmasından korkuyorum knk öfke kontrol problemi var bunun
- +1 yıl
Korkma gerçek yüzünü görmüş olursun hem daha önce sana şiddet uyguladığı halde berabersen senin ben kafanı silkeleyeyim
- +1 yıl
Yok daha önce şiddet uygulamadı şakayla karışık gülerek senin saçını başını yolarım falan diyo sadece…🥺
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlgisiz davranan sevgilimden ayrılmak istiyorum. Haklı değil miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler