26 yaşında hemşireyim sevgilimle yaşıtız 5-6 senedir beraberiz o da aynı hastanede att. Neyse bu aralar hastaneden doktor biriyle konuşuyordum 25 yaşında sarışın mavi gözlü plastik cerrahi asistanı çocuk. bana ilgisi var, sevgilimi bırakıp onla devam etmek istiyorum nasıl bahane uydururum. ilişki 5-6 senelik olunca kolay olmuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılgerçek mi bilmiyorum ola ki gerçekse git söyle ben başkasına ilgi duyuyorum seni aldatmak istemiyorum ama ayrılmak istiyorum en azından dürüst ol. çünkü bunların ahı asla bırakmaz peşini ve biliyorum ki o asisten sana kalmayacak ve sende geri döneceksin o uzuuun ilişkine. en azından o bilirse kendisi için en iyisini seçer ve seninle devam etmez.. ne kadar kendimizi kötülemek istemezsek bile kız ve erkek olarak hepimiz gittikçe iğrenç insanlar oluyoruz. dürüst ol ve açık açık söyle. ama bil ki çok pişman olacaksın bunun sebebini de zamanla anlarsın canım benim
02 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılSen şimdi doktorla çıksan bu sefer de hastane sahibi biri çıkınca daha iyisini buldum deyip doktoru da bırakırsın. Hipergaminizi biraz kontrol etmeyi öğrenin. Şuanki arkadaşın kötü biridir öbürü daha düzgün biridir o zaman terketsen anlarim da statü meslek için terketmek nedir yahu?
Beyler bu arada siz bu kıza niye kiziyorsunuz ki? Erkeğin doğası poligamiye kadının doğası da hipergamiye eğilimli. Sizlerden birçoğu nasıl ki elinde guc olunca tek bir kızla yetinmiyor, kızların da birçoğu elinde imkan olup daha iyisini bulunca hipergamiye göre hareket ediyor. Diğer durumu kinamiyorsaniz bunu da kınamayın bence.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Sarışından da daha iyisini bulup onu bırakırsın bu böyle devam eder ha? Ne bu , kıyafet mi a q daha kalitelisini buldum filan. Sarışının aklını başına alması gerekiyor. Gerçi bilmiyorum ya, sizin sevgi kavramıyla uzaktan yakından alakanız yok zaten. Nasıl bu soruyu sorduysan öyle söyle. Senden daha kalitelisini buldum sen eskidin artık, o da eskisin bir bakarız sonra diye.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, eğer troll soru değilse sevgiliniz adına üzüldüm gerçekten. Çünkü siz sevginin hakkını verememişsiniz, verdiğinizi sanmışsınız. Sevgi böyle bir şey değil. Her neyse sorunun cevabına gelecek olursak, bunu direkt olarak söyleyin yani bu kadar senedir bir yalan üstüne ilişki kurmuşsunuz ama en azından şimdi dürüst olun ona karşı. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyisini bulunca ondan da ayrılacaksın en iyisi sevgili yapma boş ver
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuraya yazdığın gibi
Kendisine de bunu açıkça söyle...00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kadın milleti işte gelde birini sev aşık ol
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence direk söyle
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAradaki fark o şu an asistan sen ise hep hemşire kalacaksın. İlerde doktor olunca sana yol verir. Kriterleri üst seviye olur artık. Sen de 5-6 yıl sonra onun için artık kullanım kılavuzu dolmuş biri olursun. Bu dünya etme bulma dünyası. Eden bulur. Allah sevgiline senden daha hayırlı birini nasip etsin inşeAllah 🤲 sana da hidayet nasip etsin. Yarıyolda bırakırsan, ilerde yarı yolda kalırsın. Bu sözü hayatın boyunca unutma. Kulağına küpe olsun
32 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@saron asistan stajyer değildir. Asistan doktorluğu ilk aşamasıdır. Asistan olur sonra baş asistan olur, sonra uzaman, sonra operatör, sonra yr. Doc , Sonra Doc. Sonra Prf olur. Sen ise hep hemşire kalırsın bunu anlamayacak kadar malsın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenden daha iyisini buldum... dersen en azından dürüst olmuş olursun, o denli karakteri bozuk bir yapıdan sonra dürüst olmak yanina kâr kalabilir 5 yıla hürmeten. Yorumlarını da okudum ayrıca kurtulmaya çalıştığın sevgili adına sevindim, yeni sevgili adına ise üzüldüm. Zira hiç doğru bir kadın karakterin yok maalesef.
30 Yorumla
+1 yılSiz topraktan mı yoksa ağaçtan mı yetişiyorsunuz? Gübrenizi kim veriyor merak ediyorum.
Bırakın şu troll soruları...
Ha, eğer gerçek bir soruysa da git söyle. Aynısı başına gelince de burada soru açarsın yine. :D00 YorumlaKusura bakmada sen sevgi nedir bilmiyorsun eğer gerçekten sevgilini sevseydin sana herkesten güzel görünürde ve başkasına bakmazdin yarın bir gün bu doktor çocuk seni bırakırsa hiç şaşırma ya da doktor çocuktan daha iyisini görürsen sen bırakırsan yine şaşırma, tamamen madde odaklısin maalesef
10 Yorumla5-6 senelik ilişkini sırf diğer kişi daha yakışıklı vs. diye bırakmak istemek?
Bak insan, o zaman ne diye 5-6 sene onunla sevgili oldun.
Bu kadar mı sevginin köpeğisin?
Her zaman "enin" eni var.
Şuanki çocuktan da daha iyisi çıkacak.
Her birinde ondan ona mi zıplayacaksın?00 YorumlaSen ondan çoktan ayrılmışsın bence. Tek söylemek kalmış. Ama kimsenin dış görünümüne kapılma. Yarı yolda bulduğun, yarı yolda bıraktığın kişiye değmeli. Aksi halde hüsran..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten nasıl bir insansınız, nasıl bir mideniz var? Hiç daha iyisini buldum diyerek 5-6senelik bir ilişki durduk yere çöpe atılır mı? Sevgiliniz var iken, bir ilişkiniz var iken başka bir insana yeşil ışık yakmak neyin hakkı, hukuku? Sana aynı şeyi yapsaydı erkektir kadın dediğin ne ki ekinin kiri yıkar, atar, sifonu çeker deyip sineye mi çekecektiniz. Hem ihanet edin, hem de bizden akıl isteyip bu yüzsüzlüğünüze , bu zulmünüze destek isteyin. Hadi ordan yaaa!!!
06 Yorumla- +1 yıl
@Malborne Moruk mu? Ne o yaş 50 yi geçince moruk mu oluyor insanlar? Gel de sana bi gençlik, insanlık, olgunluk dersi vereyim. Lezbiyen sapıklıkları ifşa eden bir resim kullanmandan belli kim ve renginin ne olduğu.
- +1 yıl
@Malborne zLezbiyenlik bir sapkınlık, anormallik, ciddi cinsel sapma ve akıl ve ruh sağlığının bozulmasına işarettir. Neyin kafasındasın sen? Senin annen baban kim, Atan, soyun kitabın, Rabbin kim?
- +1 yıl
@Malborne Yemişim o bikim insanlarını. Alayı belli güçler tarafından pompalanmakta, para ve imkan sağlanmakta. Böylece sen ve senin gibi bir çok insanı tedavi etmek yerine bu sapkın, normal olmayan, insan fıtratına, yaradılışa ters olan ilişkiler içinde şeytana kul köle olup, Allah'tan kitsptan, Peygamberden soğutmak, çevirmekten, şeytanlaşmanızı sağlamaktan başka işi olmayan bu söz de bilim adamlarının akıl ve tavsiyeleri ile bu sapkınlığınızı normalleştirmeyin. Ben yemem. Aklını başına al, her insan cinsiyetini, öz benliğini kimliğini kabul etmeli en başta ve kendi doğasının gereğini yapmalıdırlar. Srn hiç Kur'anı okumadın mı? Eş cinsel yönelimleri yüzünden erkeğin erkeğe, kadının kadına gittiği toplumların tüm uyarılara rağmen özlerine dönmemeleri sebebi ile nasıl yok edildiklerini anlatan onca ayeti okumadın mı?
- +1 yıl
@Malborne Ağzımı burnumu kırmak mı? Be edepsiz, terbiyesiz, imansız, kitapsız:sen kim bana el kaldırmak kim? Haddini bilmezsen haddini de bildiririm evel allah. Bu kadar bozulmayı nasıl başardın bilmiyorum ama bu martafallar bana sökmez. Çok terbiye ettim senin gibilerini burada. Utanmaz seni!!!
Bunu bir erkek dese de tepkim aynı okut kadın dese de. İyinin iyisi her zaman var. Popona tekmeyi yersen anlarsın o zaman sarısın mavi gözlü cocugu görürsün az aklınızı kullanın. Size deger veren biri varken baskalarına göz dikmeyin
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılTabi kolay olmaz üstelik doktor dediğind de senden daha iyisini bulabilir. Bu işler maalesef böyle o yüzden bunu yapacaksan risklerini de göz önünde bulundurman lazım. Soruna gelince ayrılmak istiyorum de dümdüz de hem de. Senden daha iyisini buldum de. Kendinden soğut yani. Zaten kendiliğinden bırakır.
00 Yorumla Ah şu troller ve küfür yeme fantezileri..
Detay kısmında yazdıklarını sevgiline aynen aktar, seni anında bırakacaktır troll bacım.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılSırf paradan ve dış görünüşten sebep mi ayrılmak istiyorsun eğer böyleyse yanlış yoldasın sevgilinin ahını alıcaksın bunu öğrenicek belki de doktor olana güveniyosun belli ama kimden kazık yiyeceğin belli olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka la maaşlarımız hemen hemen aynı doktorla
- +1 yıl
Valla mı kız o kadar az mı fark
Soran+1 yılhe asistana ne verecekler ben 9k alıyom o 10k
- +1 yıl
Asistan detayını kaçırmışım pardon ama neyse yani düzenli ilişkini daha yeni tanıdığın tanıyacağın birisi için heba etme ama tabii sevgilinle mutsuzsan o ayrı bir şey o zaman bitirmek en iyisi
- +1 yıl
karakterini sorgular o çocuğa acidim
Ne kadar basitlik daha iyisini buldum ayrılmak.
İnsan Sadakatli olur, yıllardır aklın neredeydi. Sonra diğerinden iyisini bulursun ayrılırsın, ve en son sevilmediğin bir kalpte kim vurduya gidersin diğerlerinin de ahı tutar sonunda00 YorumlaBahane uydurmaya gerek yok. Sonuçta 5.6 senelik bir ilişkiye bahane arayabiliyorsan gayet kolay bir şekilde de lafı dolandırmadan net şekilde söyleyebilmen gerekir. Net ol ki bir daha peşinden koşmasın. Daha garanti olur ikiniz için de.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Çok merak ediyorum troll soru sorup, etkileşim alınca ne oluyor? Hadi gerçekten böyle bir durum var ve buraya gelip yazınca, bu kadar insanın karakterinize, değerlerinize hakaret etmesinden zevk mi alıyorsunuz?
00 YorumlaFlört bu durumlar için var.. Ama siz flört olayını çoktan geçmişsiniz. Kaldı ki, farklı bir erkeği düşünmeye başladınsa şu anki sevgiline yapacağın en büyük iyilik ayrılmak olur. Seni seviyordum, başkasına aşık oldum de.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılplastik cerrahı olan biri statüyü çok onemser seninle ciddi düşunmez zaten en fazla 2 ay gorüşürsünuz 6 yıllık ilişkini çok ararsın sonra
32 Yorumla- +1 yıl
Kızlar artık hep böyle mi
- +1 yıl
@Mizojinist03 Bilmem
+1 yılİyi de o mavi gözlü çocukta sana aynısını yapar 1 aya kalmaz hemde 😂😂😂 hadi şimdiden iyi zırlamalar geçmiş olsun sünepe
30 Yorumla
+1 yılGün gelir devran döner, sen biri için başkasını yarı yolda bırakırsın o başkası da seni yarı yolda bırakır.
30 Yorumla
+1 yılbirisini gerçek anlamda sevince nasıl daha iyisi oluyor? kimi seviyorsan en iyisi odur her konuda diğerleri çer çöptür
bence sen hiç sevmemişsin20 YorumlaBenzerini yaşadım o çocuğun yaşadıklarını yaşıyorum bütün psikolojim darmadağın oldu. Aldatılma zaten başkasına tercih edilmekten farklı kalır yanı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Senin gibi fırıldak hemşirelik mesleğine yakışmıyor... uzman doktor bulursan onunda bırakicakmisin... sen insan değilsin... bizi ilgilendirmez ne yaparsan yap...
00 YorumlaAh canım. 4 5 sene sonra da o seni bırakır. Höt gibi kalırsın. Kızım eğer sevgilin iyi birisi ise sarıl ona. Yeni tanıdığın insan sana ilk zamanlar heyecan verir. Sonra ne olucak. ? Onları biraz düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten o kişiyi dememişsin. Bir ilişkin varken başkalarına kapı açman ne kadar doğru. Merak etme etme bulma dünyası. Sen kime ne yaparsan aynısını sende yaşarsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYine tipik trol bir soru.
Evden çıkamayan kezbanların trol soruları da vitrine çıkıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi kadınlardan nefret bile etmiyorum iğreniyorum🤮🤮🤮🤮🤮
12 Yorumla
Soran+1 yılmaymuna benziyon knk aynı 3 yıldır mesaj atıyon bana sürekli takmıyom :D
- +1 yıl
Böyle biri olduğunu bilseydim bir harf bile göndermezdim 🤣 🤣🤣
+1 yılDaha iyisi olduğunu düşünüyorsan, sevgilini zaten sevmiyorsundur, seni artık sevmiyorum deyip ayrılınabilir
00 Yorumla
+1 yılDr seni kullanıp kullanıp atar.
Zengin bi kadın illaki düşer plastik cerrahın eline. Olanda sana olur00 Yorumla
+1 yılal işte sana bence doktor beyin nakil etsin
Ülkece zor günler geçiriyoruz
~ Fahrettin Koca00 YorumlaÖncelikle tekrardan düşün bence, sonrasında bunca senenin hattına yapılacak en doğru şey açık açık konuşup gerçekleri söylemek bence.
00 YorumlaDemek bu aşk değil sadece kariyer ve para
Çoğu kadında olduğu gibi yapacak bir şey yok karekter meselesi00 Yorumla
+1 yılArtık yedek kulübesinde oynatacağını açıkça söylemelisin. Oyuncuya mentalinin düştüğünü topa vururken odaklanamadığını söyle. 😑
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu gidişle 3. olarak prof. buldum çok beğeniyorum haberi yok ama denicem şansımı, çok olgun ve kariyer sahibi de dersin buradan!!
Umarım kim olduğun hastanede çıkar da ortada kalırsın!01 Yorumla
Soran+1 yılıykk olgunlardan nefret ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDürüst ol, ayrılmak istediğini ve nedenini açıkça söyle. Arkandan "ulan en azından dürüst kızmış, oyun oynamadı" desin en azından, eski sevgilin.
00 Yorumla Karşıt cins halleri işte. İnsan iyisini bulunca da ondan ayrılırsınız. 😃 Yine bugün kafalar güzel. 🤣🤣🤣
00 Yorumla5-6 yıllık ilişkiyi sarışın bir plastik cerrahı asistanı için mi bitirmek istiyorsun.
08 Yorumla
Soran+1 yılknk sarışın mavi gözlü brad pitin 25 yaş hali gibi ama
+1 yılNasil istiyorsan oyle yasa, kimseye hesap verme, illa bahane aramak yerine dogrulari cat cat soyle, o zaman kendin gibi olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Direk ayrilmalisin bahaneye gerek yok
Sonuçta sevmiyorsun çocuğu ve seninle gelecek kurmalı çocuğa yazık olur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEt et :) oran buran bozulursa yaptırırsın :) ruhun peynir olmuş bence ayrılmalısın kesinlikle ayrılmalısın ki :) att kardeş diyet yapmaya başlasın
00 Yorumla
+1 yılkalbiniz yok maalesef. sevgiline uzuldum umarim senim gibi birinden kurtulmasi hayirli olur
10 Yorumla
+1 yılHislerinin bittiğini söyle bukadar basit abi çok hassas düşünmeyin
10 Yorumla
+1 yılNe diyim diyecek söz yok Allah sizin gibileri kısır yapar inşallah soyunuz kurur
17 Yorumla- +1 yıl
Erkekler daha güzelini buldum diyince sorun yok mk
- +1 yıl
Aminnn
- +1 yıl
Erkekte yarı yolda bırakır ise oda kısır olur inşallah
- +1 yıl
Kısır olsa ne olacak ki? Çok iyi insanların da çocuğu olmayabiliyor
- +1 yıl
Orasını karıştırma ben kötü ınsanların çocuğu olmaz annesine babasında benzemez diye dedim
- +1 yıl
Çocuk yapmasalar da arkadaşlarını etkiler bunlar…
- +1 yıl
Bilmem artık soyu kurusunda
+1 yılArtık senden elektrik alamıyorum. Sen eskisi gibi değilsin vs.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Geride bıraktıklarımızı özlüyor, elimizin altındakinden sıkılıyor, ulaşamadıklarımıza tutuluyoruz...
00 Yorumla
+1 yıl6 sene boyunca daha iyisine denk gelememene şaskınım diyorum troll
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsize bir adet karakter yazıyorum hocam günde 3 defa aç karnına kulak arkasına
00 Yorumla
+1 yılBi karaktereizlik yapıp ayrıl. Senide bulduğun eleman bi bahaneyle sepetler Etme bulma dünyası
00 Yorumla
+1 yılTabiki canım daha iyisini bulursan terket en çok yaptığınız aktivite
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılFormül verip günaha girmek istemeyizzz cankuş, yuva yıkanın yuvası olurmuuu :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ona bunu anlat anlayışla karşılayacaktır sene olmuş bilmem kaç gerikadalı değil herahlde aşko
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. sen zaten onunla konuşarak bırakmışsın sevgiline yazık bırak bence
00 Yorumla
+1 yılbahane uydurma, beyaz peynirdim kaşar oldum de o anlar zaten.
00 YorumlaKarakterinize hayran kaldımm allah düsmanıma böyle biri vermesin 🙏asdf
00 Yorumla
+1 yılcanınız cehenneme inşallah mutsuz olursun ayrılırsan
00 Yorumla
+1 yılYa siz oraya koca bulmaya mı gidiyorsunuz hastalara yardımcı olmaya mı varya ismin açık olsa direkt şikayet ederdim seni. Sen sevgilini bırak da doktor da senle iki dalga geçip salınca kal ortada
12 Yorumla
Soran+1 yılkoca bulmaya
- +1 yıl
Sen ortalık malısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılSimarma bence gün gelir ikiside istemezse seni kalirsin öyle
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç bir bahanenin arkasına sığınma insan ol doğru düzgün de ki özür dilerim değerini bilemiyorum üzgünüm her şey için sağol de sonra s. tir git
00 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Daha iyisini buldum, sevgilimden ayrılmak istiyorum. Ne bahane uydururum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler