Sevgilimin ailesini hiçbir özel günümüzde istemiyorum, tüm sorunları birleştirip tek seferde nasıl demeliyim?

Sevgilimle aramda olan sorunları düzelttim. Lakin ailesiyle 3 senelik ilişkimiz boyunca mesafeli şekilde görüştüm. Ailesi aileme hiç uygun değil.(hem bireysel hem konuşma hem davranış) olarak ve ben ailemle tanışmaya sevgilimin tek olarak gelmesini istiyorum, annesi ve erkek kardeşini istemiyorum kesinlikle. Ağızlarından küfür eksik olmayan bireyler ailemle tanışma sırasında olacak bir argo kelime ve etnik kökenime (Kürt kökenliyim) laf edilebilir ki annesi sürekli komşularına pis Kürtler vb. Kelimelerini kullanıyor (bu olursa iş olmadan biter zaten).

Evlilik için birikim yapıyoruz onu bile kıskanıp laf ediyor. Nişanımda takılacak takıları alıp birikim olarakda kenara koymaya çalışıyorum sevgilime ağza alınmayacak küfürler ediyor.

Ne nişanımda ne nikahımda ne düğünümde sevgilimin hiçbir akrabası olmayacak, bunu en başında dedi. Kendiside ailesinin aileme uygun olmadığının farkında. İstemediğimi söylesem uygun olur mu?

(Ailem kız vermez oğlan alır ve onun ailesinin hiçbir katkısı yok, ailemin maddi durumu ve entellektüel seviyesi sevgilimede artı katacak, kendi ailesinin ise hayatına ve evlilik hazırlığına karşı ancak eksileri var, para ver..., buzdolabını doldur..., kredi kartı borcunu öde...)

Sevgilimin ailesini hiçbir özel günümüzde istemiyorum, tüm sorunları birleştirip tek seferde nasıl demeliyim?