Aileme çekeceğim olası rest nasıl?

19 yaşında erkek olaraktan, 😅

Bir tane hayatımız var. Ve geçmişe baktığımızda mutlu olduğumuz anları hatırlayabiliyoruz hatırlayabildiğimiz anları yaşamış oluyoruz. Tarikat yurdunda büyüdüm (iğrenç bir yer ) bırakmak istedim. Bedava ders veriyorlar din öğretiyorlar bırakma dediler. 23 Nisana gitmeme izin vermeyen bir zihniyetten bahsediyorum. Tiyatro yapacaktık sınıfta bir kaç kişi kaçarak gitmiştim. Bu yaşıma kadar tutkumu bulamadım. Komik tarafı yıllardır 30 40 sene sonrasını düşünmek zorundaymışım gibi dikte edildim çünkü özgür düşünce ortamında olmadım. Hala değilim neye karar versem onu yapma ders çalış bi yere kapak at cevabı aldım. Artık sıkıldım ve de bıktım. 6-7 aydır atletizm antremanları yapıyorum. Antrenörlerle çalışmadan önce de dayanıklık üzerine ilgili olduğumu biliyordum. Daha da üstüne gittim. Büyük mesafe kat ettim. Bu sonuç beni heyecanlandırıyor ve 7 aydır mutluyum. Kendime bir uğraş edindim ve üstüne bir şeyler koyuyorum. Gitar da aldım ama onun üstüne pek düşemiyorum mesela. Demem o ki çocuklukta düşündüğüm gibi asker olmak istemiyorum. Yani dünyayı Türkiye'yi tanıdıkça uzaklaştım bu düşünceden. Düşüncelerimi değiştirdim ve kararlıyım. Ama ailem müsaade etmiyor. Aç kalcaksın diyolar. Ben sana bakmam diyolar. Diyorum bakmayın zaten bunu istiyorum babam mesela annen olmasa seni çoktan evden kovmuştum diyor. Hay hay kov. Ben zaten işimi bulmuş çalışıyordum siz alıp dersaneye yazdırdınız. En başında da olsam kararlıydım. Az para dır çok paradır. Size muhtaç olmadan yaşamayı pekala becerebilirim. Ben marangoz çıraklığıda yaptım doğalgaz çıraklığıda fabrikada da çalıştım restoranda garsonluk ta. Ama bu noktadan sonra kendi hayatımı yaşamak istiyorum. Siz oturup. Şu işi yapacak şununla evlenecen şurada oturacan şu kadar doğuracan diye emir vermenizi istemiyorum. hemen biz senin kötülüğünü mü istiyoruz sözünün arkasına saklanıyolar. İsteyin paşam. Yani bununla mı kıyas ediyorsunuz. Yani ya en iyisin ya ölüyosun tanımlamalarına göre. Olay bu ben besyo okurken is bulurum. Kendi kendimi okuturum. Okulda kendimi geliştirir paşa paşa antrenörlüğümü de yaparım. Sıfırdan başlıyoruz. Bir kişiyle çalışırız. Az para kazanırız. Sevdiğimiz işi yaparız. Mesleği bu olan bir sürü insan tanıdım. Hiçbiri ölmemiş. Hemen buna karşın. İşte şunu oğlu şu okumuş şimdi boş geziyor şu okumuş şimdi başka iş bulayım diye uğrşıyor diyorlar. Evet herkes iş bulamıyor. Her meslekte var bu. Ben bu riski göze alıyorum. sizden de buna saygı duymanızı istiyorum.
Aileme çekeceğim olası rest nasıl?