Esim ailesine cok düskün ne yapabilirim?

Esim kendi ailesine cok düskün. her hafta sonu onlardayiz. evlenmeden önce de cok gidiyorduk ama ozmn rahatsiz olmuyodum evlendikten sonra ailesi cok batti gözüme. iyice gicik olmaya basladim herkeze davranislarindan dolayi. bunu en cok onlarla bu sene tatile gittimizde anladim 4 hafta beraber 15 kisi ayni evin icinde kaldik. cehennem gibi gibiydi. hep kavga ettik onlarda duydu ve abileri falan bana düsman oldular birden dahada kötü davrandilar. sonra yengesi geldi niye kavga ettiniz diye sordu. yok iste onun abileride böyle iste kabul etcen. yok benim ailem artik onlarmis. kendi ailem okadar önemli degilmis aliscakmisim bu duruma.3 abisi var. en büyük abisi bana saygisizca davraniyo laf edior ve cok cimri bi insan. diger iki abiside hep evdeler calismiyorlarda. bu yüzden para lazim oldu mu genelde esimden isterler. yengesi desen oda herseye bi laf sokucak kiskanc ve cok paragöz bisey oldu mu kocam dan ister para. böyle olaylardan sonra ben cok sogudum birden ve sinir koydum ve üc haftadir gitmedim onlarin yanina esim kendi gitti. neyse 3 hafta sonra bende gittim gitigime pisman oldum. yengesi soruyor yok yine 3 haftafir gelmiomusum yok esimin annesi babasi üzülüyormus falan filan. sonra kalkalim dedik yengesi orada niye kalkiosunuz erkenden. arkadaslariniza gidince sabaha kadar kaliorsunuz ama. banada seninde sacini basin yolcam simdi falan dedi. sanki ona hesap vermek zorundaymisiz gibi. gecen ogluna forma alicakti ama cok pahali dedi esim ordan demez mi yarisini ben öderim diye. sinir oldum. yengesi sürekli bana bunu sunu al yok hic almiosun cimrisin falan diyor insanlari zorla biseyler aldirmak istiyor. babasi desen cogu zaman hep borc para istiyor esimden oda hayir diyemiyor. esimin ailesine asiri sinir ve gicik oluyorum. ve esime anlatmaya calisiyorum sürekli kavga ediyoruz bu yuzden hep abartiosun yok yanlis anladin yok saka yapiodur falan. kendimi cok yanliz hissediyorum daha 2 gün önce sinir krizi gibi bisey gecirdim. cok yoruldum artik. 3 hafta bi görmiym dedim o bile burnumdan geldi. esim ailesine hic laf ettirmiyor. hep ben sorun cikaran fesat biri oluyorum

Esim ailesine cok düskün ne yapabilirim?