Aileme rest çekip gidiyorum ne öğütlersiniz?

Konuya hızlıca giriyorum. Ailemi sevmiyorum, hatta nefret ediyorum. Sebeplerini anlatmayacağım ama şunu bilin herkesin hayatı sizinki kadar güzel değil. şu an Marmara Üniversitesinde boktan bir bölümde okuyorum geleceği yok derslerim full matematik ve yapamıyorum. Ailemle aram iyi değil onlarla birlikte yaşıyorum. Bir kaç aya 20 yaşına basıyorum.

Okulu bırakıp 5-6 ay para çalışıp para biriktirdikten sonra ne kadar ailem akrabam varsa hepsine rest çekip İzmir'e gitmeyi bir spotçudan olmazsa olmaz ev eşyalarını alıp 1+1 ucuz kiralı bir ev tutup orada yaşamayı ve bulabildiğim işe girip çalışmayı düşünüyorum. Benim babam 17 yaşında ailesine rest çekip İstanbula gelmiş ve şu an 4500 maaşı ve evi var. İstanbula gelirken Kemal Sunal filmi gibi bir yatağı birde çatalı kaşığı varmış. En önemlisi annesi ölü babasının ise umrunda olmayan bir insanmış. Bu cahil herif başardıysa benim eksiğim ne?

Yapamazsın falan demeyin delilik bizim sülalenin genlerinde var. İzmire gittiğimde şu anki hayatımdan daha mutlu olacağım garanti ve gideceğimde garanti arkadaşlar. Size gideyim mi diye sormayacağım size soracağım soru ise aranızda buna benzer bir işe girişen var mı? Bana ne öğüt verebilirsiniz? Hayat zor çalışmak zor yaşamak zor bunu çok iyi biliyorum. Ona göre öğüt verin hatta öğüt demeyelim buna taktik verin nelere dikkat edeyim?
Aileme rest çekip gidiyorum ne öğütlersiniz?