+1 yılHayır neden eziklik olsun ki bu senin zevkli bir kız olduğunu gösterir. Benim güzel bir yüzüm var ama boyum 1.65 esmerim ve kıvırcığım ama sevgilim manken dizilerde oynuyor üstelik ben değil o bana aşık oldu hemde senelerce beni sevdiğini söyledi. Herşey manken gibi olmak değil ki sen neşeli kendisiyle barışık bir kız ol mesela benim sevgilim bıyık bırakınca Benimkiler daha güzel diyorum ben cüceyim diyorum 1.93 boyunda bir adamın yanında her türlü kendimle dalga geçiyorum rahat ol tamam mı bakımlı ol kötü kokma neşeli ol namuslu onurlu huyu güzel biri ol o zamana seni herkes sever
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne ezikliği yahu? Ne alakası var bunun güzellik/çirkinlikle?
Sevmek senin de hakkın tabii ki! Kimse kimseyi küçük görme hakkına da sahip değil ayrıca.
Şunu da unutma, "çirkinlik" diye bir şey yok! Bakım, bakım, bakım! Vücudunu sev, kendine bak, saçını yaptır, dişlerini fırçala, tırnaklarına bakım yap, cici cici kıyafetler giy, cildine bakım yap. Bunları sadece kendin için yap!
Ayrıca, sen kendine değer vermezsen, karşı taraf niye sana değer versin ki?
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır efendim. :]22 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler yeterince acıklayıcı oldu ama bir sey sorucam kimsenin senin hakkında ne düsündügünü onemsemeden nasıl yapabiliyorsunuz?
- +1 yıl
Soru: "kimsenin senin hakkında ne düsündügünü onemsemeden nasıl yapabiliyorsunuz?"
Cevap: "Birinin senin hakkında ne düşündüğünü düşünmedikten sonra. Bunu yaptığın zaman sorunun cevabını da kendin vereceksin."
Hayatını başkaları için, onlara güzel görünmek için yaşama. Sana verilen bu hayatı, kimsenin kullanmasına izin verme, kimsenin değiştirmesine izin verme! Hedeflerin olsun, her gün daha da ileriye taşı kendini, her gün yeni bir şeyler öğren/araştır, sürekli geliştir kendini. Çünkü bir daha bu dünyaya biletin olmayacak. Yani burada sadece bir turist olduğunu düşün. :]
+1 yılGüzelliğini belirleyen tipin değil. Duyguların, düşüncelerin, davranışların, neşeli olman, hislerin, bakışların, anlayışın ve daha nicesidir. dünyanın en güzle kızını getir birde en çirkin kızını ikisini yanyana koy aralarındaki tek fark birbirlerinin tıpatıp aynısı olmamaları. Ne kızlar var güzellikte ksuuru yok ama baktığın zaman en çirkin insandan daha çirkin. ne kızlar var güzellikten eser yok. ama baktığın zaman melek gibi. Son olarak şunu da diyeyim. eğer seviyorsa senin korkularında yanında olup seni sarıp sarmalar.
21 Yorumla- +1 yıl
beni biliyor mu o bile süpheli
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni bir böcek gibi ezebilir de, sevimli bulabilir de. ama böcek gibi ezmesini isterim :D çok tatlı ifade etmişsin canım böcek ezmek istedi :D:D
48 Yorumla- +1 yıl
yalnız gercekten cok kırıldım yapmayınbunu ya
Cevap sahibi+1 yılkırılma :)) senin ona karşı ilgin olduğunun farkında mı peki
- +1 yıl
sanmam bakmıyorum bile hatta sevmediklerime daha cok bakarım
Cevap sahibi+1 yılanladım, bak sana şunu söyleyebilirim hiç bir erkek kendisinden hoşlanan, seven, ilgi duyan bir kıza aşşağılayıcı, ezik muamelesi yapmaz aksine hoşuna gider. yaşım 23 bu yaşıma kadar bir çok arkadaş edindim bir çok sevgili muhabbeti döndü, çirkininden yakışıklısına a'dan z'ye kadar hiç bir erkeğin böyle bir durumla karşılaştığında kötü bir yorum yaptığını işitmedim, ha sen dersen güzel olan taraf kız, ben çirkin bir erkeğim işte o zaman işler değişir, kızlar bu konuda acımasızdır, egoisttir, seni katmıyorum genellemiyorum ama çoğu öyledir. sırf kız arkadaşlarına hava atmak için bile adamı rezil rüsva ederler, ama erkekler de öyle bir şeye rastlamadım, yani öyle bir düşünceye girmesi için çok ama çok yavşak biri olması lazım, eminim sen de böyle yavşak birinden hoşlanmayacağına göre bahsettiğin çocugun seni ezik olarak görmesi ihtimal dahilinde değildir yani sıkma canını
- +1 yıl
oyle mi hakikaten
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle öyle, sen sıkma canını. kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur, tip gelip geçicidir önemli olan insanın karakterinin sağlam olmasıdır anlaştık mı:)
- +1 yıl
off ben anlasırım zaten ama karsısı beni kırar diye korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Bu tarz erkekler genelde yalnızdır emin olabilirsin, çünkü ondan hoşlanan kizlar bu dusunceye kapılıp hislerini belli edemez. Halbuki bilmezler ki insan aslında dış görünüşe değil, karaktere aşık olur. Benim sana tavsiyem lütfen bu şekilde düşünme, eğer ki karakteri söylediğin gibiyse zaten sen onun icin fazla iyisindir
13 Yorumla- +1 yıl
dogru ama düsünsene bir kezkozverdinmi onun eline bunu hep kullanır
- +1 yıl
oyle haklısın
+1 yılSeni sevmesi karakterli olmayacağı gibi sevmemeside karaktersizlik olmaz. Her bizi seveni sevseydik işimiz var. Seni sevmiyorsa bu konuda yapacağın çok bir şey yok. Ama senin onu sevmen ona komik geliyorsa ne bileyim seni ezik gibi görüyorsa o zaman karaktersiz olur işte. Onunda senin onu sevdiğine saygı duyması lazım, anlayacağın karakter meselesi :)
17 Yorumla- +1 yıl
oyle ama ezik gorulmek de gururuma gidiyor
- +1 yıl
Sevdiğin kişinin karakteri nasıl onu öğren, çok havalı bir tipse muhtemelen dediğin gibi olur
- +1 yıl
sunu biliyorumki bundan sonra hiçbir erkege yanasamam dahi ya bak zaten korkak biriyim simdi ezik gorurse ben icime kapanırım. Sanırım haklısın
- +1 yıl
Ezik görüp görmiceğini öğrenmen gerek. Ona göre sevdiğini söylersin, baktın öyle bir tip hiç yanaşma
- +1 yıl
oyle haklısın
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi olur
- +1 yıl
tesekkurler
Doğrusu karşındakinin karakterine bağlı. Ben ne olursa olsun beni seven birine değer veririm sevgi güzel şeydir. çıkmam falan ama değerini bilirim. Ama erkeklerin kendini seven bir kızı çirkin diye aşağılanacaklarını sanmıyorum genelde kızlar biraz bu konuda acımasız oluyor.
13 Yorumla- +1 yıl
güzel bir kız olsaydım asla yapmazdım gibime geliyor ama tabi insanbir parayıbir güzelligi bulunca degisebiliyor
- +1 yıl
bilmiyorum ama oyle galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle düşünmene hiç anlam veremedim. Sonuçta aşık olmak içten karşıdakine beslediğin duygulardan ötürüdür ona karşı sevgi besliyorsundur ve aşık olduğunu düşünüyorsundur ama bu duyguların eziklikle ne ilgisi var yani güzel bir kız yakışıklı bir erkekten ondan hoşlansa ve ona aşık olsa onun duyguları gerçek ezik değil de, seninkiler mi ezik oluyor? hayır! ama ne var davul bile dengi dengine demişler senin aşık olmuşsundur o seni beğenmemiştir hoşlanmamıştır ve anlayışlı bir şekilde birlikte olunamayacağını dile getirir fakat sen buna rağmen çok ısrarda bulunup kendini bilmez davranışlar ve hareketlerde bulunursan diğer insanlar böyle düşünebilir diyorum. Ayrıca yazında dediğin gibi bu çok yakışıklıdır beni ezer gibi düşüncelere kapılma hani tamam belki bana hiç bakmaz umursamaz gibi düşünebilirsin hiç dengi değilim diyebilirsin ama tanışmadan bilmeden beni ezer gibi düşünme o kadar kötü bir millet olmadık daha bence.
11 Yorumla- +1 yıl
cok sagol moral verdin
cirkin kızın sevmeye hakkı yok mu napalım simdi burun cırkınleri sevmemeli diye kopruden mi atak yav bosversene o yakısıklı da akıl var mı bakalım senin o temiz kalbini gorebilecek kadar bunu sorgula cirkinligini degil... eziklik falan degil sacmalamayı kes lutfen..
12 Yorumla- +1 yıl
atarım atarım
Seven insan umursamaz ezikligi takmaz o herseyi yapmaya hazirdir ama karsi taraf onu takmaz bile boylede olunca boyle korkular olusur acaba eziklermi diye bu cok yanlis umursamaz seven insan asagilanir umursamaz cunku aklinda bir tek o vardir ondan baska hicbir seyi takmaz bilmem anlatabildim mi?
14 Yorumla- +1 yıl
anlamadım ben tam
- +1 yıl
Ozetle eger sen seversen eziklemesini aldirmazsin kizin bir tanesiyle cok iyiydik kendiside biliyordu onu sevdigimi hala devam ettik teklif ettim hih seninlemi dedi ezikledi ama vazgecemedim konusmaya devam ettim kizla cunku aldirmadim ben o kizla konusunca cok mutlu oluyordum
- +1 yıl
cok güclüsün amasen
Gizli Üye(36-45)+1 yılEziklik insanın kendisini bir başkasından daha değersiz olarak görmesidir. Dünyanın en yakışıklı veya en güzel kişiside olsa acıkmıyor mu? Uyumuyor mu? Ya da hergün işe, okula vs neyse artık gitmiyor mu? Ne farkı var başkasından, hepimiz insanız ve hepimizin farklı kusurları farklı yetenekleri var.
14 Yorumla- +1 yıl
oyle ama insan putlastırıyormalesef farkında olmadan. Baksana MAcun Adrianayla birlikte die millet kıyametıkopardı bence gayet dogaldı. İnsanlar boyle bakmıyor iste
Cevap sahibi+1 yılİnsanların ne dediğini düşünerek yaşarsan kendi hayatını değil, onların sana çizdiği hayatı yaşarsın. Kimin kimle ne yaptığı vs hiç umrunda olmasın. Sen ne hissediyorsan, ne yapmak istiyorsan onu yap. Sen onunla konuştun diye onun oyuncağı olacağın anlamına gelmez. Seviyorsun diye gururunla oynanılmasına asla izin verme. Belki o hoşlandığın çocuğu biraz daha yakından tanıyınca nefret edeceksin, belkide ömrünün sonuna kadar beraber olacaksın kimbilir. Ama bu şekilde olursa sadece acaba konuşsaydım ne olurdu deyip duracaksın.
- +1 yıl
aynen oyle ama dilim tututluyor benim hep
Cevap sahibi+1 yılDilin tutuluyorsa eğer bitki çayları var, biraz olsun rahatlatır. Gözünde büyütecek hiçbir şey yok, unutma onunda senin gibi faliyetler yapması gerekiyor yaşamını sürdürebilmesi için. Yani o da bir şekilde birşeylere muhtaç.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim kiz versiyonumda varmis. guzel bir kiz sayilirsin. ama hani soyle donup donup bakilacak kadarda degil ama 10/7 sin. sorun benim gibi ozguvrneksikligi. benimde simdiye kadar hic guzel sevgilim olmadi. guzel bir kiz niye bana baksin ki diye dusunur basimi one egerim. herhalde yetistirilirken biseyler eksik kalmis bizde. kendimizi biraz havali biraz kendini begenmis olarak yetistiremedik.
14 Yorumla- +1 yıl
ben on üzerinden 7 ysem o on üzerinden 11 dir ezmesinormaldeyip korkuyorum
- +1 yıl
ocu gibi geliyorcocuk
Cevap sahibi+1 yılGenelde hislerimiz dogru cikar. bence standartlarini biraz daha makul bir seviyeye cek. cekince nolucak. acikcasi yine mutlu olmuyacaksin. arkadaslarin cok yakisikli guzel kisilerlr dolastiginda senin yine icine bir mahsunluk cokucek. ama hayatta bize boyle. kabullenmek gerek. cok yakisikli veya cok guzel kizlar genelde bizi kiracaklardir. cunku karsilarinda o kadar gucsuz kaliri ki. onlarda bunu anlayip iyice ezerler. omrumun sonuna kadar hic istedigim gibi bir kiz arkadasi. Esim olmiyacagini biliyorum. budurum bazen aklima gelir agliyasim gelir. ama elden ne gelir. dogarken hucrelerimizi biz duzenlemiyoruz. kimi cok yakisikli guzel dogar kimi boyle olmadigi halde salakca bir havalara girer oyle sanir kendini bizim gibilerdr hayati kenardan izleyip ölümu bekler
- +1 yıl
ama bazı yakısıklıerkeklerın yanındacirkin kızbulunabiliyor ama benimkini bilmiyorm
+1 yılsen bu halinle ezik olduğunu düşünüyorsan diğerleri ne yapsın be güzelim bence gayet hoş ve güzelsin biraz cesaret ver kendine gerisi kendisi gelir ha çok yakışıklı dediğin kişi böyle tiki kızlardan hoşlanıyor dersen sana tavsiyem hiç bir zaman kendinden ve kişiliğinden ödün verme kimse bulunmaz hint kumaşı değildir gün gelir elbet mükemmel bir erkek çıkar karşına..
14 Yorumla- +1 yıl
insallah evde kalmasam iyidir bu gururla
- +1 yıl
gurursuz bir insan boş bardağa benzer..
- +1 yıl
onu bilmiyorum daben de fazla var
- +1 yıl
Fazla mal göz çıkarmaz boşver gurur iyidir ;)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli olan, iki tarafta birbirinin içine hakkıyla sinmesidir. bu olmadıktan sonra, yakışıklı veya aksi konumda olmanın bir anlamı yoktur.
Hoşlanma hissi olmasada, zamanla muhattap olunarak, konuşularak, benzer huy ve kişilik yansımaları anı vb. vesilelerle aşık olunabiliyor karşındaki insana.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be canisi niye kendini cirkin görüyosun. Sen kendini sevmezsen kim seni sevsin. Once kendine deger ver kimse bulunmaz Hint kumaşı degil ki. Ben şimdiki sevgilimle çıkmaya başladığımda 94 kiloydum o halde bile kendimi sevdirdim sen de yapabilirsin :D
11 Yorumla- +1 yıl
94 kilo mu vay be peki korkmadınmı dalga gecerdiye
Dostum çirkin birinin aşık olmaya hakkı yok mu sevemezmi o çirkinlik güzellik görecelidir. Mecnuna sormuşlar leyla o kadar güzel bir kız değil neden bu kadar çok seviyosun diye mecnunda sen bide ona benim gözümle bak demiş misal.
21 Yorumla- +1 yıl
Kimse beni sevsin istemiyorum tekrar soyluyorum. Yani sevseydi iyi olurdu ama beni ezik gormesin isterim sadece. Etrafındaki bir sinek gibi. Bu beni cok acıtır
Ya bu böyle bişey değil insanların güzellik anlayışı farklıdır ne kadar güzel kızlar insanların tipsiz olarak gördüğü erkeklerle evleniyor veya çıkıyor nice yakışıklı erkeklerde çirkin denilen kızlarla çıkıyor senin çirkin olarak adlandırdğın kız ona çok güzel geliyodur mesela.
12 Yorumla- +1 yıl
belki de ama aksi de olması muhtemel
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen varya güzelsin çirkinim diyerek haksızlık etme kendine ama biraz diğer kızlar gibi özen göster kendine tek eksiğin birazcık makyaj falan ama aşırıya kaçmadan yap doğal olsun yani birazcık çekici göster kendini tek eksiğin o merak etme çirkin değilsin :)
16 Yorumla- +1 yıl
güzel kızmakyajsızda güzel olandır makyajsız güzel olmayana güzel denmez makyaj yapamıyorum zaten. Kötü yapıyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılYa sen Hadisenin Sinem kobal ın veya başka ünlülerin doğal halini gördün mü? hepsi morg dan kaçmış gibi gece görsem çığlık atar yolumu değiştiririm o derece yani ama ekran başında makyajla nasıllar? Onlar makyajla güzel oluyorlar benim sana kastettiğim bu değil sen güzelsin zaten sadece birazcık makyaj yaparak kendini çekicileştir biraz ki o sevdiğin cocukta sana baksın ;) ama aşırıya kaçma senin makyajla güzelleşmesi gerek yok sadece çekici olman lazım biraz o kadar :)))
- +1 yıl
ya kotu makyaj yaparsam ve bunu farkedemezsem
Cevap sahibi+1 yılBir kere kuaföre yaptır ya da tanıdık birisine
- +1 yıl
sagol denicem
- +1 yıl
:):)
+1 yılSen dalga mi geciyorsun tatlim? Ben reamine bakinca dunya guzeli bir kiz gordum. Nereden cikardin cirkin oldugunu?
12 Yorumla- +1 yıl
soyle diyeyim imaj denilen sey bende sıfır
- +1 yıl
İstediğin imaj olsun. Özelden yazışalım. Sana yardım ederim ben...
+1 yılBasit degil ve kendine yakıştırmıyorda ola bilirsin normaldir karşıdaki kişi seni aşağılamaz çünkü erkeklerde hak edilmicek kızlara bakıyor teklif ediyor bişi olmuyor.
12 Yorumla- +1 yıl
isteon kotusu de bu hakedilmiıyecegini bildigi halde sırf bir kızla beraber olmak icin olan erkek yogunlugu bu canımıda sıkıyor
- +1 yıl
dogru kız kendisine uyan erkeklerle beraber olur ama erkek için nefes alsın yeter olur . d Valla işin zor ne diyelim :))
+1 yılBirincisi Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır ikincisi bu onun özgüvenini gösterir özgüveni tam olan biri insanlar tarafından her zaman saygıyla karşılanır üçüncüsü kimseyi gözünde bu kadar büyütme en yakısıklısının bile kusurları vardır
11 Yorumla- +1 yıl
cirkin kız var ama ya
+1 yılBöyle düşünmene üzüldüğümü belirtmek isterim. Tek surunun kendini ve içindeki güzelliğini keşfedememen. Ezik değilsin. Umarım birgün geç olmadan anlarsın. Kimse ezik değildir. Sadece öyle olduğunu düşünür
15 Yorumla- +1 yıl
icimdeki güzellikhiçbir seye yetmez ki
- +1 yıl
Henüz keşfetmedin ki. Keşfetmiş olsaydın bu soruyu sormazdın.
Ezik değisin ezik değilim. - +1 yıl
kesfetsem nolur kimse gormediyse
- +1 yıl
Kimse için değil kendin için.
- +1 yıl
olmuyor
+1 yılOlacaksa olur yapcak birşey yok çirkinlik görecelidir kimisi seksi sever kimisi masum kimisi uzun sever kimisi kısa kimisi tatlı sever kimisi acı dur hemen gaza gelme gerçek şu ki davul bile dengi dengine çalar.
12 Yorumla- +1 yıl
oyle ama napayım
- +1 yıl
sevdim
Bu yüz sana ait ise çok çok güzelsin. Ben bayıldım. Istersen güzel bir arkadaşlık kuralım.
12 Yorumla- +1 yıl
ben begenmiyorum amazaten nickimden de anlasılacagı gibi buralardaarkadaslık pek yapamıyorum
+1 yılYakışıklı erkeklerin çirkin kızlarla çıkması eziklikmi?
111 Yorumla- +1 yıl
onlar ıcın oyle olabilirmi
- +1 yıl
Kendine güvenme meselesi. Biraz ozguvenin olacak ama olması gerektiği kadar.
- +1 yıl
bende o sıfır
- +1 yıl
Hiçbirşeyi kafana takma. Yolda herkes sana bakıyormuş gibi hissediyormusun
- +1 yıl
evet yüzümde kotu bir seymi var dıye dusunup yuzumu kapatırım hatta
- +1 yıl
atkımlaozellikle
- +1 yıl
kotu makyaj yaparım diye makyajyapmam o derece
- +1 yıl
Yururken sanki tek sen varmışsın gibi duşun. Mumkunse nefes almayı unutma. Bende bu yollardan geçtim. Artık kendimi kabullendim ve geliştirdim. Sende öyle yapmalısın. Kendini motive etmelisin. Bazı kusurlar düzeltilebilir.
- +1 yıl
hangilerini düzelttin
- +1 yıl
Saç bakımıma hiç dikkat etmezdim
Dişlerimi fırçalamazdım.
Ayakkabımı temiz tutmazdım.
Hayat sadece derslerden ibaret sanırdım. :)) - +1 yıl
benim hepsi düzgün zaten o konuda
+1 yılNeden eziklik olsun gönül bu ota da konar boka da.. Bence ilk önce bir kendine güvenmen lazım
14 Yorumla- +1 yıl
bazen hiçbirseyi haketmiyormusum gibi geliyor kötü bir insan degilim ama fazlasıyla ezikbir ruhumvar
- +1 yıl
Böyle düşünme. Ayrıca bence güzel bir kızsın. Neden olmasın
- +1 yıl
tesekkurler ama gururundan korkmuyor mu ınsanhiç
- +1 yıl
Madem hoşlanıyorsun bence biraz sıcak davranmalısın oda sana aynı sekilde davranıyor mu diye bir görmüş olursun. Sonra olacağı varsa da olur
+1 yılCirkin degilsin. asik oldugun daha cok populer bir firlama bence
13 Yorumlafırlama degilbanada bir sey soylemedi ama korkuyorum basit olmaya
- +1 yıl
Yakinlasmaya calis ama teklif etme. he bazi kizlarda soyle oluyor. teklif ediyor erkek kabul ederse soguyor
- +1 yıl
ego tatmini pesindekiler onlar. Bence bir hayat boyle sıkıcı gecmemeli
+1 yılSeni sadece tipin için sevecek birinden ne hayır gelir? Kimse sizden değerli değil kendinizi boş yere üzüyorsunuz.
110 Yorumla- +1 yıl
sadeceonun icin sevsin demiyorum sevsinbile demiyorum ezik gibi gormesin istiyorum. Begendgin birinin boyle dusunmesi seni de yıkmaz mı
- +1 yıl
Önemli olan benim ona ne hissettiğim beni ezik olarak görüyorsa da ne değişir ki? Değersiz birine fazla anlam yüklemişim derim. Sende böyle düşün iyi hisset kendini :) Çirkin de değilsin ayrıca :)
- +1 yıl
Ağır saçmalamışsın. İnsanların %99 sevmesinin nedenleri arasında tipte vardır. https://i.hizliresim.com/5opo5d.jpg Nick Vujicic ve eşi gibi örnekler kolayca görülmez.
- +1 yıl
- +1 yıl
Egomu tatmin edecek bir şey göremiyorum. Sadece dediğiniz gerçekleri yansıtmıyor. Ayrıca yakışıklı bir erkeğe teklif edildiği zaman erkek olgunlukla karşılar ve karşısındaki kızı dinler ; kızlar ise "haşa sen bana nasıl aşık olursun!" der. Biz erkekler bu konuda çok daha hoşgörülüyüz. Ama yok iç güzelliğini görsün yok, bilmem ne gibi saçmalıklar soranın hakkettiği şeyler değil. Soran kişi adamı tanımadan sadece dış görünüşüne vurulmuş; adam da aynısını yapacak , kızın dış görünüşü işine gelirse kabul edece gelmezse reddedecek.
- +1 yıl
Yorumda sadece ifadesini kullanmışım dikkatinizi çekmek isterim. Hem yaptığın yorum subjektif bir algının sonucudur objektif yorum yapan kimse de olduğunu sanmıyorum. Neye göre saçma kime göre saçma? Belki benim hayat görüşüm diğer insanların gerçeklerinden farklı bir zeminde olamaz mı? @boramert
- +1 yıl
Kimse sadece tipi için sevmez bu doru ama dış görünüşün denk olmasına da bakılır.
Soranın arkadaşları da ona moral verir ama burada azıcık objektif olunması gerekir.
Tip önemlidir, onun olmadığı yerler bazı şeylerle doldurulmadığı zaman denklik sağlanmaz.
https://hizliresimyukle.com/image/PpGO
https://i.hizliresim.com/0bQJdW.jpg
https://i.hizliresim.com/DoagZz.jpg
https://i.hizliresim.com/jzobln.jpg
Eksikliğini kadın da erkek de kendine mahsus özelliklerle kapatır; Ali Ağaoğlu para ile kapatmış. Bu adam yaptığı inşaatların sahibi olmasaydı da inşaat işçisi olsaydı böyle sevgilileri olacak mıydı? - +1 yıl
- +1 yıl
valla ben güzel bir bayanın sık boğaz nazını çekmektense çirkin demeyeyimde vasat biri ile dibine kadar sx yapmayı anı yaşamayı tercih ederim her zaman by
13 Yorumla- +1 yıl
ben seks baabında bir sey istemiyorum
- +1 yıl
ben bilmek istemiyom
Ne munasibet tabiki sevmek herkesin hakki yalniz davul bile dengi dengine. ;)
12 Yorumla- +1 yıl
dısarda goruyorum ama alakasıztipleri
her insanın duyguları olduğunu ve her insanın eşit olduğunu kimsenin kimseden üstün bir yanı olmadığını düşünen biriyse korkma
16 Yorumla- +1 yıl
onu anlamak cok zor
- +1 yıl
anlamamda imkansız
- +1 yıl
o zaman hiçbir sey yapmıyım hiçbir konuda
+1 yılalakası yok :D sen zaten seviyorsan bunu da söyleyemiyorsan kesin ulaşılamayacak birini sevmişsindir..
16 Yorumla- +1 yıl
ulasılamayacak olan kimdirmesela
- +1 yıl
sen seviyorsan başlı başına birincisi bu
ikincisi sana bakış açısı nasıl? seni ne olarak görüyor?
üçüncüsü en önemlisi senin varlığından haberi var mı? - +1 yıl
ahaha bilmiyorum benona bakıyorum bir kac kez o da baktı bu kadar.
- +1 yıl
oooo :D siz daha işin başındasınız o zaman
seninde gönlün varsa test et bence :D
benim tavsiyelerime uy :D - +1 yıl
cok fena ezilmekten korkuyorum
- +1 yıl
korkma :D
korkarsan kaybedersin
güçlü ol ya :D
acizlik diyorsun ya işte
korkaklık acizlik
Yüzünü göremedm ki çirkin misin değil misin ama eminim kişiliğin çok güzeldir ama hep yakışıklılara bakma
15 Yorumla- +1 yıl
gorsen bile digerleri gibi avututdur gibime gelıyor
- +1 yıl
ben yapmam ama bunu yapanlardan korkuyorum wolkydj
- +1 yıl
bak cirkin olsan bile ezik gormem dedim. Cırkın degilsin demem olayo
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. aynı şeyi bende düşünüyorum bazen bedensel bir engelim var ve bu yüzden reddediliyorum çoğu zaman..
111 Yorumla- +1 yıl
hayat gurur yapmaya izin vermeyecek kadar acımasız geliyor bazen
- +1 yıl
bende gerekesiz derecede var malesef olucem artık
- +1 yıl
gururun icinde kibir varderler ben hiç kibirli degilim amaneden boyle oluyor
- +1 yıl
bosverdiyicem ama ben bosveremiorum ki
- +1 yıl
oyle zaten ama yolunu bulursan banadasoyle
- +1 yıl
iste onu yapabilsem guzel olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. züppe insanların olduğu halk arasında eziklik olabilir ancak seven için gururdur. altını çizerek yazmak isterdim. görünüşüyle seven sevilen hiçtir , hevestir. kapak açılınca gazozu kaçar misali.
10 YorumlaÖyle çirkin olduğun falan yok öyle de düşünme hiç. Böyle düşünmekle sen kendini ezersin. Hanım hanımcık kız tavrı al. Ve ayrıca erkekler için dış güzellik önemlidir evet ama asıl önemli olan kızların geçmiş yaşantıları ve davranışları önemlidir
02 Yorumla- +1 yıl
beni goremezsin şu an ayrıca erkek biraz fazla yakısıklı onemsemez mı bu durumu
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. alakası yoktur takılma o konulara ne alaka eziklik niye olsun
11 Yorumla- +1 yıl
insallah
+1 yıleğer o kız sen isen çirkin değilsin ve sana bunu söyleyenler ezik olur ama şuda var demekki sende tipe bakıyosun
130 Yorumla- +1 yıl
ben bakmıyorum demedim benle cıksın da demedim ama ben güzelolsaydım bana bakan cirkin bir erkegi imkansız olarakgormezdim daha bugun adriana acun ornegini gorduk. Ama yakısıklıbir erkegin bakısı farklı demek ki
- +1 yıl
güzelsin demiştim ama daha güzel olsaydın öyle görmezdin ben çok güzellere bakmam mesela
- +1 yıl
bana diyorsun ama aynı seyi sen de yapıyorsun bak hep sacma gurur
- +1 yıl
ben ne yapıyorum anlamadım? kızın güzelliğine bakmıyorum içine bakıyorum
- +1 yıl
dısı cok güzelse ici kesin kotudur mu demek istedin
- +1 yıl
o kişiler ego yaptıgı için kendilerine göre arıyo içi falan takan yok
- +1 yıl
sen debenimgibisin aslında
- +1 yıl
seni bilmiyorum nasılsın ama güzel kızlara bakmam bende yakısıklısını bulur aldatır ya da bütün erkekler bakar
- +1 yıl
:( özgüven eksikligi deniliyor sanırım buna ya da fazla gurur
- +1 yıl
benimkisi özgüven eksikliği herkes konus tarz ol bilmem ne diyo ama yakısıklı olsaydım hiçbişeye gerek kalmazdı her kızla konusurdum şimdi ya begenmezse korkusu var kimisi iyisin gene diyolar ama
- +1 yıl
bak benimgibi hissediyorsun ama bendekide hastalık oldu artık
- +1 yıl
benim psikolojim bozuldu sen ne diyon bana göre sende güzelsin dışarda senide görsem konuşamazdım
- +1 yıl
sagol ama gordugun gibi benim ciddi manada cirkin buldugumkisiyi ezikgormeihtimalim sıfır. Benimkorkumkarsımdakinin beni ezikgormesi. Aslında farkındaysan ikimizde sacma bir ozguvensizlikicindeyiz
- +1 yıl
sen daha şanslısın bayansın illa bir erkek sana gelir sen gitmezsin ama ben mecburen bir kıza gitmem lazım :(
- +1 yıl
ben bu gururla evde kalıcam
- +1 yıl
kalmazsın korkma illa o mu olcak seni isteyen cıkar kalkıpda bana bir kız gelmicek gitcek kız bile yok yaş kaç oldu asıl biz evde kaldık
- +1 yıl
o zaman biraz gururunu bırak mak zorundasın sen de mecbur
- +1 yıl
Gurur degil iste benimkisi kimse bakmaz bana
- +1 yıl
abartmayalım diyodun senabartıyosun
- +1 yıl
Neyi abartiyorum anlamadim
- +1 yıl
son cumlen vardı ya senin de ozguven sıfır
- +1 yıl
Arkadas cevrem kiz erkek yokki yakisikli olsam ozguvenli olurdu laf yapmasinida bilmemki o yuzden yanasamiyom
- +1 yıl
ozguvenimizin sebebi de bellibence
- +1 yıl
Neymis sebebi bence kizlarin yuzunden
- +1 yıl
kızlar cok acımasız o konuda katılıyorum
- +1 yıl
Yalnizliga mahkumsun diyosun yani ya da ben kendimi bozar anladiginiz dilde davranirim
- +1 yıl
hayır diyorum kiumursamaz olmalısın
- +1 yıl
Kim icin peki benle konusmayi tanismayi bile tededecek biri icinmi
- +1 yıl
simdiler de herkes egoist olabiliyor.
- +1 yıl
Hic ne akil vercek ne bisey yapcak kimsem yok tek basima nabicam bilmiyom
O kadar da çirkin değilsin ayrıca korkma o kim oluyor da seni eziyor? Kimse mükemmel değil ve olmak zorunda da değil.
10 YorumlaHayatınla birinin kumar oynamasına kesinlikle izin verme dikkat et.. Bu arada gayette hoşsun, kendini küçük görme...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGönülün ezikliğimi olur? Profil resmin seninse gayet hoşsun.
11 Yorumla- +1 yıl
olursa iste ondan korkuyorum
Bence çirkin bir kiz degil sadece biraz cesaret biraz özgüven yeterli senin için panpa
13 Yorumlao cok yakısıklı
- +1 yıl
dogru olabilir
eziklik değildir ama ne kadar şansı vardır orası bilinmez
11 Yorumla- +1 yıl
zaten sans derdinde degilim o kadar.
- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılDeğildir niye eziklik olsun ama şansı olmaz orası ayrı
13 Yorumla- +1 yıl
ama oyle basit gorunmeyiz degilmi
- +1 yıl
yok olmaz merak etme
- +1 yıl
ok sagol:)
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar da kendini alcaltma ya. Kalpte biter mesele tipte değil.
111 Yorumla- +1 yıl
cogu kisi boyle dusunmuyor
- +1 yıl
Seni senin düşüncelerin ilgilendirmeli. Başkalarinin ne dedigine gore yasayamazsin. Tipine haksizlik etme. Derim ben.
- +1 yıl
bilmiyosun ki sonucta hem ben iyi dusunsem de karsıdakiler onemsemedikce ne onemi var
- +1 yıl
Bilmiyorsun ki sonuçta derken?
Bak önündeki ömür çirkin olduğunu başkalarının seni beğenmediğini düşünerek yaşanmaz. Seni görmedim ama ben şu an da bile eminim ki kendine büyük haksızlık yapıyorsun. Seni beğenen bir sürü insan olabilir. O bahsettigin kisi de begeniyo olabilir. Ya da birsey hissetmese bile hissetmeyecegi anlamina gelmez. Yeter ki fark edilir ol. Ama once kendine bir guvenin olsun - +1 yıl
oyle güvenin olsun demekle guven olmuyor.
- +1 yıl
Guven demekle olmaz zaten. Istemekle hissetmekle olur. Kendine ihanet etme. bir albenin olduğuna inan iste hisset bunu. O zaman mutlu yaşarsın. Olumsuz bakarak mutlu olamazsın
- +1 yıl
iste o zor off off
- +1 yıl
Harbiden merak ettim seni bu kadar kendinden sogutan neye sahipsin sen? Ya da ne eksikliğin var?
- +1 yıl
Ve tekrar da söylüyorum çirkin değilsin sen. Korkuların var sadece hepsi bu
- +1 yıl
beni gormeden bu kadar emn olamazsın ciddiyim. Hem cırkınım hem de soguk bir gorunumum var ::(
- +1 yıl
Görmedim gerek de yok. Eminim soylediklerim konusunda. Korkularin var sadece.
Nerden çıkıyor böyle şeyler gönül istiyorsa neden olmasin :)
11 Yorumla- +1 yıl
oyle olsun lütfen
buralarin kadini deilmissin zaten oradakilere sor :D
12 Yorumla- +1 yıl
oradakilere sorsam rezilolurum
Hayır karakterli birisiyse nazikçe cevap verir ezmez kesinlikle ayrıca çirkin değilsin ortalamasın
15 Yorumla- +1 yıl
yacevap istemiyorum kisadece beniezikgormesin istiyorum. Yani insan kendini ne gorurse o oluyor. Yıldız tilbeyi de ort. bulanlarvar.
- +1 yıl
ooo erkeklerde olay farklı degilmi
- +1 yıl
amakızlar ıcınde yerin farklı oluyor sana ezikmuamelesi yaparlar
+1 yılsiz kızlar neden hep çirkin oludğunuzu düşünürsünüz?
18 Yorumla- +1 yıl
güzel kızlar güzel olduklarını düsünür
- +1 yıl
ona bakarsan en çirkin diyebilcen kız da güzel olduğunu düşünüyo
- +1 yıl
onu hiçanlamıyorum zaten
- +1 yıl
o yüzden eziklikmiş kenddini çirkin görmekmiş unut onları
- +1 yıl
oyle ama mesela bakıyorum faceimde bazen manken fotosu gorunce boyle hayata falan kusuyorum yani bilmiorum ama boylekadınları hayal eden biri gerci onun boyle kadınları hayal edip etmedigini bilmiorum ama benim hakkımda ne düsünür diye korkuyorum
- +1 yıl
sen öyle düşünürsen çok kaybedersin hayatı
- +1 yıl
hep oyleoldu zaten ama dediklerimyalan mı simdi
- +1 yıl
bak senin dediklerin şu açıdan doğru olablir hani kimse bakmaz kimse beğenmez hep yanından kaçılan biriyse böle olur ama ben zannetmiyorum ki sende böyle bir durum olcanı
+1 yılYaşınılmayan bir şeye aşk demeyin hoşlantının ilerki evreleridir ve bu takıntıya dönüşür
10 Yorumla
+1 yılKendini cok ezmissin. Sen hakkinda boyle dusunursen baskalari neler dusunmez,
17 Yorumla- +1 yıl
oyle ama yalandanda ozguvenliymis gibi yapamıyorum
- +1 yıl
Cirkin degilsin ki. Cok abartmissin ozguveni yerle bir etmissin. kendine ceki duzen vermelisin
- +1 yıl
psikiyatıra gorunucem sanırım hem ozguven hemde korkularım icin
- +1 yıl
Tabi ki yardim alabilirsin ayip degil, ama kotu gorunmuyosun emin ol
- +1 yıl
bunu ciddi soyluyorumyıldız tilbenin sadece bir tık ilerisinde hissediyorum. Basklarının sozleri ise avuntu gibi geliyor. Belki deoyledir
- +1 yıl
Fazla takinti yapma.
- +1 yıl
benimicin en dogru kelime takıntı sanırım
Çirkin herifler varken, etine buduna bakmadan yakışıklı heriflere aşık olman senin acizliğindir. Bir çirkin sana aşık olsaydı ne düşürdün çirkin karı?
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir neden olmasın derdim
pis moruk "Çirkin olduğun için talihlisin. Biri seninle ilgilendiğinde başka bir şey için olmadığını bilirsin" demiş
durum daha iyi nasıl anlatılabilirki..00 Yorumla
+1 yılTabiki de eziklik değildir. Aşk bizim planladığımız bir şey değildir. O yüzden karşındakinin amacını öğrenmeden ona ezik diyemezsin
01 Yorumla- +1 yıl
oyle tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin bir kadın yakışıklı bir adamı etkileyebiliyorsa başarıdır :)
Takdire şayan! Aynısı kızlar içinde geçerli!01 Yorumla- +1 yıl
bence o daha cok ilgiye bogmakla alakalı
eziklik olarak görme onu istiyormusun bunu bir düşün tart gerçekten istiyorsan onun için birşeyler yap onu kazanmasanda kendin kazanıcaksın pişmanda olmazsın :) bol şans
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Onun için kimseyle ilişki kurmuyorum güzelse çirkine bakmaz
10 YorumlaSevgi et parçası değil ruh güzelliği iyi olsun yeter.
12 Yorumla- +1 yıl
realitede oyle degilsiniz ama
+1 yılYok be ne kizlar bana teklif etti hic birini kirmadim
111 Yorumla- +1 yıl
kız mı ettti?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
asla yapamıyacagım seylerden biri olurdu
- +1 yıl
Bence son derece normal kadinin askini sevgisini erkege soylemesi
- +1 yıl
etrafımda olan bir sey degilki hiç
- +1 yıl
Himm buralarda cok normal
- +1 yıl
neresi ki ora
- +1 yıl
Antalya belek
- +1 yıl
hımmm vay be
- +1 yıl
Neyse size iyi aksamlar
- +1 yıl
size de :)
+1 yılNe alaka dostum gonul kimi sevdi ise onda guzeldir demisler sen takma kafana salla gitsin yarinlarin ne getieecegi bilinmez ;) asdfdsafa
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikligi. Kendine haksizlik etme bence guzelsin ve hoşsun. Biraz kendine guven. Ve gözünün icine bakmaktan korkma.
10 Yorumlabasitlik asla olamaz seven insan kendine bakmadan açıklamalı. elbet karşıdaki seveceği bir yönünü bulur :)
05 Yorumla- +1 yıl
belki
- +1 yıl
ole ama o oyle dusunuyor mu bakalım
- +1 yıl
ama heryakısıklıyı begeniyorum degilben onu da seviyorum ayrıca
+1 yılSevginin basitliği ya da baska biseyi olmaz ask bu otada konar b*kada :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalde böyle sorulara cevap vermiyorum ama açıklamandan dolayı görüşümü belirtmek istedim samimi olarak söylüyorum hoş birisin ve güzel olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat