Kolundaki tüyleri almayan bir kıza bakımsız bir kız der misiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Koltuk altı tüylerini almayan biri için bakımsız denebilir belki ama kol tüylerini almayan biri için bakımsız denmez bence. Kol kılı hijyen açısından rahatsızlık vermiyor. Görüntü olarak kendisi rahatsız ediyorsa alabilir ama bu bakımsızlık anlamına gelmiyor tabi ki.
bir insanın vücudunda belirgin tüyler varsa bu kişinin kendine özen göstermediği anlamına gelir. Biraz bakıma dikkat lütfen!
Tuyler belirsizse gerek yok ama belirginse alinmali
Cevap
19Cevap
Kol tüyleri de normaldir zaten öyle sık ve büyük olmazlar. Koltuk altı ve avret bölgesi kılları çok çok uzun falan olursa belki diyebilirim. Tırnakları falan uzunsa vs.
İnsan vücudunda kıl kuşlarda tüy olur karşim ya🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hayır demem. Hatta hafif sarı tüyler varsa çok hoşuma gider
Kışsa demem. Yazsa derim. Ama hiç almıyorsa derim tabi
Kolundaki tüyleri almasının pek bir önemi yok benim için.
Koltuk alti ve etetk alti temiz olmali, kizlarin kolunda kilmi var, hic dikkat etmedim
Arkadaşlar kafayı yemeyin. Kol tüyleri 90 ayvalıktır. Kendinize bu kadar bakımlı olucaz diye yüklenirken acı çektiriyorsunuz. Buna da bakımsız demezsiniz yahu.
İslam'da Kadının da Erkeğinde şahsi temizlik haricinde kıllarını almasına lânet edilmiştir
demem abi kol kılı çok belli olan bir şey değil eğer çok belliyse alır ama bakımsız olduğu anlamına gelmiyor
En cok dikkat ettigim seydir eger bir kadin istedigi kadar guzel olsun kolunda bileklerimde tüy varsa olmaz aga
Belli olmuyorsa gerek yok, fazla belli oluyorsa almalı. Animal takılmanın alemi yok
Buzdan sonra mastta devam et, boşalınca daha da rahatlarsın..
Çok uzun ve simsiyah olmadığı sürece almaya pek gerek yok. Aldıkça çoğalıyor
Demem, belki o; o şekilde seviyordur. :)
Ben alıyorum ama umrumda olmaz #lovebodyhair
Kolda mı alınıyor yahu?
Buz lazer yaptırıyorum ben
evlilik düşünür müydünüz :d
sen almadın mı yoksa 😂
Evet hatta erkekler de almalı
Evet derim.
Bence bakimsiz
Atatürk orman çiftliği resmen iğrenç
Erkeğin uzun boylusu kadının tüylüsü
Pardon kolmuşş ben altı sandım :D
eğer çok belli olmuyorsa bakımsız değildir bence