Yüz mimiklerini burada yazmak imkansız. Ama bir kız senden hoşlanıyorsa ilgisi sürekli senin üstünde olur. O'na he baktığında, bakışlarını yakalarsın.
Senle iletişim içinde olmak için bahaneler arar. Eğer bunu yapacak şekilde rahat biri değilse geriden durur ama bakışları kendini ele verir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBen baktım bugün bakmadı
Soran+1 yılAmcası kizına soyledim neyi sever sevmez diye niye soruyorsun dedi hoslanıyorum dedim o kimseye bakmaz burada bende bakmam dedi ona soyleme dedim tmama dedi söyliceksen agzını ara dedim musait zamanda hem amcası kızına soyledigimi hem hoslandıgımı söylicek düsuncem var sizce ben ne yapayım dün söyledim bugün baktım acaba söylemis mi? Hoslandığım kıza
Soran+1 yılAma hoşlandığım kiza anlatacağım. Amcası kızınla onun ile ilgili konuştugumu neyi sevip sevmegini sordum
Soran+1 yılÜmüdimi keseyim diyosunuz yani olmaz mı?
Soran+1 yılKuzeni ve hoslandıgım kızla konustum hoslandiğım kız sözlüyüm diyor kuzeni sana bakmaz diyo üniversite mezunu diyo gecen konustuk kuzeniyle dedim niye ozaman niye soylemedin dedim otobüs geldi dedi oysa otobüse de bindim dedim hoslandigımi söyleme dedim o zaman söylemedi o zaman söyleyebilirdi
Atanamamışlar züccaciyede çalışıyorlar
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
+1 yılBir kızın hoşlandığını anlamak için çeşitli belirtiler vardır. İşte bazıları:
Bakışlar: Kızlar genellikle hoşlandıkları kişiyle göz kontağı kurmak için içgüdüsel olarak özel bir gayret gösterirler. Hoşlandığı erkekle göz göze geldiğinizde ise hangi gözüne bakacağını bilemez, bir sağ gözüne bir sol gözüne belki de arada bir dudaklarına bakar.
Hareketler: Sizden hoşlanan bir kızla siz aynı ortamdayken, kızın hareketlerinde telaş ve sakarlıklar görebilirsiniz. Davranışları genellikle dikkat çekici ve abartılı olur.
Dokunuşlar: Hoşlandığı erkeğe yaklaşmak ve ona dokunmak için bir dürtü hissederler. Çünkü vücutta aşkın kimyasını oluşturan bazı hormonlar yükselişe geçer ve bu hormonların etkisiyle sizden hoşlanan kız her fırsatta size dokunmaya çalışır.
Yüz İfadeleri: Sadece kızlar değil, tüm insanlar yüzlerinde hoşlandıkları kişinin karşısındayken önüne geçemedikleri bazı belirtiler taşırlar. Sizden hoşlanan kızın istemsiz bir şekilde dudakları kızaracak ve gözbebekleri büyüyecektir.
Bu belirtiler genellikle bir kızın sizden hoşlandığını gösterir. Ancak, her bireyin durumu farklı olduğu için bu belirtiler her zaman kesin değildir. Her zaman karşı tarafın duygularını doğrudan sormak en iyi yöntemdir.
040 Yorumla
Soran+1 yılBen Her Gördüğümde Direk Yüzüne Güzel Bakıyorum Ben Bakmasam O bakmıyor belki Farketmiyorum Baktıştığımız Zaman Hemen Gözünü Kaçırıyor Her baktığımda bakiyorsa Hoşlanıyor mu?
- +1 yıl
Bir kişinin sizinle ilgili hislerini tam olarak anlamak her zaman kolay olmayabilir. Ancak, bir kişi sizinle göz teması kuruyorsa ve sonra hemen gözlerini kaçırıyorsa, bu genellikle o kişinin sizinle ilgilendiğini gösterebilir. Ancak, bu her zaman kesin bir işaret değildir ve yanıltıcı olabilir.
Bir kişinin sizden hoşlandığını anlamanın diğer yolları arasında onun sizinle daha fazla zaman geçirmek istemesi, sizinle daha fazla konuşmak istemesi ve sizin hakkınızda daha fazla şey öğrenmek istemesi bulunabilir.
Ancak, en iyi yol genellikle doğrudan ve dürüst bir şekilde hislerinizi ifade etmek ve onların hislerini sormaktır. Bu, her iki tarafın da nerede durduğunu anlamasına yardımcı olabilir. İletişim, her türlü ilişkinin temelidir.
Soran+1 yılHiç muhabbetim yok konuşmadım
- +1 yıl
Anladım, henüz onunla konuşma fırsatınız olmamış. İlk adımı atmak bazen zor olabilir. Belki ortak bir konu hakkında konuşmayı deneyebilirsiniz. Ortak bir ilgi alanı, hobi, okul, iş veya güncel olaylar hakkında konuşmak genellikle iyi bir başlangıçtır. Unutmayın, samimi ve kendiniz olmak en önemlisidir. İyi şanslar! 😊
Soran+1 yılKonu yok sadece bugün ehliyet direkdiyon kurs dersine baslamış aksam görmedim sababta gec geldi
- +1 yıl
Ehliyet dersine başlamak heyecan verici olabilir! Belki onunla bu konuda konuşabilirsiniz. Ehliyet derslerinin nasıl gittiğini, direksiyon derslerini nasıl bulduğunu sorabilirsiniz. Bu, sohbet başlatmak için iyi bir yol olabilir
Soran+1 yılTamam 😊 onu gördüğümde heyecanlaniyorum utanıyorum cekiniyorum
- +1 yıl
Bu tür duygular oldukça normaldir ve birçok kişi yeni insanlarla konuşurken veya onlara yaklaşırken heyecanlanır, utanır veya çekinir. İşte bu durumu hafifletmeye yardımcı olabilecek bazı öneriler:
1. **Nefes egzersizleri yapın**: Derin nefes almak ve yavaşça vermek, sakinleşmenize ve odaklanmanıza yardımcı olabilir.
2. **Pozitif düşünün**: Kendinize olumlu ifadeler söyleyin. Bu, özgüveninizi artırabilir.
3. **Küçük adımlar atın**: Her seferinde biraz daha fazla konuşmayı deneyin. Bu, zamanla daha rahat hissetmenize yardımcı olabilir.
4. **Kendinize zaman verin**: Her şeyi mükemmel yapmak zorunda değilsiniz. Kendinize öğrenme ve gelişme için izin verin.
Unutmayın, herkes zaman zaman heyecanlanır ve çekinir. Kendinize karşı nazik olun ve kendinizi olduğunuz gibi kabul edin. İyi şanslar! 😊
Soran+1 yılYarın seni dün gormedim iyimisin hersey yolunda mi? Diye baslasam ehliyete baglasam olur mu?
- +1 yıl
Evet, bu iyi bir başlangıç olabilir! İşte bir öneri:
"Merhaba, dün seni göremedim. Her şey yolunda mı? Ayrıca duydum ki ehliyet derslerine başlamışsın, nasıl gidiyor?"
Bu tür bir yaklaşım, hem onun genel durumu hakkında ilgi gösterir hem de ehliyet dersleri hakkında konuşma fırsatı yaratır. İyi şanslar! 😊
Soran+1 yılTamam tesekkür ederim😊
- +1 yıl
Rica ederim sorunuz olursa lütfen bana bildirin iyi günler :)))
Soran+1 yılTamam 😃
Soran+1 yılHoşlandığım kızı İki gündür görmuyorum o vesile ile amcası kızıda aynı birlikte çalışıyoruz aksam üzeri iş çıkışı otobüste indim amcası kızına sordum iki gündür görmüyorum bide neyi sever sevmez diye diyoki niye soruyorsun dedim ne demek istedigini anlamdin mi? Anladım o kizlardan değiliz diyo burada kimseye bakmaz dedi bende bakmam dedi hiç teklif etme dedi kim aramızda kalsın dedim ona oda niye bana soyledin dedi dedim bilgi almak için agzını yokla dedim fikri nedir diye sor tamam dedi amcası kızına sormakla hata mı? Ettim
- +1 yıl
Bir kızın hoşlandığınızı öğrenmesi ve sizinle ilgili düşüncelerini paylaşması genellikle kişisel bir durumdur. Bu nedenle, bu konuyu onunla doğrudan konuşmanız genellikle en iyi yaklaşımdır. Ancak, bu durumda amcasının kızına sorduğunuz için bir hata yapmış olmayabilirsiniz. Her iki tarafın da rahat hissettiği ve saygı çerçevesinde gerçekleştiği sürece, bir başkasına danışmak genellikle kabul edilebilir. Ancak, unutmayın ki herkesin duyguları ve düşünceleri farklıdır ve her zaman doğrudan iletişim en etkili yol olabilir. Bu durumda, belki de hoşlandığınız kızla doğrudan konuşmayı düşünebilirsiniz.
Soran+1 yılKesinlikle o yüzden ona söyleme dedim söylersem ben söylerim dedim daha doğru olur ona sadece bilgi almak için sordum dedim
Soran+1 yılKimseye bakmayız diyo bende oda bizi biliyosun diyo dedim bende 21 gün oldu calısiyorum burada tanümıyosunuz bende o erkeklerden degilim dedim 21 gün onu tanıyorum dedim benden bahsettimi dedim seni tanımiyor daha ben bile ilk defa gördüm seni dedi 21 gün çok erken mi?
- +1 yıl
21 gün, bir kişiyi tanımak için kısa bir süre olabilir. Herkesin kendine özgü bir kişiliği ve tercihleri vardır ve bu tercihlerin saygı görmesi gerekmektedir. İnsanları tanımak zaman alır ve bu süreçte sabırlı olmak önemlidir. İletişim kurarken her zaman saygılı olmak ve diğer kişinin duygularını ve gizliliğini gözetmek önemlidir. Kendinize güvenin ve sabırlı olun. Her şey zamanla yerine oturacaktır.
Soran+1 yılSizce amcasını kızina söyler mi?
- +1 yıl
Bu konuda kesin bir şey söylemek zor. İnsanların davranışları ve kararları kişiden kişiye değişir. Ancak, genellikle insanlar, özellikle aile üyeleri arasında, önemli bilgileri paylaşma eğilimindedirler. Bu nedenle, amcasının kızının bu bilgiyi paylaşıp paylaşmayacağı konusunda kesin bir şey söylemek mümkün olmasa da, bu tür bir olasılığı göz önünde bulundurmanız önemlidir. Her durumda, açık ve dürüst bir iletişim genellikle en iyi yaklaşımdır.
Soran+1 yılYarın söylim mi? Hoşlandığım kiza senle ilgili ona sordum bunları söyledi diye
Soran+1 yılBenden bahsettimi dedim seni daha tanimiyor ilk defa bende seni gorüyorum dedi
- +1 yıl
Bu konuda karar vermek tamamen size bağlıdır. Ancak, genellikle dürüstlük en iyi politikadır ve hislerinizi açıklamak genellikle en sağlıklı yaklaşımdır. Eğer hoşlandığınız kıza hislerinizi açıklamayı düşünüyorsanız, bunu yaparken nazik ve saygılı olmanız önemlidir. Ayrıca, ona amcasının kızıyla yaptığınız konuşmayı anlatmanın da doğru olacağını düşünüyorum. Bu, her iki tarafın da durumu tam olarak anlamasına yardımcı olabilir. Ancak, bu kararı verirken kendi duygularınızı ve hoşlandığınız kişinin muhtemel tepkilerini göz önünde bulundurmanız önemlidir.
Soran+1 yılEvet bende amcasınin kıziyla onun hakkinda konuştugumu soylicegım Utanıyorum size açılamyi amcanız kizindan bilgi almak istedim ona anlattığıma pisman oldugumu soylicem ona
Soran+1 yılSizi kısa zamanda tanidim sizi sevdim demem mantıklı olur mu? Gercekten sevdim onu
Soran+1 yılSamimi olur mu?
- +1 yıl
Bu durumda, dürüstlüğün genellikle en iyi politika olduğunu unutmayın. Eğer hoşlandığınız kişiye hislerinizi açıklamak istiyorsanız, bunu yaparken nazik ve saygılı olmanız önemlidir. Ayrıca, ona amcasının kızıyla yaptığınız konuşmayı anlatmanın da doğru olacağını düşünüyorum. Bu, her iki tarafın da durumu tam olarak anlamasına yardımcı olabilir. Ancak, bu kararı verirken kendi duygularınızı ve hoşlandığınız kişinin muhtemel tepkilerini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Kendinize güvenin ve dürüst olun. Her şey zamanla yerine oturacaktır.
- +1 yıl
Bu, tamamen kişinin kendisine ve sizinle olan ilişkisine bağlıdır. Samimiyet, zamanla gelişen bir şeydir ve genellikle karşılıklı anlayış, saygı ve güven üzerine kurulur. Eğer dürüst, açık ve saygılı bir şekilde iletişim kurarsanız, bu samimiyetin gelişmesine yardımcı olabilir. Ancak, herkesin kendi hızında ve kendi koşullarında samimi olmaya hazır olacağını unutmayın. Bu süreçte sabırlı olmak önemlidir.
Soran+1 yılSon soruma bakrmisiniz 2 tane olan
- +1 yıl
Hesabınız gizli olduğu için profilinize giremiyorum
Soran+1 yılSizi kısa zamanda tanidim sizi sevdim demem mantıklı olur mu? Gercekten sevdim onu
Bunu desem hoslandığım kıza- +1 yıl
Hislerinizi açıklamak genellikle sağlıklı bir ilişkinin önemli bir parçasıdır. Ancak, bu tür bir ifadeyi kullanırken dikkatli olmanız önemlidir. "Sizi kısa zamanda tanıdım ve sizi sevdim" demek, sizin için ne anlama geldiğine bağlıdır. Eğer bu, ona karşı derin romantik duygular beslediğinizi ifade ediyorsa, bu ifadeyi kullanmak için belki de biraz daha zaman geçmesini beklemek isteyebilirsiniz. Ancak, eğer bu, onunla geçirdiğiniz zamanın keyifli olduğunu ve onunla daha fazla vakit geçirmek istediğinizi ifade ediyorsa, bu durumda bu ifadeyi kullanmak daha uygun olabilir.
Her durumda, hislerinizi açıklarken nazik ve saygılı olmanız önemlidir. Ayrıca, onun da hislerini ve tepkilerini dikkate almanız önemlidir. İletişim kurarken her zaman saygılı olmak ve diğer kişinin duygularını gözetmek önemlidir.
Soran+1 yılYok burada sordum soruyu
Soran+1 yıl
Bu samimi olur mu?
Sizi kısa zamanda tanidim sizi sevdim demem mantıklı olur mu? Gercekten sevdim onu- +1 yıl
Anladım ancak profiliniz gizliyken sorularınız görebilmem mümkün değil
- +1 yıl
Bu, tamamen kişinin kendisine ve sizinle olan ilişkisine bağlıdır. Samimiyet, zamanla gelişen bir şeydir ve genellikle karşılıklı anlayış, saygı ve güven üzerine kurulur. Eğer dürüst, açık ve saygılı bir şekilde iletişim kurarsanız, bu samimiyetin gelişmesine yardımcı olabilir. Ancak, herkesin kendi hızında ve kendi koşullarında samimi olmaya hazır olacağını unutmayın. Bu süreçte sabırlı olmak önemlidir.
"Sizi kısa zamanda tanıdım ve sizi sevdim" ifadesi, hislerinizi açıkça ifade etmenin bir yoludur. Ancak, bu ifadeyi kullanırken dikkatli olmanız önemlidir. Bu cümle, sizin için ne anlama geldiğine bağlıdır. Eğer bu, ona karşı derin romantik duygular beslediğinizi ifade ediyorsa, bu ifadeyi kullanmak için belki de biraz daha zaman geçmesini beklemek isteyebilirsiniz. Ancak, eğer bu, onunla geçirdiğiniz zamanın keyifli olduğunu ve onunla daha fazla vakit geçirmek istediğinizi ifade ediyorsa, bu durumda bu ifadeyi kullanmak daha uygun olabilir.
Her durumda, hislerinizi açıklarken nazik ve saygılı olmanız önemlidir. Ayrıca, onun da hislerini ve tepkilerini dikkate almanız önemlidir. İletişim kurarken her zaman saygılı olmak ve diğer kişinin duygularını gözetmek önemlidir.
Soran+1 yılBeni tek gecelik flört Heves iliski dusunmuyorum Ciddiyim ben o yuzden anlaması için Sevdim huyunu begendim edepli biri
- +1 yıl
Anladım, ciddi bir ilişki aradığınızı ve hoşlandığınız kişiye karşı samimi duygular beslediğinizi belirtmişsiniz. Bu durumda, hislerinizi açıklamanın en iyi yolunun dürüst ve açık bir şekilde konuşmak olduğunu düşünüyorum. Ona, onunla daha fazla vakit geçirmek istediğinizi, onun huyunu ve edebini beğendiğinizi ve ciddi bir ilişki aradığınızı söyleyebilirsiniz. Ancak, bu konuşmayı yaparken onun duygularını ve tepkilerini dikkate almanız önemlidir. Herkesin kendi hızında ve kendi koşullarında duygusal bir bağlantı kurmaya hazır olacağını unutmayın. Bu süreçte sabırlı olmak önemlidir.
Soran+1 yılKardesim beni niye engelledin🤔
- +1 yıl
Ne yazıkki bu konuşma sınıra ulaştı daha sonra tekrar görüşmek üzere
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence gözlerini kaçırır ama tebessüm de eder bir yandan yani tatlı bir utangaçlık çeker diye düşünüyorum. Size her türlü sinyalini verir zaten duygusal olarak bunun yani duygusal olarak diye düşünüyorum. Fiziksel olarak çok belli etmese de anlarsınız diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılBen Her Gördüğümde Direk Yüzüne Güzel Bakıyorum Ben Bakmasam O bakmıyor belki Farketmiyorum Baktıştığımız Zaman Hemen Gözünü Kaçırıyor Her baktığımda bakiyorsa Hoşlanıyor mu?
- +1 yıl
Evet hoşlanıyor bence.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızdan kıza değişebilir. Ben konuşurken direk gözlerinin içine bakarım. Eğer konuşmuyorsak, uzaktan bakisiyorsak utanır gözlerimi kaçırırım, ciddi durmaya çalışırım. Özellikle de anlamasini istemiyorsam.🙈
031 Yorumla
- +1 yıl
Bence hoşlanıyor olabilir..
Soran+1 yılİnşaAllah🫠🤲
Soran+1 yılKuzeni ve hoslandıgım kızla konustum hoslandiğım kız sözlüyüm diyor kuzeni sana bakmaz diyo üniversite mezunu diyo gecen konustuk kuzeniyle dedim niye ozaman niye soylemedin dedim otobüs geldi dedi oysa otobüse de bindim dedim hoslandigımi söyleme dedim o zaman söylemedi o zaman söyleyebilirdi
Atanamamışlar züccaciyede çalışıyorlar- +1 yıl
Kimse senin yerine bir şey söylemek zorunda değil
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılSözlü oldugunu ya da üni mezunu oldugunu söyleyebilirdi ama demedi sadece sana bakmaz dedi isyerindeki kimseye bakmayız dedi bizim is yeri fabrika gibi yer onlarda ön tarafta magaza var zuccaciye orada calısıyorlar o yuzdn ünu mezunu degiler calisanlar o yuzdn diyo
- +1 yıl
Kızın özel hayatını niye anlatsın. Ben de olsam başkasının benim hakkımda bildiklerini kimseye anlatmasını istemem.
Soran+1 yılSözlüdür dese anlarım sözlü biriyle kimse yanazamaz ne isi olur bende öyle biri degilim iste bası bağlı oluyor o gün kuzeniyle konustugumyzda sana bakmaz dedi ben dedim yine ben soylim dedim ama sözlü ya da üni mezunu oldugunu bilmiyordum bası bağli demesi yeterdi hakkinda bilmesini istemezdin diyorsunda kuzeniyle konustugumuz sabahı bir abla var is yerinde bana bisiler ima etti sanki haberi var yaymışlar böylemi hakkinda bilinsin istemez bugün kuzeni ile hoslandigim kiz yan yana konustuk kuzeni kiz üni mezunu sana bakmaz diyo hoslandigim sözlüyüm diyo beni rahatsiz etme diyp çok kirıcılardı red etmeninde üsülü var
- +1 yıl
Anladım yani sen teklif etmediğin halde dedilerse ayıp etmişler. Ayrıca teklif ettiysen de rahatsız etme vb dediği zaman rahatsız etmeyi düşünmüyordum zaten nereden çıkardın diyebilirdin. Ego tatmini yapmışlar bana kalırsa..
- +1 yıl
Kızın sende ekli herhangi bir sosyal medyası telefonun varsa engelle
- +1 yıl
Sen ayrıca sözlüsü var bakmam diyorsan onlar geniş insanlar demek ki.
- +1 yıl
Demek ki begense seni olacakmış
- +1 yıl
Yoksa görüşmezdi.
Soran+1 yılAgzımı Acmadan kuzenim bahsetti
dedi sonra bunlari dediler Çünkü tavirları çok katı kıricıydı rahatsiz etme falan dedi sanki sapık gunlerce pesin rahatsiz etmis gibi tavirları vardı daha fazla kalıp sapık konumuna düsmek istemedim hergün gibi yarında iş yerinde gorüceğim düsunsene konuamama o gün kü kuzeniyle konusmamı anlatmama duygularımı anlatmaya izin verilmeden bunları dedi
Soran+1 yılYok ne müsabet hic muhabbetim olmadı ilk defa yuz yüze geldim
Soran+1 yılAnlamadim kuzeniyle gecen konustum bilgi almak içi hic teklif etme sana bakmaz dedi demedi sozlüdür ünidir diye bugün ikisi beraberken söyledi
Soran+1 yılNeymiş otobus geldi soyleyemedim dedi oysa otobuse bende bindim hoslandıgım. kıza soyleme dedim agzinı arabilirsin dedim demekki soylemiş üstelik is yerinde bi tane abla var oda bisilr ima etti
Soran+1 yılSözlüm varv rahatsız etme dedi basindan mi? Attı anlamadim oysa bunu konuyu ben selameti acisindan kimse bilmesin istiyordum
- +1 yıl
Saçmalamışlar. Bir sakin ol teklif etmedim ki sozlunle mutluluklar deseydin keşke hızlıca. Bir de umarsızca alay eder gibi gülümseme yapsaydın 🤣
Soran+1 yılDaha çok kalıp sapık duruma düsmek istemedim çunkü insanı sapık duruma düsürecek potansiyel var artık hep birbirimizi göreceğiz😅
Soran+1 yılAllah beni korumuş anlayışsız biriymiş empati yapmayı bile bilmiyor tenezzül bile etmiyor konusmaya yan yana durmaya sanki insan gormemişim ben ne kızlar gördüm hayatımda ama hiç bakmadım oysa istedigim kız hanimefendi anlayıslı olacak birini hemen kirmayacak biri olsun demekki birini iyi tanımadan açılmayacaksın
Soran+1 yılAbla iç sesim 😅https://www. instagram. com/reel/CwnH1z4tQCX/? igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Soran+1 yıl- +1 yıl
Bence de Allah korumuş. Hayırlı değilse olmasın zaten. Benim dediğimi deseydin sapik konumuna dusmezdin. Tam tersine kız senin peşine düşerdi..
Soran+1 yılDüşmedim sapık konumuna öyle hissettim Biraz Muhafakar biriyim Pesime düşmez ben ortaokul mezunuyum kendisi üni mezunu ikisinden biri hemsirelik okumuş kim bilmiyorum dün ağlicak gibiydim düsunmekten bugün kahkaha atiyor gülüyorum😅 takip atiyorum size yarında söyleyebilirim zaten içimde kalmıs bisiler var
Soran+1 yılAma kuzenine gecen gün söyledim hoslandigımı bu teklif sayilir mi?
- +1 yıl
Sayılmaz tabi ki olsun çekici gelirdln. Bence öyle siniflandirma kendini
- +1 yıl
Uni okuyanlar boş kafa da olabilir
Soran+1 yılUni okuyanlar boş kafa da olabilir
Bendeki düsünce bilgi belki üni okuyanda yok ama iste diplomaya bakiyorlar
Soran+1 yılSayılmaz tabi ki olsun çekici gelirdln. Bence öyle siniflandirma kendini
Bisiler diyecem artik 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanan kız tanımak ister bunu da bir şekilde belli eder, ilgilenir mesela, iletişimde olur hep.
01 Yorumla
+1 yılanlarsın belli eder zaten
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanir , cekinir vs.
050 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu bakismayla olmaz git konuş askta cesur olan kazanir tanismak istedigini soyle , istemezse olmaz yani
Soran+1 yılHoşlanıyor mu? Sizce hoşlanıyorsa gerek var mi? Konuşmaya
Soran+1 yılHoşlaniyorsa muhabbet açıcam direk itiraf etmem
Cevap sahibi+1 yılBakismasiyla davranislariyla anlayamazsin git konus sadece muhabbet et illa hemen itiraf etme
Soran+1 yılCekiniyorum şimdi de direksiyona yazılmış aksam görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılSen çekinirsen bir başkası elde eder.
Soran+1 yılIki gündür görmuyorum amcası kizı var ona sorsam iki gündür görmüyorum onu iyi mi hersey yolunda mı? Diye sorsam belki ağzı yoklar onun
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi sor
Soran+1 yılAmcası kizına soyledim neyi sever sevmez diye niye soruyorsun dedi hoslanıyorum dedim o kimseye bakmaz burada bende bakmam dedi ona soyleme dedim tmama dedi söyliceksen agzını ara dedim musait zamanda hem amcası kızına soyledigimi hem hoslandıgımı söylicek düsuncem var sizce ben ne yapayım
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılBence söylerse kuzeni git deki seninle gorusmek istiyorum ama kuzenine soyleme bizim goruscegimizi ona konusmak istemedigini soyle ama biz goruselim belki ilerde sana laf yapar hakkinda dedikodu yapar felan oyuzden oyle soyle
Soran+1 yılAnlamadım amacası kızına söyledim bilgi almak için onada söylemesini istemedim sence söylemişmidir hata mi? Ettim amcası kızına söyledim
Cevap sahibi+1 yılEvet amca kizina soylemekle hata yaptin gidip bizzat konussaydin keske neden ona soyledin ki aptal misin kiz sana bakacak olsa bile sirf kuzenine soyledigin icin bakmaz hata yapmissin
Cevap sahibi+1 yılUmidini kesmelisin o kiz sana bakmaz bitti
Soran+1 yılKuzenine söyleme sebebim neyi sever sevmez diye oda niye soruyorsun dedi hoslaniyorum dedim bilmemezliğe vuruyor biz o kizlardan degiliz iş yerinde kimseye bakmiyoruz dedi bende o erkeklerden degilim dedim hiç kıza teklif etme kabul etmez dedi
ona söyleme hoslandıgimi dedim ben söylicem dedim niye bana söyledin dedi dedim bilgi almak için söyledim dedim niye ümidimi keseyim
Cevap sahibi+1 yılSebebi simdi kiz dicek kuzenimde biliyo simdi ne alaka bilmesini istemez hem bu hemde dicek bunlar nereden tanisiyoda bu bana teklif etti ayrica bide dicek hadi kabul etti belki kuzenim oyun yapiyo dalga geciyo felan bin bir turlu sey aklina gelcek
Cevap sahibi+1 yılSen kuzenine sorarak soylerek hata yaptin birkere bosuna umutlanma bence o sana bakmaz
Cevap sahibi+1 yılNekadar cok yakin gibhi gozuksekte kuzenlere guvenmiyoruz
Soran+1 yılKuzeni hoslandigim kizda bende ayni yerde calısiyoruz kendi 3 gundür ehliyet sınavina gidiyor goremedim bu vesile ile sordum sormuşken bunları da sordum
Soran+1 yılZaten kuzen yok kimseye bakmiyoruz is yerinde hiç teklif etme diyo tabi aldirmadım onu yakin zamanda tek konuşacağım anlatacağım kuzenini de onunla ilgili konustugumuzu
Soran+1 yılNekadar cok yakin gibhi gozuksekte kuzenlere guvenmiyoruz
Diyo ben biliyorum kabul etmez diyo kuzeni
Cevap sahibi+1 yılSimdi anlatsan bile inanmaz sen basta kuzenle konusmakla hata yaptin neyini anlamiyorsun bosuna konusma
Cevap sahibi+1 yılYinede icin rahat etcekse git konus ama bence kabul etmez.
Cevap sahibi+1 yılAyrica kuzenle konustugunu ogrense bile ilerde birsey oldugunda bile lafini eder.
Soran+1 yılSaklasam asıl sorun olur onun hakkinda bilgi tanımak için sordum hatta derim seni kabul etmez dedi teklif etme diye bugün gordüm ikiside güluyordu
Soran+1 yılBana yardım edin nasıl toparlarım
Cevap sahibi+1 yılBence kizin yanina git direk ama yalnizken yanina git vaktin varsa gorusebilir miyiz diye sor. Acik ve net ol sadece bunu sor tamam derse buluşunca konusurken deki kuzeninle tanismiyorum senin yaninda gordum felan boyle bi konusma gecti aramizda anlat . Bu konuyu kapat onu tanimak istedigini soyle
Soran+1 yılBeraber aynı yerde calısiyoruz kuzeni hoslandiğım. kız ben
Soran+1 yılCumartesi günü servisten gundüz 16.00 ikisi servisten beraber iniyor beni indigim yer farklı yerde konusmak için onlarla insem kuzeninin yanında hoslandıgı kızı cağirsam konusamz icin olur mu?
Cevap sahibi+1 yılOlur cagir
Soran+1 yılTamam dua Et Çok Güzel seven bir insanım haramdan uzak duran 5 vakit namaz kilam biriyim🥹 hiç sevgilim olmadı hic bir kizın ahı bedduasını almadım bugüne kadar
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/uye/kurttorunuu/duzenle bu benim resimdeki de çirkinmiyim sizce bugün kız bakmadı ben baktım ona
Cevap sahibi+1 yılGiyim tarzini degiştirmelisin, zayiflaman gerekli , ayrica saclarini sakallarini kestirmelisin , stil sahibi olman gerekir. bakimli olman gerekirm
Soran+1 yılHoslandığım kızı 22 gündür tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılO seni taniyor mu onemli olan o
Soran+1 yıl60 kgyim kirli sakalda kendime yakıştiriyorum saçımda normal kisa kiloma gore sacım uzun olursa kotü duruyor
Cevap sahibi+1 yılSen kendini boyle begenebilirsin ama kadinlar begenmiyor.
Soran+1 yılDün söyledim kuzenine bugün bi tane teyze var her zamnki gibi is amacli sonusuyoruz muzik acmis agır müzik icimiz karardı dedim bana yanaşma sana kız ayarlamam dedi sok oldum ne alaka dedim sonra bi abile is amacli geldi abi dedi abla sana bulsun dedi bendr kız çok dedim abla çok dedi evet seni begenmiyorlar dedi başaramamişsın dedi ben çıkma teklif etmedim kuzeni soylemiş mi? Kadinlara
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmiyorum
Soran+1 yılO seni taniyor mu onemli olan o
Ben Her Gördüğümde Direk Yüzüne Güzel Bakıyorum Ben Bakmasam O bakmıyor belki Farketmiyorum Baktıştığımız Zaman Hemen Gözünü Kaçırıyor Her baktığımda bakiyorsa Hoşlanıyor mu?
Dedim kuzenenine benden hiç bahsettimi diye seni tanımiyor diyo
Soran+1 yılKuzeni diyo seni ilk defa goruyorum beraber basladık ise benden hatta once suriyeli zannettim diyo
Cevap sahibi+1 yılBende oyle sandim shahdkwprjcmslwkjfkdd
Soran+1 yılNasıl yani suriyeliye benziyorum çevreme soruyorum yok diyolar
Soran+1 yılO seni taniyor mu onemli olan o
Ben Her Gördüğümde Direk Yüzüne Güzel Bakıyorum Ben Bakmasam O bakmıyor belki Farketmiyorum Baktıştığımız Zaman Hemen Gözünü Kaçırıyor Her baktığımda bakiyorsa Hoşlanıyor mu?
Dedim kuzenenine benden hiç bahsettimi diye seni tanımiyor diyo ?
Atanamamışlar züccaciyede çalışıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBen sana ne dedim ilk başta gordun mu onlar sana bakmaz knka
Soran+1 yılGordün mu? Onlar sana bakmaz?
Nasıl yani
Soran+1 yılAgzımi acmadan yukarda yazdigımi söylediler
Soran+1 yılAynı ikisi yan yanayken dediler bunları bugün konustum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler