Hoşlanan kız davranış ve beden dilinden nasıl anlaşılır ?

Bu durum 2 ye ayrılır. İlk gruptaki kızlar acemidir. Sana karşı canım hareketler yapar, saçıyla çok oynar kaçamak bakışlar atar ve sinsice bakar en kilit yer burası, sinsirellalık yapar :D ama bir de hiç hissettirmeyenler vardır ki onlar en tehlikeli türdür. Açılmadan anlaşılamazlar bile. Ya sen ya o açılması lazım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben anlamasını istemezdim ve şimdiye kadar hoşlandığım kişiye hep kötü davrandım yokmuş gibi neden bilemiyorum ama hep böyle yaptım
hayır hayır şöyle söyliyim kız böyle cılız çok demeyim ama çoka yakın zayıf bi kız restoranta çalışıyoruz şimdi ben garson o mutfakçı ikimiz de boşumuzu bulasikhaneye
bırakıyoz ve dolaysıyla karşılaşıyoz hiç muhabetim bille olmadı rahatsız edicek hiçbir davranışım da ama kız beni gördükçe yüzünü asıyor durduk yere hatta çekil önümden bilmem ne kaba saba büğün önünde engel vardı boşunu verebilirsin bana dedim bi baktım kız o asık suratlı kara kız kedi gibi huysalaştı teşekkür etmeler bilmem gülümseme falan şok oldum şaşkınm şu an yani çünkü sadece boşunu aldm ve
o bana köpüren kız nasıl bu moda girdi kdfksodkfkd?
Yani birimi ne bilmiyorum ama farklı birimlerdeyseniz onun birimiyle alakalı tesadüfen bulunduğunuz bir yerde öyle benimde aklıma şu takıldı falan gibi bi soru sorabilirsin zaten bir kere Kontağa geçtikten sonra da gördükçe selamlaşırsınız falan kendiliğinden devamı gelir diye düşünüyorum
Yaş kaç?
Ama abartmayacaksın ki mesela sen bi arkadaşının sana baktığını görsen ne yaparsın öyle boş boş ona bakıp kafanı mı çevirirsin yoksa bi Gülümser misin evet arkadaş değilsiniz tanışmıyorsunuz ama aynı iş yerinde insan bir birine zaten selam verir Birine gülümsemek kolay gelsin iyi çalışmalar demek için arkadaş olmaya gerek yok ki
Yani başına nasıl bir iç açılır bilemiyorum abartmayacağın sürece tabi sonuçta kızı taciz etmiyorsun o sana baktığımda başına iş açılmıyor ki zaten dediğim gibi baktın rahatsız oldu zaten kendini hemen çekmelisin senin amacın kendini belli etmek değil mi zaten kız seni fark etsin istemiyor musun zaten baktınız sana hayırdır diyor diyeceksin yanlış anladın sanırım bana baktığını gördüm ve normal bir şekilde selam verdim ne bakıyorsun mu deseydim falan
ya anlıyorum demek istediğini ama kız dediğin işaret vermeli öyle kapalı kutu olmamalı bi gülümser bi selam veirir risk almaya değsin onuda ğeçtim kızın huyunu bilmem muhabetim tanışmam yok nasıl davranacağını ne yapacağını nerden bilecem hem kızın amcası da varmş mutfakta o yüzden başıma iş açamam risk de alamam ki riske değecek kadar ğüzel de değil
Ben genelde kabuğuma cekilirim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş