Tanımadığı kişiye karşı arada sırada gördüğü birine karşı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Devamlı konuşmak ister ve konuşurken heyecanlanır
Tanışmıyoruz ki ya kız benim alt sınıfta sadece görüyoruz birbirimizi
Ozmn etkilenmesi biraz zor gibi
Başlarda sadece arada derste gördüğüm bir kızdı sadece bir iki kez bakışını fark etmiştim ama çok nadirdi pek tabi okula da uğradığım yok ama. Ve anlam çıkarmadım o ufak arada olan bakışlarından. Geçen vizeye girerken benden önce bir yeri kaptı kapınca o yeri sırıtarak bana baktı ben de tebessümle karşılık verip başka bir yere geçtim. Ondan sonra karşılaştığımız ilk ders ilginç şekilde ne zaman kafamı çevirip onların arkadaş grubunun tarafa baksam bana bakıyor izliyor oluyor. Bir değil üç defa aynı gün aynı durum yaşandı. Arka sıradan inip çöp atmaya ya da araya çıkıyorum mesela dönerken onlardan tarafa bakınca beni izleyen bir onu görüyorum. Yanındaki arkadaşları ayrı alemde oluyor o bana bakıyor oluyor o sıra. Bilmiyorum belki de bana öyle geldi ama heralde herkes gibi davranıyor olsa dikkatimi çekmezdi durum böyle
Sana öyle geliyor olsaydı sürekli farketmezdin normal değil hoşlanıyor olabilir
Aynen sonuçta o değil de başka kızlara karşı kafamda kurmuyorum çok net fark ediyorum çünkü bu kızı örneğin yanında duran arkadaşı var veya başka bir kız öyle bir şey düşündürmüyor yani
Konuşmayı dene belki ağzından bişeyler kaçırır veya tavırlarıyla belli eder..
Geçen o konuşacak gibiydi dibimde bir sırıttı yerine geçti ben de tebessüm ettim konuşmadım kantin sırasında da arkama dönüyorum bakıyor oluyor hafif tebessüm ile ama konuşamadım işte nedense
Köşeye çek duvara yanaştır hafiften yaklaş olan olur jwdjjs
Hahahahq valla bir çekim var bende de gözüm kayıyor ondan tarafa bakıyorum arkadaş grubunun oraya hepsi ayrı alemde bu kız da bana bakıyor oluyor bir kere olsa rastlantı iki olsa tesadüf derim de zaten 6 7 kez karşılaştık alttan aldığım derste onlarda da neredeyse hep bir sekans yaşandı
Yarın dediğim gibi performans bekliyorum senden ama kızı korkutma dikkat et 😄
Öylesine muhabbet başlatırım görürsem valla sosyal medya vesaire istemiyorum bir şekilde yüz yüze muhabbet etmem lazım bir iki kez de olsa sonra zaten eklerim instadan vesaire konuşmaya devam edilir duruma göre tek görsem daha rahat olacam ben de ama hep arkadaşları ile ya o bozuyor
Bu arada kız 2003lüymüş arkadaşları ile konuşuyordu duydum ben 2001liyim normal dimi 21 yaş 23 yaş
İllaki boş kaldığı zmnlar oluyordur ya da okul çıkışı daha rahat olur konuşmak bence
Ah be geçen konuşayım dedim yedi kız beraber yürüyorlardı gidemedim öyle olunca ne yapayım
Maşallah hep sürü halindeler
Bir yandan iyi kız öyle erkeklerle takılan tiplerden değil sınıfta öyleleri de var bunlar ön tarafta hep beraberler valla yapacak bir şey yok artık arkadaşları varsa bile konuşmam lazım sanırım
Umarım iyi sonuclanir
Umarım ya tatlı bir kız hal ve hareketleri de hoş
Konuştum bu arada ama arkadaşları varken şu şekilde gelişti olaylar
Neyse ben dün gittim yanına arkadaşları varken ilk kez konuşmuş oldum başta gülümsedi yüzünü aşağı doğru çekti ama sonra fark ettim defterini karıştırmaya başladı bakmamaya çalışıyordu bana. Eskisi gibi o gün de göz göze gelemedik ama şunlar yaşandı geliyordum onların olduğu ortama aniden kapıdan girince bakıyordu aniden çekiyordu. O değil bi arkadaşını 1 2 bakarken yakaladım yanılmıyorsam. Bir de konuşma geçti ya aramızda 2 3 dakika sonra o ve yanında 4 kız arkadaşı kalktılar bir anda tuvalete gidiyoruz gelcen mi dedi biri de diğerine 5 kişi gittiler bit anda ben arka sıralarında oturuyordum. Topluca tuvalete gittiler yani kısacası benimle tam konuşmanın üzerine ilginç şekilde