Yolda yan yana gecerken bakmiyor, ben baktigimda da hic bakmiyor. Ama 1 ay once falan farkli gunlerde 3 4 kez ben bakmiyorken kafasini cevirip benim oldugum tarafa dogru baktigini gordum, gecen gunde annesiyle geciyordu yoldan bende camda oturuyordum annesiyle konusurken benim oldugum tarafa bakti bi anlik. Ama gulmuyor
Zor valla bilmiyorum karakter farkliliklari var tabiki herkes ayni yasam tarzinda degil. Baska sorulardaki yorumlarida okumustyum hoslandiginiz kisiykemgoz temasi kurar misiniz falan gibi cogu hatta 10 kizdan belki 9 u utanirim kuramam gibi seyler yazmislar
Hep bakmiyor ama bazen kafasini cevriyordu ben balkondayken falan eskiden ama ben baktimdq bakmiyordu gorus acimdan cikinca baktigini gormustum, yolda karsi karsiya geldigimizde bakmiyor
Fark etmedigini zannetmiyorum cunku bir sefer yaptigi sey degil genel tavri oyle. Mesela ben balkondayken o yoldan geciyor bakmiyor, yolda yan yan yana geciyoruz o zamanda bakmiyor. Gecen hafta annesiyle geciyordu, konusurken kafasini cevirdi benim oodum yone bakti ben caktirmadan yan gozle bakiyordum
Tamam uygun bir zamanda selam verecegim. Ama yinede biraz konusalim seninle, mesela ben kiz aylar once gecerken bellinederek baktim o bana bakmadi ama baktigimi anladi ki kafasini diger tarafa cevirdi. İste sonraki zamanlarda (bu arada kizi genellikle hava karanlikken goruyorum ve ben balkonda ya da evin caminda oluyorum o da yoldan geciyor) 2 sefer falan kiz annesiyle gecerken falan aniden ben kafami kaldirdigimda o aniden kafasini annesine dogru cevirmisti hatta bu bir gun gorus acimdan cikinca bana kafasini cevirip baktigini gordum (bende egilip bakmitimda ondan gordum) baska bir gunde ben cam kenarinda oturuyordum telefona batigimdan yolu gormuyordum birden kafami kaldirdim kiz kafasini cevirmis bana bakiyordu yine baska bir gun tesadufen goz goze geldik 2-3 sn falan ama bon bon bakti ayni bende oyle bakakaldim. Ama yolda karsi karsiya helince bakmiyor, ben balkondayken falan o gecerken bakiyorum yine bakmkyor, ne bileyim cok utangac birinede benzemiyor tabiki tam bimeyiz. Bunlara ne dersin sence? Biliyorum bunlari buraya yazmam sacma belki ama konusabilecegim biri yok bende konusmayi istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bi şrkilde belli eder mesela kısa kısa cevaplar veriyorsa muhtemelen hoşlanmıyo demektir konu açıyorsa yanında mutluysa hoşlanıyordur
Yukariya konusmuslugunuz yok yazmistim
E konuşmican mı
Hareketlerinden belli olur sureki bakıyorsa gülümsüyorsa falan
Konusmak isriyorumda iste oncesinde hoslanip hoslanmadigini nasil anlarim
Adım at bence öyle anlarsın
Yolda yan yana gecerken bakmiyor, ben baktigimda da hic bakmiyor. Ama 1 ay once falan farkli gunlerde 3 4 kez ben bakmiyorken kafasini cevirip benim oldugum tarafa dogru baktigini gordum, gecen gunde annesiyle geciyordu yoldan bende camda oturuyordum annesiyle konusurken benim oldugum tarafa bakti bi anlik. Ama gulmuyor
Yaz instadan konuşmak istiyorsa belli eder
İnstasi yok ki ya. Bilemedim ki ne yapacagimi. Yukari yazdiklarimin durumu ne sence
Hiç bi hesabı yoksa reelde konuş
İste bende konusmak istiyorumda bi cesaret bekliyorum kizdan. Yazdiklarimdan bir sey cikarmi sence
Genel olarak konuşmayayım ben çekingen olurum genelde ama muhtemelen çoğu kız böyle
Gozlerine bakar guler yaziyor alttaki yorumda buna ne diyorsun
O zaman kişiden kişiye göre değişir diyeyim çünkü bence aşık kız kaçırır gözlerini ben bakamazdım şahsen
Seveceği varsa hissedersin zaten zorlamanın alemi yok 🤷
Nasil anlariz ki, benim deneyimim hic yok
Denemek ile olmaz otomatik şeyler bunlar zahmet gerekmez
Nasil anlarim
Her turlu belli olur bakisindan yaninda heycanlanmasindan
Sana kufur eder slk ya mal ya falan yapar
Aciklama kismi
Not: konusmuslugunuz yok ama uzaktan taniyorsunuz birbirinizi
Olsun eder konusunca
Sizinle konuşur ve size vakti hep vardır
Aciklama kismi
Not: konusmuslugunuz yok ama uzaktan taniyorsunuz birbirinizi
Muhakak belli eder gözlerine bakar güler.
Sen gulebilir miydin
Evet sevdiğim adamı görünce sürekli gülüyorum. Mutluluktan
O sevdigini biliyor muydu
Sevgiliyiz 2 yıldır hala çok seviyorum
Ama sizin belli net durumunuz var, benim dedigim konusmuslugn olmayan kiz icin
Aynı şey geçerli
Zor ya ben erkegim bu halde bile gulmek zor
Kadınlar güler yüzleri kızarir kibarlaşırlar
Mesela ben balkonda duruyorum kiz yoldan geciyor tek basina , beni gordu kendi kendine guler diyorsun yani
Kahkaha atıp gülmez ama tebesum eder en azindan
Zor valla bilmiyorum karakter farkliliklari var tabiki herkes ayni yasam tarzinda degil. Baska sorulardaki yorumlarida okumustyum hoslandiginiz kisiykemgoz temasi kurar misiniz falan gibi cogu hatta 10 kizdan belki 9 u utanirim kuramam gibi seyler yazmislar
Ben utanmam şahsen
Bakar daha bakımlı olur
Her zaman mi bakar
Yani
Hep bakmiyor ama bazen kafasini cevriyordu ben balkondayken falan eskiden ama ben baktimdq bakmiyordu gorus acimdan cikinca baktigini gormustum, yolda karsi karsiya geldigimizde bakmiyor
Konusmuslugumuz yok ama ayni mahalledeyiz birnirimizi taniriz yillardir
Utanıyor olabilir farketmemis olabilir
Fark etmedigini zannetmiyorum cunku bir sefer yaptigi sey degil genel tavri oyle. Mesela ben balkondayken o yoldan geciyor bakmiyor, yolda yan yan yana geciyoruz o zamanda bakmiyor. Gecen hafta annesiyle geciyordu, konusurken kafasini cevirdi benim oodum yone bakti ben caktirmadan yan gozle bakiyordum
Bakmadı bakmadıyla geçmez adım atıcan
Ya adim atiyim tamam da biraz cesaret verse
Yahu at şu adımı ne bekliyorsun cesareti karşından
Selam vereyim mi
Selam ver tebessüm et nasılsın de bir yerden başlayıp konuş belki konustugu biri olacak sen böyle adım atmazsan
Tamam uygun bir zamanda selam verecegim.
Ama yinede biraz konusalim seninle, mesela ben kiz aylar once gecerken bellinederek baktim o bana bakmadi ama baktigimi anladi ki kafasini diger tarafa cevirdi. İste sonraki zamanlarda (bu arada kizi genellikle hava karanlikken goruyorum ve ben balkonda ya da evin caminda oluyorum o da yoldan geciyor) 2 sefer falan kiz annesiyle gecerken falan aniden ben kafami kaldirdigimda o aniden kafasini annesine dogru cevirmisti hatta bu bir gun gorus acimdan cikinca bana kafasini cevirip baktigini gordum (bende egilip bakmitimda ondan gordum) baska bir gunde ben cam kenarinda oturuyordum telefona batigimdan yolu gormuyordum birden kafami kaldirdim kiz kafasini cevirmis bana bakiyordu yine baska bir gun tesadufen goz goze geldik 2-3 sn falan ama bon bon bakti ayni bende oyle bakakaldim. Ama yolda karsi karsiya helince bakmiyor, ben balkondayken falan o gecerken bakiyorum yine bakmkyor, ne bileyim cok utangac birinede benzemiyor tabiki tam bimeyiz. Bunlara ne dersin sence? Biliyorum bunlari buraya yazmam sacma belki ama konusabilecegim biri yok bende konusmayi istiyorum.
Sen çok baktığın için bakıyor gibi senden de bir hareket yok yapcan artık bir şey bakarak bir şeyi cozemezsin sıkılabilir
Hoslaniyormudur hoslan miyor mudur ki
Ona neden sohbeti başlatıp sohbet ilerledikçe sormuyorsun
Bi selam vereyim bari
İlk gün selam cevap veriyorsa sonraki gün selam sonra nasılsın üstüne koya koya ilerle hoslaniyorsa instasini verir
Tamam biz 1. simifi braber okumustuk ismin... miydi falan derim jatirliyomusun eskileri derim
Utangaç olur