Hoşlanan bir kız bir erkeğe karşı nasıl davranır?💞 Ne gibi hareketlerde ve ne gibi davranışlarda bulunur?💝 Bir kızın bizden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabiliriz?💖 Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. 😊🤗

Hoşlanan bir kız bir erkeğe karşı nasıl davranır?💞 Ne gibi hareketlerde ve ne gibi davranışlarda bulunur?💝 Bir kızın bizden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlayabiliriz?💖 Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. 😊🤗

Selam,
Romantik ilişkiler zaman zaman karmaşık olabiliyor. Özellikle ilk tanışma zamanları, karşıdaki kişinin duygularını anlamaya çalışmak gibi karmaşık süreçler her ilişkinin başında mutlaka yer alıyor. Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklı, hoşlanınca yaptığı davranışlar değişiyor ama bazı beden dili hareketlerini inceleyerek karşındaki kişinin senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabilirsin.
Tanımadığın bir kızın sizden hoşlandığını nasıl anlarsın ya da tanıdığın birinin senden hoşlandığını nasıl anlarsın? Cevap basit, hareketlerini takip etmek, davranışlarına bakmak! Öncelikle tanımadığın birinin senden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaktan bahsedelim. Tanımadığın birinin karakter özelliklerini bilmediğin için tahmin etmek biraz zor olacak. Sana karşı kendini yakın konumlandırmaya çalışıyorsa; yakın masada oturmak, gözün hep önünde olmaya çalışması gibi. Konuşurken gülümsemesi, göz teması kurması gibi bazı hareketler diyebiliriz. Tabii iyi bir iletişim de göz teması kurmak ve güler yüzlü olmak önemli. Sıradan bir davranışı da yanlış anlamamak lazım.
Utangaç bir kızın hoşlanma belirtileri daha çok kendini fark ettirmek üzerine kurulur. Aynı yerde sık sık karşılaşma, konuşmasa bile aynı ortamda bulunmaya çalışma, bahanelerle soru sorma ve yakınlık kurmaya çalışmak diyebiliriz. Ayrıca heyecanlı tavırlarından da anlayabilirsin. Bir kızın senden hoşlandığını nasıl anlarsın testi gibi bakışma, yakın durma, sorular sorup tepkisini görme gibi yöntemleri de uygulayabilirsin. Hoşlanan ve ilgi verecek kadın nasıl belli eder sorusu için her zaman anlayışlı ve yakın davranıyorsa duyguları olabilir diyebiliriz.
Uzaktan hoşlanma belirtileri kadın davranışlarında merak duygusu daha fazla ön plana çıkar. Seninle ilgili, hayatınla ilgili konuları merak eder ve öğrenmeye çalışır. Özellikle hayatında biri var mı ya da çevrendeki kadınların kim olduğu konusunda. Tabii bu aynı zamanda kıskandığını da gösteriyor. Bunun dışında iletişim kurmak ve görüşmek için fırsatlar yaratmaya çalışır, bazen aynı yerde karşılaşmak gibi.( Bu genelde tesadüf olmaz, iyi bir stalkın başarıdır😛) Ortak özellikleriniz üzerinden ortak bir iletişim kurmaya çalışır.
Hoşlanmayan kadın nasıl davranır sorusu da kafaları karıştırıyor. Birinin senden hoşlanmadığını önce hissederek sonra davranışlarıyla anlayabilirsin. Önemsemiyor, değer vermiyor ve görüşmek için zaman yaratmıyorsa çok açık bir şekilde duygusu yoktur diyebiliriz.
Belli etmek istemiyorsa ölene kadar anlayamazsın.. İstiyorsa zaten işveler , cilveler, ilgilenmeler falan belli eder bir şekilde..
bir kız sizden hoşlandığında size sorular sorup fikrinizi alır sen ne düşünüyosun gibisinden bide trip atar 😂
Tecrübemle sabittir ki; saçları ile oynar, bazen bakışlarını kaçırır, bazen de uzun uzun dalarak size bakar, ara sıra size dokunmak ister, dudaklarını ısırır, heyecanlanır, dudakları titrer, sizi keşfetmeye çabalar, özelinize inmeye çalışır, bazen eski sevgililerini anlatır, bazende sizin anlatmanızı bekler... Daha bunun gibi onlarca şey var sanırım.
Sosyal ilişkinize göre değişir. Aynı okuldamısınız ya da aynı işyerindemi yoksa komşunuz mu bu kriterleri bilmeden davranışlarını çözemezsin...
Derslerde hep sana bakar. Hemen her esprine seviye seçmeden güler :) yaptığın aktivitelerde seni izler. Kıskançlığını belli eder. Ve eskiden seninle yaptığı şeylerden bazılarını yapmaya utanır ve çekinir...
Rica ederim ne demek...
Cevap
46Cevap
Bu işte zor bir mevzu. Kimi kesinlikle belli etmez, kimi çocuksulaşır, kimi seninle konuşurken saçmalamaya başlar, kimi öylesine sorular sorar, kimi seni bir şekilde bir yerlerde davet etmenin yolunu arar. Anlattıklarını ilgiyle dinlemesi, anlattığın espri komik olmasa da gülmesi, gözlerinin ışıltı saçması (böyle biriyse fark etmemen mümkün değil) senden hoşlandığının ana belirtileri. Aynı ortamda bulunduğunuzda seni gözetlemesi, kadınlara karşı olan tepkilerini özellikle takip etmesi vs bunlar da ciddi sinyaller. Ama işte bazı kadınlar bütün bunları gizlemekte ustadır, onları çözmek uzun zaman alır.
- Hoşlanan kız;
- Sezgilerinizi doğru kullanarak anlayabilirsiniz.
Bazı kızlar vardır belli eder bazıları sıradan bir insanmış ibi davranır hatta sırdan insana ona davrandığından daha iyi davranır yani kimisi çok narin davranır kimisi ezer geçer kalbini kırar soğuk davranır kimisi ikisi gibide davranmaz norman davranır kimisi de beklemez öz güveni tavanda gezdiği için olumlu olumsuz sonu fark etmeden açılır
Bu arada sadece bir nokta bir ayrıntı hepsi için geçerli yukarıda yazdığım karakterler üzerinde işte öyle ise %99.9 hoşlanıyordur
Elleri titriyorsa işte bu var ise o kız senden harbi hoşlanıyordur begeniyordur seni
Kişiliğine bağlı olarak çok geniş yelpaze de davranış değişikliğiyle anlaşılır. Bazı kadınlar daha çok hayatının akışına sizi katıp problemler, ortak konular hakkında ki görüşler ya da olumlu sonuçlar sizinle daha çok paylaşılmaya başlanır. Diğer genel arkadaşlıklarına göre daha fazla hayatı hakkında bilgi veriyordur ve yaşadıklarını kısa zamanda sizinle paylaşma gibi bir isteği vardır, bunu anlarsınız. Bir diğer kişilik özelliğine sahip kadınlar ise daha fazla resmiyete bürünür. Daha çok içine kapanık ve arkadaşken gibi değil de kendini herkese karşı davrandığı gibi meziyetli davranmaya devam ederler. Oysa ki bu size tuhaf gelebilir ama bilin ki duygular değişiyordur. İkinci durum kendini olduğundan farklı göstermeyi içermiyorsa doğal bir durumdur. Çok genel olarak böyle ikiye ayrılabilir.
asla kıskanmaz onunla vakit geçirmek için ısrarcı olmaz.. Asla seninle iletişim içine girmeye çalışmaz haftada bir belki hatrını sorar belki de hiç sormaz 😂
Seninle xaman geçirmektense kız kıza kahve içmeye evde dizi izlemeyi yeğler. Her gece saatlerce seninle alakalı hayaşşer kurduğunu düşünme kursada asla anlatmaz... Sabah kalkar kalkmaz ilk aklına sen gelmezsin. Akşaö olmuştur ve bir günaydın mesajı bile atmamıştır işte böyle 😀
Hoşlanan kadının bakışları, aslında erkeğin üzerinde asılı kalan bakışlardır. Bazen göz göze gelme biçiminde olsa da daha çok erkeğin bakmadığı anlarda inceleyen bakışlar atan kadın, karşısındaki erkeğe ilgi duyuyor demektir. Gözler kalbin aynasıdır.
Şimdi ki kızlardan bahsediyoruz, inan ki hoşlanır gibi olurlar , sever gibi olurlar, aşık gibi görünürler ama ne yaptıklarını da bilmezler. Tabi bu erkeklerde aynı. Yani belirsizliği yaşarlar ve tavırlarına da yansır.
kızdan kıza değişir şimdi kız ben gibiyse belli etmez oyunculuğu iyidir😎
bilemem ama belirli bir zamandan sonra kendini belli eder diye düşünüyorum eğer seviyorsa
Seni usul usul keser. ilgi ve alakası gizlidir bazen ansızın ilgi duyar tutamaz kendini. ayni ortamdaysan durumundan hep kontrol eder mutlaka renk verir kısa zamanda. sende saç baş spor giyin çevrene dikkat et onu göreceksin
Hoşlanan kız gözlerine bakarken sanki karşısında peri varmış gibi bakar böyle göz bebekleri büyür eğer gözleri renkliyse rahatça görürsünüz 😂 Sonra size yardım eder her konuda ve hep yanınıza takılmaya çalışır
Heyecanlanıyorsa, gözlerini kaçırıyorsa, seninle aynı ortama girip girmemiş gibi yapıyorsa senden hoşlandığını gösterebilir.
hoşlandığım kişiye karşı oldukça utangaç ve sessiz olurum. Beni çözemez o yüzden :D Ama ben o süreçte onu çözerim. Daha sonra yollarımızı birleştirdiysek içimdeki canavarı görür ve kaçar :/
kıskanıyorsa gözü senin üzerindeyse yaptığın her hareketinde sana karşı oyunlar olursa anlarsın ama asla seviyorum falan demez aksine nefret ediyorum sevmiyorum der ama kıskanır
eğer utangaçsa tavırları değişir. mesela seninle konuşurken kalça tarafı biraz daha öne doğru gider. konuşurken göz bebekleri büyür ve ses tonu tiz çıkar. ama genelde de gözlerini kaçırır...
Çok karışık bence. Çünkü ben asla belli etmezken sıradan biri gibi davranırken pat diye açıldım. Benden hiç beklemiyordu kimse. Ama arkadaşım da bildiğin çocukla ilgilenir ona kendini özel hissettirirdi ama hiç hoşlanıyorum demedi çocuk ona dediği halde.
Kıskanır ve diyelim hoşlandığı kişi beklemediği bir anda karşısına çıksa ister istemez heyecanını belli eder karşındakinin anlattıkları normalde ilgisini çekmese bile onun söylediği herşeye ilgilidir
Valla hoşlanan kadını bilmem de akıllı kadın kaçar.. Bir kadın kaçıyorsa kesin hoşlanıyordur
Elinden geldigince yaninda olmaya calisirama tesaduf mus gibi yapar
Gozlerini kacirir
Daha bakimli okur
Genelleme taparak erkekler hakkinda konusur
Gec cevap vermek te ne mesajı hazır da açık tutup yazmani bekler pat diye cevap atar ilgilenir sorar akıl verir begeni de bulunur falan
Üzerinde izlenim yapar bunu belki belli eder belki etmez..
Seni gördüğünde gülümsüyorsa, konuştuğunuzda saçını düzeltiyorsa, senin gözlerinin içine bakıyorsa vs.
İnsanın yapısına göre değişir. Kimi kızlar açıkça söyleyerek belli eder kimisi utangaç tavırlarıyla.
Devamlı gülümser, gözlerinin içine bakar, seninle ilgilenir.
Kıskanır, cilve yapar, nispet yapar... Yapar da yapar mxnznxn
Bir insana bir duygu hissediyorsa mutlaka bir yerde açık verir ya bakışlar ya hareket ya konuşma
Bakışlar çekingen, ürkek ve can alıcı şekilde olur kaçamak gülümsemeler olur.
:) yaptığı her eylemin için de yer alırsın öyle ya da böyle şayet sana karşı biseyler hissediyorsa
bence eğer aynı mekanda her gün beraberseniz giyiminden olabilir bakışmalardan ola bilir ya da sen konusmayı dene ses tonu ve elleri titriyorsa senden hoşanalıyordr.
Boşver hoşlanan gider söyler tripleri EGO’yu hiçe sayar aslanlar gibi sever
Kıskanır. bir senaryo oyna elini sar de düştüm. Seven insan sana zarar gelsin istemez 😄❤🤗🌹
Hoşlanan kız ilgi gösterir. Gözlerinin ici güler senle konusurken. Saclariyla oynar sık sık =)
Belli etmemeye çalışır ama gerekli gereksiz ilgiye boğar, heyecanlıdır 😇
Kızlar cevabı vermiş lakin bazı kızlar da süründürmekten hoşlanır hep kaçar
çok genel yapılan yorumları doğru bulmuyorum. kişiliğe göre değişir. kimi çok kasar ve saçmalar kimi cıvıklık derecesinde belli eder ama en önemlisi hissedilen duygulardır. sen onu sezersin yani hoşlanıyorsa
Şahsen ben birinden hoşlandıysam onunda benden hoşlanmasını sağlarım. çaktırmadan. Hoşlandığımı belli etmeden😉Erkekler güldüren şirin hanımlardan hoşlanır bence.
benim yanımda kız elaman çalışıyor o ben ne dersem ağzımın içine düşücek gibi davranıyor o benden hoşanıyormu o zaman bende hiç tınlamıyordum yanımdan ayrılmıyor
Hoslanan insanı anlayamiyirsan.. anlatılarak anlaşılmaz
Kıskanıyorsa yanakları kızarırsa bilki senin için kalbi atıyor pıt pıt 😄
Sürekli karşında beliyorsa ve seni bazı şeylerde kısıtlıyorsa hoşlanıyordur.
Benim gibi soğuk umursamaz da davranabilir ama gözler ele verir. Geneli de seviyorsa sevdiğiyle bir paylaşım içinde olmaya çalışır.
Gizlerini senden alamıyorsa ve sana gulumsuyosa ve ritmik heyecanlı hareketler yapıyosa va vs anlarsın zaten..
İlgi gosterir herhalde ne bilim hci gormedik ki hoslanan kiz hep bizden bisiler bekliyorlar
Bir kiz erkekle ayni ortami paylasirsa ona ilgi gösterir. Acikca ona bakar ya da sackariyla oynar gulucuk atar. tiyo verir hareketleriyle ele. verir.
Ben cok acık sozluyum baktım erkek demıyo gıder ben derım
Ergen bir kız değilse kibar, ılımlı, biraz utangaç yaklaşabilir.
Ben hoşlandığımı falan belli etmem istesem de edemem patt gidip derim adam akıllı yapmışlığim da var daha zahmetsiz oluyo
Sana wp den yakışıklı erkek fotoları atıyorsa ve sen ona güzel kız resmi attında iğrenç diyorsa iş tamamdır
milyon farklı çeşidi var ya
gözler yalan söylemez illaki bakar
Kızdan kıza değişir ben mesela belli etmem hoşlandığımı
Başkan samimi ve içten davranır devamlı gülümser ve ilgini çekmeye çalışır
Böyle onun yanında sesiz olur bı ahat yapıp ta kendiisni rezil etmwsin diye
Kanka o filimler sınamadan kalkali bence baya bir zaman oldu
Konuşmasın dan hareketlerinden seninle oldugnu zaman sesi çıkmaz
Sürekli sana bakar, sürekli senin hakkında konuşursa
Ben birisinden hoşlandıgım zaman kacarım ondan
Bu çok fena. Çünkü karşı tarafa yanlış sinyaller veriyorsun veya yapacak bir şey bırakmıyorsun.
Sen suphelendiginde yaz bana 😂
Sevgi dolu olur ve ona çok iyi davranir
acemileşir
eli ayağı biribirine dolanır
İlgilenir, kıskanır, iltifat eder
Yazılanların çoğu doğru aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?