Karşı cinsten bahsediyorum. Dalga geçmeden ciddi ciddi yorumlarsanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHep aklında olması, düşünmesen bile kalbinin buruk olması, ona dokunmadığında eksik hissetmek, konuşmadığında yapayalnız hissetmek. Bu duyguyu yoğun olarak yaşıyorum. İlk günlerde çok fazla ağlıyordum hep düşünüyordum. şu an 2 hafta geçti konuşmayalı ağlayamıyorum artık. İlk bir kaç gece hüngür hüngür ağladım şu an ne hissettiğimi bilmiyorum. Onu düşünmemek için baya çaba sarf ediyorum. Aklıma fazla getirmiyorum ilk günlerdeki gibi ama eksik buruk bir kalp taşıyan bedenim var artık. Ruhum kırık eskisi gibi iştahım yok. Onu bir an bile unutacak şeylere odaklanmaya çalışıyorum. (soruna cevaptan çok kendi problemimi yazdım ama çok içimde tutmak beni boğuyor özür dilerim)
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kardeşim dök içini, içinde tutunca hasta olursun. burada kimse tanimaz seni zaten. Anlat rahatla.🙂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbunu zihnimizde büyütmemizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ben hayvana da bağlanıyorum suladığım bir çiçeğe de. Yok sabah akşam düşünüyorum görmek istiyorum bilmem ne bunlar boş işler hepsi şizofrenlikten kaynaklı. Bir kişiyi aşırı takıyoruz hatta ona zarar vermek istiyoruz bu bağlanmak. Fakat dünya burası herkes her an gider
00 Yorumla
+1 yılBir kere ilk önce ona nasıl baktın çok önemlidir onu Eğer kendi çıkarlarına alet olduğunu düşünerekten hareket ediyorsa bir insan ki bu zaten hareket ve davranışlarına Kendini ele verir o zaman o insan için Tabii ki sevdiğine bağlandığını söylenemez veya ona samimi davranmazsa onu iyi günde kötü günde yanında olmuyorsa sadece yukarıda bahsettiğim gibi çıkar ve menfaat içinde beraber oluyorsa bu zaten açık ve net bellidir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılOna aşık olmak sevmek.. bağımlı olmak takıntılı olmak onsuz her şeyin hiç gelmesi
11 Yorumla
Soran+1 yılHer an aklımızda olması ya da.
+1 yılZor ve mutlu zamanında aklına geliyor mu? Eline iğne batsa kalbine batmış gibi oluyor mu? Bir başka erkekle mukayese ediyormusun? Bu olmasa şu olsa ama bu bana bakmaz veya bu benim için çok uç istek yapacak bir şey yok bu başkalarına göre iyi diyormusun? O olmasa sende etkileri ne olur? Bunları kendine sor ve cevapla zaten sonuç ortaya çıkar her şey sende saklı aslında cevabı sende
18 Yorumla
Soran+1 yılben ona bağlıyım bunu biliyorum. Onun bağlı olduğunu konuşmadan nasil anlarim.
- +1 yıl
Tek konuşma veya tek bir davranış yeterli olmaz kesinlikle top yekün değerlendirmek lazım. İlişkileri 1-2 cümle ve davranışa indirgemek çok saçma olur ve bundan kanaat getirmek karşındakine haksızlık olur.
Soran+1 yılYillar once onun bana duygusu oldugunu hissetmistim aradan yillar gecti ve bu surede cok az karsilastik simdi daha sık görüyorum ve duygularını iyice belli ediyor. Aradan yilllar gecmesine ragmen baglidir diyebilir miyiz?
- +1 yıl
Dönmüş dolaşmış gezmiş halebi şamı sonra bakmış yine en iyisi bizim kızın yanı
Soran+1 yılyuh ya ben sadık diye düşünüyorum siz niye olumsuz yorum yapıyorsunuz ya üzülüyorum
- +1 yıl
Duymak istediğini duymak için mi soruyorsun yoksa hakikati yakalamak için mi eğer ilkiyse bence kendine acımalısın.
Soran+1 yılherkes yaşadığı olaylar karşılaştığı karakterler uzerinden yorum yapıyor. O nedenle herkes farkli gorus paylasiyor. Neden bana kızıyorsunuz
- +1 yıl
Peki
+1 yılSürekli onu düşünürsün, görmek istersin, sesini duymak istersin, birkaç saat ulaşamasan boşluk düşer yüreğine 🙄
10 Yorumla
+1 yılSabahın gündüzün onu düşünmekle geçiyor ise, gözlerini açtığında ilk onu düşüniyorsan, uyurken onu düşünerek uyuyorsan, gün içinde sesini duymaya ihtiyaç ediyorsan, görebilmek için Can atıyorsan, sesini duyduğun'da kekelemeye başlıyorsan, bol bol Resimlerine bakıyorsan ve dalıp gittiğin'de onunla geleceğini hayal ediyorsan bilki bağlısın ve onsuz yaşıyamıyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılBu benim.🙃
- +1 yıl
Derken?
Soran+1 yılBeni anlatmissiniz onu diyorum. Ben de boyle davraniyorum.
- +1 yıl
Aynı duyguları bende yaşadım bilirim zor çok zor
Soran+1 yılevet zor. Peki onun bana bagki olduğunu nasil anlarim
- +1 yıl
Aranız nasıl?
Soran+1 yılKonuşmuyoruz sadece bana karsi hisleri olduğunu seziyorum
+1 yılOnu bunu bilmemde çok baş ağrıtıcı bir şey insanı çok yoruyor hele bide hassas bi yapınız varsa allah yarsımcınız olsun
25 Yorumla
Soran+1 yılBen çok hassas birisiyim, sorma. Detaylara takılmak beni mahvetti.
- +1 yıl
Bende senin gibiyim en iyisi bu işlere hiç bulaşmamak😂 başak burcumusun
Soran+1 yılHayir Oglak burcuyum. Soruda cevap paylaşırken Allah ı küçük harfle yazmissin bi daha olmasin lutfen dikkat et.
- +1 yıl
Dikkatimden kaçmış 🤦♂️dikkat ederim bundan sonra 🙂
Soran+1 yılSagolun teşekkür ederim.🙂
+1 yılYastığa başını koyduğunda onu düşünürken uyyakaliyorsan ve sabah uyandiginda aklına ilk o geliyorsa yandığının resmidir.. hayırlı olsun..
22 Yorumla
Soran+1 yılboyle gercekten
Soran+1 yılpeki onun bana bagli olduğunu nasil anlarım? Konusmadan
Onu sürekli düşünürsün ve zamanının çoğunu ona ayırmaya çalışırsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Birbirinizin yokluğunu eksiklik olarak hissediyorsanız bağlanmışsınızdır.
21 Yorumla
Soran+1 yılen iyi cevap bu galiba oyle hissettim Şu an .
Gece gündüz onu düşünürsün onu beklersin, uyursun aklında uyanırsın aklında olur, her yerde onu görürsün, onsuz yapamazsin konuşmayınca gergin olursun, kıskanırsın üzerine titrer ve kaybetmek ten korkar sin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli aklında olur. Birde bazen o hayatından gidince anlarsın ona olan aşkını.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani özetle yokluğu koyuyorsa üzüyorsa seni bağlandın oyle degil mi
- +1 yıl
Bence öyle. Böyle birine ben gidince aşık olduğumu anlamıştım yıllar yıllar önce.
Soran+1 yılHayatimda böyle birisi var o yuzden soruyorum. Yillar önce bana duygulari oldugunu hissetmiştim. Aradan zaman geçti cok nadir karşılaştık ve yillar sonra gördüm onu. Bu sefer daha da artmiş duygulari baya belli etmeye basladi. O da bağlanmış diyebilir miyiz? Sizin hemcinsiniz siz soyleyin lutfen ne diyelim bu duruma?
- +1 yıl
Olabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. süreklı onu dunsursen ve ondan her kelımede bahsedersen dedıgın gıbısın
14 Yorumla
Soran+1 yılsürekli düşündüğüm dogru ama kimseye anlatmıyorum onu.
Soran+1 yılNeden anlatayim ki içimde bana saklı kalmasi daha guzel. Sairin dedigi gibi onda gördüğümü görecekler diye ödüm kopuyor.
Soran+1 yılsevmek tarifi cok zor ama bi o kadar güzel bir duygu 🥰
+1 yılSürekli onunla konuşmak istersin. Mesaj gelince heyecanlanırsın. Nerde ne yapıyor merak edersin.
113 Yorumla
Soran+1 yılEvetttt. Peki bi insan konuşmadığı uzaktan sevdiği elinde bir fotoğrafının bile olmadığı birine bağlı olabilir mi? Senelerdir ondan başkasına bakmıyorsa bağlıdır diyebilir miyiz?
- +1 yıl
Gerçekten böyle olduğunu bilemezsin
Soran+1 yılYani başkasıyla ilgileniyordur ama ben bilemem oyle mi?
- +1 yıl
Hayat bana şunu öğretti. Gözünle görmediğine inanma.
Soran+1 yılAyni mahallede yasiyoruz
- +1 yıl
Uzak değil ki
Soran+1 yıluzak derken uzaktan sevmek yani platonik olarak demek istedim
- +1 yıl
Madem aynı mahalledesin ve sen de utanıyorsun. Sordur bir belki düşünür ciddi şeyler
Soran+1 yılGozler yalan soylemez oyle degil mi sormama gerek yok ki
- +1 yıl
İyi de sonsuza kadar böyle mi gitçek. Bişiler olmayacak mı
Soran+1 yılZamani gelmedi demek ki ne bileyim. Gelip konuşmuyor duygulari var bariz belli demek ki hazir degil napiym yakasina yapisamam ya😄😄😄
- +1 yıl
Tam olarak tanıyor musun? Gün içinde ne yapıyor görüştüğü var mı?
Soran+1 yılYakın değiliz. Ama görüştüğü yok diye biliyorum. İşten eve evden işe gidiyor.
+1 yılonsuz her şey eksik geliyorsa o varken her şey tamamsa bağlanmışsın işte
127 Yorumla
Soran+1 yılçok sık karşılaştığımız ortamda gözlerimizin onu araması peki😏
- +1 yıl
galiba o ilgi kategorisine giriyor
Soran+1 yılHmm olabilir. Senelerdir aynı kişiden vazgeçmedim desem.🙂
- +1 yıl
bravo baya iraden kuvetli o zaman muhtemelen sen doktorsundur
Soran+1 yılHayir öğretmenim doktorlukla ne alakasi var.😄
- +1 yıl
genelde onlar takıntı dercesinde iradeli oluyorlar ondan dedim 😀
Soran+1 yılhmm bilmiyordum belki de oyledir. Peki birine bağlı olan erkek nasil davranir hemcinsleriniz ve siz napiyorsunuz baglaninca
- +1 yıl
kişilik meselesi olsada onu arar gözün işte mutluluğunda eksik kalır hüznüne ondan başka kimse iyi gelmez sanırsın ondan başkasını gözün görmez dünya güzeli bile olsa seni sarmaz
Soran+1 yılniye hani gözlerinin onu araması ilgi kategorisindeydi😄😄😄
- +1 yıl
genç dostum arada ince bir fark var sen sık karşılaştığın yerde onu görmeyi umuyorsun ama diğerinde keşke burada da olsa diyerekten arıyorsun burdadadan da kastım her yer
Soran+1 yılher yer diye belirtmeyince oyle anladim napiym😄 Love işleri söz konusu olunca beynim çalışmıyor napiym.
- +1 yıl
olur öyle şeyler büyürsen unutursun
Soran+1 yıliyice çocuk yaptiniz beni sizde
- +1 yıl
anlayışına sığınarak muziplik yapı verdim gııı
Soran+1 yıltakıntılı biriyim o yuzden her seyde bise ariyorum 😄
- +1 yıl
kanka bu sitede neden yazılım ve matematik seven kızçe bulmak zor
Soran+1 yılKanka degiliz ama neyse cevap vereyim. Size denk gelmiyor olabilir ben sayisalciyim ama matematik dersini sevmiyorum. İşe bak niye sayisalcisin o zman diyeceksiniz 😄😄😄😄
- +1 yıl
aaa dişi raman ujan demek istedim ama matematiği ders olarak görüyorsun be gizli olur mu öyle
Soran+1 yılTürkçe konuşur musun baska dil bilmiyorum ben.
- +1 yıl
mazur gör bazen normalce konuşmayı untuyorum. neyse neden matematiği sevmeyip ve matematiği ders olarak görüyorsun
Soran+1 yılmatematiği seviyorum matematik dersini sevmiyorum.
- +1 yıl
tamam o zaman problem yok he bu arada matematik hakkında sohbet eylemek istersen bir gün ve ufkuma ufuk katmak istersen bir meşaz uzağındayım kapım açık
Soran+1 yılmatematik uzerine mi 😝 almiym.
Vakit ayırdığınız icin teşekkür ederim. Zaman kiymetli bir sey. Bana ayirdiginiz kadari icin teşekkürler 🙂- +1 yıl
rica ederim genç dostum
Soran+1 yılsen de yaşlı sayilmazsin üzülme 😄
- +1 yıl
zamanımı çalma çocuk makale okumama teşvik edeceğine yaptıklarına bak oysa ben seni farklı sandıydım mesela kantların falan var sandım başında halka var sandım
Soran+1 yılGörünür de yok ama manen olabilir😄 neyse bu kadar gırgır yeter. Iyi makale okumalar size.
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİşte sürekli onunla zaman geçirme isteği, her dakka iletişim, vazgeçememeler, tavizler ve hakettiğinden fazla fedakarlıklar vs.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnu merak etmek özlemek kıskanmak olur olmadık aklına girmesi rüyana girmesş konuşmayınca rahatsız hissetmek
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bazı anları paylaşma isteği, sürekli onu düşünmek. Yanındayken bile özlemek..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürekli mesaj atmasını beklemekk onsuz yapamıyormus gibi hissetmek özlemekk sürekli aklında olması her hatasını affetmen 🥲 keske bunları bilmiyor olsaydım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sürekli düşünürsün,
Attığı mesajlara bakarsın,
Sosyal medyada profiline bakıp resimlerini gezersin,
Mesaj attığında ya da aradığında heyecanlanırsın.10 YorumlaHerkes sürekli onu düşünmek gibi seyler soylemis ama bu bence takinti baglanma apayri bisey bence eger birlikteyseniz ve ayri olaileceginizin ihtimalini bile dusunemiyorsaniz o zaman bagkamis olabilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılSürekli aklında o kişi olur onunla yatar onunla kalkarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılevet böyleyim 🙃
Gün içinde onu düşündüğümün farkına vardığımda.. sebepsizce yüzüm güler.
01 Yorumla
Soran+1 yılevvet🙃
+1 yılHollanda’da yaşayan biri olarak soruyorsun sanırım karşı cins diye belirttiğine göre
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir insan arkadaşına akrabasına da bağlı olabilir. Çok sevmek bunu gerektirir çünkü.
+1 yılUnutamıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılSenelerdir ayni kişi başkasına bakmiyorum.
+1 yılOndan kopamadığıni anladığında
11 Yorumla
Soran+1 yılOna gidemiyorum ama ondan da gidemiyorum başka birine bakmıyorum sevmiyorum.
bu soruyu soruyosan baglanmissindir
11 Yorumla
Soran+1 yılevet bağlıyım gözüm ondan başkasını görmüyor.
+1 yılOnsuz nefes bile alamazsın
12 Yorumla- +1 yıl
Sadece onu düşünürsün hayallerin onun üstüne olur
Soran+1 yılHayallerimde hep o var.
Sürekli aklına gelir onu coğu sey hatırlatır mesela
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Heyecanlanma onu görmeyince mutsuz olma sürekli yanında olmasını isteme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOnunla uzun süre konuşmayinca modun düşüyor
20 Yorumla aklina gelmesi surekli
10 Yorumla
+1 yılBeynim aptallık yapıyorsın diyorsa bağlanmışımdır
10 YorumlaOnu hep düşünürsün
10 Yorumla
+1 yılAcayip bir hale bürünüyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlat bakalim noluyor ama dalga gecmeden
- +1 yıl
Bir kızın tam istediği bir adama evriliyorum
Soran+1 yılSadık kaliyorsundur o zman aferim sana kardesim
- +1 yıl
Sağ olasın bacım 😂😂
Soran+1 yılO zman sana bir soru hazır sadik kalabilen iyi birine rastlamışım sorayim bari 😄 Simdi bir cocuk vardi bana karsi hisleri olduğunu sezmiştim aradan yıllar gecti ve bu sure zarfında nadir karsilastik. Simdi ise daha cok rastliyoruz birbirimize. Bana duygusu olduğunu hissediyorum bariz belli ediyor yani. O da bana bağlı ve sadık kalmış diye düşünüyorum. burada bi yorumda yazdim onu birisi dedi ki gezmis dolaşmış yine iyisi sensin diye sana gelmis diyor uzdu beni bu yorum. Siz ne diyorsunuz boyle bir duruma ben sadik kaldi diye dusundum🙂
- +1 yıl
Kocam asker benim anlamam
Soran+1 yılsen erkek degil misin bu ne bicim cevap
- +1 yıl
Müneccim olamadım henüz cevap veremem cancazim
birine bağlanmakla başına iş almakmı istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılne gibi bir iş tehlikeli mi bu işler 😄😄
Soran+1 yılAmin hepimizin açık etsin, sagolun. Umarim deger. Allah iyi insanlarla karsilastirsin sizi iyi aksamlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli onun hakkında hayaller kurmak olabilir
10 Yorumla
+1 yılSurekli arama yazma shshhs
00 Yorumla
+1 yılBakışlar muhim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hep düşünmem
10 Yorumla
+1 yılDevamlı iletişim kurmak istemek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Yolda giderken ayağın kayıp düştüğünde
00 YorumlaKac hafta oldu goreli onu
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay 3 hafta 3 gün geçti en son onu göreli ❤️🔥
Soran+1 yılevet tabiiki sayiyorum 😄 canim sevdigim o benim niye saymiym
Soran+1 yılevet öğretmenim ama bunun konu ile alakasi yok ki neden soruyorsunuz? Ha unutmadan masaAllah deyin nazar değmesin sevgime😄😄
+1 yılcanımı veririm yani
10 YorumlaAynen benziyor
00 YorumlaWifi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. hep onu düşünmek
10 YorumlaLezbiyenmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir bu igrenc bi sey.
+1 yılAşırı düşünmek
10 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz