eski sevgilime karşı hislerimin bitip ayrıldıktan sonra bir çocuğa fiziğimi yorumlaması için (biraz açık ama nude değildi) öyle fotoğraf atmıştım sporla ilgileniyor kendisi, bu sizce ayıp bir şey mi yeni sevgilime bu durumu anlattığımda ayrılır ayrılmaz böyle bir şey mi yapılır kendine saygısızlık diye beni çok kötü hissettirmişti ben aldatma vs hiçbir şey yapmadım ki zaten her şey bitmişti ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kendini başkalarının söyledikleriyle kotu hissetmemen gerektigi gibi başkalarının iltifatıyla da iyi hissetmemelisin. Begeni ve hoslanma öznel birsey. Önemli olan senin vucudunu begenmen
haklısın ama fazla aşağıladı kötü hissettirdi bunu senden asla beklemezdim bunu yapan kişilere o**spu deniyor farkında mısın gibi şeyler söyledi gururum kırıldı üstünden çok zaman geçti ama hala aklıma geldikçe üzülürüm nasıl aşabilirim bunu bilmiyorum
Bunu cok hızlı bir sekilde geride bırakabilirsin. Cevap aslında hep senleydi ama farkettirecek birisi olmamış. Sen o.. olmadıgını biliyorsun ve niyetininde ne oldugunu iyi biliyorsun değil mi? İşte mesele senin aslında ne dusundugun. Gercekten icini algılamayan birinin itam etmesi seni etkileyemez. Anlastık mı?
çok iyisin çok teşekkür ederim gerçekten, umarım geride bırakabilirim
Kendine güven. Neye sahip oldugunu ve ne talep ettigini hep kendin seç. İyi şanslar akıllı kadın.
Hemen ayrılır ayrılmaz bunu yapman bence doğru değil. Aradan bi 6 ay falan geçer en azından. Biribirinize iyice güvenirsiniz öyle olur
6 ay ne a*q yas mı tutuyim o kadar
Bence birini 6 ayda anca tanırsın, her gördüğüne çıplak veya çıplak benzeri foto atarsan kendini kullandırmış olabilirsin. Tercih senin
her gördüğüme değil tövbe ya
Yinede ilk günden bunu yapman yanlış. Önce o çocuğun arkadaş çevresinin nasıl oldugunu öğren. Arkadaşları serseri boş beleş birisi ise, ondanda bi hayır gelmez. Dışarıda her gördüğü kıza ağzının suyu akar. Sürekli küfür eder, kumar falan oynar...
sen olayı çok yanlış anlamışsın ya birine nude atmanın zamanı ne zaman mı diye sordum ben
Güvendiğin zaman zamanı gelmiştir ama güven konusunda ise dediğim kriterler önemli. Yoksa sen sadece onun için obje olabilirsin
abi ne anlatıyon be gözünü seviyim
Sen bilirsin, ilk günden devam et nude atmaya o zaman
anlamadın ne demek istediğimi ondan neysr
Hani diyordun ya ilk günden nude atmayı, bende atmaya devam et o zaman dedim. bir şey demedim
Yani hic bir erkek böyle bir şey yapmanı istemez çocuk haklı gibi
her şey bitmiş kime göre neye göre ya
Çocuk yorumunu yapmış ve haklı da seni birşeyle suçlamamış veya ağır hakaret etmemiş
ikisini de yaptı bu arada, böyle yapanlara o*** farkında mısın geçmişini bilsem asla olmazdım gibi şeyler söylemenin nesi hakaret değil? sonra da ben senin içini biliyorum sorun değil diyodu ve affediyodum sivri dilli olduğunu bildiğim için sorun etmiyodum bile, kendi daha kötü şeyler yaptı oysaki
Kendisi de kınadığını şeyin baş rolündeymis, ciddiye almaya gerek yok hayat senin hayatın kime ne
Buradan mi attın fotoğraf yoksa reelde tanıdığın birine mi
burdan değil
Reelden biri mi
bunun cevabı neyi değiştirecek anlamadım
Reelden biriyse çok kıskanır hatta ortak arkadaş falansa kötü onun dışında bitmiş şey için anonim insanla ne yaptığın onu ilgilendirmez
yok be ortak değil tabi ki herhangi bi insandı
Muhtemelen çocuk senle barışma ihtimali olduğunu düşünüyor ondan tepkisi 😀
yok canım eski sevgilim değil onu söyleyen, yeni bir sevgili yapmıştım bi konu açıldı bu durumu anlattım geçmiş olay tepki vermez diye ama fazla yükseldi bu olayı ısıtıp ısıtıp önüme koyuyodu yani yeni sevgilimdi bunları söyleyen
Çok kıskanç bu o zaman geçmiş ilişkilerini de sorun eder
yani gururumu kırmıştı kötü laflar etti üstünden çok zaman geçti ama hala aklıma geldikçe üzülürüm nasıl aşabilirim bunu bilmiyorum
Hala devam ediyor musun laf eden sevgilinle
hayır, etmiyorum sadece eski olayları takıp fazla düşünüyorum diyelim
Anladim. Bence çok dert etme bana da dediğin gibi fiziğini atıp yorumlamamı isteyenler oldu hatta en son buradan olmuştu ondan gizli yaptım ama tutup sporla alakalı soranla seksting veya flört yaptığın kızın fotoğrafı bir olmuyor sporda ister istemez ciddi yaklaşıyorsun olaya 😀
yani biraz açıktı yine de ama bilmiyorum büyük bi olay değil
Açık olmasa zaten fiziği yorumlayamazsın
haklısın, neyse işte teşekkür ederim
Rica ederim
o vücut mu senin mi lan
Evet 😀
maşallah paşam sdfmsçdf
Eyvallah canım 😀
Bi sey olmaz. İnsanlik hali nude bile atabilirsin hayatinda kimse yok sonucta.
Neden böyle bir şey yaptın sana ilgi duyması için mi türk erkeklerini nude etkilemez jsjsjsjsjd
yok ya
Türk erkekleri nude etkilenmiyor vermedigin sürece takmıyor 😀😀😀
Ya eski eskide kaldı benim eski manita da durup durup nude atıyo nakmıyorum gene atıyo sapık o. r. s. p.
olay çok farklı, ben öyle bir şey yapmıyorum
Benzerlik var ya açık foto atmışsın (nude değill)
eski sevgilime durup durup nude atmıyorum yani, niye öyle bişey yapiyim hashshad
Çok garip bişey ya bi zamanlar zevkle baktığım şeyden iğreniyom şimdi dkkdkdk
niye öyle bir şey yapıyo ki
Bilmem bide benimle aynı üni aynı bölümü yazdı tekrar birleşiriz belki diye
Allahtan abisi göndermedi üniversiteye yobaz biraz muğlada napacan popo mü s. tirecen demiş yollamamış xjdjsjs
ne smsföçsd nasıl bi düşünce bu ya canım a*q
mal a*q
Ne yalan söyliyim 2 posta daha s. kip sorada s. ktiri çekecektim ne hali varsa görsün
Hayatinda kimse yok kimseyi aldatmamissin ne var bunda nude de değilmiş ozguvenini düşünmüşler seni inciltmisler gururunu kırmışlar resmen
evet maalesef haklısın nude atmadım ama öyle atsaydım kötü bir şey mi olurdu merak ettim sadece
Hicte bile olmaz yuzun görünmüyorsa bir sey olmaz hayatinda kimse yokken bir sey olmaz kimseye karşı bir sorumluluğun olmadıkça yalnızsan kimi ne ilgilendirir ki senin hayatin senin kararların senin düşüncen senin istegin acikcasi merak etmedim de degil nasil bir foto attığını nasil göründüğünü
haklısın, takıldığı olay sadece attıktan sonra olmuş olmasıymış kendime saygısızlıkmış falan filan işte
Alakasi bile yok beğenilmek seninde hakkın ilgi sevgi gormek hem ozguvenini dusursunler hem saygısızlık desinler asil saygısız ozguvenini düşüren gururunu kiranlar kim bilir onlar kac kişiye nude atmıştır izin verirsen dinlemek isterim seni
çok haklısın, kendi zaten daha kötü şeyler yaptı olabilir ama ikimiz de gizli kullanıcıyız
Izin verirsen eger kendimi acabilirim
olur tamam
Tamam bekliyorum bakalım
Yazmadin
Hiç tanımadığın birine foto atmak saçma. Direkt Instagram verip ordan görmesini sağlayabilirdin
tanımadığım değildi
ve olay o değil ayrıldıktan sonra başkasına öyle foto atmamı ayıplamış ayrılırken haklı ben olmama rağmen
yorumladıktan sonra ne oldu kendini kötü mü hissettin
yo elşssğsğdp
Sıkıntı yok o zaman devam 😂
Sadece birilerinin seni beğenmesi senin hoşuna gidiyor bu... aldatma sayılmaz
olmuş bitmiş bişey zaten neden aldatma sayılsın onun takıldığı şey ayrıldıktan sonra atmış olmam kötü laflar etti konuyu ısıtıp ısıtıp önüme koyuyodu aklıma geldikçe üzülüyorum hala
Aman boş ver kendiside başka kızlara yazmistir
haklısın vallaa
Bide sanki erkekler yapınca iyi kadınlar yapınca kötü algısı var insanlarda
ay evet neden böyle
Bilmem kafa yapısı milletin öyle maalesef
Ayrıldığın sevgiline nude mu atılır
düzgün oku ayrıldığım sevgilim mi yazıyo orada
Sevgilin olmayan biri yani
nude değil ama evt
Nasıl bi foto peki
anlattık ya
Bence atma kimseye resimini
önceki olayı soruyorum kanka şu an değil
az değilsiniz varya kızlar
boş yapma da soruyu cevapla
neyini cevaplayım ne diyim burdan yuzene yuzune. bunun adı kaşmerlik desem şikayet edeceksin
yawhe hadi tamam ötele
yorumla diyorsun yorumlayınca sinirleniyon madem kaldıramayacaksın neden yorumla diyorsun
35 yaşında mısın
evet ne oldu? yaşla bu konunun ne alakası var?
hmm o zaman ciddiye almayabilirim iyi günler zmzlslxl
sen kimsin kemiğin kaç para havalara bak
kes lan
boş yapma
Fotoğrafı görmeden ne desem yalan olur
açıkladık ya işte ona göre cevapla
yok görmem lazım
ağla
sen kaç yaşındasın daha çocukmusun kuzu
Nude değilse gayet normal bir şeyt
tamamen çıplak değil tabi de açıktı işte bi
ne kadar açıktı ama bir sınırı var
bunu oranlıyoz mu a*q %50 yi geçerse oo çok büyük bir sorun%50 altında olunca iyi bir şey mi diyoz
tabi ki de ne küfür ediyorsun , bi göğsünü açmak var bi gnital bölgeni açmak va r
genital bölgemi açmadım la
tamamen çıplak değil iç çamaşırı vardı
tamam işte bende onu sordum.. o zaman sıkıntı olmaz bak keyfine
üstünde iç çamaşırıyla sadece popo kısmını atmak nude değil di mi çıplak değilsin sonuçta
nude tam çıplaklık demek
popoyu atmak külotla sayılmıyo yani
Evet sayılmaz :D öyle instagramda dolu
evet bikiniyle hele mdkd
tabikide fizik güzelse nude de yakışıyor
o değil de işte ayrıldıktan sonra başkasına atmam iğrenç bi davranışmış arkadaş öyle diyo
takılmasana bunları olan olmuş takma kafana senin bundan daha önemli sıkıntıların var bence... onları paylaşmak ister misin
yok ya dedikleri manipüleler aklımdan çıkmıyo sadece, bunu kime söylesen kimse senle sevgili olmaz falan diyodu çok üzülüyordum oysaki tek konu buydu yani dört dörtlük bir insanım geçmişten vurup duruyodu sürekli bu doğru bir şey mi
olabilir hata bile olsa her insan hata yapabilir
amaan neyse salla ya
peki salladım gitti konulşmak sitersen yazarsın
tamamdır
detayları merak edişyorum çünkü
Sanki bunları hatırlıyorum biyerden haha
haha
kimsin knk
Eski sevgilin dermişim
Gönder herkes yorum atsın burada
oldu paşam
bence yaptığın şey yersiz bir hareket olmuş yani
ee haklı mı o mal
haklı demiyorum ama hani senin o diğer arkadaşa foto atıp yorumlamasını istemen sanki kendini ona beğendirme çabası gibi olmuş bak bende neler var der gibi
yorumlamasını istemedim konusu açıldı attım öyle
yani bilmiyorum belkide senden beklemediği bir şey olduğu için tepki vermiş olabilir ya da kıskanmış 🙃🙃
kıskandı heralde çünkü kendisinin de yemediği bok yok
tanımadığım için yorum yapamam 🙃🙃🤭
Degil Normal
bi canım kaşmerlik demiş bu sitede ne mal adamlar var
Hayatindayken Yaptıysan Öyle Ama Ayrıldıktan Sonra Olmuş Normal Yani
hayatımdayken asla yapmam olay ayrıldıktan sonra olması ama bitmiş gitmiş bir gün sonra olsa nolur bir ay sonra olsa nolur di mi
Farketmiyor Yeter ki Çıkmış Olsun Takma Kimseyi Gayet Doğal
nude olsa da doğal mı olurdu bu durum öyle atmadım tabi ama merak ettim cevabı
İstersen Başka Birsey At Hayatında Biri Yok Atman Normal
haklısın, hiçbir kötü olayım ya da davranışım yoktu sadece bu durumdan dolayı yeni sevgilime anlatınca bunu bilsem senle sevgili olmazdım çok iğrenç tarzında şeyler söyledi gururumu kırdı aradan çok zaman geçti ama hala aklıma geldikçe üzülürüm nasıl aşabilirim bunu bilmiyorum
Takmayarak Kimsenin Dediğinin Bi Önemi Yok İstedin Yaptin Bu Kadar
teşekkür ederim görüşün için
Rica Dikkat Et