Arkadaşları yanındayken asla bakmıyor, kendisi benim yanıma özellikle gelmiyor bir işi düştü mesela arkadaşlarını yolluyor. Arkadasları bakıyor onlar yanıma geliyor. O sadece yalnızken bakıyor, yanımdayken çok ilgili hatta ilk ben onun yanına gittiğimde arkadaşıyla konuşuyorduk dışarıdan kalktı geldi arkadaşının önüne geçti benimle sohbet etmeye başladı dibime dibime girdi
Ama sanki beni tanımıyor davranıyor, arkadaşları bana çok sıcak davranıyor neden böyle yapıyor anlamadım
Böyle cool takılan bi tip ondan mı bilmiyorum. Yani herkesle hemen arkadaş olan bi tip bitek bana böyle mesafeli ama sohbet ederkende ilgili ve sıcak kafamı allak bullak etti
Ama sanki beni tanımıyor davranıyor, arkadaşları bana çok sıcak davranıyor neden böyle yapıyor anlamadım
Böyle cool takılan bi tip ondan mı bilmiyorum. Yani herkesle hemen arkadaş olan bi tip bitek bana böyle mesafeli ama sohbet ederkende ilgili ve sıcak kafamı allak bullak etti
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kıskanıyor seni
Neden kimden?
yanındakilerden
Hayır yanımda kimse yok ki.
kendi yanındakilerden
Ya bunun bi arkadaşı benden hoslandı numaramı falan istedi vermedim sonra taktı bana bi akşam geldi yine istedi vermedim sonra işte bunun yanına gitti bana bakarak birseyler konuştular ama tatlı bi sohbet değildi benimki sürekli bana bakıyordu çok ciddiydi suratı sonra gitti arkadaşı
Ertesi gün adam yine geldi bana ne oldu modun düşük dedi
hayır aynıyım dedim
sonra hayır birsey olmuş sen üzülmüşsün dedi cevap vermedim
yazmadın seninle arkadaş olmak istiyorum dedi yine cevap vermedim sonra gitti giderken benimkinin önünden geçti selam bile vermedi
Bu olayın benimle bi ilgisi var mıdır yok mudur bilmiyorum ama bunun o canım arkadaşı da herseyi b*k etmiş olabilir
sana gelen onun en yakın arkadaşı ve yakın arkadaşlar sevdiği kızlara bakmaz yan gözle baksa da arkadaş olmazlar
Bu bahsettiğim kişiyle çok yakın değiller. Onun en yakın arkadaşıyla hergun sohbet ediyoruz o çok arkadaşça dediğin gibi hiç yan gözle bakmıyor hatta numaram var bir kere bile yazmadı etmedi, beni birseyler içmeye davet ediyor mesela yalnız değil onuda dahil ediyor
o zaman sorun yok
Sence bu adam benden hoşlanıyor mudur?
muhtemelen evet
Ama neden uzak duruyor olabilir neden samimi olmaya çalışmıyor soğuk biri de değilim
utangaç biraz sanırım sen konuş
Garip olan sey çok sosyal herkesle hemen kanka oluyor bir tek bana mesafeli ama yanındayken heyecanlaniyor hissediyorum abuk subuk hareketler espriler yapıyor yardim etmeye çalışıyor hatta bahaneyle dokunuyor falan ama bir yandan da hep "biz seninle tanışmış mıydık " triplerine giriyor
işte senden hoşlanıyor belkide aşık sana öyle kolay olmuyor aşk ilişkileri hemen duygularını aktaramıyorsun
Ama benim ondan hoşlandığımın farkında olduğunu düşünüyorum
Daha yeni tanıştık aslında bir oturup kahve bile içmedik ama hoşlansa sohbet etmek için bahane üretmez miydi
acele etme
Herkes aynı şeyi diyor ama hoşlanan biri biran önce olsun istemez mi
istemez erkek acele etmez
Gerçekten mi? Çocukta değiliz gerçi 35 yaşında benim hiç bir aşk ilişkim olmadığı için çok bilmiyorum bu işleri
oha 35 mi sen kaç yaşındasın ben sizi liseli aşıklar sanıyorum ya
Ne liselisi ya 25 bende
evli olabilir mi
Değil yani evlenip boşanmış onu söylemişti