Sevgilimi çok seviyorum. Ona karşı hissettiklerimi kolay kolay kimseye hissetmedim uzun zamandır. Düşüncelerimiz de uyumlu.
Sıkıntı onun dul olması, 32 yaşında 2 ay evli kalmış olması.
Toplum baskısından dolayı Ailem bana yakışmadığını kendi dengimde birini bulmam gerektiğini söylüyor.
Onunla ailem arasında sıkışıp kaldım.
Çok çaresiz hissediyorum..
Sıkıntı onun dul olması, 32 yaşında 2 ay evli kalmış olması.
Toplum baskısından dolayı Ailem bana yakışmadığını kendi dengimde birini bulmam gerektiğini söylüyor.
Onunla ailem arasında sıkışıp kaldım.
Çok çaresiz hissediyorum..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aileni seviyorsan neden aile kurmak istiyorsun bu celişki cocukla mutlu olucaksan ol kimseyi takma başkasını hayatını zehir etme mutluysan ailende benimser kabullenir ama ayrılırsan hep aklında o kalacak bence
Dediğin kadar kolay olsa. Onları da zor durumda bırakmak istemiyorum ama sevdiğimden de vazgeçmek istemiyorum.
Bunu göze alabilirsem sadece onun için yaparım. Başka hiç bir erkek için göze almam. Bundan sonrası mantık evliliği olur
mantık evliliği nedir bilirmisin hiç sevmediğin bir adamı seviyormuş gibi yapmak o hastalanınca bakmak ya hayatını çope atacaksan sevdim yaptım diyeceksin biz buna asillik onur diyoruz
Üstüme düşen görevleri yerine getiririm o kadar başka da bişey beklemesin benden. Bu da mutlu etmez.
Ailem bekar biriyle mutlu olmazsan yine boşanırsın diyo. Dul biriyle evlenmektense diyor
Toplumun dedikleri önemli onlar için benim mutlu olup olmadığım değil
hiç dul kalmamış birinin sözleri cahil sözleri bunlar
ben evlendim iki sene evli kaldım boşandım bir kızım var annesinde keske sevdiğimle 1 hafta yasasaydımda hiç evlenmeseydim diyorum hayat yap boz deyil niyemi sevdiğim bana kızdı evlendi sonrası bir tarafik kazası ikiside yok ne oldu ne yaşadım ne ders aldım
Kaç evden ayrıl git
Kolay olsa
Kaçırdın söyle ona...
Kaçmak bana ters, ailemin rızası önemli
Hamile kal çocuk olunca mecburen kabul eder ler
Böyle olmaz